Χρυσή Αυγή
-
nemo
- Supreme poster

Re: Χρυσή Αυγή
αθωωθηκε η χα; δεν παρακολουθω την δικη...και τι θα γινει τωρα χωρις ναζι και φασισμο;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
nemo
- Supreme poster

ενας με ντοκτορα γραφει στο φβ -αυτη την εισαγγελεα ξερουμε που μενει;
τι να πεις τωρα για αυτον;
τι να πεις τωρα για αυτον;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
pluton
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:pluton έγραψε:Δηλαδή τι έγινε στο Πολυτεχνείο;
Εχω να σου συστήσω κάποιους από την Πλατεία Βαρνάβα Παγκρατίου, που λένε τα παρακάτω και θα ταιριάξετε:Σιγά, και τί έκαναν οι χουντικοί στις 20 Ιουλίου 1974 στην Κύπρο;
Απλά τους άφησαν να φτιάξουν ένα προγεφύρωμα. Και τι στο καλό είναι ένα προγεφύρωμα; Έφταιγε ο Κ. Καραμανλής που δεν έστελνε να ανακαταλάβουν το Κυπριακό Έδαφος τους ΕΣΑτζήδες. (το μόνο άρτια εξοπλισμένο σώμα επί χούντας)
Εξάλλου ο θυρωρός της CIA είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ίσως με τον τρόπο αυτό πετυχαίναμε την Ένωση του υπολοίπου της Κύπρου με τη Μητέρα Ελλάδα.
Άσε με ποιους θα ταιριάξω εγώ... εδώ στα δια ταύτα μπορείς να μου πεις τι έγινε στο Πολυτεχνείο; Και πόσος λαός ήταν και πόσοι νεκροί ήταν και πως μπήκε το άρμα μέσα και τι ανέτρεψε το Πολυτεχνείο και ποιος είχε συμφέρον να γίνει το Πολυτεχνείο... ρίχνεις την μπάλα στην εξέδρα η συνηθισμένη τακτική των προοδευτικών...
20 Ιουλίου 1974 στην Κύπρο ποιοι κυβερνούσαν, η 21η Απριλίου κυβερνούσε; Και μια και μιλάς για CIA σκέψου μήπως είχε λόγο η CIA να κάνει το Πολυτεχνείο; και να ανατραπεί ο Μαρκεζίνης; Διότι τον Μαρκεζίνη ανέτρεψε ο Ιωαννίδης όχι την 21η Απριλίου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
NikosVy
- Extreme poster

Κανένα άρμα δεν μπήκε στο Πολυτεχνείο, σε καταλαβαίνω, και αυτός ο Ταξίαρχος που πέθανε στα ισόβια απλά έδειχνε στο στρατιώτη πως ξεμπλοκάρουν την ασφάλεια του όπλου.
Ξέρω, οι Αμερικανοί ανέτρεψαν τον Παπαδόπουλο, επειδή εκείνος δεν επέτρεπε τον ανεφοδιασμό του Ισραήλ κατά τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ
.gif)
Ξέρω, οι Αμερικανοί ανέτρεψαν τον Παπαδόπουλο, επειδή εκείνος δεν επέτρεπε τον ανεφοδιασμό του Ισραήλ κατά τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ
.gif)
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
pluton
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:Κανένα άρμα δεν μπήκε στο Πολυτεχνείο, σε καταλαβαίνω, και αυτός ο Ταξίαρχος που πέθανε στα ισόβια απλά έδειχνε στο στρατιώτη πως ξεμπλοκάρουν την ασφάλεια του όπλου.
Ξέρω, οι Αμερικανοί ανέτρεψαν τον Παπαδόπουλο, επειδή εκείνος δεν επέτρεπε τον ανεφοδιασμό του Ισραήλ κατά τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ![]()
![]()
Αυτά που γράφεις είναι ακριβέστατα, μπράβο σου.
Όσο αφορά τον Ντερτιλή τον κατηγόρησαν για δολοφονία ατόμου σε συγκεκριμένα μέρος, ενώ την ίδια στιγμή αποδεδειγμένα ήταν σε άλλο μέρος, καταδικάστηκε με την μαρτυρία ΕΝΟΣ μόνο ανθρώπου, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει πεθάνει.
Το άρμα όπως πολύ σωστά λες μπήκε με αίτημα των ίδιων των φοιτητών, το αρχικό αίτημα ήταν να δέσουν συρματόσχοινα και να τραβήξουν την πύλη προς τα έξω, αλλά αυτό είχε κινδύνους για τους φοιτητές και αφού οι ίδιοι οι φοιτητές απομάκρυναν τους άλλους με τις ντουντούκες και μετά από συνεννόηση (υπάρχει μαρτυρία για αυτό μέλους της συντονιστικής) ο Γουνελάς έριξε το άρμα στην πόρτα (χωρίς θύματα, μόνο μια κοπέλα Πετροπούλου νομίζω λέγετε τραυματίστηκε από μέταλλο που εκτινάχτηκε στα πόδια) για να μπορέσουν να βγουν, διότι οι φοιτητές ήθελαν να βγουν αλλά ορισμένοι είχαν κλείσει τις πόρτες για να μη απομακρυνθούν.
Σχετικά με τους Ισραηλινούς και τις ΗΠΑ ναι αυτά που γράφεις έχουν γραφτεί και χιλιοειπωθεί, ένας ακόμα λόγος ήταν ότι ο Παπαδόπουλος έκανε την Ελλάδα πετρελαιοπαραγωγό χώρα και θα συνέχιζε μετά τον Πρίνο και φυσικά πλήθος άλλα πραγματάκια που είμαι σίγουρος ότι τα ξέρεις.
Υπάρχει και μια παράξενη ιστορία με τον Ιωαννίδη... ο γαμπρός του γιατρός στην Αθήνα ήταν "γνωστός" των Ισραηλινών, Ισραηλίτης και ο ίδιος.... κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου....
Μιας και μιλάς για CIA... τις ημέρες του Πολυτεχνείου λέχθηκε στο δικαστήριο ότι ορισμένα άτομα με όπλα πυροβολούσαν την ΕΛΑΣ και φοιτητές και εξαφανιζόντουσαν....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
NikosVy
- Extreme poster

pluton έγραψε:NikosVy έγραψε:Ξέρω, οι Αμερικανοί ανέτρεψαν τον Παπαδόπουλο, επειδή εκείνος δεν επέτρεπε τον ανεφοδιασμό του Ισραήλ κατά τον πόλεμο του Γιόμ Κιπούρ![]()
![]()
Αυτά που γράφεις είναι ακριβέστατα, μπράβο σου..
Τα έγραφε τελείως κατά σύμπτωση και ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ στο Φόρουμ τζιάρ.
Επίσης τελείως κατά σύμπτωση για το παραπάνω δεν υπάρχει καμία διεθνής πηγή ή λινκ, αλλά ότι πληκτρολογήσεις σχετικό σου βγάζει η Google διαδικτυακές συζητήσεις χουντικών σε Φόρουμς.
Τελείως κατά σύμπτωση!
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
pluton
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:pluton έγραψε:
Αυτά που γράφεις είναι ακριβέστατα, μπράβο σου..
Τα έγραφε τελείως κατά σύμπτωση και ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ στο Φόρουμ τζιάρ.
Επίσης τελείως κατά σύμπτωση για το παραπάνω δεν υπάρχει καμία διεθνής πηγή ή λινκ, αλλά ότι πληκτρολογήσεις σχετικό σου βγάζει η Google διαδικτυακές συζητήσεις χουντικών σε Φόρουμς.
Τελείως κατά σύμπτωση!
Εσένα σε ποια πηγή μπορεί να σε βρει κανείς; Στους αφελείς δημοκράτες; Στους σανοφάγους;
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

pluton έγραψε:Εσένα σε ποια πηγή μπορεί να σε βρει κανείς; Στους αφελείς δημοκράτες; Στους σανοφάγους;
Έχω γράψει που θα με βρεις:
NikosVy έγραψε:Αρίστος έγραψε:Εσεις κυβερνατε τωρα, οχι οι απριλιανοι.
Εσείς κυβερνήσατε.
Εγώ είμαι απλά επιβάτης ενός φέρρυ μπόουτ που εμπνέει περισσότερη εμπιστοσύνη για το ταξείδι, ότι θα με φτάσει με ασφάλεια στον προορισμό και δεν θα με στείλει στον πάτο της Αδριατικής. Αποβιβαζόμενος θα το εγκαταλείψω όπως ένα φέρρυ μπόουτ.
Εσείς μένετε μέσα στο τέλος της διαδρομής του δικού σας και σας έχουν αναθέσει να το σφουγγαρίζετε.
Έλα να με βρεις κατά την αποβίβαση.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

«(…) Στην ουσία, χρησιμοποιήθηκε ο Ιωαννίδης, μέσω του Αλαζράκη, που ήταν ένας σύνδεσμος της Mossad. Ο Αλαζράκης ήταν ο αγγελιοφόρος, ήταν ο μεταδότης, του έδιναν εντολές, πήγαινε πες του Ιωαννίδη τάδε κ.λπ. και με την “πιτζάμα”, λοιπόν, είχε πλήρως επικρατήσει ο σχεδιασμός της Mossad».
http://pasmiellinbarbaros.blogspot.com/ ... ossad.html
https://www.paron.gr/2007/05/14/%CF%84% ... %BC%CE%B1/
Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε .....
http://pasmiellinbarbaros.blogspot.com/ ... ossad.html
.... αλλά ο γαμπρός του, ο ισραηλινός Αλαζράκης, ο οποίος έχει την κλινική «Κυανούς Σταυρός» που βρίσκεται απέναντι από την αμερικανική πρεσβεία εντελώς… συμπτωματικά!
Αλλά ας δούμε τι ακριβώς ισχυρίζεται ο Αριστείδης Παλαΐνης, ο οποίος αναφέρεται στην αρχή της επιστολής του σε πιέσεις που δέχθηκε αμέσως μετά τη δημοσίευση του πρώτου μέρους της συνέντευξής του.
Συγκεκριμένα γράφει:
«Δέχθηκα ορισμένες πιέσεις όπως αποφύγω κάθε δημοσίευση σχετικά με συγκεκριμένες ενέργειες που θα αποκάλυπταν ότι ο εβραϊκής καταγωγής γαμπρός του Ιωαννίδη κ. Αλαζράκης, όχι μόνο είχε γνώση όλων των σοβαρών εθνικών θεμάτων, τουλάχιστον της περιόδου 1970 έως 1975, οπότε και έγινε η προετοιμασία μιας συνωμοσίας που αποκλήθηκε η ”συνωμοσία της πιτζάμας”, αλλά γνώριζε τόσες λεπτομέρειες της περιόδου εκείνης που συνήθως μόνο οι αρχηγοί γνωρίζουν σε αυτού του είδους τις δραστηριότητες. Επίσης στη συνάντηση που αναφέρεται η μαρτυρία Σταθάκη θυμάμαι ότι ο Αλαζράκης είχε ένα ύφος αρχηγού, ενώ ο Ιωαννίδης ακολουθούσε και υποστήριζε τις απαιτήσεις του.
.....
Έχει γραφτεί κατά καιρούς σε ολόκληρο τον Τύπο ότι ο Ιωαννίδης είχε συναντήσεις με κατώτερα όργανα της CIA στο Πεντάγωνο. Δεν είναι δυνατόν ο Ιωαννίδης να στηριζόταν σ’ αυτούς και να λέει ότι είχε την υποστήριξη της Αμερικής και το πράσινο φως από την Αμερική για τις αποφάσεις του στο Κυπριακό. Εφόσον ο κ. Αλαζράκης είχε αναλάβει τέτοιες δραστηριότητες, που αναφέρονται στη μαρτυρία Σταθάκη, σε σχέση και με άλλες ενέργειες και σοβαρά στοιχεία για την περίοδο εκείνη, θα πρέπει να ήταν όχι ένας απλός σύνδεσμος Ιωαννίδη – Αμερικής αλλά να είχε έναν πολύ πιο σημαντικό ρόλο στην Ελλάδα. Στην ιστορική μου έρευνα για την περίοδο εκείνη συγκέντρωσα νέα στοιχεία και μόλις τώρα κατόρθωσα να πείσω και να πάρω τη μαρτυρία Σταθάκη, ώστε να μπορώ νόμιμα να τη δημοσιοποιήσω.
...........
«Είμαι επίλαρχος εν αποστρατεία από το 1975, συμμαθητής του ταγματάρχη εν αποστρατεία Αριστείδη Παλαΐνη με τον οποίο κράτησα αδελφική φιλία μέχρι σήμερα. Την ταραχώδη περίοδο 1967-1975 του είχα εμπιστοσύνη και σε δύσκολες στιγμές τον συμβουλευόμουν. Στα τέλη Ιανουαρίου 1975 ή αρχές Φεβρουαρίου 1975 μου τηλεφώνησε ο Αριστείδης και μου ζήτησε επείγον ραντεβού. Εκεί περί ώραν 20:00 μου είπε ότι ζήτησε να τον δει ο κ. Αλαζράκης και ότι ήθελε να τον συνοδεύσω για να έχει τη μαρτυρία μου για το τι θα λεχθεί. Τον κ. Αλαζράκη, ο οποίος ήταν γαμπρός του Ιωαννίδη, για πρώτη φορά θα τον συναντούσαμε, αλλά είχαμε ακούσει σχόλια στο παρελθόν γι’ αυτόν και είχαμε διαβεβαιώσεις από το στενό περιβάλλον του Ιωαννίδη, οικογενειακό και υπηρεσιακό, ότι αυτός ησχολείτο την περίοδο ’67-’74 μόνο με τα επιστημονικά του θέματα και δεν είχε ιδέα για την πολιτική αφού ακόμα ούτε ποιος είναι πρωθυπουργός δεν γνώριζε. Αυτό είχε κυκλοφορήσει ευρέως. Αυτή η πρόσκληση στο σπίτι του μας παραξένεψε πολύ. Εκεί στο σπίτι του, κοντά στον Κυανό Σταυρό (κλινική) συναντήσαμε αυτόν και εκεί ήταν και ο Ιωαννίδης. Ο Αλαζράκης είπε στον Παλαΐνη: ”Γιατί δεν βοηθάτε τον ταξίαρχο;” (εννοούσε τον Ιωαννίδη) και σε ερώτηση ”πώς” απάντησε: ”Δεν θέλετε εσύ και ο αδελφός σου να συμμετάσχετε στη νέα επανάσταση και μάλλον εσύ παρασύρεις και τον αδελφό σου. Όλοι οι άλλοι αξιωματικοί μας είναι σύμφωνοι” και ανέφερε έναν μεγάλο αριθμό αξιωματικών στους βαθμούς αντισυνταγματάρχη και συνταγματάρχη. Είπε επίσης ότι έχουμε υποστήριξη από έναν μεγάλο βιομήχανο και από μέγιστη εξωτερική δύναμη. Ο Παλαΐνης του απάντησε: ”Δεν θέλω να συμμετάσχω σε οτιδήποτε παρόμοιο, αλλά και εάν ακόμα ήθελα, τώρα που γνωρίζετε εσείς τέτοια θέματα θα άλλαζα γνώμη”. Ο Παλαΐνης τον ρώτησε εκνευρισμένος εάν τα καράβια τα ελληνικά που πήγαιναν στην Κύπρο τα σταμάτησαν εβραϊκά πολεμικά πλοία. Ο Αλαζράκης αρνήθηκε. Ο Παλαΐνης ρώτησε: ”Έγινε αυτό το μεγάλο κακό στην Κύπρο χωρίς να μας βοηθήσει καμιά μεγάλη δύναμη. Εάν όταν γίνει κάποια νέα ενέργεια εδώ, φύγουν πολεμικά μας πλοία και έχουμε νέα αναταραχή, δεν φοβάστε ότι οι Τούρκοι μπορεί να μας πάρουν και το μισό Αιγαίο;”.
Απάντησε ότι θα το αντιμετωπίσουμε. Είδα τον Παλαΐνη να χαιρετάει μόνο τον Ιωαννίδη επιδεικτικά όχι τον Αλαζράκη και φύγαμε. Φεύγοντας ο Παλαΐνης είπε: ”Είδες, έχουμε επιστήμονα αρχηγό και δεν το ξέραμε”.
Όντως βεβαίως είχαμε πέσει στα χέρια ξένων συμφερόντων και του Κίσινγκερ και δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι. Μου είπε επίσης πρέπει να ειδοποιήσουμε τους αξιωματικούς μην τυχόν και παρασυρθούν σε καμιά συμφορά εις βάρος της Ελλάδας. Επίσης φεύγοντας ο Παλαΐνης λέει και στους δύο: Όχι μόνο δεν θα συμμετάσχω σε κάτι τέτοιο αλλά θα μας βρείτε αντίθετους, γιατί εγώ πιστεύω στον νόμο του Σόλωνα ”ος δ’ αν στασιαζούσης της πόλεως μηδέ μεθ’ ετέρας των μερίδων ελεί άτιμος έστω”.
Η συζήτηση που έγινε αναφερόταν στη συνωμοσία την αποκληθείσα ”πιτζάμα”».
https://www.paron.gr/2007/05/14/%CF%84% ... %BC%CE%B1/
Για περισσότερες λεπτομέρειες διάβασε .....
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Την υπόθεση την είχε αναλύσει ένας τύπος, ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ, στο παλιό φόρουμ, όπου κατέθεσε ντοκουμέντα ότι ένας πολύ αξιόπιστος με βαθμό ανάλογο του κλητήρα της CIA, ο Γκας Αβράκωτος, είχε εμπιστευτεί στον Ιωαννίδη ότι οι Τούρκοι δεν θα ενοχλούνταν αν οι Χουντικοί ανέτρεπαν με πραξικόπημα το Μακάριο, αλλά και ότι θα ήταν ευκαιρία ακόμα και αν έκαναν απόβαση οι Τούρκοι στην Κύπρο, κάνοντας προγεφύρωμα σε ένα βόρειο κομμάτι της, οι Χουντικοί να έκαναν Ένωση της Κύπρου (έστω και κολοβομένης) με τη Μητέρα Ελλάδα, αυτό θα εθεωρείτο πολύ ένδοξο, κάτι σαν να γινόταν η Ελλάδα των δύο Ηπείρων και πέντε Θαλασσών επί Βενιζέλου, αυτό θα εορταζόταν με την είσοδο άρματος τρωϊκού πολέμου στο οποίο θα επέβαινε ο Ιωαννίδης με άσπρα άλογα στο Παναθηναϊκό Στάδιο όπου οι εθνικόφρονες θα ούρλιαζαν υπέρ της Χούντας και της Μεγάλης Ελλάδας.
Τελείως κατά σύμπτωση, πάλι, ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ ήταν και αυτός από τους αφηγητές του μύθου ότι ο Παπαδόπουλος ανατράπηκε από τους Αμερικανούς το 1973 επειδή δεν επέτρεψε να γίνει ο εφοδιασμός του Ισραήλ μέσω αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, κατά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ.
Τελείως κατά σύμπτωση, πάλι, ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ ήταν και αυτός από τους αφηγητές του μύθου ότι ο Παπαδόπουλος ανατράπηκε από τους Αμερικανούς το 1973 επειδή δεν επέτρεψε να γίνει ο εφοδιασμός του Ισραήλ μέσω αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα, κατά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ.
0 .