Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Αλ. Τσίπρας: Στη μνήμη του πατέρα μου χρωστώ μια απάντηση

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 21:28

Λαχουρένιος έγραψε:
Παραλληλα ολο και πληθαινουν τα τουιτ με αποκομματα εφημεριδων που αποδεικνυουν τις προνομιακες σχεσεις της οικογενειας με το καθεστως.

Και ολες λενε αποδεδειγμενα ψεματα.

Τα εχω ξεφτυλισει ολα εδω μεσα.

Απο αυτη την ιστορια θα φαει τεραστια ψωλια η ΝΔ.

Εικόνα

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 21:29

Αρίστος έγραψε:Η εταιρεια των Τσιπρεων ηταν ο Ηρακλης που ομως δεν επαιρνε μεγαλα εργα απο τη χουντα.

Ανεβασα ποιες ηταν οι εταιρειες που επαιρναν τετοια εργα απο το Lifο (που την πατησε και χρεωνε τον μπαμπα Τσιπρα στην ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ).

https://www.lifo.gr/articles/mikropragmata/79028

Το εργο δεν το πηρε ο Παυλος Τσιπρας αλλα ο Ηρακλης ο θειος του.

Και ειναι ντροπη να θεωρουμε σοβαρη υποθεση ενα εργο στη Νικαια οταν αλλοι χτιζαν στην Εκαλη και στο Κολωνακι.

Δεν εχει σημασια αν επαιρνε μικρα ή μεγαλα εργα. Ειναι σαν να λεμε ολιγον εγκυος ή ολιγον πρεζακιας.

Σημασια εχει οτι τα χε τακιμιασει με την χουντα και επαιρνε διαφορων ειδων εργα. Εκεινος ο δρομος στην Νικαια ηταν ενα απο τα διαφορα εργα που πηραν, δεν ηταν το μονο.

Επισης ο Ηρακλης και ο Παυλος ηταν στην ιδια εταιρεια.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 21:30

Αρίστος έγραψε:Και ολες λενε αποδεδειγμενα ψεματα.

Τα εχω ξεφτυλισει ολα εδω μεσα.

Απο αυτη την ιστορια θα φαει τεραστια ψωλια η ΝΔ.

Το ψεμα ειναι οτι η εταιρεια των τσιπραιων ηταν ο Σκαπανευς.

Εχουν βγει ομως αποκομματα για τον ''Ηρακλη'' που οντως επαιρνε εργα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μάιος 2019, 21:31

Προφανως και πλουτισε πχ σε ενα τουιτ που εβαλε ο Πρετεντερης φαινεται αποκομμα εφημεριδας της εποχης συμφωνα με το οποιο ο Π. Τσιπρας πηρε εργο αξιας 33 εκ. δραχμων στην Νικαια το '71.

Στην Νίκαια έργο του Τσίπρα.... βρε παιδί μου οι αριστεροί και στην κονόμα αριστερές περιοχές διαλέγουν, δηλαδή έργο στην Νίκαια με δήμαρχο τον ταγματάρχη Πλυτζανόπουλο; :D :D :D

Και ειναι ντροπη να θεωρουμε σοβαρη υποθεση ενα εργο στη Νικαια οταν αλλοι χτιζαν στην Εκαλη και στο Κολωνακι.

Δεν μετράει αυτό το έκαναν στην αριστερή Κοκκινιά .... τίποτα άλλο βρέστε.

Δεν εχει σημασια αν επαιρνε μικρα ή μεγαλα εργα. Ειναι σαν να λεμε ολιγον εγκυος ή ολιγον πρεζακιας.

Σημασια εχει οτι τα χε τακιμιασει με την χουντα και επαιρνε διαφορων ειδων εργα. Εκεινος ο δρομος στην Νικαια ηταν ενα απο τα διαφορα εργα που πηραν, δεν ηταν το μονο.

Επισης ο Ηρακλης και ο Παυλος ηταν στην ιδια εταιρεια.

:D :D :D :D

Δηλαδή έκανε έργα η Χούντα;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 10 Μάιος 2019, 21:31

Πάλι καλά που υπάρχει και ο Αρίστος και ξεμπροστιάζει σύντομα και οργανωμένα τη γαλάζια αλητεία.Αν περιμέναμε από τους γνωστούς αλήτες ακόμα με τα κεριά θα ήμασταν...
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 21:32

Λαχουρένιος έγραψε:Το '68 ''καταδικαστηκε'' λογω της συμμετοχης του σε εκεινη την οργανωση και το '69 ηταν ελευθερος και μπηκε παραγοντας στον ΠΑΟ.

Ντροπη και μονο ντροπη να συνεχιζεις να αναπαραγεις ακροδεξιες παπαριες.

Στη φυλακη μπηκαν επιπλεον ο μπαμπας Τσιπρας, η γυναικα του αδελφου του και ο γιος του αδελφου του τοτε.

Και δεν μπηκε τοτε παραγοντας ο θειος του στον ΠΑΟ.

Ηταν παραγοντας απο τις αρχες της δεκαετιας του 60 μεχρι το 1979.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 10 Μάιος 2019, 21:34

Αρίστος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Το '68 ''καταδικαστηκε'' λογω της συμμετοχης του σε εκεινη την οργανωση και το '69 ηταν ελευθερος και μπηκε παραγοντας στον ΠΑΟ.

Ντροπη και μονο ντροπη να συνεχιζεις να αναπαραγεις ακροδεξιες παπαριες.

Στη φυλακη μπηκαν επιπλεον ο μπαμπας Τσιπρας, η γυναικα του αδελφου του και ο γιος του αδελφου του τοτε.

.

Αρίστο είναι Χρυσαυγίτης δεν βλέπεις που βάζει συνέχεια τον Μιχαλιολιάκο να χαιρετά με αρχαιοελληνικό χαιρετισμό.

Συναγωνιστής ....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 21:36

Οι Τσιπραιοι ειχαν πολυ καλες σχεσεις με την Εκκλησια και τον Παναθηναικο και επαιρναν καποια εργακια απο τις γνωριμιες τους εκει.

Εργα απο τη χουντα ΔΕΝ επαιρναν.

Εργα απο τη χουντα επαιρνε ο ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ και αλλες δυο τρεις εταιρεις που κατονομαζει το Lifo και αναμεσα στις οποιες δεν ηταν ο Ηρακλης που συμετειχαν οι αδελφοι Τσιπρα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Μάιος 2019, 21:36

Αρίστος έγραψε:Ντροπη και μονο ντροπη να συνεχιζεις να αναπαραγεις ακροδεξιες παπαριες.

Ο Παυλος και η γυναικα του Ηρακλη μπηκαν για λιγο λογω της δρασης του Ηρακλη και μετα βγηκαν.

Ο Ηρακλης εγινε υπευθυνος του ποδοσφαιρικου τμηματος το '69 δηλαδη μετα την αποφυλακιση του.

Αυτο το χει πει η ιδια η Ζανετ Τσιπρα οχι οι ακροδεξιοι

Ο πατέρας μου ήταν πολύ δραστήριος, είχε εμπλακεί και στα διοικητικά του ΟΦΗ. Μετά την καταδίκη του το 1968, έμεινε για ένα διάστημα στην Κρήτη. Αργότερα βρέθηκε στην Αθήνα και μπήκε στον Παναθηναϊκό, όπου ήταν υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος στην ομάδα του Γουέμπλεϊ. Δεν διόριζε η χούντα το Δ.Σ. στον Παναθηναϊκό. Ήταν μία δραστηριότητα, όπως και η ανάληψη δημοσίων έργων, που ξεκίνησε από πριν τη χούντα. Δεν διορίστηκε από κανέναν.

https://www.lifo.gr/now/politics/236769 ... stoma-toys

Μετά το ’69 που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (όχι «γενικός αρχηγός»).

http://www.topontiki.gr/article/29818/a ... aratzaferi

Δηλαδη το '68 μπηκε στην μπουζου και το '69 εγινε παραγοντας στον ΠΑΟ που σημαινει οτι εκατσε φυλακη το πολυ ενα χρονο, και μετα οχι απλα απελευθερωθηκε αλλα εγινε παραγοντας στην ευνοουμενη ομαδα του καθεστωτος.

Πιο μποχα πεθαινεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 10 Μάιος 2019, 21:39

Η οικογενεια του Ηρακλη Τσιπρα εχει απαντησει απο το 2012...

στον Καρατζαφερη...

οτι ο Ηρακλης ηταν στο ΔΣ του Παναθηναικου απο τις ΑΡΧΕΣ της δεκαετιας του 60 μεχρι το 1979.

Ενδιαφερον εχει οτι οπως σε ολα τα μεγαλα σωματεια της χωρας εγινε αποχουντοποιηση το 1974-1975...

ο Ηρακλης Τσιπρας δεν εφυγε απο τον Παναθηναικο γιατι δεν θεωρηθηκε χουντικο στοιχειο.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”