Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Ιουν 2019, 20:06

Αρίστος έγραψε:
pluton έγραψε:
Αρίστο ας τους να λένε δεν υπήρξε ήττα του ΣΥΡΙΖΑ το είπε και ο Παππάς δεν υπάρχει στρατηγική ήττα.

Απέρριψε τα περί στρατηγικής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς, διαπιστώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε απλά δύο περιφέρειες. Μιλώντας στο 24/7, είπε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι στρατηγική ήττα. Δύσκολο αποτέλεσμα αλλά ο χάρτης των περιφερειών δεν ήταν ποτέ κόκκινος. Η ΝΔ διεύρυνε τα αποτελέσματά της, εμείς χάσαμε δύο περιφέρειες, της κ. Δούρου και στα Ιόνια. Η ΝΔ αύξησε τις δυνάμεις της πράγματι. Είμαστε ενώπιον μιας εκλογικής μάχης και αξιολογούμε τα αποτελέσματα. Όλα θα συζητηθούν».

https://www.parapolitika.gr/politiki/ar ... -A.twitter

Που να δεις τι στρατηγικη ηττα θα αρπαξει η ΝΔ αν δεν βγαλει αυτοδυναμια.

.

Θα σου απαντήσω με αυτό το Σιββυλικό : "Ο λίθος θέλει επιστρέψει επί τον κυλίοντα αυτόν" .
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Ιουν 2019, 21:33

την αυτοδυναμία την εχει σιγουρη η νδ
για να μην την εχει θα πρεπει ο βαρουφ και ο βελο ή καποιος αλλος να παρει
πανω απο 6-7% πραγμα σχεδον αδυνατον να συμβει εκτος αν τρελαθουμε μαζικα
αν και πιστευω οτι οι πιθανοτητες θα ειναι να μη μπει ουτε ενας απο τους μικρους
ή ο ενας με μικρα ποσοστα
αν και δεν ειμαι πολιτικος αναλυτης αυτα συμπεραινω
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Ιουν 2019, 21:41

Αρίστος έγραψε:Που να δεις τι στρατηγικη ηττα θα αρπαξει η ΝΔ αν δεν βγαλει αυτοδυναμια.

Στρατηγικη ηττα θα ειναι για εσας αν συγκυβερνησετε με ΝΔ. Ολο το αντιδεξιο αφηγημα θα καταρρευσει, οπως και το αφηγημα περι νεου και ηθικου πλεονεκτηματος

Να δω πως θα δικαιολογησετε στην βαση σας τα κολλητηλικια με Κουλη, Αδωνι, Σαμαρα και την υπολοιπη τρελοπαρεα

Παντου οπου συγκυβερνησε κεντροδεξια με κεντροαριστερα οπως στην Γερμανια, η κεντροαριστερα επαθε χοντρη ζημια.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 03 Ιουν 2019, 21:47

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Που να δεις τι στρατηγικη ηττα θα αρπαξει η ΝΔ αν δεν βγαλει αυτοδυναμια.

Στρατηγικη ηττα θα ειναι για εσας αν συγκυβερνησετε με ΝΔ. Ολο το αντιδεξιο αφηγημα θα καταρρευσει, οπως και το αφηγημα περι νεου και ηθικου πλεονεκτηματος

Να δω πως θα δικαιολογησετε στην βαση σας τα κολλητηλικια με Κουλη, Αδωνι, Σαμαρα και την υπολοιπη τρελοπαρεα

Παντου οπου συγκυβερνησε κεντροδεξια με κεντροαριστερα οπως στην Γερμανια, η κεντροαριστερα επαθε χοντρη ζημια.

Ξετσουτσούνεψε λέμε , υπάρχει πιθανότητα να συγκυβερνήσουν με τη Φώφη ,μετά θα δεις τον Αρίστο καβάλα στ' άλογο και επικά γιούργιααα....

:laugh1: :laugh1:
2 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Ιουν 2019, 23:06

Εσείς που είσαστε κομμουνιστές απ και υποτίθεται έχετε διαβάσει και κανένα βιβλίο, ή έστω έχετε μπει στον πειρασμό να υποστηρίζετε για χρόνια, ιδεολογικά ένα κόμμα που δεν θα ανέβει ποτέ στην εξουσία (ΚΚΕ) γιατί δεν έχετε κάνει τον κόπο να σκεφτείτε μια φορά έστω, κατά τρόπο τελείως διαφορετικό από αυτό της μάζας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης;

Αν κάνετε μια έρευνα στα Φόρουμς για τον Καμίνη θα εισπράξετε τη χειρότερη γνώμη, κάτι αντίστοιχη που θα είχαν παλιά για τον Βαρραβά (δεν ήταν λουσάτος, δεν ήταν χλιδάτος, επισκεύαζε ως Δήμαρχος μάρμαρα και δημόσια περιουσία επί εξέγερσης Αγανακτισμένων, δεν έκανε επαναπροωθήσεις λαθρομεταναστών στο Αφγανιστάν, δεν έβαζε πανάκριβα μάρμαρα στην Πλατεία Συντάγματος και Χλιδάτο φωτισμό στις πλατείες που επρόκειτο μετά από λίγο να ανασκαφούν για τη δημιουργία Μετρό, δεν έβαλε την Χριστουγεννιάτικη ρόδα, στάθηκε εμπόδιο στη Δημαρχία Κασιδιάρη-Κακλαμάνη-όποιου άλλου όριζε το κόμμα του, δικαίωνε ως Συνήγορος του Πολίτη όλους τους αδύναμους και κυνηγημένους, εξαφάνισε έλλειμμα εκατομμυρίων στο Δήμο, περιέθαλπε άστεγους αδιακρίτως εθνικότητας, του στέρησαν τη Δημοτική Αστυνομία, στάθηκε εμπόδιο στον κύριο Εγέρθητο που δεν κατάφερε να τον πλησιάσει κλπ).

Μήπως έχει περάσει από το μυαλό σας, εσάς των κομμουνιστών που έχετε διαβάσει βιβλία, ότι μια κόρη δημοφιλούς πασόκου Υπουργού Υγείας, που κατάφερε και έγινε πρόεδρος ενός πρώην σούπερ διεφθαρμένου κόμματος, έχει σκεφτεί ότι απαλλάσσεται σιγά σιγά από όλα τα βαρίδια, και κινείται για να αναδείξει ανθρώπους σαν τον Καμίνη που θα κάνουν καλό στον τόπο; (όχι δεν θα κάνει παρελάσεις με πυρσούς σε στυλ Νυρεμβέργης).

Εγώ δεν θα τον ψηφίσω τον Καμίνη, γιατί πρέπει να εξαφανιστεί το φαινομενο Τσίπρα και οι περί αυτόν και ο κράχτης του, να περιοριστούν πάλι στο 3-4%, γι' αυτό χρειάζεται κάποιο πολύ δυνατό σόκ η Ελλάδα στις επόμενες εκλογές.

Δεν θα πρέπει να πει η Γεννηματά τις σκέψεις τις σε κανέναν κράχτη, δεν θα πρέπει να μπει στην παγίδα των αποκαλύψεων. Ο ΣΥΡΙΖΑ σε λίγο θα πάρει φορτηγά με λεφτά και θα τα πετάνε στους δρόμους (κομμένα στη μέση με την υπόσχεση να τους δώσει τα άλλα μισά μετά το ευνοϊκό αποτέλεσμα, αν υπάρξει - θα τους λέει).

Φυσικά και θα υπάρξει συγκυβέρνηση. Δεν θα γίνει το ΚΙΝΑΛ δορυφόρος του Τσίπρα. Προς το παρόν προέχει να μαζευτούν με την ακτινοβολία Καμίνη όλοι οι αριστεροί που είχαν παρασυρθεί από Κουβέληδες, Θεοδωράκηδες, Θεοχαρόπουλους, Ρεπούση και σία. Αν ήταν όλα όπως τα παρουσιάζει ο Κράχτης τότε θα ήταν η ευτυχία ζωγραφισμένη στα πρόσωπα των ΣΥΡΙΖΑίων. Δεν είναι.

Και η Γεννηματά με τον Καμίνη δεν θα ψηφίσουν καμία Απλή Αναλογική.Ξέρουν ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου ξεκίνησε στις εκλογές του 1974 με ένα μικροσκοπικό κόμμα που έμεινε για 2 δεκαετίες τουλάχιστον στην εξουσία.Κάτι που έγινε στο παρελθόν, μπορεί να ξαναγίνει και στο μέλλον (=η Γεννηματά θέλει την ενισχυμένη αναλογική).
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 04 Ιουν 2019, 01:42

Αρίστος έγραψε:α) Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα δεχτει απαραιτητα να συμμετασχει σε τετοια κυβερνηση.

β) Αν συμμετειχε πιθανα θα το εκανε ΟΧΙ με πρωθυπουργο Κουλη.

γ) Ο ΣΥΡΙΖΑ μεγαλυτερο συμφερον εχει να περιμενει να ερθει η σειρα του και να επιστρεψει με ποσοστο 50%.

δ) Το τι θελει να κανει ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι λοιπον εντελως αγνωστο. Αυτο που αρχιζει και ξεκαθαριζει ειναι η σταση της Φωφης μετα την εκδιωξη του Βενιζελου.

.

Μολις διαλυθηκε ο Συριζα...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2019, 08:01

NikosVy έγραψε:Και η Γεννηματά με τον Καμίνη δεν θα ψηφίσουν καμία Απλή Αναλογική.Ξέρουν ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου ξεκίνησε στις εκλογές του 1974 με ένα μικροσκοπικό κόμμα που έμεινε για 2 δεκαετίες τουλάχιστον στην εξουσία.Κάτι που έγινε στο παρελθόν, μπορεί να ξαναγίνει και στο μέλλον (=η Γεννηματά θέλει την ενισχυμένη αναλογική).

Mας λες να ψηφισουμε ΠΑΣΟΚ με λιγα λογια? :D
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Ιουν 2019, 08:34

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Και η Γεννηματά με τον Καμίνη δεν θα ψηφίσουν καμία Απλή Αναλογική.Ξέρουν ότι και ο Ανδρέας Παπανδρέου ξεκίνησε στις εκλογές του 1974 με ένα μικροσκοπικό κόμμα που έμεινε για 2 δεκαετίες τουλάχιστον στην εξουσία.Κάτι που έγινε στο παρελθόν, μπορεί να ξαναγίνει και στο μέλλον (=η Γεννηματά θέλει την ενισχυμένη αναλογική).

βρε έχουν χεστεί πάνω τους τα νεοφίλια μη συγκυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΠΑΣΟΚ
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Ιουν 2019, 10:40

Λαχουρένιος έγραψε:

Έχοντας υπόψη μου το πως ψήφισαν το 1974 οι πρώην ΕΛΑΣίτες τη Νέα Δημοκρατία, και ολόκληρα νησιά προπύργια του ΚΚΕ (ΕΔΑ μέχρι τότε) όπως Λήμνος-Λέσβος ψήφισαν Κωνσταντίνο Καραμανλή, και όλη η χώρα μετά την πτώση της δικτατορίας ψήφισε 54% Νέα Δημοκρατία, ένα σου λέω.

Κάτσε και σκέψου.

Δεν ήταν τρελοί όλοι αυτοί το 1974, ούτε όλοι Νεοδημοκράτες. Εσείς έχετε αποδεχτεί στο παρελθόν χάριν σκοπιμότητας τους Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλγκάνιν. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε λίγο ελεύθερα, έξω από τη λογική και τα διλήμματα του Κράχτη;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 04 Ιουν 2019, 10:56

Το 74 ψήφισαν όλοι Καραμανλή, γιατί φοβόντουσαν πόλεμο με την Τουρκία.
0 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”