Αρίστος έγραψε:
β) Το να πουμε το ανυπαρκτο πτυχιο πλαστο δεν ειναι και κανενα εγκλημα καθοσιωσεως. Προκειται για πλαστο ΤΙΤΛΟ ετσι κι αλλιως οταν αναφερεται ανυπαρκτο πτυχιο και μαλιστα οταν αυτο γινεται στη σελιδα του υπουργειου Εξωτερικων προκειται για ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ πλαστογραφια. ΠΛαστο πτυχιο δεν σημαινει μονο μια φωτοτυπια με ψευτικες σφραγιδες, και ο ψευτικος τιτλος πλαστογραφια ειναι. Γι' αυτο ζηταω να επανερθει ο τιτλος. Οι συντονιστες ΨΑΡΩΣΑΝ απο τις επιθεσεις ενος ατομου που η συμπεριφορα του το τελευταιο διαστημα ειναι εξαιρετικα επιθετικη. Μονο μαχαιρι δεν εχει βγαλει εναντιον μου.
.
Έγκλημα καθοσιώσεως δεν είναι, αλλά δεν είναι και ακριβώς το ίδιο ο ισχυρισμός του ''έχω πτυχίο'', ή ''είχα τελειώσει'' άρα έχω και πτυχίο, με την κατάθεση πλαστού πτυχίου για προσωπικό όφελος.
Το πρώτο συνιστά υπέρμετρη βλακεία με στόχο τον εντυπωσιασμό ενώ το δεύτερο ποινικό αδίκημα.
Και όσο κι αν ψάξαμε δεν βρήκαμε ακόμα το πού έχει κατατεθεί αυτό το πλαστό πτυχίο.
Αντίθετα βρήκαμε, στο δικό σου λίνκ, μόνο τον ισχυρισμό του περί ου ο λόγος ότι έχει τελειώσει την τάδε σχολή του τάδε πανεπιστημίου. Τίποτα άλλο και γι' αυτό ο τίτλος άλλαξε από εμένα από ''πλαστό πτυχίο'' σε ανύπαρκτο.
Γι αυτό μην ακολουθείς κι εσύ τη γιαννοπούλεια μέθοδο της εννοιολογικής διαστρέβλωσης των λέξεων.
Πιθανόν ο ΓΓ να μην ξέρει το τι ακριβώς σημασιοδοτεί εννοιολογικά η κάθε λέξη αλλά δεν μπορώ να πιστέψω το ίδιο και για σένα.
Το ότι μας ψάρωσε ο ΓΓ δε θα το σχολιάσω.