General Kiriakos K. Mitsotakis 2019-2031(το λιγοτερο)

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: General Kiriakos K. Mitsotakis 2019-2031(το λιγοτερο)

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 01 Οκτ 2021, 16:02

:whatever45: :Laie_28_z: :violi:
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Οκτ 2021, 14:06

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Πολιτικο αντιπαλο δεος απλα δεν υπαρχει

Αυτό βασικά.
Γιατί αλλιώς υπάρχουν χίλιοι δυο λόγοι να μην ψηφίσει κάποιος ΝΔ.
Απλά δεν έχει πού αλλού να το ρίξει.
Μιλάμε για τον mainstream ψηφοφόρο τώρα. Δε λέω για μειοψηφικές διαρροές.

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: Θα μπορουσε να πεσει θυμα της ιδιας του της επιτυχιας δηλαδη καποιος εκ των Δενδια-Παναγιωτοπουλου-Πιερακακη να εμφανιστει ως δελφινος με πιθανοτερο υποψηφιο τον πρωτο αλλα δεν εχουν ωριαμασει ακομη οι συνθηκες και η ΝΔ δεν θα εχει ποτε δυστυχως υποψηφιο αρχηγο σαν τον Πιερακακη

Κοίτα εγώ τον Μητσοτάκη τον συμπαθώ και κανά 2 -3 άλλους σοβαρούς εκεί μέσα. Πιστεύω ότι ξεκίνησε με καλές προθέσεις. Αλλά δεν του βγήκε.
Τα προβλήματα που είχε και έχει να αντιμετωπίσει είναι πάνω από αυτόν.
Όχι, βέβαια ότι δεν έκανε και τρελά λάθη. Να τα λέμε και αυτά.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Οκτ 2021, 15:15

μιστερ πρεσινταντ....δεν θα προλαβεις ρε γιωτά.....οσοι τσιμπηκθηκαν τσιμπηθηκαν....θα την κανει την δουλεια ο ακαρ .....
Στα άκρα «το πάει» η Άγκυρα: Προσπαθούν να «τελειώσουν» το παιχνίδι πριν έρθουν Rafale και Belharra
https://www.defencenet.gr/amyna/toyrkia ... oyn-rafale

....
«Δώσαμε εντολή σε Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία, να είναι έτοιμοι για να επιβάλουν τη διεθνή νομιμότητα»...

------
Κούλη μου, θα κανεις επιστρατευση στην αμαλ ή στους παρελασαντες ως ντιγκι νταγκα;
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 03 Οκτ 2021, 15:36

denplirono έγραψε:μιστερ πρεσινταντ....δεν θα προλαβεις ρε γιωτά.....οσοι τσιμπηκθηκαν τσιμπηθηκαν....θα την κανει την δουλεια ο ακαρ .....
Στα άκρα «το πάει» η Άγκυρα: Προσπαθούν να «τελειώσουν» το παιχνίδι πριν έρθουν Rafale και Belharra

....
«Δώσαμε εντολή σε Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία, να είναι έτοιμοι για να επιβάλουν τη διεθνή νομιμότητα»...

------
Κούλη μου, θα κανεις επιστρατευση στην αμαλ ή στους παρελασαντες ως ντιγκι νταγκα;

Να δεις πως λεγεται αυτος που οταν μια ξενη χωρα απειλει την χωρα μας προσπαθει να απαξιωσει τον πρωθυπουργο μας.....
Ρε πως λεγεται....
Εδω το χα ρε γαμωτο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Οκτ 2021, 20:36

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
denplirono έγραψε:μιστερ πρεσινταντ....δεν θα προλαβεις ρε γιωτά.....οσοι τσιμπηκθηκαν τσιμπηθηκαν....θα την κανει την δουλεια ο ακαρ .....

....

------

Να δεις πως λεγεται αυτος που οταν μια ξενη χωρα απειλει την χωρα μας προσπαθει να απαξιωσει τον πρωθυπουργο μας.....
Ρε πως λεγεται....
Εδω το χα ρε γαμωτο

σιγα ρε μαγκα.....αυτος ο πρωθυπουργος που εχει αποκαλεσει το μισο ελληνικο λαο ψεκασμενο τωρα το θυμηθηκε οτι ειναι πρωθυπουργος ολων των ελληνων και οχι μονο των μπολιασμενων; μητσοτακη γμσαι φωναζουν ολοι σε καθε σπιθαμη της χωρας....ναι δεν ειναι βροχη ρε, σάλιο είναι φτύσιμο
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 07 Οκτ 2021, 17:55

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
«Κύριε Τσίπρα δεν είπατε ότι είναι συμφωνία που έχει ορισμένα προβλήματα. Είπατε ότι είναι κακή. Με βάση τη συμφωνία, στο άρθρο 31 παράγραφος 4, μπορεί να καταγγελθεί εγγράφως από καθένα από τα μέρη της. Θα την καταγγείλετε; Ναι ή όχι; Να γνωρίζουν οι Έλληνες, να γνωρίζουν οι Γάλλοι, να γνωρίζουν και οι Τούρκοι οι οποίοι εμφανώς δεν χαίρονται. Να ξέρουν αν θα την καταγγείλετε με ένα νόμο και ένα άρθρο. Τι ακριβώς θα κάνετε; Οφείλετε τουλάχιστον στη φίλη Γαλλία μία ειλικρινή απάντηση»

Σεξ και ξυλο. Απομακρύνετε τα παιδιά από τις οθόνες

ο τσιπρας ειναι βλαξ με περικεφαλαια. Αφου εκανε την παπια στην διαχειρηση της κορωνοπαπαριας και ενω θα μπορουσε να ειχε σημαντικα ωφελη εστω και με μικρη διαφοροποιηση, αυτος ελεγε ναι σε ολες τις κορωνοπαπαριες του κουλη. Τωρα, μην εχωντας κατι για να διαφωνησει, διαφωνει σε μια συμφωνια η οποια κατα ΓΕΝΙΚΗ ομολογια ειναι θετικη, οχι αριστη αλλα θετικη. Μονον ενας βλαξ θα διαφωνουσε σε κατι θετικο για την αμυνα της χωρας και θα συμφωνουσε σε ολες τις υγιονομικες παπαριες του στυλ, μην ακουτε μουσικη διαδιδεται δια του ηχου η κορωνοπαπαρια....
Τσιπρα εισαι βλακας......
2 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2021, 22:25

Παιδιά να σας ρωτήσω. Ο Κων/νος Καραμανλής (του Αχιλλέως) πώς σας φαίνεται;

Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο. Ήξερα για τον Αχιλλέα Καραμανλή αλλά δεν ήξερα για τον γιο του. Πόσο μάλλον ότι είναι υπουργός μεταφορών.

Και που λέτε άκουγα στο ράδιο μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον υπουργό μεταφορών και μου άρεσε όπως μιλούσε και λέω ποιος είναι αυτός ρε;

Και πετάει το όνομα Καραμανλής σε κάποια φάση. Και αναρωτιέμαι εγώ από τη γνωστή οικογένεια άραγε ή απλή συνωνυμία;

Όχι δεν είναι συνωνυμία. Είναι από τη γνωστή οικογένεια. Δεν ήξερα ότι ακόμα συνεχίζεται η παράδοση. Νόμιζα το τελευταίο ενεργό μέλος από την οικ. Καραμανλή είναι ο πρώην αγαπητός πρωθυπουργός μας.

Εντάξει αν και δεν έχει τίποτα ιδιαίτερες σπουδές και μακρά εμπειρία στο αντικείμενο, μου φάνηκε ετοιμόλογος και "διαβασμένος" πολιτικός.
Δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 09 Οκτ 2021, 22:52

bizeli έγραψε:Παιδιά να σας ρωτήσω. Ο Κων/νος Καραμανλής (του Αχιλλέως) πώς σας φαίνεται;

Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο. Ήξερα για τον Αχιλλέα Καραμανλή αλλά δεν ήξερα για τον γιο του. Πόσο μάλλον ότι είναι υπουργός μεταφορών.

Και που λέτε άκουγα στο ράδιο μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον υπουργό μεταφορών και μου άρεσε όπως μιλούσε και λέω ποιος είναι αυτός ρε;

Και πετάει το όνομα Καραμανλής σε κάποια φάση. Και αναρωτιέμαι εγώ από τη γνωστή οικογένεια άραγε ή απλή συνωνυμία;

Όχι δεν είναι συνωνυμία. Είναι από τη γνωστή οικογένεια. Δεν ήξερα ότι ακόμα συνεχίζεται η παράδοση. Νόμιζα το τελευταίο ενεργό μέλος από την οικ. Καραμανλή είναι ο πρώην αγαπητός πρωθυπουργός μας.

Εντάξει αν και δεν έχει τίποτα ιδιαίτερες σπουδές και μακρά εμπειρία στο αντικείμενο, μου φάνηκε ετοιμόλογος και "διαβασμένος" πολιτικός.
Δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;

αμα τον λενε καραμανλη, πανε τουλετα γρηγορα να προλαβεις το κακο.... :laugh1: :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Οκτ 2021, 23:13

bizeli έγραψε:Παιδιά να σας ρωτήσω. Ο Κων/νος Καραμανλής (του Αχιλλέως) πώς σας φαίνεται;

Δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;

Tι να πουμε ρε Μπιζελι? Αλλος ενας επαγγελματιας πολιτικος με οικογενειακη παραδοση. Απο δω παν' και αλλοι. Δεν φταινε αυτοι ομως αλλα αυτοι που τους ψηφιζουν.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”