ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Πολιτικο αντιπαλο δεος απλα δεν υπαρχει
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε: Θα μπορουσε να πεσει θυμα της ιδιας του της επιτυχιας δηλαδη καποιος εκ των Δενδια-Παναγιωτοπουλου-Πιερακακη να εμφανιστει ως δελφινος με πιθανοτερο υποψηφιο τον πρωτο αλλα δεν εχουν ωριαμασει ακομη οι συνθηκες και η ΝΔ δεν θα εχει ποτε δυστυχως υποψηφιο αρχηγο σαν τον Πιερακακη

denplirono έγραψε:μιστερ πρεσινταντ....δεν θα προλαβεις ρε γιωτά.....οσοι τσιμπηκθηκαν τσιμπηθηκαν....θα την κανει την δουλεια ο ακαρ .....
Στα άκρα «το πάει» η Άγκυρα: Προσπαθούν να «τελειώσουν» το παιχνίδι πριν έρθουν Rafale και Belharra
https://www.defencenet.gr/amyna/toyrkia ... oyn-rafale
....
«Δώσαμε εντολή σε Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία, να είναι έτοιμοι για να επιβάλουν τη διεθνή νομιμότητα»...
------
Κούλη μου, θα κανεις επιστρατευση στην αμαλ ή στους παρελασαντες ως ντιγκι νταγκα;

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:denplirono έγραψε:μιστερ πρεσινταντ....δεν θα προλαβεις ρε γιωτά.....οσοι τσιμπηκθηκαν τσιμπηθηκαν....θα την κανει την δουλεια ο ακαρ .....
Στα άκρα «το πάει» η Άγκυρα: Προσπαθούν να «τελειώσουν» το παιχνίδι πριν έρθουν Rafale και Belharra
https://www.defencenet.gr/amyna/toyrkia ... oyn-rafale
....
«Δώσαμε εντολή σε Στρατό, Ναυτικό, Αεροπορία, να είναι έτοιμοι για να επιβάλουν τη διεθνή νομιμότητα»...
------
Κούλη μου, θα κανεις επιστρατευση στην αμαλ ή στους παρελασαντες ως ντιγκι νταγκα;
Να δεις πως λεγεται αυτος που οταν μια ξενη χωρα απειλει την χωρα μας προσπαθει να απαξιωσει τον πρωθυπουργο μας.....
Ρε πως λεγεται....
Εδω το χα ρε γαμωτο

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Σεξ και ξυλο. Απομακρύνετε τα παιδιά από τις οθόνες

bizeli έγραψε:Παιδιά να σας ρωτήσω. Ο Κων/νος Καραμανλής (του Αχιλλέως) πώς σας φαίνεται;
Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο. Ήξερα για τον Αχιλλέα Καραμανλή αλλά δεν ήξερα για τον γιο του. Πόσο μάλλον ότι είναι υπουργός μεταφορών.
Και που λέτε άκουγα στο ράδιο μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον υπουργό μεταφορών και μου άρεσε όπως μιλούσε και λέω ποιος είναι αυτός ρε;
Και πετάει το όνομα Καραμανλής σε κάποια φάση. Και αναρωτιέμαι εγώ από τη γνωστή οικογένεια άραγε ή απλή συνωνυμία;
Όχι δεν είναι συνωνυμία. Είναι από τη γνωστή οικογένεια. Δεν ήξερα ότι ακόμα συνεχίζεται η παράδοση. Νόμιζα το τελευταίο ενεργό μέλος από την οικ. Καραμανλή είναι ο πρώην αγαπητός πρωθυπουργός μας.
Εντάξει αν και δεν έχει τίποτα ιδιαίτερες σπουδές και μακρά εμπειρία στο αντικείμενο, μου φάνηκε ετοιμόλογος και "διαβασμένος" πολιτικός.
Δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;

bizeli έγραψε:Παιδιά να σας ρωτήσω. Ο Κων/νος Καραμανλής (του Αχιλλέως) πώς σας φαίνεται;
Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπάρχει τέτοιο πρόσωπο. Ήξερα για τον Αχιλλέα Καραμανλή αλλά δεν ήξερα για τον γιο του. Πόσο μάλλον ότι είναι υπουργός μεταφορών.
Και που λέτε άκουγα στο ράδιο μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη με τον υπουργό μεταφορών και μου άρεσε όπως μιλούσε και λέω ποιος είναι αυτός ρε;
Και πετάει το όνομα Καραμανλής σε κάποια φάση. Και αναρωτιέμαι εγώ από τη γνωστή οικογένεια άραγε ή απλή συνωνυμία;
Όχι δεν είναι συνωνυμία. Είναι από τη γνωστή οικογένεια. Δεν ήξερα ότι ακόμα συνεχίζεται η παράδοση. Νόμιζα το τελευταίο ενεργό μέλος από την οικ. Καραμανλή είναι ο πρώην αγαπητός πρωθυπουργός μας.
Εντάξει αν και δεν έχει τίποτα ιδιαίτερες σπουδές και μακρά εμπειρία στο αντικείμενο, μου φάνηκε ετοιμόλογος και "διαβασμένος" πολιτικός.
Δεν ξέρω. Εσείς τι λέτε;