Ο Αρίστος απαντά στο τι μέλει γενέσθαι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Ο Αρίστος απαντά στο τι μέλει γενέσθαι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2018, 11:33

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Ο Αρίστος είναι σαφώς πιο αξιόπιστος απο τον Μπουμπούκο,

Ο Αρίστος είναι δημοσιολόγος και όχι δημοσιογράφος. Δεν καταγράφει και αναμεταδίδει τα γεγονότα, αλλά με βάση τα εκάστοτε πολιτικά δεδομένα αναλύει και συνθέτει, κατά την προσωπική του άποψη και αντίληψη, εκείνες τις πολιτικές πιθανότητες που είναι δυνατόν να πραγματοποιηθούν. Το αν αυτό θα συμβεί ή όχι δεν έχει να κάνει με τις ικανότητες του Αρίστου ως δημοσιολόγου, αλλά με αστάθμητους παράγοντες, μεταβλητές και παραμέτρους που καθιστούν την πολιτική μη μετρήσιμο μέγεθος, οπότε και ο Αρίστος αναγκαστικά δημοσιολογεί όχι στη βάση της αναγκαιότητας αλλά του τυχαίου που καθορίζεται από μια συνεχή ασυνέχεια των πολιτικών υποκειμένων, που εκθέτει όμως τα ίδια τα υποκείμενα και όχι τον Αρίστο.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό δεν έχει ιδέα από πολιτική και ας συνεχίσει την φορουμική του καριέρα στο ελεύθερο στη γενική συζήτηση, που έχουμε τόσα ωραία θέματα για συζήτηση. :fico:
:reklas:

Η βασικη μου επιλογη απο το 2010 που μπηκαμε στα μνημονια ηταν πως πρεπει να υπαρξει ενα ΕΝΩΤΙΚΟ κινημα που να οδηγησει τη χωρα στην εξοδο απο τα μνημονια και στην ανορθωση της. Ενα κινημα που πρεπει να εκπροσωπηθει πολιτικα εκτος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Εγινε αυτο το κινημα μεσω των Αγανακτισμενων, βρεθηκαν οι πολιτικοι εκπροσωποι σε ΑΝΕΛ και Συριζα και το 2015 οι Αγανακτισμενοι του 2011-2012 εβγαλαν κυβερνηση τους Συριζα-ΑΝΕΛ. Παλεψαμε το πρωτο εξαμηνο της διαπραγματευσης, βρηκαμε τοιχο απο ολες τις χωρες ακομη και απο Κυπρο και ΜΠΡΙΚΣ και συνθηκολογησαμε. Το διλημμα μετα ηταν αν επρεπε να στηριξουμε την κυβερνηση που προεκυψε απο το λαικο κινημα η να την τιμωρησουμε για τη συνθηκολογηση. Τις πρωτες μερες εν θερμω ελεγα να την τιμωρησουμε, μετα κατεληξα πως αν οι Συριζα-ΑΝΕΛ επεφταν θα ειχαμε 40 χρονια ξανα ΝΔΣΟΚ, οποτε κατεληξα να υποστηριξω με την ελπιδα πως αυτο το μνημονιο θα ηταν το τελευταιο εφοσον υπηρξε και δεσμευση για ελαφρυνση χρεους.

Ε το ιδιο σκεφτηκαν με μενα το Σεπτεμβριο του 2015 καπου 2.260.000 τυποι που ψηφισαν Συριζα-ΑΝΕΛ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 04 Αύγ 2018, 11:35

Λαχουρένιος έγραψε:Παντως δεν ειναι και πολυ κολακευτικο για καποιον να εχει την ιδια αξιοπιστια....με τον Μπουμπουκο. Δεν βρισκω πως βοηθαει καποιον αυτο να φανει αξιοπιστος.

Σαν να λεω ''ειμαι τιμιος, εκανα ο,τι και ο Ακης''.

Κούλης + Άδωνις λειτουργούν σε μεγάλο βαθμό ως ψηφοδιώκτες. Με άλλο δίδυμο η ΝΔ θα ήταν σίγουρα αυτοδύναμη στις επόμενες εκλογές.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 11:37

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Ο Αρίστος είναι σαφώς πιο αξιόπιστος απο τον Μπουμπούκο,

Ο Αρίστος είναι δημοσιολόγος και όχι δημοσιογράφος.

Αλλαξε το πριν φας κανενα εξωδικο

Αρίστος έγραψε:ε) Χαλοου, δεν μιλαω ανωνυμα, με λενε Κωνσταντινο Παπαδοπουλο και ειμαι δημοσιογραφος.

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Δηλαδη εσυ εισαι αθρογραφος και οχι δημοσιογραφος

Και τα δυο ειμαι, επιπλεον ειμαι απο το 1993 εκδοτης, αρχισυντακτης και δημοσιογραφος στον τοπικο τυπο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 11:40

Εχω ακουσει μεσα σε ενα 24ωρο οτι:

α) Ο ΣΥΡΙΖΑ ηταν εξαπανεκαθεν με τους αμερικανοι και ποτε μα ΠΟΤΕ με τους ρωσοι
β) Ο ΣΥΡΙΖΑ μολις για ενα μηνα ψαχτηκε με ρωσους
γ) Ο ΣΥΡΙΖΑ χτυπησε την πορτα σε ολα τα BRICS δηλαδη εκτος απο την Ρωσια, και σε Κινα, Ινδια, Βραζιλια και Ν. Αφρικη

Φαινεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ ειναι κβαντικο φαινομενο. Εχουν συμβει ολα τα παραπανω απλα σε διαφορετικα συμπαντα.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 04 Αύγ 2018, 11:52

Και δημοσιογράφος είναι αυτός που πήγε στα καμένα και μας είπε τι είδε, χωρίς να αποκρύπτει αυτά που είδε από τον κόσμο.
Όλοι οι άλλοι είναι παπαγαλάκια.

Λάχου, είσαι στην ομάδα αλήθειας; Μπράβο ρε σαϊνι, πάντα ήθελα να με συνοδεύει ένας τέτοιος τιμητικός τίτλος.
Θα πω στον Κούλη να πιάνετε δουλειά από τις 6 γιατί κοιμάστε όρθιοι. Κυκλοφορούσε ηλεκτρονική αφίσα του Τσίπρα που πήγε στην Κούβα κι όχι στα καμένα, και την ίδια ώρα έβλεπα στις ειδήσεις τον πρωθυπουργό στα καμένα. Με άδειο τέρμα και το πετάνε άουτ. Πως το καταφέρνετε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 11:58

pan έγραψε:Λάχου, είσαι στην ομάδα αλήθειας; Μπράβο ρε σαϊνι, πάντα ήθελα να με συνοδεύει ένας τέτοιος τιμητικός τίτλος.
Θα πω στον Κούλη να πιάνετε δουλειά από τις 6 γιατί κοιμάστε όρθιοι. Κυκλοφορούσε ηλεκτρονική αφίσα του Τσίπρα που πήγε στην Κούβα κι όχι στα καμένα, και την ίδια ώρα έβλεπα στις ειδήσεις τον πρωθυπουργό στα καμένα. Με άδειο τέρμα και το πετάνε άουτ. Πως το καταφέρνετε;

Τι να κανω ρε συ Παν, σε τρεις δουλειες ειμαι για να τα βγαζω περα.

Κνιτομποτ, μποτ της Ομαδας Αληθειας και συντονιστης. Ενα μυαλο χειμωνα καλοκαιρι, τρεις δουλειες, ε θα κανω και λαθη. :s_no
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 11:59

Θα κανω μια αποκαλυψη ομως γιατι νιωθω τυψεις και δεν με αρεσουν τα ψεματα. Ολοι εδω ειμαστε της Τρουθ Τημ. Το φορουμ λεγεται ''Ελευθερο'' εκ του ''Φιλελευθερος'' σαν την ομωνυμη εφημεριδα και το χρωμα ειναι μπλε οπως της ΝΔ.

Συγγνωμη στον Αδμιν και στους υπολοιπους που αποκαλυψα το μυστικο αλλα δεν αντεχα αλλο. Ζητω επιεικεια απο τον Αδμιν και τον κ. Μουρουτη μετα απο τοσες υπηρεσιες που εχω προσφερει.

Εμενα το φορτε μου ειναι να κολλαω αφισες. Δεν το χω το ιντερνετικο. Ζηταω μεταθεση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Αύγ 2018, 12:10

Μπορει συγκεκριμενος συντονιστης εδω μεσα να μην ειναι μελος της Τρουθ Τημ τυπικα.

Ειναι ομως ουσιαστικα.

Η Τρουθ Τημ πολυ θα ηθελε σαν μελος της τον τυπο που υπερασπιστηκε στο ελευθερο το PSI των Σαμαροβενιζελων και τις οικονομικες επιδοσεις του Σαμαρα περισσοτερο και απο γαλαζια μποτακια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Αύγ 2018, 12:13

Οχι κ. Παπαδοπουλε, ουσιαστικα ειμαι οχι απλως τυπικα. Μην με υποβαθμιζετε, σας παρακαλω.

Δεν ειμαι καμια δευτερατζα, ειμαι πρωτη μουρη της Τρουθ Τημ.

Και δεν ειμαι απλος συντονιστης, αλλα διαχειριστης. Αντε το ειπα και αυτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
oldjedi
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό oldjedi » 04 Αύγ 2018, 12:13

Αρίστος έγραψε:

Old μπορει να με λες ουτοπιστη αλλα εγω σου προβλεψα τη ρηξη μεταξυ Αμερικης και Τουρκιας οταν καποιοι καλοθελητες υποστηριζαν οτι οι δυο προεδροι τα ειχαν βρει. Κι επισης εγω φωναζα για συμμαχια με το Ισραηλ και προχτες το Ισραηλ αφησε σποντα για στρατιωτικη αντιδραση εφοσον η Τουρκια εμποδισει γεωτρηση στην κυπριακη ΑΟΖ.

Δηλαδη αν δεν συμμαχησουμε με Αμερικη και Ισραηλ τωρα που υπαρχει συμπτωση συμφεροντων ποτε θα συμμαχησουμε, οταν απογοητευμενοι απο εμας στραφουν σε αλλους προθυμους;

25% εχει χασει η τουρκικη λιρα φετος εξαιτιας του οικονομικου πολεμου που κανει ο Τραμπ στον Ερντογαν. Αυτο σημαινει πως το τουρκικο κρατος, η τουρκικη οικονομια και τα τουρκικα νοικοκυρια ειναι κατα 25% φτωχοτερα. Κανε συνεπαγωγες που θα οδηγησει αυτο εφοσον η μειωση συνεχιστει.

.

:)

Αριστο ...το οτι επεσες μεσα στην περιπτωση της Αμερικης , δεν αναιρει το ολο σκεπτικο σου ... Συμμαχια με το Ισραηλ , φωναζα και εγω , αλλα το Ισραηλ , ΗΤΑΝ συμμαχος της Τουρκιας , εξυπηρετωντας τα συμφεροντα του ... Αλλαξαν αυτα , αλλαξε και η σταση του ...
Κανεις δεν ειπε , τουλαχιστον οχι εγω , να μην συμμαχησουμε με το Ισραηλ και τις ΗΠΑ ... το θεμα ειναι ΣΕ ΠΟΙΑ ΒΑΣΗ ... Ειναι το ΕΙΔΟΣ της συμμαχιας και το ΠΩΣ αυτη εκδηλωνεται ...
Στρατιωτικη εκδηλωση του Ισραηλ , μην περιμενεις ... Περα απο την αεροπορια του , δεν εχει κατι αλλο να επιδειξει και κυριως χωρις την συγκαταθεση και υποστηριξη των Αμερικανων ...
Ναι , η οικονομια της Τουρκιας , παραπαταει , αλλα αυτο δεν οφειλεται ουτε στην μειωση της βιομηχανικης της παραγωγης , ουτε στην μειωση της αγροτικης της παραγωγης , αλλα σε διαφορα οικονομικα παιχνιδια ... Παραμενει μεγαλη οικονομικη δυναμη , για την περιοχη μας τουλαχιστον ...
Το που θα παει η κατασταση αν συνεχιστει αυτο , μια πιθανοτητα ειναι ενας πολεμος .

Ολντ
0 .
Επιβαλλεται η αποκουμμουνιστοποιηση της Ελλαδας
Τιμη και δοξα στα Ταγματα Ασφαλειας
Πραγματικη Δημοκρατια θα αποκτησουμε , μονο οταν ο τελευταιος κουμμουνιστης εξαφανιστει μαζι με τον τελευταιο γραφειοκρατη.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”