Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η εθνοσωτήριος Επανάστασις

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Απρ 2017, 15:01

«Σήμερα στη Γαλλία κτυπάει η καρδιά της Ευρώπης. Η Γαλλία πρέπει να κρατήσει. Να μην παρασυρθεί από το λαϊκισμό. Να μην υποκύψει στα άκρα και στις ακρότητες. Το οφείλει στην ίδια της την ιστορία. Στην πολιτιστική της κληρονομιά. Το οφείλει στη Δημοκρατία. Το οφείλει στην Ευρώπη» ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

συμπληρωνω και εγω οτι δεν ειναι καθολου τυχαιο που μαζι του συμφωνουν και τα αριστερα δουλικα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2017, 15:05

Admin έγραψε:Εδώ το μεγάλο τεχνολογικό επίτευγμα των τσομπαναραίων της Χούντας. :enamorado:
Μιλάμε για best-seller, όχι αστεία.
Έκανε θραύση στους Ζουλού και τους Τούτσι.

Εικόνα

Ναι με μηχανή γαλλική (ακόμα κυκλοφορούν) νομίζω είχαν βγει 1.000.000 κομμάτια, είχε εφοδιαστεί ο στρατός, η αστυνομία οι πάντες. Πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο, τι έχει δηλαδή; Ένα καλό λαικό φτηνό αυτοκίνητο χρήσιμο στους αγρότες.

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Το νέο πόνυ που βγάζουν οι Αφοί Κοντογούρη

Εικόνα

Για πες μας και για τον Μαλκότση που έκλεισαν το εργοστάσιο με 3.000 απολυμένους επειδή τόλμησε να βγάλει τρακτέρ.... σε πληροφορώ ότι οι πετρελαιομηχανές είναι άριστες ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ όπως λένε. Επειδή ήταν με μανιβέλα βάζουν ρεύμα τώρα (πατέντα) ... εγώ με μανιβέλα την έχω ο τεχνικός που μίλησα μου είπε ότι τα μοντέρνα αντλητικά (είναι βαμμένα μηχανήματα που διαρκούν δύο χρόνια) πριν μερικές ημέρες δόξα τον Θεώ πότισα με την Ελληνική Μαλκότση μου.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Απρ 2017, 15:11

nemo έγραψε:«Σήμερα στη Γαλλία κτυπάει η καρδιά της Ευρώπης. Η Γαλλία πρέπει να κρατήσει. Να μην παρασυρθεί από το λαϊκισμό. Να μην υποκύψει στα άκρα και στις ακρότητες. Το οφείλει στην ίδια της την ιστορία. Στην πολιτιστική της κληρονομιά. Το οφείλει στη Δημοκρατία. Το οφείλει στην Ευρώπη» ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

συμπληρωνω και εγω οτι δεν ειναι καθολου τυχαιο που μαζι του συμφωνουν και τα αριστερα δουλικα

Η κατάσταση για το Γιουνανιστάν δεν άλλαζει, ό,τι και να γίνει στη Γαλλία.
Η Γαλλία έχει βιομηχανία και παραγωγή και θα σταθεί κι εκτός ΕΕ. Το Γιουνανιστάν κύριε;
Θα χρειαστεί να μάθετε να παράγετε και να δουελύετε και εκεί είναι το ζόρι. Φαντάζομαι κλάμα που έχει να πέσει στη χώρα έτσι και σταματήσουν οι επιδοτήσεις και τα κοινοτικά πλαίσια στήριξης.

pluton έγραψε:Ναι με μηχανή γαλλική (ακόμα κυκλοφορούν) νομίζω είχαν βγει 1.000.000 κομμάτια, είχε εφοδιαστεί ο στρατός, η αστυνομία οι πάντες. Πολύ αξιόπιστο αυτοκίνητο, τι έχει δηλαδή; Ένα καλό λαικό φτηνό αυτοκίνητο χρήσιμο στους αγρότες.

Ούτε καν ελληνική μηχανή δεν είχε και πανηγυρίζετε κατά τα άλλα για τον κουβά αυτό. :s_crazy :LoL: :LoL: :LoL:

Εν ολίγοις είχαμε μια κρατικοδίαιτη βιομηχανία αυτοκινήτων που ούτε οι Ζουλού δεν ενδιαφέρονταν να αγοράσουν. Αχ Χούντα μας έφυγες και χάσαμε την ισχυρή μας αυτοκινητοβιομηχανία.. :cry:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2017, 15:18

Ούτε καν ελληνική μηχανή δεν είχε και πανηγυρίζετε κατά τα άλλα για τον κουβά αυτό. :s_crazy :LoL: :LoL: :LoL:

Εν ολίγοις είχαμε μια κρατικοδίαιτη βιομηχανία αυτοκινήτων που ούτε οι Ζουλού δεν ενδιαφέρονταν να αγοράσουν. Αχ Χούντα μας έφυγες και χάσαμε την ισχυρή μας αυτοκινητοβιομηχανία.. :cry:

Γιατί κρατικοδίαιτη; 1.000.000 κομμάτια έβγαλε και έκανε και εξαγωγές, τι μας λες δηλαδή ή βγάζουμε πυραύλους ή εισάγουμε και αραμπάδες;

ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ

Για πες μας και για τον Μαλκότση που έκλεισαν το εργοστάσιο με 3.000 απολυμένους (ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ) επειδή τόλμησε να βγάλει τρακτέρ.... σε πληροφορώ ότι οι πετρελαιομηχανές είναι άριστες ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ όπως λένε. Επειδή ήταν με μανιβέλα βάζουν ρεύμα τώρα (πατέντα) ... εγώ με μανιβέλα την έχω, ο τεχνικός που μίλησα μου είπε ότι τα μοντέρνα αντλητικά (είναι βαμμένα μηχανήματα που διαρκούν δύο χρόνια) πριν μερικές ημέρες δόξα τον Θεώ πότισα με την Ελληνική Μαλκότση μου.

Εικόνα

https://odysseiatv.blogspot.gr/2016/08/ ... st_92.html
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Απρ 2017, 15:21

Για πες μας τώρα και σε ποιες χώρες είχαν κάνει εξαγωγές οι εταιρίες που αναφέρεις, να γελάσουμε λιγάκι. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2017, 15:26

Admin έγραψε:Για πες μας τώρα και σε ποιες χώρες είχαν κάνει εξαγωγές οι εταιρίες που αναφέρεις, να γελάσουμε λιγάκι. :D

Γιατί να γελάσεις δηλαδή.

Να σου πω εργοστάσιο ξαδέλφου μου, έκανε εξαγωγές πολύφωτα σε αραβικές χώρες μας κακόπεφτε; Τώρα τι κάνουμε εξαγωγή την ζητιανιά μας και την ξεφτίλα μας;

Το βλέπεις; Ακόμα δουλεύει και καλλιεργεί χωράφια.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Απρ 2017, 15:28

pluton έγραψε:
Admin έγραψε:Για πες μας τώρα και σε ποιες χώρες είχαν κάνει εξαγωγές οι εταιρίες που αναφέρεις, να γελάσουμε λιγάκι. :D

Να σου πω εργοστάσιο ξαδέλφου μου, έκανε εξαγωγές πολύφωτα σε αραβικές χώρες μας κακόπεφτε; Τώρα τι κάνουμε εξαγωγή την ζητιανιά μας και την ξεφτίλα μας;

Για τη NAMCO και τον Μαλακότση λέω, που μας ανέφερες ως βαριά βιομηχανία της Ελλάδας.

Σε ποιες χώρες είχαν κάνει εξαγωγές;;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 23 Απρ 2017, 15:34

Να βοηθήσω λίγο την κατάσταση:

Μέσα στο 2015 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της νέας γενιάς αυτοκινήτων «PONY», με στόχο να κατακτήσει μερίδιο όχι μόνο της ελληνικής αγοράς, αλλά και χωρών της Αφρικής, της Ασίας και της Νότιας Αμερικής, που ήδη έχουν επιδείξει ενδιαφέρον, λόγω των ανθεκτικών χαρακτηριστικών του και βέβαια της χαμηλής τιμής του. Μερικές από τις χώρες αυτές είναι η Αίγυπτος, η Κένυα, το Μαρόκο, η Αιθιοπία, η Αγκόλα, η Βραζιλία, και η Αργεντινή. Μάλιστα θα διαθέτει και θύρα USB.

:buhaha:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2017, 15:38

Admin έγραψε:
pluton έγραψε:

Για τη NAMCO και τον Μαλακότση λέω, που μας ανέφερες ως βαριά βιομηχανία της Ελλάδας.

Σε ποιες χώρες είχαν κάνει εξαγωγές;;

Η NAMCO μεγάλες εξαγωγές στην ΒΟΡΕΙΑ ΑΦΡΙΚΗ. Το 1985, ο Ελληνικός Στρατός, δημόσιες επιχειρήσεις, ιδιώτες (ακόμα υπάρχουν Πονυ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ).

Η εταιρεία Μαλκότση έχει γεμίσει την ελληνική ύπαιθρο με γεωργικά μηχανήματα (κάποιοι έξυπνοι συλλέγουν ανταλλακτικά και τα μοσχοπουλούν διότι έκλεισαν την βιομηχανία, αλλά οι μηχανές της είναι οι πιο αξιόπιστες της αγοράς). Ενώ τα πρότυπα μηχανών βαρκών έγιναν θρυλικά για την αξιοπιστία τους!

Ο Μαλκότσης έκανε εξαγωγές μέχρι τις ΗΠΑ δες εδώ είναι γραμμένο

http://xemandrios1.blogspot.gr/2013/04/ ... /04/3.html
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 23 Απρ 2017, 15:40

Admin έγραψε:Να βοηθήσω λίγο την κατάσταση:

Μέσα στο 2015 αναμένεται να ξεκινήσει η παραγωγή της νέας γενιάς αυτοκινήτων «PONY», με στόχο να κατακτήσει μερίδιο όχι μόνο της ελληνικής αγοράς, αλλά και χωρών της Αφρικής, της Ασίας και της Νότιας Αμερικής, που ήδη έχουν επιδείξει ενδιαφέρον, λόγω των ανθεκτικών χαρακτηριστικών του και βέβαια της χαμηλής τιμής του. Μερικές από τις χώρες αυτές είναι η Αίγυπτος, η Κένυα, το Μαρόκο, η Αιθιοπία, η Αγκόλα, η Βραζιλία, και η Αργεντινή. Μάλιστα θα διαθέτει και θύρα USB.

:buhaha:

Που είναι το κακό η μνημονιακή δημοκρατία σας να αντιγράφει τα χουντικά μοντέλα ανάπτυξης;

Υπήρξαν 3 εργοστάσια κατασκευής πετρελαιοκινητήρων, του Μαλκότση του Αξελού και του Παπαθανάση. διάφορα οχήματα, τρακτερ, σκάφη κ οτιδήποτε ντήζελ.

Περιττό να σου πω (τώρα που το θυμήθηκα) ότι το σύνολο των αλιευτικών έχουν κινητήρες Μαλκότση (το συζήταγα με ένα επαγγελματία ψαρά πριν λίγες μέρες).
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”