ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:
Με τόση μαλακία συμπυκνωμένη σε απαντήσεις ,πρέπει να ήταν σήμερα η καλύτερη μέρα σου του 2018. Πάμε ανάποδα. Ξανάριξα μια ματιά μετά από πολύ πολύ καιρό εδώ ,είδα ότι γράφατε 5-6 εντελώς τσίρκουλα που θυμόμουν από παλιά και μπήκα να σπάσω πλάκα. Ακόμη μιλάς για ομοιδεάτες , σοσιαλιστικές δημοκρατίες και τέτοιες φαντασιακές μαλακίες. Που και έτσι να το πάρεις , σκέψου ότι θα πεθάνεις έχοντας κυβερνηθεί από ΚΝίτη Τσίπρα , δηλαδή αν τα πιστεύεις στα αλήθεια πρέπει να αυτοκτονήσεις χτες. Εγώ σε τι ακριβώς είμαι απομονωμένος , στο ρετιρέ μου στα ΒΠ με τις παρέες ,τα γούστα μου και τις διακοπές μου? Αυτοί λοιπόν που θεωρείς ομοιδεάτες μου ,δεν έχουν ανάγκη απ το να κάνουν πλιάτσικο σε περιουσίες άλλων , ούτε χούντες να βολευτούν για τον απλό λόγο ότι έχουν τα προσόντα και δημιουργούν από μόνοι τους. Οπότε άνθρακες οι αρλούμπες σου. Επίσης στην προστασια δικτυων υπερυψηλης τασης είσαι σίγουρα τόσο καλή λύση ,όσο κομμουνιστής είναι ο Θοδωράκης. Τι έκανες το 1980 δε δίνει δεκάρα κανένας ,απλά γιατί αυτός που αποφασίζει πια είναι κάποιος σοβαρός επαγγελματίας όπως εγώ.
Γεια σου ρε Μητσαρα ...
Αν εγω δεν αλλαξα , ουτε και συ αλλαξες ... Μια ζωη τα ιδια ... ονειρα , ΒΠ , διακοπες , γουστα , παρεες ...μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου ...
Στην Κυψελη που ζεις , τα εχεις ολα αυτα ;;
Αυτοι που θεωρω ομοϊδεατες σου , ειναι και αυτοι σαν και σενα ...Μια ζωη οργανα του συστηματος , υπακουοι υπαλληλακοι , που στεκονται σουζα στο αφεντικο και πανε λουλουδια και σοκολατακια στην γραμματεα του για να τους εχει με καλο ματι ...
Ρουφιανακοι των γραφειων , ετοιμοι να καρφωσουν τον αλλο υπαλληλο , επειδη καθυστερει στην δουλεια του ...
Σας ξερω καλα εσας του"γραφειου" , ποτε δεν σας χωνεψα ... Σας εχω δει , σας εχω συχαθει ...
Μην τα λες σε μενα ...
Ξερω οτι τα γραφεις για να τα διαβασουν καποιοι αλλοι , ομοϊδεατες σου ... εγω σε ξερω καλα ... Δεν θα σε μαθω τωρα ... Ετσι ;;
Αντε σαν καλο παιδι ... στα κιλα σου ...
Ολντ