Εξάρθρωση ακροδεξιάς εγκληματικής οργάνωσης C-18

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Τσο και λο στα νεοναζά

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Μαρ 2018, 22:08

να σας κανω και εδω την ιδια ερωτηση
γιατι στο αλλο νημα μπορει και να την προσπερασετε
με την ανθρωποτητα πως ειναι η σχεση σας ;
βρισκεστε μονοι σας σε καποιο σπιτι; μπορειτε και εργαζοσαστε;
και εαν ναι σας πληρωνουν για την εργασια σας; ή σας μοιραζουν κουπονια;
απολαμβανετε να μενετε μονοι σας μια ορισμενη ωρα;
εννοω ενα μικρο διαστημα ωρας για να τα βρισκετε με τον εαυτο σας ;
εχετε σχεση με το αντιθετο φυλο;
μπορειτε και καταλαβαίνετε τις διαφορες του φυλου;
αν μου απαντησετε αυθορμητα και ειλικρινα
τοτε θα σας πω και εγω τις δικες μου σκεψεις ..
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2018, 22:10

Και για ποιο λογο ακριβως να δωσουμε προσωπικα μας στοιχεια και πληροφοριες σε εναν νεοναζι κατιμα που κανει παρεα με νεοναζι τρομοκρατες ειπαμε? Για μαλακες ψαχνεις?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2018, 22:13

Combat 18: Ξεσπάει η μητέρα κατηγορούμενου! «Ο γιος μου είναι του κατηχητικού» :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Για πρώτη φορά μίλησε η μητέρα ενός εκ των κατηγορουμένων για συμμετοχή στην εγκληματική ομάδα νεοναζί Combat 18. Η μητέρα του 20χρονου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, Tatiana Live, στο Ε υποστήριξε ότι ο γιος της είναι αθώος.

«Μας είπαν ότι έχει συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και έψαξαν το δωμάτιο του εξονυχιστικά! Και βρήκαν κάποιες φωτοβολίδες για το Πάσχα και ένα λίπασμα που είχαμε γιατί έχουμε χωράφια» τόνισε.

Η ίδια, μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι ο γιος της δεν είχε καμία σχέση με ακροδεξιές οργανώσεις. «Το παιδάκι μου ήταν πολλές ώρες στο σπίτι. Ήταν παιδί του κατηχητικού. Δεν έβγαινε πολύ συχνά έξω και ήταν το καλύτερο παιδί. Δεν υπάρχει περίπτωση το παιδάκι μου να έχει μπλεχτεί με αυτά τα πράγματα. Τώρα γιατί τον κατηγορούν δεν μπορώ να καταλάβω» είπε.

Μάλιστα, η μητέρα του νεαρού κατηγορούμενου για συμμετοχή στην εγκληματική ομάδα νεοναζί Combat 18 υπογράμμισε ότι ο γιος της πιστεύει πολύ στον Θεό. «Πιστεύει πάρα πολύ. Αυτό που μου ζήτησε να έχει μαζί του στο κρατητήριο τη νύχτα να περνάει και η ώρα είναι να διαβάζει την Καινή Διαθήκη».

https://www.newsit.gr/ellada/combat-18- ... u/2443133/

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Μαλακα τι χεστηδες ειναι αυτοι? Πριν τους πιασουν ηταν τζιχαντιστες, απειλουσαν οτι θα ανεβουν στην εξουσια και θα μας δειξουν, και τωρα ο μαλακας βαζει την μαμα του να τον παρουσιασει μπουλη και οτι το νιτρικο αμμωνιο ειναι... για τα χωραφια :laugh1: :laugh1:

Ξεχασε να μας πει οτι ο γιος της κανει γαλλικα και πιανο
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2018, 22:15

Η μανα του λεει οτι το παιδι της σεβεται τους μεταναστες γιατι ειμαστε ποντιοι και εχουμε περασει πολλα :laugh1:

Συριζαιος μας βγηκε

Νεμο, σε βλεπω να ανεμιζεις καμια σημαια του ΚΚΕ αμα γινει στραβη ρε. Εχει να πεσει γελιο.

Πες στους μπατσους ''εγω κκεκες ειμαι ρε παιδια'' :asd03:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Μαρ 2018, 22:16

:rofll:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Μαρ 2018, 22:17

Λαχουρένιος έγραψε:Η μανα του λεει οτι το παιδι της σεβεται τους μεταναστες γιατι ειμαστε ποντιοι και εχουμε περασει πολλα :laugh1:

Συριζαιος μας βγηκε

Νεμο, σε βλεπω να ανεμιζεις καμια σημαια του ΚΚΕ αμα γινει στραβη ρε. Εχει να πεσει γελιο.

Πες στους μπατσους ''εγω κκεκες ειμαι ρε παιδια'' :asd03:

Μην το γελάς, τον Ρουπακιά αυτό τον είχαν πει να λέει :laugh1:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Μαρ 2018, 22:17

δεν μου απαντατε και θα παω για ποτο ελπιζω σε μια απαντηση που θα την δω αυριο
υσ..για το λιπασμα στο ειπα και εγω πιο πριν :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2018, 22:18

Ρε παιδια με τετοια μυαλα θα κανετε τζιχαντ? Δεν πατε να μαθετε κανενα πλεξιμο? Αφου το τρομοκρατικο δεν το χετε ρε παιδι μου, με την πρωτη φαπα γινατε κυριες
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Μαρ 2018, 22:18

nemo έγραψε:δεν μου απαντατε και θα παω για ποτο ελπιζω σε μια απαντηση που θα την δω αυριο

Το ξερω, εντελως τυχαιο και αυτο :giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Μαρ 2018, 22:27

nemo έγραψε:δεν μου απαντατε και θα παω για ποτο ελπιζω σε μια απαντηση που θα την δω αυριο

Με λίπασμα το φτιάχνουν το σπιτικό ΑΝΦΟ νεοναζί συμμορίτη.

Αν πιάσεις έναν αγρότη να έχει στην αποθήκη ή στο αγροτικό ένα σακί νιτρική αμμωνία, το έχει για το χωράφι.

Αν πιάσεις έναν 20αχρονο, μέλος ναζιστικής συμμορίας, που ποστάρει βιντεάκια να καίει κτήρια κλπ, να έχει στο διαμέρισμα ένα 50κιλο σακί νιτρική αμμωνία, δίπλα σε μπουκάλια με βενζίνη, καμιά 10αριά γκαζάκια, στρατιωτικά μαχαίρια, παράνομες κροτίδες, αφίσες Χίτλερ κλπ, και πάνω απ όλα αν υπάρχει κανενα 3μηνο σχετικές καταγραφές επικοινωνιών απο την αντιτρομοκρατική, ε, μάλλον θέλει να φτιάξει ΑΝΦΟ.

Τις πίπες σου να πας να τις πεις αλλού, αμοιβάδα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”