Βόμβα Καμμένου: Αρρύθμιστο δάνειο της ΝΔ ύψους 111,5 εκατ. ευρώ (έγγραφο)

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Re: Βόμβα Καμμένου: Αρρύθμιστο δάνειο της ΝΔ ύψους 111,5 εκατ. ευρώ (έγγραφο)

Δημοσίευσηαπό nrg » 18 Νοέμ 2018, 19:44

nik_killthemall έγραψε:νργ ποιο ακριβώς σημείο από το : ΑΝ εσυ με κατηγορείς οτι ξεπλένω τη ΝΔ, τότε ΝΑΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΑΠΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ! δεν καταλαβαινεις ?

Το νήμα είναι νήμα ξεπλύματος του καμμένου : ότι δήθεν ο καμμένος δεν έχει καμιά σχεση με τα 110 μύρια της ΝΔ που όλοι ζητάμε να την πηδήξουν ασάλιωτα τη ΝΔ για αυτά τα δανεικά κι αγύριστα, αλλά ΕΣΕΙΣ ειδικά ζητάτε το ποπουδάκι του πανάρα που ήταν 30 χρόνια στη ΝΔ να μείνει απέξω = ξεπλυμμα καμμένου !

κι όχι μόνο καμμένου ξέπλυμμα λιάπη, αντώναρου, πολύδωρα και όλου τον στρατού της παλιάς ΝΔ της μεταπολίτευσης, όλοι αυτοί άσχετοι με τα δανεικά κι αγύριστα της ΝΔ, βρε δεν χρησιμοποίησαν ούτε 1 ευρώ, κυρίες.

Πλυντήριο ο αριστός, νργ και σία.

Το ξέπλυμα που κάνεις το αιτιολόγησα εις τριπλούν.

Τώρα ας μας παρουσιάσεις δημόσια, τις αποδείξεις που έχεις ότι χρηματίζομαι από Καμμένο.

ΥΓ το νήμα δεν είναι ξέπλυμα Καμμένου. Εκεί το οδηγήσατε εσείς, που πυροβολείτε τον αγγελιοφόρο.
Το νήμα είναι για μία απόφαση δικαστηρίου που δημοσίευσε ο Καμμένος.
Αν την είχε δημοσιεύσει πχ ο nik ή ο Λαχουρένιος ή ο ΓΓ ή ο nrg τι θα άλλαζε;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2018, 19:50

nrg έγραψε:Το αντίθετο έγινε.
Όταν ο Καμμένος έφυγε από την ΝΔ, τότε η ΝΔ ξεκίνησε μία λασπολογία προς εκείνον.

Ο Καμμένος σήμερα δημοσίευσε μία απόφαση δικαστηρίου.
Τι έχει να πει η ΝΔ για αυτήν;
Αυτό είναι το ζητούμενο.

Αν η ΝΔ έχει άπλυτα για τον Καμμένο, τι ακριβώς περιμένει;

Ουτε η ΝΔ ουτε ο Καμμενος μπορουν να κατακρινουν οι μεν τον δε και αντιστροφα γιατι επι 30 χρονια ηταν δικος τους. Οποτε ολες αυτες οι εκατερωθεν αντεγκλησεις ειναι για τα ματια του κοσμου

Η διαφορα ειναι οτι εγω κραζω και την ΝΔ και τον Καμμενο ως στελεχος της, ενω εσεις εχετε στο απυροβλητο οσους ΝΔΣΟΚους προσχωρησαν σε σας.

Παρθένα σε πολιτικό επίπεδο, δεν υπάρχει σε κανέναν χώρο. Και ούτε θα θέλουμε παρθένα να μας κυβερνήσει, εκτός και αν οι άλλες χώρες έχουν παρθένες.
Λαμόγια όμως που τρέφονται από δημόσιο χρήμα, όχι δεν θέλω.

Αυτο ειναι ''βολικο'' γιατι τσουβαλιαζει τα λαμογια της κυβερνησης και της αξ. αντιπολιτευσης με τους λιγους τιμιους πολιτικους της χωρας. Οχι δεν ειναι το ιδιο πχ το ΚΚΕ, με την ΝΔΣΟΚ ή με τον ΣΥΡΙΖΑ μετα το 2012. Ουτε ο Λεβεντης, οι πρασινοι, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ και αλλα μικρα κομματα ειναι το ιδιο με την γαλαζοπρασινη και ροζ συμμορια.

Ο ΣΥΡΙΖΑ απο την στιγμη που συνεργαστηκε με το παλιο κατεστημενο ειναι συνενοχος.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 18 Νοέμ 2018, 19:52

οτι ο νικ, ο λαχουρ, ο ΓΓ κι ο νργ δεν ήταν 30 χρόνια στη ΝΔ συνδημιουργώντας εκείνο το χρέος, όπως ο Καμμένος, ο λιάπης, ο πολύδωρας, ο βουλγαρακης και ταλλα παιδιά, ΑΥΤΟ αλλάζει !

ΥΓ κανένα ξέπλυμμα δεν δικαιολόγησες, λάσπη ρίχνεις ως έμμισθος και στην επιστρέφω για να μην νομίσεις ούτε για 1 σεκ πως εχεις το προνομιο στην συκοφαντία. Εγώ σε κάθε μου ποστ ταυτίζω συριζανελ και νδσοκ ως τα ιδια σκατα, αρα δεν ξεπλένω κανένα νδσοκ, ΕΣΥ ξεπλένεις τους συριζανελ που σε κάθε ποστ που κάνεις τους καθαγιάζεις με ευλέβεια !
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 18 Νοέμ 2018, 19:59

nik_killthemall έγραψε:οτι ο νικ, ο λαχουρ, ο ΓΓ κι ο νργ δεν ήταν 30 χρόνια στη ΝΔ συνδημιουργώντας εκείνο το χρέος, αυτό αλλάζει !

Γιατί πού το ξέρουμε ότι ο nik δεν ήταν τότε στην ΝΔ;
Πού το ξέρουμε ότι ο nik δεν ξεκοκάλισε την ΝΔ και τώρα μας το παίζει υπεράνω;
Πάει κατά δήλωση;

Αντιλαμβάνεσαι ότι με την λογική σου, κανένας δεν μπορεί να ξεφύγει από την συκοφαντία;

Το ερώτημα μένει: έχεις αποδείξεις ότι χρηματίζομαι από Καμμένο;
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 18 Νοέμ 2018, 20:01

ξερουμε οτι ο νικ δεν ηταν τότε στη ΝΔ όσο ακριβώς ξέρουμε οτι και ο νργ δεν ήταν τότε στη ΝΔ !

Εγώ σε κάθε μου ποστ ταυτίζω συριζανελ και νδσοκ ως τα ιδια σκατα, αρα δεν ξεπλένω κανένα νδσοκ, ΕΣΥ ξεπλένεις τους συριζανελ που σε κάθε ποστ που κάνεις τους καθαγιάζεις με ευλέβεια !
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 18 Νοέμ 2018, 20:02

nik_killthemall έγραψε:ΥΓ κανένα ξέπλυμμα δεν δικαιολόγησες, λάσπη ρίχνεις ως έμμισθος και στην επιστρέφω για να μην νομίσεις ούτε για 1 σεκ πως εχεις το προνομιο στην συκοφαντία. Εγώ σε κάθε μου ποστ ταυτίζω συριζανελ και νδσοκ ως τα ιδια σκατα, αρα δεν ξεπλένω κανένα νδσοκ, ΕΣΥ ξεπλένεις τους συριζανελ που σε κάθε ποστ που κάνεις τους καθαγιάζεις με ευλέβεια !

Δεν έριξα καμία λάσπη. Χρησιμοποίησα τα ίδια τα σου τα λόγια.
Θέλεις να σου τα υπενθυμίσω;
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 18 Νοέμ 2018, 20:06

Αρίστος έγραψε:κατηγορουν τον Καμμενο που τις αποκαλυψε.

Ξέχασες την πρώην νεοδημοκράτισσα, Μαρία Κόλλια Τσαρουχά
και την υπουργό μας, το καμάρι μας, την Παπακώστα.

Γιατί αν δεν τα αποκάλυψαν κι αυτές οι αξιότιμες πρώην νεοδημοκράτισσες, νυν συριζαίες, σημαίνει ότι είχαν πέσει στη μαρμίτα με το νεοδημοκράτικο χρήμα, σύμφωνα με τον Καμμένο.
Για το μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ, να ξέρουν άραγε τίποτα τα σημερινά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τότε που έρεε το μαύρο χρήμα περνούσαν συχνά-πυκνά από τη Χ. Τρικούπη; Ή δεν άκουσαν κι αυτοί τίποτα όπως ο ταμίας του ΠΑΣΟΚ; :giggle02:
2 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 18 Νοέμ 2018, 20:08

nik_killthemall έγραψε:ξερουμε οτι ο νικ δεν ηταν τότε στη ΝΔ όσο ακριβώς ξέρουμε οτι και ο νργ δεν ήταν τότε στη ΝΔ !

Τι είμαστε ρε μεγάλε; Φωτόνια σε κβαντική διεμπλοκή;

Βλέπεις ότι ακόμα και τώρα, ξεπλένεις; Αν ο nrg είναι καλός, τότε είμαι και εγώ...

Όχι γλυκέ μου δεν είμαστε το ίδιο. Εσύ με κατηγόρησες για χρηματισμό από τον Καμμένο, ενώ εγώ δεν σε κατηγόρησα.
Έχεις στοιχεία να μας τα παρουσιάσεις λοιπόν;
0 .

Άβαταρ μέλους
nrg
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό nrg » 18 Νοέμ 2018, 20:10

nik_killthemall έγραψε:Εγώ σε κάθε μου ποστ ταυτίζω συριζανελ και νδσοκ ως τα ιδια σκατα, αρα δεν ξεπλένω κανένα νδσοκ, ΕΣΥ ξεπλένεις τους συριζανελ που σε κάθε ποστ που κάνεις τους καθαγιάζεις με ευλέβεια !

Αδιάφορο μεγάλε!

Μείνε στο θέμα: Έχεις στοιχεία ότι χρηματίζομαι από τον Καμμένο; Ναί ή όχι;
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 18 Νοέμ 2018, 20:13

nrg έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:ξερουμε οτι ο νικ δεν ηταν τότε στη ΝΔ όσο ακριβώς ξέρουμε οτι και ο νργ δεν ήταν τότε στη ΝΔ !

Τι είμαστε ρε μεγάλε; Φωτόνια σε κβαντική διεμπλοκή;

αυτό είστε !

ΥΓ 1 παιδιά έκανα λαηκ σε ποστ του παν, μπρος σαν καλοι έμμισθοι ζιρο σιξτι μαζευτειτε να την πεσετε στον παν ως τζημερικο-κρυφο-νδ.

ΥΓ 2 Ναι νργ αποδεικτικό στοιχείο πως τα παίρνεις απτον καμμένο είναι το ξέπλυμμα του καμμένου που κάνεις και το αντικρούεις ως αδιάφορο . - Σκούξε
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”