Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Δεκ 2020, 18:00

Λαχουρένιος έγραψε:Παιδες μην κανετε ονειρα. Θα εμβολιαστειτε και θα πειτε ενα τραγουδι.

Πως θα φυγετε απο την χωρα αφου οπου και να πατε θα σας ζητησουν εμβολιο για να σας αφησουν να μπειτε? :laugh1:

Εσυ σιγουρα θα κανεις καλο σε ανθρωποτητα αμα εμβολιαστεις :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 18:02

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Παιδες μην κανετε ονειρα. Θα εμβολιαστειτε και θα πειτε ενα τραγουδι.

Πως θα φυγετε απο την χωρα αφου οπου και να πατε θα σας ζητησουν εμβολιο για να σας αφησουν να μπειτε? :laugh1:

Εσυ σιγουρα θα κανεις καλο σε ανθρωποτητα αμα εμβολιαστεις :yesyes:

Δεν ξερω τι μυγα σε τσιμπησε και με βριζεις (ενω δεν σου εχω μιλησει ποτε ασχημα) αλλα ΟΚ.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Δεκ 2020, 18:05

Που σε έβριζα;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 18:14

ВладимирВладимирович έγραψε:Που σε έβριζα;

Αυτο δηλαδη για καλο το γραψες?

ВладимирВладимирович έγραψε:Εσυ σιγουρα θα κανεις καλο σε ανθρωποτητα αμα εμβολιαστεις :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Δεκ 2020, 18:21

Δεν ξερω αν θα ειναι καλο για σενα (και για ολους που θα δεχτουν το εμβολιο) αλλα για την ανθρωποτητα η υπαρξη των ενθουσιασμενων εθελοντων ειναι απαραιτιτη.
Επομενως απορω με τη ακριβως παρεξηγηθηκες διαβαζοντας το σχολιο μου.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 18:23

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν ξερω αν θα ειναι καλο για σενα (και για ολους που θα δεχτουν το εμβολιο) αλλα για την ανθρωποτητα η υπαρξη των ενθουσιασμενων εθελοντων ειναι απαραιτιτη.
Επομενως απορω με τη ακριβως παρεξηγηθηκες διαβαζοντας το σχολιο μου.

Ε, μου τα μασας τωρα. Παντως επιμενω οτι δε θυμαμαι να σου εχω μιλησει ποτε ασχημα οποτε δεν καταλαβαινω γιατι εισαι τοσο στραβωμενος απο τοτε που γυρισες. Αν κανω λαθος να μου το θυμισεις.

Το να διαφωνουμε στα του κορονοιου ειναι αλλο καπελο.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Δεκ 2020, 18:29

Τι σε μασαω; Αμα εισαι τοσο μαγκας και αλανι οπως θελεις να φανεις, χτυπα πρωτος το εμβολιο. Οι αλλοι θα κατσουμε να δουμε τι θα γινει. That's all.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Δεκ 2020, 18:32

micro έγραψε:Στα δημοτικά μπορούν να αρνηθούν αμβολίαστο παιδί;

Για κόβιντ δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά για όλα τα υπόλοιπα, το βιβλιάριο υγείας με τα εμβόλια του παιδιού είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή του στο σχολείο.

Εμένα σε 1-2 τέτοιες περιπτώσεις που έτυχαν σε σχολείο που ήμουν, δημιουργήθηκε θέμα με την εγγραφή αυτών των παιδιών.
Ο διευθυντής έπρεπε να συνεννοηθεί με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας τι θα γίνει, γιατί οι γονείς αρνιόνταν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
Το ρεζουμέ είναι ότι τελικά τα εμβολίασαν.
Δεν ξέρω ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις αν οι γονείς επέμεναν να μην τα εμβολιάσουν.

Απ' όσο ξέρω ανεμβολίαστο παιδί γίνεται δεκτό μόνο σε περίπτωση που ο γονιός φέρει χαρτί από γιατρό ότι αντενδείκνυται ο εμβολιασμός του παιδιού για κάποιον ιατρικό λόγο.

Αλλά δεν εμβολιάζω το παιδί μου γιατί έτσι... δεν είναι αποδεκτό από το σχολείο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 18:33

ВладимирВладимирович έγραψε:Τι σε μασαω; Αμα εισαι τοσο μαγκας και αλανι οπως θελεις να φανεις, χτυπα πρωτος το εμβολιο. Οι αλλοι θα κατσουμε να δουμε τι θα γινει. That's all.

Κανεις οτι δεν καταλαβαινεις :D ΟΚ δεν το συνεχιζω αφου δεν θες να συζητησεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 18:34

bizeli έγραψε:
micro έγραψε:Στα δημοτικά μπορούν να αρνηθούν αμβολίαστο παιδί;

Για κόβιντ δεν ξέρω τι θα γίνει αλλά για όλα τα υπόλοιπα, το βιβλιάριο υγείας με τα εμβόλια του παιδιού είναι απαραίτητο δικαιολογητικό για την εγγραφή του στο σχολείο.

Εμένα σε 1-2 τέτοιες περιπτώσεις που έτυχαν σε σχολείο που ήμουν, δημιουργήθηκε θέμα με την εγγραφή αυτών των παιδιών.
Ο διευθυντής έπρεπε να συνεννοηθεί με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας τι θα γίνει, γιατί οι γονείς αρνιόνταν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
Το ρεζουμέ είναι ότι τελικά τα εμβολίασαν.
Δεν ξέρω ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις αν οι γονείς επέμεναν να μην τα εμβολιάσουν.

Απ' όσο ξέρω ανεμβολίαστο παιδί γίνεται δεκτό μόνο σε περίπτωση που ο γονιός φέρει χαρτί από γιατρό ότι αντενδείκνυται ο εμβολιασμός του παιδιού για κάποιον ιατρικό λόγο.

Αλλά δεν εμβολιάζω το παιδί μου γιατί έτσι... δεν είναι αποδεκτό από το σχολείο.

Εδω δεν αφηνουν τα παιδια χωρις μασκα θα τα αφησουν χωρις εμβολιο? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εμβολιαστουν τα πιτσιρικια πλην μεμονωμενων περιπτωσεων ο,τι και αν ελπιζουν πολλοι.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”