Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Δεκ 2020, 18:37

Λαχουρένιος έγραψε:Εδω δεν αφηνουν τα παιδια χωρις μασκα θα τα αφησουν χωρις εμβολιο? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εμβολιαστουν τα πιτσιρικια πλην μεμονωμενων περιπτωσεων ο,τι και αν ελπιζουν πολλοι.

Καλά θα γίνει χαμός έτσι και το κάνουν υποχρεωτικό στα πιτσιρίκια.
Εδώ αντιδρούσαν πολλοί γονείς για τις μάσκες, δε θα φρικάρουν με το εμβόλιο;

Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα γίνει με το εμβόλιο κόβιντ πάντως όλα τα υπόλοιπα είναι υποχρεωτικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Δεκ 2020, 18:42

Στα ρωσικα σχολεία μονο οι δάσκαλοι φορανε μασκες, οι μαθητές ποτέ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 18:44

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εδω δεν αφηνουν τα παιδια χωρις μασκα θα τα αφησουν χωρις εμβολιο? Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εμβολιαστουν τα πιτσιρικια πλην μεμονωμενων περιπτωσεων ο,τι και αν ελπιζουν πολλοι.

Καλά θα γίνει χαμός έτσι και το κάνουν υποχρεωτικό στα πιτσιρίκια.
Εδώ αντιδρούσαν πολλοί γονείς για τις μάσκες, δε θα φρικάρουν με το εμβόλιο;

Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα γίνει με το εμβόλιο κόβιντ πάντως όλα τα υπόλοιπα είναι υποχρεωτικά.

Οι κυβερνησεις θα ασκησουν πιεση να εμβολιαστουν οσο το δυνατον περισσοτεροι (με διαφορες προφασεις) γιατι θελουν να ξεμπερδευουν με τα λοκνταουν και να ξανα-ανοιξουν τις οικονομιες οποτε δεν νομιζω να την γλυτωσουν τα μικρα.

Προσωπικα ειμαι υπερ του υποχρεωτικου εμβολιασμου αλλα στην παρουσα φαση μου φαινεται πολυ πρωιμη η κυκλοφορια ενος εμβολιου. Γινονται ολα αρπα κολλα για να τελειωνει η ιστορια του κορονοιου αλλα δεν μπορεις να εκβιασεις ουτε την επιστημη ουτε την φυση. Ενα εμβολιο θελει χρονια για να δοκιμαστει, αυτοι πως το εβγαλαν σε 9 μηνες?
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Δεκ 2020, 18:50

Λαχουρένιος έγραψε:Γινονται ολα αρπα κολλα για να τελειωνει η ιστορια του κορονοιου αλλα δεν μπορεις να εκβιασεις ουτε την επιστημη ουτε την φυση. Ενα εμβολιο θελει χρονια για να δοκιμαστει, αυτοι πως το εβγαλαν σε 9 μηνες?

Πάει η μαγκιά... χτυπα το εμβολιο λαιμαι και ασε τα τα μα και μου :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 18:51

ВладимирВладимирович έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Γινονται ολα αρπα κολλα για να τελειωνει η ιστορια του κορονοιου αλλα δεν μπορεις να εκβιασεις ουτε την επιστημη ουτε την φυση. Ενα εμβολιο θελει χρονια για να δοκιμαστει, αυτοι πως το εβγαλαν σε 9 μηνες?

Πάει η μαγκιά... χτυπα το εμβολιο λαιμαι και ασε τα τα μα και μου :yesyes:

Ποια μαγκια? Εσυ ελεγες οτι θα κανεις επανασταση κατα του κατεστημενου και θα πας πολιτικος προσφυγας της αντιΝΤΠ στην Ρωσια :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Δεκ 2020, 18:54

Λαχουρένιος έγραψε:Παιδες μην κανετε ονειρα. Θα εμβολιαστειτε και θα πειτε ενα τραγουδι.

Πως θα φυγετε απο την χωρα αφου οπου και να πατε θα σας ζητησουν εμβολιο για να σας αφησουν να μπειτε? :laugh1:

Νομίζεις. :D
Σε κάτι χώρες που έχω στα υπόψιν το πολύ - πολύ να σου κάνουν ένα τεστ όταν εισέρχεσαι στη χώρα.

bizeli έγραψε:Εμένα σε 1-2 τέτοιες περιπτώσεις που έτυχαν σε σχολείο που ήμουν, δημιουργήθηκε θέμα με την εγγραφή αυτών των παιδιών.
Ο διευθυντής έπρεπε να συνεννοηθεί με τον διευθυντή της πρωτοβάθμιας τι θα γίνει, γιατί οι γονείς αρνιόνταν να εμβολιάσουν τα παιδιά τους.
Το ρεζουμέ είναι ότι τελικά τα εμβολίασαν.
Δεν ξέρω ποιες θα ήταν οι επιπτώσεις αν οι γονείς επέμεναν να μην τα εμβολιάσουν.

Απλά θα αναγκάζονταν να ολοκληρώσουν την εγγραφή ΧΩΡΙΣ τον εμβολιασμό. Γιατί αλλιώς θα εμπλεκε ο διευθυντής. Όλοι αυτοί ποντάρουν στο ότι ο κόσμος βαριέται ή δεν αντέχει οικονομικά να τους κυνηγήσει στα δικαστήρια.

Καμία σχέση η μάσκα με το εμβόλιο.
Το εμβόλιο είναι ΕΠΕΜΒΑΣΗ στο ανθρώπινο σώμα και πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ με τη συγκατάθεση του ανθρώπου που αφορά και ΜΟΝΟ αν αυτή η συγκατάθεση είναι προϊόν της ελεύθερης βουλησης του.
Όταν υποχρεωνεις κάποιον να πάει σχολείο και για να πάει σχολείο τον υποχρεωνεις να κάνει ένα εμβόλιο, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμία ελεύθερη βούληση και άρα μιλάμε για απάνθρωπη, εξευτελιστική συμπεριφορά και βασανιστήρια.-
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Δεκ 2020, 18:58

Λαχουρένιος έγραψε:
ВладимирВладимирович έγραψε:Πάει η μαγκιά... χτυπα το εμβολιο λαιμαι και ασε τα τα μα και μου :yesyes:

Ποια μαγκια? Εσυ ελεγες οτι θα κανεις επανασταση κατα του κατεστημενου και θα πας πολιτικος προσφυγας της αντιΝΤΠ στην Ρωσια :D

Ναι βρε, ασφαλώς και θα την κανω απο δω με πρώτη προσπάθεια της κυβέρνησης να εμβολιασουν τα παιδια μου. Έχουμε ρωσικα διαβατήρια, θελει μονο μια κλήση σε πρεσβεια και θα μας παρουν απο δω με αεροπλάνο.
Εσυ ησουνα αυτος που πουλαγε μαγκιες σαμπως δεν σε τρομάζει το εμβολιο που εβγαλαν κατι περίεργοι τυποι σε χρονο ρεκορ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 19:01

Adminović έγραψε:Καμία σχέση η μάσκα με το εμβόλιο.
Το εμβόλιο είναι ΕΠΕΜΒΑΣΗ στο ανθρώπινο σώμα και πρέπει να γίνει ΜΟΝΟ με τη συγκατάθεση του ανθρώπου που αφορά και ΜΟΝΟ αν αυτή η συγκατάθεση είναι προϊόν της ελεύθερης βουλησης του.
Όταν υποχρεωνεις κάποιον να πάει σχολείο και για να πάει σχολείο τον υποχρεωνεις να κάνει ένα εμβόλιο, είναι προφανές ότι δεν υπάρχει καμία ελεύθερη βούληση και άρα μιλάμε για απάνθρωπη, εξευτελιστική συμπεριφορά και βασανιστήρια.-

Αυτο γινεται ηδη για τα αλλα εμβολια μαν και το πιθανοτερο ειναι πως θα γινει και για του κορονοιου. Αν προσπαθησει καποιος γονιος να το κυνηγησει δικαστικα θα πρεπει να κινηθει κατα του ελληνικου δημοσιου και αν βγαλει ποτε ακρη εμενα σφυρα μου, ενω στο μεταξυ το παιδι του θα μεινει εκτος σχολειου.

Γενικοτερα ετσι πιστευω πως θα παει η κατασταση, δηλαδη δε θα ειναι αμεσα υποχρεωτικο αλλα θα αναγκασουν τον πληθυσμο να το κανει εμμεσα γιατι θα ειναι προαπαιτουμενο για ταξιδια, σχολεια κλπ.

Ασχετα με το τι πιστευει κανεις για το εμβολιο (ειμαι υπερ αλλα οχι απο τωρα γιατι πιστευω οτι δεν εχει δοκιμαστει επαρκως ακομα) αυτη θα ειναι η πιθανοτερη πορεια που θα παρουν τα πραγματα. Αν νομιζεις οτι θα μπορεσεις να την γλυτωσεις be my guest.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 19:03

ВладимирВладимирович έγραψε:Ναι βρε, ασφαλώς και θα την κανω απο δω με πρώτη προσπάθεια της κυβέρνησης να εμβολιασουν τα παιδια μου. Έχουμε ρωσικα διαβατήρια, θελει μονο μια κλήση σε πρεσβεια και θα μας παρουν απο δω με αεροπλάνο.

Θα σηκωθεις να φυγεις απο την χωρα οριστικα για να μην κανεις ενα εμβολιο. ΟΚ πολυ ρεαλιστικο σεναριο.

Εσυ ησουνα αυτος που πουλαγε μαγκιες σαμπως δεν σε τρομάζει το εμβολιο που εβγαλαν κατι περίεργοι τυποι σε χρονο ρεκορ.

Δεν ειπα ποτε οτι θα κανω αμεσα το εμβολιο. Μπορεις ομως να με βγαλεις ψευτη αν παραθεσεις καποιο ποστ μου που να λεει κατι τετοιο.

Αυτο που ειπα (και απο εκει ξεκινησε ολος ο μεταξυ μας διαλογος) ειναι οτι τελικα οι περισσοτεροι δε θα αποφυγουμε το εμβολιο και πιστευω οτι αυτα που λες εσυ ή ο Αλε οτι θα πατε σε αλλες χωρες ή θα κινηθειτε δικαστικα ειναι ανεδαφικα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Δεκ 2020, 19:06

Λαχουρένιος έγραψε:
Adminović έγραψε:Καμία σχέση η μάσκα με το εμβόλιο.

Αυτο γινεται ηδη για τα αλλα εμβολια μαν και το πιθανοτερο ειναι πως θα γινει και για του κορονοιου. Αν προσπαθησει καποιος γονιος να το κυνηγησει δικαστικα θα πρεπει να κινηθει κατα του ελληνικου δημοσιου και αν βγαλει ποτε ακρη εμενα σφυρα μου, ενω στο μεταξυ το παιδι του θα μεινει εκτος σχολειου.

Γενικοτερα ετσι πιστευω πως θα παει η κατασταση, δηλαδη δε θα ειναι αμεσα υποχρεωτικο αλλα θα αναγκασουν τον πληθυσμο να το κανει εμμεσα γιατι θα ειναι προαπαιτουμενο για ταξιδια, σχολεια κλπ.

Ασχετα με το τι πιστευει κανεις για το εμβολιο (ειμαι υπερ αλλα οχι απο τωρα γιατι πιστευω οτι δεν εχει δοκιμαστει επαρκως ακομα) αυτη θα ειναι η πιθανοτερη πορεια που θα παρουν τα πραγματα. Αν νομιζεις οτι θα μπορεσεις να την γλυτωσεις be my guest.

Εγώ πειραματόζωο δεν θα γίνω. Εσύ αν θες γινε. Χρειάζονται στις πολυεθνικές.

Για το τί θα κάνω σε περίπτωση που κάποιος ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ απαιτεί από εμένα να κάνω ένα εμβόλιο, ήδη το έχω σκεφτεί. Το ρεζουμέ είναι ότι απλά θα το πληρώσει ακριβά και φυσικά εμβόλιο δεν κάνω. :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”