Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Τρεχάτε ποδαράκια μου η αυτοδυναμία με Κούλη

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Ιουν 2019, 11:02

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Το 74 ψήφισαν όλοι Καραμανλή, γιατί φοβόντουσαν πόλεμο με την Τουρκία.

Ο Πόλεμος με την Τουρκία θα γινόταν - αν γινόταν - μέχρι το τέλος, το πολύ του Ιουλίου 1974. Μετά παγιώθηκε η κατάσταση.

Οι εκλογές έγιναν τον Οκτώβριο 1974.

Εξάλλου οι επιζώντες πρώην ΕΛΑΣίτες της Αντίστασης και του Εμφυλίου, αυτοί που έφαγαν φυλακίσεις, Μακρόνησο, Γυάρο, Μπελογιάννη κλπ και παρόλα αυτά ψήφισαν το 1974 Νέα Δημοκρατία, το μόνο που θα σκέφτονταν θα ήταν το ενδεχόμενο πολέμου με την Τουρκία;
Μίκης Θεοδωράκης το 1974 είπε και δεν έγραψε:Τον Καραμανλή ή τα τανκς
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2019, 12:52

NikosVy έγραψε:Έχοντας υπόψη μου το πως ψήφισαν το 1974 οι πρώην ΕΛΑΣίτες τη Νέα Δημοκρατία, και ολόκληρα νησιά προπύργια του ΚΚΕ (ΕΔΑ μέχρι τότε) όπως Λήμνος-Λέσβος ψήφισαν Κωνσταντίνο Καραμανλή, και όλη η χώρα μετά την πτώση της δικτατορίας ψήφισε 54% Νέα Δημοκρατία, ένα σου λέω.

Κάτσε και σκέψου.

Δεν ισχυει αυτο και στο ειχα απαντησει και τις προαλλες

Εδω εσυ που εισαι του χωρου δε θα το ψηφισεις, εγω ως κομμουνιστης απο που και ως που?

Δεν ήταν τρελοί όλοι αυτοί το 1974, ούτε όλοι Νεοδημοκράτες. Εσείς έχετε αποδεχτεί στο παρελθόν χάριν σκοπιμότητας τους Μαλένκωφ-Μολότωφ-Μπουλγκάνιν. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε λίγο ελεύθερα, έξω από τη λογική και τα διλήμματα του Κράχτη;

Τον κραχτη δεν τον υπολογιζει κανεις. Αυτος και αλλος ενας εχουν μεινει να ψηφιζουν ΣΥΡΙΖΑ εδω. Απλα υπαρχει μια ανοχη για ανθρωπιστικους λογους απο τους συντονιστας :D
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Ιουν 2019, 15:08

Λαχουρένιος έγραψε:Εδω εσυ που εισαι του χωρου

Του χώρου θα γίνω όταν μπουν στα όργανα αποκλειστικά άνθρωποι του Καμίνη.
Λαχουρένιος έγραψε:........δε θα το ψηφισεις, εγω ως κομμουνιστης απο που και ως που?

Και εγώ ψήφισα Σοφιανό για να σε ικανοποιήσω.

Και έριξα λευκό στην Αθήνα στο β΄γύρο για να σε ικανοποιήσω.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2019, 15:11

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εδω εσυ που εισαι του χωρου

Του χώρου θα γίνω όταν μπουν στα όργανα αποκλειστικά άνθρωποι του Καμίνη.
Λαχουρένιος έγραψε:........δε θα το ψηφισεις, εγω ως κομμουνιστης απο που και ως που?

Και εγώ ψήφισα Σοφιανό για να σε ικανοποιήσω.

Και έριξα λευκό στην Αθήνα στο β΄γύρο για να σε ικανοποιήσω.

Φανταζομαι δεν το κανες για χαρη προς εμενα αλλα γιατι πραγματικα πιστεψες οτι ειναι το σωστο, οποτε δεν καταλαβαινω τι συζηταμε.

Επισης εγω ψηφισα υποψηφιους του ΚΚΕ, ενω εσυ ζητας να ψηφισουμε ΠΑΣΟΚ χωρις εσυ να ψηφισεις ΠΑΣΟΚ :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Ιουν 2019, 15:41

Λαχουρένιος έγραψε:Φανταζομαι δεν το κανες για χαρη προς εμενα αλλα γιατι πραγματικα πιστεψες οτι ειναι το σωστο, οποτε δεν καταλαβαινω τι συζηταμε.

Συζητάμε για αυτό που συζητούσαν οι ΚΚΕδες το 1974, ακόμα και οι επιζώντες αντάρτες του ΕΛΑΣ (Αντίστασης και Εμφύλιου) και έκριναν με τη λογική ότι έπρεπε να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία
Μίκης Θεοδωράκης στις εκλογές του 1974 απευθυνόμενος στους ΚΚΕδες είπε και δεν έγραψε:Τον Καραμανλή ή τα τανκς

Λαχουρένιος έγραψε:Επίσης εγω ψηφισα υποψηφιους του ΚΚΕ,

Το ίδιο είχαν σκεφτεί και οι ΚΚΕδες του 1974, και κατέληξαν στο να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία
Λαχουρένιος έγραψε: ενω εσυ ζητας να ψηφισουμε ΠΑΣΟΚ

Όχι, να ψηφίσεις Νέα Δημοκρατία όπως έκαναν οι ΚΚΕδες το 1974
Λαχουρένιος έγραψε: εσυ να ψηφισεις ΠΑΣΟΚ :laugh1:

Να πάνε πρώτα ο Τσίπρας, ο Πολλάκης και ο Κράχτης στο 3-4%.

Στις μεθεπόμενες εκλογές να πάμε να ψηφίσουμε και οι δύο τον Καμίνη (ακόμα θα προσπαθούν να τον πλησιάσουν οι Εγέρθητοι ζωσμένοι με πιστόλια).
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιουν 2019, 15:44

NikosVy έγραψε:Συζητάμε για αυτό που συζητούσαν οι ΚΚΕδες το 1974, ακόμα και οι επιζώντες αντάρτες του ΕΛΑΣ (Αντίστασης και Εμφύλιου) και έκριναν με τη λογική ότι έπρεπε να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία

ΚΚΕ ψηφισαν οι ΚΚΕδες του '74. Σε προκαλω να συγκρινεις τα ποσοστα του '74 με τα ποσοστα του '77. Δε θα βρεις μεγαλες διαφορες.

Να πάνε πρώτα ο Τσίπρας, ο Πολλάκης και ο Κράχτης στο 3-4%.

Στις μεθεπόμενες εκλογές να πάμε να ψηφίσουμε και οι δύο τον Καμίνη (ακόμα θα προσπαθούν να τον πλησιάσουν οι Εγέρθητοι ζωσμένοι με πιστόλια).

Δεν πολεμας την φωτια με την φωτια. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ειναι το ιδιο.

Εσυ να ερθεις με το ΚΚΕ, οπως πηγαν στο ΕΑΜ βενιζελικοι επι Κατοχης οπως ο Σαραφης (στην εφερα τωρα :D )
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 04 Ιουν 2019, 16:21

Λαχουρένιος έγραψε:Εσυ να ερθεις με το ΚΚΕ, οπως πηγαν στο ΕΑΜ βενιζελικοι επι Κατοχης οπως ο Σαραφης (στην εφερα τωρα :D )

Θα έρθω αν δεν πιάσει το πείραμα με τον Καμίνη (μπορεί οι ψηφοφόροι να προτιμήσουν χαστουκιστές, χλιδάτους, γόητες, ρήτορες, σανοδότες).

Στην περίπτωση αυτή θα έρθω αν:

α) Η Νέα Δημοκρατία έχει εκμηδενίσει τον Τσίπρα και τον Πολλάκη με όλο το συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ (ο Κράχτης να ξαναγυρίσει στην ανακάλυψη της Αμερικής από τους αρχαίους Έλληνες, με το Μακάριο και με το σχέδιο Άτσεσον).

β) Στον Περισσό να πάρουν πίσω όλα τα απαράδεκτα που έχουν εκστομίσει για Τείχος Βερολίνου και να έχουν λειώσει σε ανακύκλωση τους ανδριάντες του Λένιν.

γ) Ο Περισσός να πάρει πίσω την εγκύκλιο που ορίζει συντονιστές κομμουνιστές στα Φόρουμς που μεταφέρουν στο Κεφάλαιο "Γενική Συζήτηση" τα ποστς τα οποία μειώνουν την ακτινοβολία των μεταμεσονύκτιων νημάτων του Κράχτη.
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν πολεμας την φωτια με την φωτια.

Είχα δει όμως κάτι παρόμοιο στο Κουβέιτ μετά τον α' πόλεμο του Κόλπου.

Η φωτιά επίσης δημιουργεί περισσότερες αντιπυρικές ζώνες (για επόμενες πυρκαγιές) από όσες αντιπυρικές θα περιμέναμε να έφτιαχνε η Δούρου.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 05 Ιουν 2019, 13:19

«Όχι» ΝΔ για το αφορολόγητο – Δεν επιστρέφει στη Βουλή για να ψηφίσει την κυβερνητική τροπολογία

Ο κουλης κανει αγωνα για να μην βγει με αυτοδυναμια. Δινει σκληρη μαχη να κρατησει το 20% ο Συριζα για να κανουν μετα φραμπαλε στην βουλη, οχι εσυ φταις, οχι εσυ φταις....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2019, 13:26

NikosVy έγραψε:Θα έρθω αν δεν πιάσει το πείραμα με τον Καμίνη (μπορεί οι ψηφοφόροι να προτιμήσουν χαστουκιστές, χλιδάτους, γόητες, ρήτορες, σανοδότες).

Στην περίπτωση αυτή θα έρθω αν:

α) Η Νέα Δημοκρατία έχει εκμηδενίσει τον Τσίπρα και τον Πολλάκη με όλο το συνοθύλευμα του ΣΥΡΙΖΑ (ο Κράχτης να ξαναγυρίσει στην ανακάλυψη της Αμερικής από τους αρχαίους Έλληνες, με το Μακάριο και με το σχέδιο Άτσεσον).

β) Στον Περισσό να πάρουν πίσω όλα τα απαράδεκτα που έχουν εκστομίσει για Τείχος Βερολίνου και να έχουν λειώσει σε ανακύκλωση τους ανδριάντες του Λένιν.

γ) Ο Περισσός να πάρει πίσω την εγκύκλιο που ορίζει συντονιστές κομμουνιστές στα Φόρουμς που μεταφέρουν στο Κεφάλαιο "Γενική Συζήτηση" τα ποστς τα οποία μειώνουν την ακτινοβολία των μεταμεσονύκτιων νημάτων του Κράχτη.
Λαχουρένιος έγραψε:Δεν πολεμας την φωτια με την φωτια.

Είχα δει όμως κάτι παρόμοιο στο Κουβέιτ μετά τον α' πόλεμο του Κόλπου.

Η φωτιά επίσης δημιουργεί περισσότερες αντιπυρικές ζώνες (για επόμενες πυρκαγιές) από όσες αντιπυρικές θα περιμέναμε να έφτιαχνε η Δούρου.

To 1944 oλοι οι βενιζελικοι της Θεσ/νικης ειχαν παει με το ΕΑΜ. Εβλεπες στην Αριστοτελους σκληροπυρηνικους βενιζελικους να πετανε πορτραιτα του Βενιζελου και να υψωνουν σφυροδρεπανα.

Ως ποτε η τριανδρια Παπανδρεου-Σοφουλη-Πλαστηρα που μεταφερουν στο κεφαλαιο ''Γενικη Συζητηση'' τα ποστς τα οποια μειωνουν την ακτινοβολια των μεταμεσονυκτιων νηματων του Βαλλον θα καθοριζει την ψηφο σου?
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιουν 2019, 13:39

ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Το 74 ψήφισαν όλοι Καραμανλή, γιατί φοβόντουσαν πόλεμο με την Τουρκία.

Το 54,37% δεν είναι όλοι. Είναι απλά οι περισσότεροι. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”