Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;

Ναι είναι χούντα, χουντάρα του κερ@τ@
9
69%
Οχι δεν είναι χούντα
4
31%
ΔΞ/ΔΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 13

Deutsch Lover
Basic poster
Basic poster

Re: Ο Μητσοτάκης είναι χούντα;

Δημοσίευσηαπό Deutsch Lover » 26 Ιούλ 2021, 17:10

Αυτή η παπατζα με τον Παπαδόπουλο και την ανεργία που δήθεν μειώθηκε επειδή όλοι έφευγαν για το εξωτερικό ακόμη να εκλείψει;

Και σήμερα φεύγουν όλοι άρον-αρον για το εξωτερικό (900.000 νέοι έφυγαν για έξω) και όμως η ανεργία παραμένει στο 50% (στους νέους)
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιούλ 2021, 17:24

Comrade Giannis έγραψε:
nemo έγραψε:και εμενα αυτα μου αρεσουν αφου λοιπον σου αρεσουν αυτα και μου αρεσουν αυτα
γιατι τοτε δεν ενωνομαστε να γινουμε πολλοι;

για ολα οσα ειπες αγωνιζονται και οι πατριωτες ....αλλα καπου αλλου διαφωνουμε
πρεπει να βρουμε που και σε τι διαφωνουμε .... θα σου θυμισω οτι για να πετυχεις κατι
πρεπει να βασιστεις σε μερικα συστατικα και εκει φαινεται τα χαλαμε

Γιατί πολύ απλά υπάρχουν και διαφορές. Καταρχάς τα σύγχρονα εθνικιστικά κόμματα ( Λε Πεν, Ορμπάν, Σαλβινι-Μελονι, Εναλλακτική για την Γερμανία, Βοξ κλπ ) είναι καθαρά φιλελεύθερα οικονομικά. Συγγνώμη αλλά ιδιωτικοποίηση/εργοδότες, ελεύθερη αγορά κλπ δεν μπορούν να συνάδουν με εξασφάλιση ισχυρού welfare system, εργασία για όλους κλπ.

Στη τελική οι ακροδεξιοί πότε ήταν υπέρ του λαού; Δεκανικια των φιλελεδων είναι. Το μαντροσκυλο του συστήματος είναι. Όταν πάει να καταρρεύσει ο καπιταλισμός βγαίνουν μπροστά σαν τελευταίο χαρτί. Ο Χίτλερ διέλυσε το εργατικό κίνημα της Γερμανίας. Ήθελε να ονομάσει το κόμμα του στην αρχή, Σοσιαλιστικό Κόμμα σκέτο αλλά τον είπαν να βάλει και το Εθνικο μπροστά. Εθνικοσοσιαλιστές λέγονταν και τα ίδια έλεγαν με τους κομμουνιστές για αναδιανομή του πλούτου, για σύγκρουση με το κεφάλαιο, κολλεκτιβοποιηση κλπ. Στο τέλος τι έκανε; Δεν πρόλαβε να βγει στην εξουσία και επισκέφτηκε το Ντίσελντορφ όπου υποσχέθηκε στους μεγαλοβιομηχανους ότι όλα θα γίνουν όπως τα θέλουν και τους έταξε γη και ύδωρ. Πάει ο σοσιαλισμός. Να θυμίσουμε ότι και μεγάλες πολυεθνικές της εποχής όπως η Αμερικανική General Motors, η IG Farben κλπ έχτιζαν τα εργοστάσια τους κοντά στα στρατόπεδα συγκέντρωσης για να εκμεταλλεύονται τα σκλαβωμένα εργατικά χέρια των αιχμαλώτων. Ο ακροδεξιός Πινοσέτ; Που έσωσε την χώρα από τον " μαρξιστικό καρκίνο " όπως είπε στο διάγγελμα του το 1973; Έκανε ένα πρόγραμμα φιλελευθεροποίησης έδωσε την εξουσία στους πλούσιους και το 1990 που τελείωσε η χούντα του το 50% του λαού ζούσε κάτω από το όριο της φτώχειας. Ο Παπαδόπουλος; Που μείωσε την ανεργία έχοντας στείλει ένα σωρό κόσμο στα ξερονήσια και άλλοι τόσοι είχαν φύγει στο εξωτερικό αρον άρον;

Μέχρι και το δήθεν κοινωνικό κράτος του Μεταξά που θέσπισε την 8ωρη εργασία, την Κυριακάτικη αργία και το ΙΚΑ είναι ψέμα καθώς την 8ωρη εργασία και το ΙΚΑ τα θεσπισε ο Ελευθέριος Βενιζέλος ενώ η Κυριακάτικη Αργία είχε αρχίσει να ισχύει επί Χαριλάου Τρικούπη τον 19ο αιώνα.

Πραγματικά πες μου μια ακροδεξιά διακυβέρνηση που όντως να τηρησε αυτά που έλεγε προεκλογικά. Ακόμα και σήμερα η Ουγγαρία του Ορμπάν και η εξίσου ακροδεξιά Πολωνία είναι σταθερά χώρες που ακολουθούν φιλελεύθερη οικονομική πολιτική και είναι επίσης σταθερές χώρες αποστολής μεταναστών στις μεγάλες δυνάμεις που έχουν ένα σωρό Πολωνούς και Ούγγρους μετανάστες. Μεγάλα κατορθώματα.

Τώρα για την Γερμανική κατοχή άστο καλύτερα.

ναι για την γερμανικη κατοχη αστο καλυτγερα που παρολο δεν τα διαβασα με την σειρα καταλαβαινω καλυτερα
απο τους κεκεδες που ηθελαν και την επανασταση και να μην παθουν και τιποτα αφου εχσαν στο εμφυλιο

στα υπολοιπα που λες αν και σε πιανω παλι τα βρισκω ολιγον σαλατα ποτε δεν ειχαμε κυβερνηση εθνικιστικη
ή αλλιως πατριωτικη ποιος σου ειπε εσενα οτι ειχαμε;
απο την απελευθερωση συνεχιζεται το ιδιο ποτε με τον βουδα και ποτε με τον ιησου και ποτε με τον τριτο (χουντα)
και σημερα λεμε γερμανια ή αμερικη ή κκε ..ειστε για δεσιμο ολοι σας και δεξιοι και αριστεροι -συν και το αλλο
εχουν περασει τοσα χρονια και το επισημο κκε δεν ζητησε ποτε μια συγνωμη .....τα θυματα του κομμουνισμου
ποτε θα βρουν την λυτρωση ;

τεσπα δεν καταλαβαινεις ουτε και συ και εγω καταλαβαινω περισσοτερα απο οσα νομιζετε εσεις

βρισκοσαστε σε ενα δωματιο με ενα και μονο παραθυρο οπου βλεπετε τον κοσμο
ειναι μετα δυνατον να εχετε και επιγνωση της θεσης σας ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Darkdays
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Darkdays » 26 Ιούλ 2021, 17:44

Deutsch Lover έγραψε:Αυτή η παπατζα με τον Παπαδόπουλο και την ανεργία που δήθεν μειώθηκε επειδή όλοι έφευγαν για το εξωτερικό ακόμη να εκλείψει;

Και σήμερα φεύγουν όλοι άρον-αρον για το εξωτερικό (900.000 νέοι έφυγαν για έξω) και όμως η ανεργία παραμένει στο 50% (στους νέους)

Είναι ασφαλές να μειωθεί ο πληθυσμός. Γιατί η μάζα ευνοεί την οχλαγωγία. Και μπορεί να υπάρξουν και ελλείψεις στο μέλλον. Νερού ας πούμε. Αλλά μακάρι να μην γεράσει ο πληθυσμός.
0 .

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 26 Ιούλ 2021, 17:45

Deutsch Lover έγραψε:Αυτή η παπατζα με τον Παπαδόπουλο και την ανεργία που δήθεν μειώθηκε επειδή όλοι έφευγαν για το εξωτερικό ακόμη να εκλείψει;

Συγκρίνεις τελείως διαφορετικά πράγματα. Άλλο η Ελλάδα του 67' και άλλο το 2021 τότε έγινε μαζική έξοδος στο εξωτερικό και όχι σε μία περίοδο εικοσαετίας/δεκαετίας όπως τώρα, η αλλαγή ήταν ξαφνική και γρήγορη τότε. Έχουν αλλάξει τα πάντα και ο πληθυσμός ακόμα. Γενικά πάντως είναι αστείο να μιλάμε για μείωση της ανεργίας, που στη τελική αυτό δεν είναι κάτι δύσκολο. Άλλο μείωση της ανεργίας και άλλο αύξηση του βιοτικού επιπέδου. Το πρόγραμμα φιλελευθεροποίησης του Παπαδόπουλου 1970-1975 ( δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ) στα πενιχρά αποτελέσματα που είχε ήταν θετικό μονάχα για τους πλούσιους. Οι εργάτες για ακόμα μια φορά στην απέξω. Το μόνο θετικό του Παπαδόπουλου προς τον φτωχό ήταν η διαγραφή των αγροτικών χρεών ( χρειάζονταν και κανέναν σύμμαχο ). Τίποτα άλλο δεν έκανε. Μην αρχίσουμε πάλι τα περί υδροδότησης/ηλεκτροδότησης και τουαλέτες μέσα στο σπίτι γιατί είναι γελοίο να τα θεωρούμε κατορθώματα το 1967 αυτά τα πράγματα. Πες μου εσύ έναν ακροδεξιό που να έκανε κάτι καλό για την χώρα του. Έναν.

nemo έγραψε:
ναι για την γερμανικη κατοχη αστο καλυτγερα που παρολο δεν τα διαβασα με την σειρα καταλαβαινω καλυτερα
απο τους κεκεδες που ηθελαν και την επανασταση και να μην παθουν και τιποτα αφου εχσαν στο εμφυλιο

στα υπολοιπα που λες αν και σε πιανω παλι τα βρισκω ολιγον σαλατα ποτε δεν ειχαμε κυβερνηση εθνικιστικη
ή αλλιως πατριωτικη ποιος σου ειπε εσενα οτι ειχαμε;
απο την απελευθερωση συνεχιζεται το ιδιο ποτε με τον βουδα και ποτε με τον ιησου και ποτε με τον τριτο (χουντα)
και σημερα λεμε γερμανια ή αμερικη ή κκε ..ειστε για δεσιμο ολοι σας και δεξιοι και αριστεροι -συν και το αλλο
εχουν περασει τοσα χρονια και το επισημο κκε δεν ζητησε ποτε μια συγνωμη .....τα θυματα του κομμουνισμου
ποτε θα βρουν την λυτρωση ;

τεσπα δεν καταλαβαινεις ουτε και συ και εγω καταλαβαινω περισσοτερα απο οσα νομιζετε εσεις

βρισκοσαστε σε ενα δωματιο με ενα και μονο παραθυρο οπου βλεπετε τον κοσμο
ειναι μετα δυνατον να εχετε και επιγνωση της θεσης σας ;

Αυτό δεν ήταν μόνο ελληνικό φαινόμενο. Σε ολόκληρη την Κατοχική Ευρώπη παρατηρούνταν το φαινόμενο σύγκρουσης των αντιστασιακών οργανώσεων για το πως θα είναι ο μεταπολεμικός κόσμος ( καπιταλιστικός ή κομμουνιστικός ). Σε ολόκληρη την Ευρώπη, πλην της Πολωνίας και της Γαλλίας, οι αντικατοχικές οργανώσεις στην πλειοψηφία τους ήταν αριστερές. Επανάσταση έννοια σου και δεν έγινε γιατί παρέδωσε τα όπλα για το καλό της χώρας το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ με την συμφωνία της Βάρκιζας και καλά για να προκηρυχτούν ελεύθερες εκλογές και να αποφασίσει ο λαός τι θέλει. Και έπεσαν στην φάκα των καπιταλιστών. Στις εκλογές στις 31 Μαρτίου 1946 γιατί αρνηθήκατε να συμμετάσχει το ΚΚΕ; Τι φοβόσασταν;

Αν η μία δεν είναι εθνικιστική η άλλη δεν είναι εθνικιστική ε τότε τι είναι εθνικιστική; Εσύ είχες πει ότι στηρίζεις Κασιδιάρη ( τον τυπά με την σβάστικα στο μπράτσο και την παλιά υπογραφή KaSS για τα Ες Ες ). Ε και να βγει αυτός θα πέσει κάποτε γιατί χούντα θα κάνει αφού έχει στελέχη του που χρόνια πριν σε δηλώσεις τους ( ο Ναύαρχος Παναγιωτόπουλος ) έλεγαν ότι οι αντικαθεστωτικοί πρέπει να εκτελούνται. Ναι κύριοι αυτό είναι χούντα και όχι τα νεοφίλια της ΝΔ. Το θέμα είναι nemo, ότι ο αντίστοιχος nemo του 2080 ας πούμε θα λέει " ε και αυτό δεν ήταν εθνικισμός " και πάλι τα ίδια από την αρχή. Εν τέλει τι είναι εθνικιστική κυβέρνηση. Το ΚΚΕ ποιους σκότωσε; Για τα θύματα του κομμουνισμού άσε γιατί τα νέα στοιχεία δείχνουν άλλα και άλλα. Μέχρι και αρχεία της CIA έχουν βγει στη φόρα που δικαιώνουν τον Στάλιν πλέον.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιούλ 2021, 18:00

δεν με ενδιαφερουν τα ξενα θυματα εχω τα δικα μου
μιλαω για τους ελ που σφαχτηκαν απο κεκεδες ή που καταστραφηκαν οικονομικα
το αλλο ειναι οτι ποιος τελικα ειναι ο πατριωτισμος ; και απανταω αυτος που ενεργει για το συμφερον της ελλαδος
και των πολιτων ειτε ειναι κεκεδες ειτε οτιδηποτε αλλο
δεν με ενδιαφερει αν ειναι ο κομμουνιστης κουτσουμπας ο ραν ή εσυ ή ο κασι ή η κατσικα του γειτονα
και αυτο που λεω δεν πραγματοποιηθηκε ποτε στην ελλαδα
ακομη και το κκε να ειχε κερδισει τον εμφυλιο μια τρυπα στο νερο θα εκανε γιατι παντα θα υπακουε στις ξενες εντολες
της μοσχας και μη μου πεις οτι θα ηταν ανεξαρτητο γιατι δεν μπορω ουτε να γελασω
0 .

Άβαταρ μέλους
Comrade Giannis
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Comrade Giannis » 26 Ιούλ 2021, 18:27

nemo έγραψε:δεν με ενδιαφερουν τα ξενα θυματα εχω τα δικα μου
μιλαω για τους ελ που σφαχτηκαν απο κεκεδες ή που καταστραφηκαν οικονομικα
το αλλο ειναι οτι ποιος τελικα ειναι ο πατριωτισμος ; και απανταω αυτος που ενεργει για το συμφερον της ελλαδος
και των πολιτων ειτε ειναι κεκεδες ειτε οτιδηποτε αλλο
δεν με ενδιαφερει αν ειναι ο κομμουνιστης κουτσουμπας ο ραν ή εσυ ή ο κασι ή η κατσικα του γειτονα
και αυτο που λεω δεν πραγματοποιηθηκε ποτε στην ελλαδα
ακομη και το κκε να ειχε κερδισει τον εμφυλιο μια τρυπα στο νερο θα εκανε γιατι παντα θα υπακουε στις ξενες εντολες
της μοσχας και μη μου πεις οτι θα ηταν ανεξαρτητο γιατι δεν μπορω ουτε να γελασω

Αναφέρεσαι σε έναν εμφύλιο πόλεμο. Θύματα είχαν και οι δύο μεριές. Κάπως έτσι χάθηκε και ο πατέρας του παππού μου. Τον περίμενε κάτω από το τραπέζι ένας εθνικόφρονας το 1945 και άνανδρα τον σκότωσε από πίσω. Αυτή ήταν η αμοιβή ενός αγωνιστή κατά των Γερμανών που είδε το ένα του παιδί να δολοφονείται άγρια από Έλληνες βασανιστές ( συνεργάτες των Γερμανών ) ένα χρόνο πριν. Για αυτούς σε νοιάζει καθόλου ή ήταν κομμούνια που καλά τους έκαναν; Στη τελική συμφωνούμε και εγώ κατά του εμφυλίου είμαι. Οδήγησε και στο να την γλιτώσουν οι προδότες που μάλιστα έγιναν και αφεντικά στο τέλος. Αλλά γιατί δεν τηρήθηκε η Βάρκιζα και δεν προκηρύχτηκαν εκλογές; Γιατί το ΚΚΕ ήταν αποκλεισμένο;

Καλά με το αν δεν γράφεται η ιστορία. Κανένας δεν ξέρει πως θα ήταν η ιστορία αν είχε κερδίσει το ΚΚΕ. Το σίγουρο είναι ότι σήμερα ο καπιταλισμός θα ήθελε να κερδίσει όσα έχασε και έτσι θα δουλεύαμε 12+ ώρες ημερησίως για 200 ευρώ όπως γίνεται στις γειτονικές βαλκανικές χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ που σήμερα έχουν ως πρότυπο οι νεοφιλελέδες της Ελλάδας και το λένε και χωρίς ντροπή. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι πράγματι η ΕΣΣΔ λειτούργησε κάπως απολυταρχικά στις άλλες χώρες ( διαφωνώ καθέτως και με τον τρόπο που ήρθε ο κομμουνισμός σε αυτές τις χώρες γιατί ήταν στρατιωτική εισβολή της ΕΣΣΔ και όχι επανάσταση του εγχώριου λαού ) αλλά για να λέμε και του στραβού το δίκαιο η ΕΣΣΔ έκανε εμπόριο μαζί τους με αρνητικό ισοζύγιο για εκείνη προς όφελος των άλλων. Συνέβαλλε απίστευτα στην ανάπτυξη τους. Πιστεύω θα βοηθούσαν και την Ελλάδα. Αλλά πάλι καλά εμείς είχαμε ΗΠΑ με το Marshall Plan, τον Δούρειο Ίππο της Αμερικανικής κυριαρχίας στην Ευρώπη ( ο αντίποδας ΕΣΣΔ-ΗΠΑ είναι ορατός ).

Πατριώτης πάντως δεν είναι σίγουρα ο νεοφιλελές Μητσοτάκης και το σινάφι του πάντως.
0 .
Προλετάριοι όλων των χωρών ενωθείτε, δεν έχετε τίποτα να χάσετε εκτός από τις αλυσίδες σας -Καρλ Μαρξ

Μην φοβάστε την αναταραχή -Μάο Τσε Τούνγκ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Ιούλ 2021, 18:36

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Και τότε γιατί δεν παρατάς το περίπτερο και να πας να πιάσεις δουλειά σε κάποια κατασκευαστική του Λάτση; :fico:

και συ γιατι δεν ζεις σαν κομμουνιστης ; χαρισετα σε φτωχους και τα γελαδια και τα προβατα
χαρισε και τα μισα ρουχα σου χαρισε και το σπιτι σου ή εισαι ή δεν εισαι κομμουνιστης

Σαν κομμουνιστής ζω γι΄ αυτό δε χαρίζω. Μόνο οι αστοί φιλάνθρωποι χαρίζουν. :D
Και ξέχνα τις προβατίνες και τις γίδες μου. Ειδικά τις γίδες τις παίρνουμε δεν τις δίνουμε εμείς οι κομμουνιστές.
Αν όμως θέλεις κανα δυο κουνέλια να τα κάνεις στιφάδο η κανα κόκορα για κρασάτο πες μου να σου στείλω. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιούλ 2021, 18:43

φυσικα και ειχαμε θυματα και απο δυο πλευρες και αν θες να με πιστεψεις συμπασχω το ιδιο προς ολους τους αθωους
ειπαμε οτι εγω ειμαι με τον λαουτζικο φυσικα και υπηρχαν γνησιοι ελ κεκεδες και φυσικα εχυσαν αδικα το αιμα τους

αυτο ειναι το ενα το αλλο ειναι πως η ροη των πραγματων εκεινης της εποχης ηταν οι επαναστασεις και η εφαρμογη
με οποιοδηποτε κοστος του κομμουνισμου και εκατονταδες ανθρωποι πιστεψαν καθε αριστερη λεξη

και με τον φοβο του κομμουνισμου αδικως ή δικαιως οπλισαν τα χερια σε ορισμενους
οπου και μερικοι εξ αυτων ηταν εγκληματίες ...-το ιδιο πραγμα βλεπουμε και στους κκεκεδες
το αλλο ειναι οτι στην αρχη οι δεξιοι δεν σκοτωναν αλλα φυλακιζαν και εχει σημασια να το λεμε αυτο
γιατι δεν ειναι το ιδιο
ενα αλλο ειναι πως αν γλυτωσαν οι δεξιοι ή καλυτερα να τους ονοματιζω εγκληματιες
το ιδιο συνεβη και με τους αριστερους εγκληματιες γιατι κανονικα θα επρεπε να δικαστουν και να εκτελεστούν
προτιμηθηκε ο εγκλεισμος τους για ενα χρονικο διαστημα -να τα λεμε και αυτα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Ιούλ 2021, 18:50

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:και συ γιατι δεν ζεις σαν κομμουνιστης ; χαρισετα σε φτωχους και τα γελαδια και τα προβατα
χαρισε και τα μισα ρουχα σου χαρισε και το σπιτι σου ή εισαι ή δεν εισαι κομμουνιστης

Σαν κομμουνιστής ζω γι΄ αυτό δε χαρίζω. Μόνο οι αστοί φιλάνθρωποι χαρίζουν. :D
Και ξέχνα τις προβατίνες και τις γίδες μου. Ειδικά τις γίδες τις παίρνουμε δεν τις δίνουμε εμείς οι κομμουνιστές.
Αν όμως θέλεις κανα δυο κουνέλια να τα κάνεις στιφάδο η κανα κόκορα για κρασάτο πες μου να σου στείλω. :fico:

σε ευχαριστω αλλα με ενδιαφερουν τα γελαδια αν σου μεινει κανενα μοσχαρι ευχαριστως να το παρω να το μεγαλωσω
για μπριζολες θα σε καλεσω και σενα για τις πρωτες :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Ιούλ 2021, 22:24

Ρε παιδιά το καταλαβαίνω να διαφωνείς σε πολλά πράγματα με την εκάστοτε κυβέρνηση και να κατεβαίνεις στους δρόμους και να θεωρείς πολλά πράγματα αντισυνταγματικά και χούντα και να αγωνίζεσαι και να μην είσαι ευχαριστημένος και χίλια δυο πράγματα.
Όλα αυτά τα θεωρώ πολύ θεμιτά (έως και αναμενόμενα) σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Σε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ όμως δεν το καταλαβαίνω. Πραγματικά. Και αναφέρομαι στα "χουντικά" μέτρα της πανδημίας.
Πώς σκατά διαφωνείς με κάτι που πρέπει να έχεις αποκλειστικά επιστημονικές γνώσεις για να διαφωνήσεις;
Ρε μάγκες είναι σαν να πηγαίνω εγώ σε έναν γιατρό, να μου προτείνει μια θεραπεία και να του λέω εγώ "δεν την παίρνω, γιατί διάβασα στο ίντερνετ αυτό και αυτό".

Όσα άρθρα και να διαβάσεις στο ίντερνετ, όσες μελέτες και να κάνεις μόνος σου, όποιον τυχαίο και να ακούσεις ... πώς είσαι τόσο σκατά σίγουρος να αποφασίσεις για ένα θέμα που αφορά την υγεία σου χωρίς να είσαι ο ίδιος γιατρός;

Ρε μάγκες εμένα αν μου έλεγε ένας γιατρός να κάνω 5 τούμπες την ημέρα για να γίνω καλά, θα έκανα 5 τούμπες την ημέρα. Τέλος.
Άντε το πολύ πολύ να πήγαινα σε δεύτερο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη να έκανα 3 τούμπες την ημέρα.
Πάντως σε γιατρό θα πήγαινα και πάλι. Δε θα έκανα την προσωπική μου έρευνα πώς να θεραπευθώ μόνη μου.
2 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”