Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Σεπ 2023, 07:52

Ραν ταν πλαν έγραψε:Το έχει ήδη παρουσιάσει από την Παρασκευή στις 14 Ιουλίου 2023 με άρθρο του στην αγγλόφωνη έκδοση της εφημερίδας ''Καθημερινή''.
Γράφει μεταξύ άλλων.

«Ευτυχώς, δεδομένης της φύσης της επιχείρησής μου στη ναυτιλία, τα τελευταία έξι χρόνια μπόρεσα να επανασυνδεθώ με την Ελλάδα σε μια πιο "κανονική πορεία" και μπόρεσα να
διαμορφώσω τις δικές μου απόψεις για τις αλλαγές που χρειάζεται η χώρα.

Τον Απρίλιο έγινα υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ,
σε τιμητική θέση εκπροσωπώντας τους ομογενείς.
Δεν ήταν μια απόφαση χωρίς σκέψη:
Από το 2012 είχα αναπτύξει άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο ήταν βουλευτής, στη συνέχεια υπουργός και τελικά επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, έγραψα ένα κείμενο υποστήριξής του στον Εθνικό Κήρυκα ενώ διαγωνιζόταν για την ηγεσία του κόμματος. Τον σεβόμουν - και τον σέβομαι ακόμα - προσωπικά. :D

Μπήκα στον ΣΥΡΙΖΑ γιατί πίστευα ότι με τον Τσίπρα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε
το αντίστοιχο Δημοκρατικό Κόμμα της Ελλάδας,
ένα κόμμα που θα μπορούσε να εφαρμόσει
ένα μείγμα αλλαγών πολιτικής που κυμαίνονται από δικομματικά νομοσχέδια για την οικονομία και τη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης έως την προοδευτική προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της στέγασης, της φτώχειας κ.λπ.

Πέρασα σημαντικό χρόνο με τον Τσίπρα τον Ιούνιο κάνοντας εκστρατεία σε όλη τη χώρα και δεν μετανιώνω απολύτως που αφιέρωσα τον χρόνο, την ενέργεια και τα προσωπικά μου κεφάλαια
για να στηρίξω τη "Δημοκρατική" μας υπόθεση.
Εκτοτε ο Τσίπρας παραιτήθηκε.
Ετσι, βρίσκομαι τώρα στο κενό: όχι επειδή δεν έχω πλέον επίσημο πολιτικό ρόλο
αλλά επειδή δεν μπορώ να διακρίνω τους κυβερνώντες Δημοκράτες στον ορίζοντα.
Δημοκρατικοί που, όπως και στις ΗΠΑ, προσφέρουν μια μεγάλη σκηνή και ένα έμπειρο ρόστερ
για τη διαχείριση της διοίκησης.

Χρειάζεται βέβαια πραγματική ενδοσκόπηση εντός του κόμματος, αλλά εάν η πρόθεση είναι να ξανακυβερνήσει, ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει απλώς να αντιγράψει τη φόρμουλα των ΗΠΑ
το συντομότερο δυνατό.».

Να προσεχτεί ιδιαίτερα η αναφορά του στα ''δικομματικά νομοσχέδια για την οικονομία''
(θα πάει το κωλοδάχτυλο σε συνεργασία με τη νδ σύννεφο). :fico:

Υ.Γ. Το 2012 το ρόλο του Κασσελάκη τον έπαιζε ο Τσίπρας.
Βουρ και τότε στο νταβλά οι νεοαριστεροί ανανεωτές και τους έτρεχαν τα σάλια μπροστά
στο πολιτικό φαινόμενο που θα ανανέωνε την ''αριστερά'' και θα έστελνε τη δεξιά στο
χρονοντούλαπο.
Λίγο πιο πριν τον ίδιο ρόλο έβαλαν τον καθυστερημένο ΓΑΠ να τον παίξει.
Και πιο πριν άλλος και άλλος και άλλος και μετά άλλος και άλλος και άλλος κ.ο.κ.
Σήμερα η ιστορία επαναλαμβάνεται όχι ως φάρσα αλλά ως γελοιότητα.
Άλλωστε η δεξαμενή άντλησης της βλακείας έχει αποδειχτεί ιστορικά ότι είναι ανεξάντλητη.

Δημοκρατικό κόμμα των ΗΠΑ = Μητσοτακική ΝΔ στο λίγο πιο ροζ

Ναι αλλά ο Στέφανος είναι γκόμενος και έχει ωραίο χαμόγελο...
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Σεπ 2023, 08:19

Εγώ συνεχίζω να εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου και τις ευχαριστείες μου προς τους ψηφοφόρους του Κασσελακη.

Από το στάδιο αυτό έχει περάσει και η παραδοσιακή δεξιά, την δεκαετία του 50 οι Ελληνίδες ψήφιζαν τα φρύδια του Καραμανλή με την ωραία γυναίκα του την Αμαλία Μεγαπανου και τον Θεόδωρο ...

Ένταξη σήμερα ψηφίζουν το αμερικανικό στυλ Κασσελακη με τον γυναικωτο σύντροφό του Έλληνα Tyler McBeth και τον σκύλο τους.

Όταν πανηγυρίζουν επειδή ψήφισαν κάποιον παντελώς άγνωστο, τον οποίο δεν γνώριζαν καν πριν από 5 εβδομάδες, τότε σίγουρα κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Όταν παραδίδουν την τύχη τους σε έναν «άγνωστο Χ» με γκρίζα σημεία, τότε δεν φταίει ο Κασσελάκης αλλά οι ίδιοι.

Σημεία των καιρών...

Η χοντρή η πλάκα είναι ότι μιλάει ο Κασσελακης ελληνικά και τον χειροκροτεί με φανατισμό ο Tyler McBeth που δεν καταλαβαίνει γρι ελληνικά.... ρε τι ζούμε..... αμερικάνικη αγαρμπη καζουρα..... ευχαριστεί τον σύντροφό του και αγκαλιάζονται.... είχαμε τον Αλέξη που γελαγε μαζί του όλη η γη τώρα μας φέρατε και άλλο Ελληνοαμερικανό κλοουν.

Τώρα πια είναι μονόδρομος η στήριξη της ΝΔ με φανατισμό.

«Κύμβαλο αλαλάζον» αποκαλεί τον Στέφανο Κασσελάκη ο Χάρης Αθανασιάδης, καθηγητής Δημόσιας Ιστορίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μέλος της Ανανεωτικής Αριστεράς, σε άρθρο του στο tvxs, με τίτλο «Καιρός να φεύγουμε κι εμείς σιγά σιγά…».

Στο άρθρο του ο καθηγητής επιτίθεται στον Στέφανο Κασσελάκη, τον ταυτίζει με την «αμερικανική alt right» και τον αποκαλεί «άδειο κέλυφος».

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... 1651118102

Στην πορεία του Πολυτεχνείου προς την αμερικανική πρεσβεία θα είναι και ο Κασσελακης με τον Tyler φαντάζομαι....

FB_IMG_1695662286814.jpg

Τον ξέρουν τον δρόμο;
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Σεπ 2023, 22:32

Λαχουρένιος έγραψε:Είναι ρομαντισμός που σε ρωτάω τι πιστεύεις ότι θα κερδίσεις από την εκλογή του? :hmmm

Δεν πήγαινε σε αυτό ακριβώς το σχόλιό μου. Σε κάτι άλλο πήγαινε.
Εν πάση περιπτώσει αν και περίμενα να καταλάβεις κάποια πράγματα σε αυτή τη φάση γιατί ψήφισα Κασσελάκη θα προσπαθήσω άλλη μία να στο εξηγήσω με στίχους από Παπακωνσταντίνου και ό,τι καταλάβεις ... κατάλαβες.
Τρελός με τους τρελούς
καλός με τους καλούς
και με τους φίλους φίλος
κακός με τους κακούς
και με τις γάτες σκύλος

Οι τοποθετήσεις σου σχετικά με την πολιτική ζωή του τόπου άστα για κανένα μάθημα Κοινωνικής & Πολιτικής Αγωγής.
Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και δώσε έμφαση στον πρώτο στίχο.

Λαχουρένιος έγραψε:Σας πάω που έλεγε και ο Χριστόδουλος? :D Δεν είναι αυτό κριτήριο επιλογής αρχηγού. Δεν είναι ριάλιτι.

Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο αλλά είναι ένα από τα κριτήρια. Και ο Κασσελάκης το χει.
Και ο Πορτοσάλτε θα μπορούσε να κατέβαινε για πολιτικός αρχηγός αλλά με τον που τον βλέπεις σου γυρνάνε τ' άντερα.
Οπότε ναι παίζει έναν ρόλο και αυτό κατά πόσο πας τον άλλον.

Λαχουρένιος έγραψε:Και τι μας νοιάζει το 90%? Έσενα προσωπικά ρωτάω πως το σκέφτεσαι.

Τι τι μας νοιάζει το 90%; Αυτό επηρεάζει τη ζωή σου, αυτό ψηφίζει, αυτό συνανστρέφεσαι και αναλόγως πράττεις κι εσύ να επιβιώσεις σε όλη αυτή τη βλακεία που σε περιβάλλει.
Συνεπώς το δικό μου σκεπτικό πηγάζει από τη γενικότερη κατάσταση. Και απάντησα πώς το σκέφτομαι.

Λαχουρένιος έγραψε:Το να φύγει η ΝΔ από μόνη της δεν λέει κάτι. Το 2015 κάποιος κόσμος ψήφισε τον Τσίπρα για να φύγει ο Σαμαράς. Αποτέλεσμα? Συνεχίστηκαν οι ίδιες πολιτικές και τελικά έπαθε ζημιά και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ που έχασε πάνω από ένα εκατομύριο ψήφους ως αντιπολίτευση.

Το να βγει το τάδε κόμμα κυβέρνηση δεν μπορεί να είναι αυτοσκοπός. Σημασία έχει τι πολιτική θα εφαρμόσει.

Ο Τσίπρας ήταν ο Τσίπρας, ο Σαμαράς ήταν ο Σαμαράς και ο Κασσελάκης είναι ο Κασσελάκης. Δλδ τι να κάνουμε τώρα;
Δεν θα πρέπει να εκλέξουμε νέο αρχηγό επειδή εσύ κάνεις συσχετισμούς με το παρελθόν;
Τι θα έπρεπε να γίνει δλδ;
Να διαλυθεί τελείως ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές; Να αναλάβει ο Τζουμάκας ή η Αχτσιόγλου (πολύ θα θέλατε) και να ξαναγυρίσει στο 3%;
Εμφανίστηκε ένα νέο πρόσωπο πολλά υποσχόμενο να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει σοβαρή αντιπολίτευση εναντίον της κυβέρνησης που τόσο καιρό παίζει μόνη της. Άμα περιμέναμε από το ΚΚΕ...
Το αν είναι ικανός ή όχι θα φανεί μέσα στην επόμενη τετραετία.
Πάντως από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φαίνεται να μοιράζει πολύ πόνο και αυτός ήταν ο πρώτος στόχος. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Σεπ 2023, 22:40

pluton έγραψε:Όταν πανηγυρίζουν επειδή ψήφισαν κάποιον παντελώς άγνωστο, τον οποίο δεν γνώριζαν καν πριν από 5 εβδομάδες, τότε σίγουρα κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Δεν τον θέλουμε να τον γνωρίσουμε στον μπαμπά μας για γαμπρό ρε πατριώτη.
Για αρχηγό κόμματος ψηφίσαμε.
Πάντως πολύ ασχολείσαι με την σεξουαλική του ταυτότητα.
Πρώτον λέει κάπου στο Σύνταγμα ότι οι γκέι δεν μπορούν να πολιτεύονται; Και δεύτερον από το ύφος των τοποθετήσεών σου δεν φαίνεσαι και τόσο ανετίλα όσο θες να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με την εκλογή του Κασσελάκη.
Κάπου ζορίζεσαι η αλήθεια είναι όσο και αν θες να πείσεις για το αντίθετο.
Δεν το περιμένατε τον Κασσελάκη έτσι;
:laugh1:
Δεν πειράζει. Πήξτε.

Ααααα και πού 'σαι; Προτιμώ κάποιον τελείως "άγνωστο" παρά κάποιον "γνωστό" που έχει την έπαρση ότι θα μας κυβερνάει μέχρι το 2835.
Οκ;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Σεπ 2023, 23:04

nemo έγραψε:η καλυτερη του κουλι ειναι ξεχαστηκαν πυρκαγιες πλημμυρες και θανατοι
συν την ακρίβεια 2 ευρω η βεντζινη και εβαλα χρεος στον πρατηριουχο 5 ευρα

Σε αυτό θα συμφωνήσω.
Μα δεν ζήτησε ο Κασσελάκης να ασχολούνται όλοι μαζί του.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Σεπ 2023, 23:10

bizeli έγραψε:Δεν πήγαινε σε αυτό ακριβώς το σχόλιό μου. Σε κάτι άλλο πήγαινε.
Εν πάση περιπτώσει αν και περίμενα να καταλάβεις κάποια πράγματα σε αυτή τη φάση γιατί ψήφισα Κασσελάκη θα προσπαθήσω άλλη μία να στο εξηγήσω με στίχους από Παπακωνσταντίνου και ό,τι καταλάβεις ... κατάλαβες.
Τρελός με τους τρελούς
καλός με τους καλούς
και με τους φίλους φίλος
κακός με τους κακούς
και με τις γάτες σκύλος

Οι τοποθετήσεις σου σχετικά με την πολιτική ζωή του τόπου άστα για κανένα μάθημα Κοινωνικής & Πολιτικής Αγωγής.
Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική και δώσε έμφαση στον πρώτο στίχο.

Συνεχίζω να μην καταλαβαίνω. Ο Κας πολιτικός είναι άρα επηρεάζει την πολιτική ζωή της χώρας. Γιατί θες να μιλήσω? Για την ερωτική ζωή του τόπου?

Είναι ένας άνθρωπος που θα κληθεί πιθανόν να κυβερνήσει την χώρα. Ωραία τα χαμόγελα και οι μεγαλοστομίες αλλά έχουν ημερομηνία λήξης.

Δεν είναι το μοναδικό κριτήριο αλλά είναι ένα από τα κριτήρια. Και ο Κασσελάκης το χει.
Και ο Πορτοσάλτε θα μπορούσε να κατέβαινε για πολιτικός αρχηγός αλλά με τον που τον βλέπεις σου γυρνάνε τ' άντερα.
Οπότε ναι παίζει έναν ρόλο και αυτό κατά πόσο πας τον άλλον.

Ναι αλλά δεν γίνεται να εξαντλείται το θέμα εκεί..

Τι τι μας νοιάζει το 90%; Αυτό επηρεάζει τη ζωή σου, αυτό ψηφίζει, αυτό συνανστρέφεσαι και αναλόγως πράττεις κι εσύ να επιβιώσεις σε όλη αυτή τη βλακεία που σε περιβάλλει.
Συνεπώς το δικό μου σκεπτικό πηγάζει από τη γενικότερη κατάσταση. Και απάντησα πώς το σκέφτομαι.

Ναι αλλά δεν χρειάζεται εσύ να συμβαδίζεις με αυτούς. Ο καθένας έχει την γνώμη του.

Ο Τσίπρας ήταν ο Τσίπρας, ο Σαμαράς ήταν ο Σαμαράς και ο Κασσελάκης είναι ο Κασσελάκης. Δλδ τι να κάνουμε τώρα;
Δεν θα πρέπει να εκλέξουμε νέο αρχηγό επειδή εσύ κάνεις συσχετισμούς με το παρελθόν;
Τι θα έπρεπε να γίνει δλδ;
Να διαλυθεί τελείως ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές; Να αναλάβει ο Τζουμάκας ή η Αχτσιόγλου (πολύ θα θέλατε) και να ξαναγυρίσει στο 3%;
Εμφανίστηκε ένα νέο πρόσωπο πολλά υποσχόμενο να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ και να αποτελέσει σοβαρή αντιπολίτευση εναντίον της κυβέρνησης που τόσο καιρό παίζει μόνη της. Άμα περιμέναμε από το ΚΚΕ...
Το αν είναι ικανός ή όχι θα φανεί μέσα στην επόμενη τετραετία.
Πάντως από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα φαίνεται να μοιράζει πολύ πόνο και αυτός ήταν ο πρώτος στόχος. :D

Αυτό που λέω είναι ότι η αλλαγή προσώπου ή κόμματος δεν σημαίνει αλλαγή προς το καλύτερο αν δεν συνοδεύεται από αλλαγή πολιτικής. Ο Τσίπρας ήταν (στα λόγια) πολύ ριζοσπαστικότερος του Κας και στην πράξη ακολούθησε δεξιά πολιτική.

Ο Κας που ακόμα και στα λόγια λίγο διαφοροποιείται από τον Μητσοτάκη δεν βλέπω τι παραπάνω θα κάνει που δεν έκανε ο Τσίπρας. Πολύ περισσότερο όταν ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι πολύ δεξιότερος του '15.

Τα λέει πολύ εύστοχα ο Βαρουφάκης στο βίντεο που ανέβασε ο Αλέ σε άλλο νήμα

Δες 5.30 με 7.00
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Σεπ 2023, 23:20

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:Όταν πανηγυρίζουν επειδή ψήφισαν κάποιον παντελώς άγνωστο, τον οποίο δεν γνώριζαν καν πριν από 5 εβδομάδες, τότε σίγουρα κάτι δεν πηγαίνει καλά.

Δεν τον θέλουμε να τον γνωρίσουμε στον μπαμπά μας για γαμπρό ρε πατριώτη.
Για αρχηγό κόμματος ψηφίσαμε.
Πάντως πολύ ασχολείσαι με την σεξουαλική του ταυτότητα.
Πρώτον λέει κάπου στο Σύνταγμα ότι οι γκέι δεν μπορούν να πολιτεύονται; Και δεύτερον από το ύφος των τοποθετήσεών σου δεν φαίνεσαι και τόσο ανετίλα όσο θες να παρουσιάσεις τον εαυτό σου με την εκλογή του Κασσελάκη.
Κάπου ζορίζεσαι η αλήθεια είναι όσο και αν θες να πείσεις για το αντίθετο.
Δεν το περιμένατε τον Κασσελάκη έτσι;
:laugh1:
Δεν πειράζει. Πήξτε.

Ααααα και πού 'σαι; Προτιμώ κάποιον τελείως "άγνωστο" παρά κάποιον "γνωστό" που έχει την έπαρση ότι θα μας κυβερνάει μέχρι το 2835.
Οκ;

Ούτε εσείς φαίνεστε άνετοι

Ο Κώστας Βαξεβάνης έκανε μια ανάρτηση στο Τwitter παρομοιάζοντας τον κ. Τσακαλώτο με αποτυχημένο μπάτλερ. Συγκεκριμένα αναφέρει πως "Ο Ευκλείδης μπορεί να θεωρεί ότι είναι λόρδος Αριστεράς, αλλά κρίθηκε πρόσφατα ως αποτυχημένος μπάτλερ".

Να σου πω την αλήθεια βλέπω όλα αυτά που βλέπουν οι περισσότεροι.

Μη ξεχνάς ότι οι εκλογές αυτές ήταν μεταξύ των μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Διαλέξατε πάλι τον πιο άχρηστο, ο Τζουμακας είναι λεύγες καλύτερος από τον boy της Εκάλης.

Να τον χαίρεστε, εγώ έτσι και αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψήφιζα αλλά όπως λέει και η αριστερή κυρία Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Αν μας κυβερνούν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί».
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Σεπ 2023, 23:38

Λαχουρένιος έγραψε:Είναι ένας άνθρωπος που θα κληθεί πιθανόν να κυβερνήσει την χώρα. Ωραία τα χαμόγελα και οι μεγαλοστομίες αλλά έχουν ημερομηνία λήξης.

Καλά ρε Λαχουρένιε. Δεν θα κυβερνήσει και αύριο. Είπαμε έχει 4 χρόνια μπροστά του να δείξει τι αξίζει.
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν τον εγκρίνεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον απορρίπτεις όμως.
Στην τελική ο ΣΥΡΙΖΑ τελειωμένος ήταν. Και αχτσιάγλου να έβγαινε ή οποιοσδήποτε άλλος από τους υποψήφιους ο ΣΥΡΙΖΑ απλά θα υφίστατο.
Δε θέλουμε ένα κόμμα απλά να υπάρχει μέσα στη βουλή όπως το ΚΚΕ επειδή το λέει η παράδοση.
Κακά τα ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε να σβήσει και ναι εμφανίστηκε από το πουθενά (που μεταξύ μας δεν ήταν και τόσο από το πουθενά) μια ελπίδα και κάποιοι στηρίξαμε σαν το τελευταίο μας χαρτί. Τι είχαμε ... τι χάσαμε;
Όχι γιατί πονέσαμε για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά γιατί ενδιαφερόμαστε για την πολιτική ζωή του τόπου. Να ορίστε.
Δεν γίνεται να έχεις μονοκομματική βουλή. Γιατί στην ουσία αυτό έχεις. Ένα και μοναδικό κόμμα που δηλώνει ευθαρσώς το μονοπώλιο στο πολιτικό μέλλον αυτής της χώρας.
Εσύ τι έκανες για αυτό; Σε απασχολεί καθόλου;
Αν δεν ανταποκριθεί ο Κασσελάκης των προσδοκιών μας προσωπικά δεν ξανασχολούμαι. Είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια.
Μετά θα πάρω τα βουνά ή δεν ξέρω κι εγώ τι θα πάρω.

Λαχουρένιος έγραψε: Ναι αλλά δεν γίνεται να εξαντλείται το θέμα εκεί..

Μα δεν εξαντλείται εκεί. Εσείς αναλώνεστε σε άλλα ζητήματα άνευ σημασίας για Κασσελάκη. Και προσωπικά σου απάντησα ότι ανεξαρτήτως του τι νομίζει ο καθένας για αυτόν εγώ προσωπικά τον θεωρώ ικανό πρόσωπο.
Δλδ δεν ισχύει το αφήγημα ότι ψηφίσαμε κασσελάκη μόνο για να διώξουμε ΝΔ (που ναι έχει βάση και αυτό) αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σου λέω εμένα με εκφράζει και ως πολιτικός από πολλές απόψεις.
Επειδή πάτε να το παρουσιάσετε ότι τον ψηφίσαμε μόνο για το αστραφτερό του χαμόγελο. Όχι αν δεν πληρούσε και άλλα κριτήρια προσωπικά δεν θα τον ψήφιζα. Και αυτά που βλέπω στην παρούσα φάση μου αρκούν.

Λαχουρένιος έγραψε: Ναι αλλά δεν χρειάζεται εσύ να συμβαδίζεις με αυτούς. Ο καθένας έχει την γνώμη του.

Ωραία. Πού διαφωνούμε λοιπόν;
Κι εγώ τη γνώμη μου έκανα πράξη.
Εσύ έκανες τίποτα ή κάθεσαι απλά και παρακολουθείς;

Λαχουρένιος έγραψε: Δες 5.30 με 7.00

Και πολύ σωστά τα λέει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Σεπ 2023, 23:52

pluton έγραψε:Ούτε εσείς φαίνεστε άνετοι

Α ναι; Και από πού το συμπέρανες αυτό;
Αν δεν μπαίνατε όλοι εσείς να σοβαρέψετε τη συζήτηση εγώ μια χαρά θα σας γλεντούσα.
Αλλά είπα να σας κάνω την χάρη.

pluton έγραψε: Διαλέξατε πάλι τον πιο άχρηστο

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα. :laugh1:

pluton έγραψε: ο Τζουμακας είναι λεύγες καλύτερος από τον boy της Εκάλης.

Θα θελες πολύ να βγει ο Τζουμάκας ε;
Δεν πειράζει. Πάρε Κασσελάκη τώρα και βλέπουμε.
Νομίζω ασχολείσαι υπερβολικά πολύ με έναν ανίκανο πολιτικό. Δεν έχεις κάτι να φοβάσαι.

pluton έγραψε: Να τον χαίρεστε, εγώ έτσι και αλλιώς ΣΥΡΙΖΑ δεν θα ψήφιζα αλλά όπως λέει και η αριστερή κυρία Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ: «Αν μας κυβερνούν οι ανίκανοι, τότε φταίνε οι ικανοί».

Ο Μητσοτάκης σε κυβερνάει. Όχι ο Κασσελάκης.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Σεπ 2023, 09:08

Σε όλα όσα λέχθηκαν κάνατε ότι δεν τα είδατε.
Προσωπικά έχω την χειρότερη γνώμη για τον κόσμο της αριστεράς πλην της κομμουνιστικής που αυτοί έχουν μεν ιδεολογία, εγώ πια δεν την δέχομαι.

Αλλά η αριστερά έτσι όπως μας την σερβιραν ξεκινώντας από την αριστερα του Ανδρέα με τα τρωκτικά τους πρασινοφρουρους.
Την αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ - Τσίπρα με τους γελοίους και τους καταγελαστους της οικουμένης.
Και τώρα την αριστερά του Κασσελακη την χειρότερη μορφή .... να τον χαίρεστε, σύντομα θα υποχρεωθείτε να τον αλλάξετε.

Τώρα ο Κασσελακης απευθύνθηκε προς το σανοφαγο κοινό του πρώην ΠΑΣΟΚ και του νυν ΣΥΡΙΖΑ. Θα απευθυνθεί κάποια στιγμή και στον μη δεδομένο Έλληνα πολίτη....

Ο Μητσοτάκης έπεισε ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ αυτό το κοινό, για να δούμε ο Κασσελακης.... ο εφοπλιστής, ο Αμερικανός που πιθανά υπηρέτησε στον στρατό usa, ο ευρυπρωκτος με το Σκωτσέζο γιουσουφακι , ο άσχετος με τα ελληνικά θέματα που θέλει κατάργηση της στρατιωτικής θητείας, διαχωρισμό -με την βοήθεια του Θεού- κράτους εκκλησίας, τουρκοκυπριακό κράτος κλπ κλπ Φαίδρα .... θα τα καταφέρει;

Είδα κάποιον να λέει ότι δεν απαγορεύει ο νόμος να έχουμε κιναιδο πρωθυπουργό, δεν απαγορεύει να έχουμε και νεκροφιλο και κτηνοβατη άρα έχετε ακόμα επιλογές προς το χειρότερο.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”