δεν νομιζω να οφειλεται σε εμπρησμό κλειστε με περισση ευγενεια τα στοματα
που τα ξεφουρνίζουν αυτα τα περι εμπρησμου
δεν ειναι οι στιγμες για να την "πουμε στον αλλον για πολιτικες ευθυνες
υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχτισαν σε δαση και η μοναδικη ευθυνη τους
ειναι γιατι βρισκοταν εκει στην συγκεκριμενη στιγμη
Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
-
nemo
- Supreme poster

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

nemo έγραψε:δεν νομιζω να οφειλεται σε εμπρησμό κλειστε με περισση ευγενεια τα στοματα
που τα ξεφουρνίζουν αυτα τα περι εμπρησμου
δεν ειναι οι στιγμες για να την "πουμε στον αλλον για πολιτικες ευθυνες
υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχτισαν σε δαση και η μοναδικη ευθυνη τους
ειναι γιατι βρισκοταν εκει στην συγκεκριμενη στιγμη
Ακουστηκε οτι ηταν πολλες εστιες μαζι. Δεν λεω οτι ηταν εμπρησμος για πολιτικους λογους, ουτε οτι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ειναι αχρηστος ομως.
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Εξηγηστε μου αυτο το meme με τον Ντανιλο ρε σεις. Εχω χασει επεισοδια. Το google μου βγαζει ενα αμυντικο της Μπενφικα...
Πάμε δέκα και πλέον χρόνια πίσω στην εποχή του έτερου εθνολαϊκιστή ολετήρα δον μπουχέ. Το σπινάρισμα που επιχειρήθηκε από την τότε συμπολίτευση (σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα από τα ίδια ακριβώς φερέφωνα, του αρίστου συμπεριλαμβανομένου) εισήγαγε το κόνσεπτ του σχεδίου αποσταθεροποίησης από τον περιβόητο αλβανοκοσσοβάρο μαχητή του KLA ντανίλο. Τσίμπα δύο ρέφερενσες τα οποία ανέβασα και στο κομ τζιάρ
Θεικο
Να σαι δικαιος ομως, τα περι πολιτικων εμπρησμων τα ελεγε η ΝΔουλα τοτε, αλλο αν δεν ησουν εσυ ΝΔκρατης εκεινη την περιοδο.
0 .
-
L'ami du peuple
- Extreme poster

Οι Συριζαίοι είναι πολιτικοί απόγονοι του Βύρωνα Πολύδωρα…
Οι Συριζαίοι απέδειξαν για μια ακόμα φορά περίτρανα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Μπελογιάννη, τον Βελουχιώτη και με όλους εκείνους τους κομμουνιστές ήρωες που τους πιάνουν στο στόμα τους και τους λερώνουν παριστάνοντας τους πολιτικούς τους απογόνους!
Οι Συριζαίοι είναι πολιτικοί απόγονοι του Βύρωνα Πολύδωρα! Θυμάστε τον μεγάλο αυτόν πολιτικό άνδρα, ο οποίος σαν υπουργός εναπόθεται το σβήσιμο των πυρκαγιών στον «στρατηγό άνεμο»;! Θυμάστε που ο Βύρωνας Πολύδωρας έριχνε την ευθύνη των πυρκαγιών στον δυνατό άνεμο και στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά όχι στα ελλιπή πυροσβεστικά μέσα και στο ελλιπές προσωπικό της πυροσβεστικής;! Το ίδιο κάνουν αυτές τις ώρες και οι «αριστεροί» Συριζαίοι ρίχνοντας την ευθύνη για τις πυρκαγιές στον ισχυρό άνεμο, στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά ταυτόχρονα αφήνοντας υπονοούμενα για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών! Για τα χάλια των μέσων δασοπυρόσβεσης και για το ελλιπές προσωπικό της πυροσβεστικής ούτε «αριστερή» κουβέντα!
Συριζαίοι απατεώνες θεομπαίχτες γνήσιοι απόγονοι του Βύρωνα Πολύδωρα και του κράτους της ΠασοκοΔεξιάς!
Ραφαήλ Βασιλειάδης
http://agkidapress.gr/2018/07/23/%CE%BF ... %BD%CE%BF/
Οι Συριζαίοι απέδειξαν για μια ακόμα φορά περίτρανα ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον Μπελογιάννη, τον Βελουχιώτη και με όλους εκείνους τους κομμουνιστές ήρωες που τους πιάνουν στο στόμα τους και τους λερώνουν παριστάνοντας τους πολιτικούς τους απογόνους!
Οι Συριζαίοι είναι πολιτικοί απόγονοι του Βύρωνα Πολύδωρα! Θυμάστε τον μεγάλο αυτόν πολιτικό άνδρα, ο οποίος σαν υπουργός εναπόθεται το σβήσιμο των πυρκαγιών στον «στρατηγό άνεμο»;! Θυμάστε που ο Βύρωνας Πολύδωρας έριχνε την ευθύνη των πυρκαγιών στον δυνατό άνεμο και στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά όχι στα ελλιπή πυροσβεστικά μέσα και στο ελλιπές προσωπικό της πυροσβεστικής;! Το ίδιο κάνουν αυτές τις ώρες και οι «αριστεροί» Συριζαίοι ρίχνοντας την ευθύνη για τις πυρκαγιές στον ισχυρό άνεμο, στις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά ταυτόχρονα αφήνοντας υπονοούμενα για οργανωμένο σχέδιο εμπρησμών! Για τα χάλια των μέσων δασοπυρόσβεσης και για το ελλιπές προσωπικό της πυροσβεστικής ούτε «αριστερή» κουβέντα!
Συριζαίοι απατεώνες θεομπαίχτες γνήσιοι απόγονοι του Βύρωνα Πολύδωρα και του κράτους της ΠασοκοΔεξιάς!
Ραφαήλ Βασιλειάδης
http://agkidapress.gr/2018/07/23/%CE%BF ... %BD%CE%BF/
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!
-
Adminović
- Sloboda Narodu

nemo έγραψε:δεν νομιζω να οφειλεται σε εμπρησμό
Διότι ας πούμε τα δάση αυταναφλέγονται όταν πιάσει δυνατός αέρας.
Η μόνη περίπτωση να μην έχεις εμπρησμό είναι να είναι από ατύχημα από κάποιο τσιγάρο, ηλεκτροκόλληση κοκ ή από σπίθες από τους ελαττωματικούς μονωτήρες της ΔΕΗ (μαντέψτε ποια κυβέρνηση πίεσε να τους παραλάβει η ΔΕΗ, αν και ο αρμόδιος διευθυντής αρνούνταν να τους παραλάβει και τον σούταραν).

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Να σαι δικαιος ομως, τα περι πολιτικων εμπρησμων τα ελεγε η ΝΔουλα τοτε, αλλο αν δεν ησουν εσυ ΝΔκρατης εκεινη την περιοδο.
Μα, αυτό γράφω ακριβώς στο ποστ μου
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Συριζίνοβιτς κανονικός
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Να σαι δικαιος ομως, τα περι πολιτικων εμπρησμων τα ελεγε η ΝΔουλα τοτε, αλλο αν δεν ησουν εσυ ΝΔκρατης εκεινη την περιοδο.
Θελω να πω δεν ξεπλυθηκε η ντροπη απο τοτε...

0 .
-
nemo
- Supreme poster

κοιτα απο αυτα που διαβαζω μερικα αποσυντονιζουν το λογικο μου
και δεν θελω να παρεκτραπω
μην επικεντρωνεστε σε εμπρησμο ...χανεται το δασος βλεποντας το ενα δεντρο
εκτος και αν δεν μπορειτε να ελεχγετε τις ορμες σας
και δεν θελω να παρεκτραπω
μην επικεντρωνεστε σε εμπρησμο ...χανεται το δασος βλεποντας το ενα δεντρο
εκτος και αν δεν μπορειτε να ελεχγετε τις ορμες σας
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
Adminović
- Sloboda Narodu

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Συριζίνοβιτς κανονικός
Έργο ΠΑΣΟΚ:
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=75625
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Λαχουρένιος έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Θελω να πω δεν ξεπλυθηκε η ντροπη απο τοτε...
Κατά κάποιο τρόπο, οι εσωκομματικές με το κάζο μεϊμάρ και του άλλου του πουστόφλωρα από τη νότια μπουγατσονία συνιστούν ανάσχεση της εθνολαϊκιστικής εκτροπής με δον μπουχέ. Για αυτό και στηρίζομε κούλη απέναντι στον ολετήρα ποκοπίκο και τα κυνικά καθάρματα των σανέλ
0 .