Adminović έγραψε:Στο μεταξύ, ετοιμαζόμαστε καλού-κακού για αναχώρηση
Για που λες Στρατάρχη;

Adminović έγραψε:Στο μεταξύ, ετοιμαζόμαστε καλού-κακού για αναχώρηση

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:Στο μεταξύ, ετοιμαζόμαστε καλού-κακού για αναχώρηση
Για που λες Στρατάρχη;

Προέλλην έγραψε:Adminović έγραψε:Λοιπόν, θα δούμε τί θα πουν και τα διεθνή δικαστήρια.![]()
Tα ίδια θα πούν.
Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καλείται να εκτελέσει την συνταγματική του υποχρέωση για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης, να εμβολιαστεί δηλαδή.

Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:Για που λες Στρατάρχη;
Δεν θα αποκαλύψω τον τελικό προορισμό.![]()
Αλλά ας πούμε ότι το πλάνο περιλαμβάνει κατ’ αρχήν μετάβαση και σύντομη παραμονή σε γειτονική χώρα, μέχρι να ρυθμιστούν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες, και στη συνέχεια αναχώρηση για τη χώρα-προορισμό με εισιτήριο one way.
Note: It is not required to present the vaccination card upon arrival in the Dominican Republic, to enter the resorts, establishments and tourist transportation regulated by the Ministry of Tourism. However, it is required to present the vaccination card with 2 doses of the vaccine applied or PCR test performed at least 7 days before to enter establishments outside the hotels and tourism complexes. Therefore, visitors over 12 years of age must carry their vaccination card with them to leave the tourism complexes or resorts. See more details in “CURRENT MEASURES FOR ALL SECTORS REGULATED BY THE MINISTRY OF TOURISM AND THE CIVIL AVIATION BOARD“.

Adminović έγραψε:Λοιπόν, θα δούμε τί θα πουν και τα διεθνή δικαστήρια.

Αλλά ας πούμε ότι το πλάνο περιλαμβάνει κατ’ αρχήν μετάβαση και σύντομη παραμονή σε γειτονική χώρα, μέχρι να ρυθμιστούν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες, και στη συνέχεια αναχώρηση για τη χώρα-προορισμό με εισιτήριο one way.

Adminović έγραψε:Λοιπόν, θα δούμε τί θα πουν και τα διεθνή δικαστήρια.![]()
Στο μεταξύ, ετοιμαζόμαστε καλού-κακού για αναχώρηση από το στρατόπεδο συγκέντρωσης και ευχόμαστε καλό βόλι στους Τούρκους!![]()
Θα έχει πλάκα όταν θα μαζευτείτε πάλι οι χουντικές κλασομπανιέρες για να σώσετε τη χώρα από τους Τούρκους. Θα ζήσουμε πάλι επικές στιγμές γέλιου...![]()
![]()
.gif)

Προέλλην έγραψε:
Πρόσεχε μη γλιτώσεις απο το εμβόλιο αλλά σε φάνε το νεφρό σε κανένα στενό εκεί στον 3ο κόσμο.

vallon έγραψε:Adminović έγραψε:
Νομίζω ότι πλέον είναι πολλοί οι λόγοι για να μεταναστεύσει κάποιος απο αυτή τη χώρα και όχι μόνο το εμβόλιο
καλά το σκέφτεσαι, αμα βρείς κάνα παράδεισο κοντά ή πιο μακρυά πες μου κι εμένα γιατί λίγο θέλω...
Το έχω σκεφτεί πολλές φορές
να τα πουλήσω όλα και να φύγω με τη σύνταξη παρέα
κατάλαβες;
και σύνταξη και να μην τους πληρώνω τα φέσια του ένφια και να ζω σε μια χώρα αξιοπρεπή
το θέμα είναι που να πας;
να πας εδώ κοντά στα βαλκάνια;
μπα
τίποτα πιο μακρυά , καμιά λατινική αμερική; χμμμ
σε κάνα εξωτικό νησί;
χμμμ
θα δούμε..