ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΔΑΣ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΧΟΥΝΔΑΣ

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Δεκ 2021, 15:23

Adminović έγραψε:Στο μεταξύ, ετοιμαζόμαστε καλού-κακού για αναχώρηση

Για που λες Στρατάρχη; :D
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Δεκ 2021, 15:33

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:Στο μεταξύ, ετοιμαζόμαστε καλού-κακού για αναχώρηση

Για που λες Στρατάρχη; :D

Δεν θα αποκαλύψω τον τελικό προορισμό. :D

Αλλά ας πούμε ότι το πλάνο περιλαμβάνει κατ’ αρχήν μετάβαση και σύντομη παραμονή σε γειτονική χώρα, μέχρι να ρυθμιστούν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες, και στη συνέχεια αναχώρηση για τη χώρα-προορισμό με εισιτήριο one way. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Δεκ 2021, 16:20

Προέλλην έγραψε:
Adminović έγραψε:Λοιπόν, θα δούμε τί θα πουν και τα διεθνή δικαστήρια. :pardon:

Tα ίδια θα πούν.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καλείται να εκτελέσει την συνταγματική του υποχρέωση για επίδειξη κοινωνικής αλληλεγγύης, να εμβολιαστεί δηλαδή.

Εικόνα

Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Δεκ 2021, 16:36

Adminović έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Για που λες Στρατάρχη; :D

Αλλά ας πούμε ότι το πλάνο περιλαμβάνει κατ’ αρχήν μετάβαση και σύντομη παραμονή σε γειτονική χώρα, μέχρι να ρυθμιστούν κάποιες ακόμη λεπτομέρειες, και στη συνέχεια αναχώρηση για τη χώρα-προορισμό με εισιτήριο one way. :D

Είχα σκεφτεί αρχικά να σου προτείνω τον αγαπητό μου Άγιο Δομίνικο, αλλά .....

Note: It is not required to present the vaccination card upon arrival in the Dominican Republic, to enter the resorts, establishments and tourist transportation regulated by the Ministry of Tourism. However, it is required to present the vaccination card with 2 doses of the vaccine applied or PCR test performed at least 7 days before to enter establishments outside the hotels and tourism complexes. Therefore, visitors over 12 years of age must carry their vaccination card with them to leave the tourism complexes or resorts. See more details in “CURRENT MEASURES FOR ALL SECTORS REGULATED BY THE MINISTRY OF TOURISM AND THE CIVIL AVIATION BOARD“.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Δεκ 2021, 17:49

Εικόνα
Adminović έγραψε:Λοιπόν, θα δούμε τί θα πουν και τα διεθνή δικαστήρια.

Στο μεταξύ, κατά το Φεβρουάριο θα έχουν μαζέψει όλους αυτούς που αναγκάστηκαν να εμβολιαστούν για το φόβο του προστίμου των 100 Ευρώ και θα τους βάλουν να παρελάσουν.

Πάντα ένα Κ.Κ. έχει την κατάλληλη ιδέα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Δεκ 2021, 18:56

Adminović έγραψε:

Πρόσεχε μη γλιτώσεις απο το εμβόλιο αλλά σε φάνε το νεφρό σε κανένα στενό εκεί στον 3ο κόσμο.
0 .
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Δεκ 2021, 08:41

Adminović έγραψε:Λοιπόν, θα δούμε τί θα πουν και τα διεθνή δικαστήρια. :pardon:

Στο μεταξύ, ετοιμαζόμαστε καλού-κακού για αναχώρηση από το στρατόπεδο συγκέντρωσης και ευχόμαστε καλό βόλι στους Τούρκους! :good:
Θα έχει πλάκα όταν θα μαζευτείτε πάλι οι χουντικές κλασομπανιέρες για να σώσετε τη χώρα από τους Τούρκους. Θα ζήσουμε πάλι επικές στιγμές γέλιου... :thuuumbsup: :giggle02: :haka:

Ο,τι να ναι μαλακα. Πρωτη φορα ακουω ατομο να μεταναστευει για τα εμβολια :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Δεκ 2021, 09:48

Adminović έγραψε:

Νομίζω ότι πλέον είναι πολλοί οι λόγοι για να μεταναστεύσει κάποιος απο αυτή τη χώρα και όχι μόνο το εμβόλιο
καλά το σκέφτεσαι, αμα βρείς κάνα παράδεισο κοντά ή πιο μακρυά πες μου κι εμένα γιατί λίγο θέλω...

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές
να τα πουλήσω όλα και να φύγω με τη σύνταξη παρέα
κατάλαβες;
και σύνταξη και να μην τους πληρώνω τα φέσια του ένφια και να ζω σε μια χώρα αξιοπρεπή
το θέμα είναι που να πας;
να πας εδώ κοντά στα βαλκάνια;
μπα
τίποτα πιο μακρυά , καμιά λατινική αμερική; χμμμ
σε κάνα εξωτικό νησί;
χμμμ
θα δούμε..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 04 Δεκ 2021, 10:07

Προέλλην έγραψε:
Πρόσεχε μη γλιτώσεις απο το εμβόλιο αλλά σε φάνε το νεφρό σε κανένα στενό εκεί στον 3ο κόσμο.

Ειπε το επίσημο πειραματόζωο του big pharma :yesyes:
Βασικα τωρα ακομα και τα πειραματόζωα εχουν περισσότερα δικαιώματα απο εναν υπηκοο του πρωτου κοσμου :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 04 Δεκ 2021, 12:56

vallon έγραψε:
Adminović έγραψε:

Νομίζω ότι πλέον είναι πολλοί οι λόγοι για να μεταναστεύσει κάποιος απο αυτή τη χώρα και όχι μόνο το εμβόλιο
καλά το σκέφτεσαι, αμα βρείς κάνα παράδεισο κοντά ή πιο μακρυά πες μου κι εμένα γιατί λίγο θέλω...

Το έχω σκεφτεί πολλές φορές
να τα πουλήσω όλα και να φύγω με τη σύνταξη παρέα
κατάλαβες;
και σύνταξη και να μην τους πληρώνω τα φέσια του ένφια και να ζω σε μια χώρα αξιοπρεπή
το θέμα είναι που να πας;
να πας εδώ κοντά στα βαλκάνια;
μπα
τίποτα πιο μακρυά , καμιά λατινική αμερική; χμμμ
σε κάνα εξωτικό νησί;
χμμμ
θα δούμε..

Απο αξιοπρέπεια στα Βλακάνια και τη Λ. Αμερική, άλλο τίποτε :giggle02:
0 .