bizeli έγραψε:Ρε παιδιά το καταλαβαίνω να διαφωνείς σε πολλά πράγματα με την εκάστοτε κυβέρνηση και να κατεβαίνεις στους δρόμους και να θεωρείς πολλά πράγματα αντισυνταγματικά και χούντα και να αγωνίζεσαι και να μην είσαι ευχαριστημένος και χίλια δυο πράγματα.
Όλα αυτά τα θεωρώ πολύ θεμιτά (έως και αναμενόμενα) σε ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
Σε ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ όμως δεν το καταλαβαίνω. Πραγματικά. Και αναφέρομαι στα "χουντικά" μέτρα της πανδημίας.
Πώς σκατά διαφωνείς με κάτι που πρέπει να έχεις αποκλειστικά επιστημονικές γνώσεις για να διαφωνήσεις;
Ρε μάγκες είναι σαν να πηγαίνω εγώ σε έναν γιατρό, να μου προτείνει μια θεραπεία και να του λέω εγώ "δεν την παίρνω, γιατί διάβασα στο ίντερνετ αυτό και αυτό".
Όσα άρθρα και να διαβάσεις στο ίντερνετ, όσες μελέτες και να κάνεις μόνος σου, όποιον τυχαίο και να ακούσεις ... πώς είσαι τόσο σκατά σίγουρος να αποφασίσεις για ένα θέμα που αφορά την υγεία σου χωρίς να είσαι ο ίδιος γιατρός;
Ρε μάγκες εμένα αν μου έλεγε ένας γιατρός να κάνω 5 τούμπες την ημέρα για να γίνω καλά, θα έκανα 5 τούμπες την ημέρα. Τέλος.
Άντε το πολύ πολύ να πήγαινα σε δεύτερο γιατρό για μια δεύτερη γνώμη να έκανα 3 τούμπες την ημέρα.
Πάντως σε γιατρό θα πήγαινα και πάλι. Δε θα έκανα την προσωπική μου έρευνα πώς να θεραπευθώ μόνη μου.
Το μπιζέλι στα στρατόπεδα συγκέντρωσης θα ήταν ο στρατιώτης που θα τράβαγε τον μοχλό για να πέσει zyklon B στους Εβραίους κρατούμενους επειδή της το είπε ο Μένγκελε...

οταν ακουω για "προστασία" που πουλαει big pharma να πουμε