General Kiriakos K. Mitsotakis 2019-2031(το λιγοτερο)

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: General Kiriakos K. Mitsotakis 2019-2031(το λιγοτερο)

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Οκτ 2021, 16:13

bizeli έγραψε:Παιδιά εντάξει θα παραδεχθώ την ήττα μου και θα ομολογήσω ότι οδηγήθηκα σε βιαστικό συμπέρασμα.
Μα παρασύρθηκα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη που άκουσα.
Είδα κι άλλες του συνεντεύξεις και ήταν λες και έβλεπα διαφορετικό άνθρωπο. Άγχος, σαρδάμ, fixed απαντήσεις ... άλλα ντ'άλλων.
Στο ραδιόφωνο άκουσα έναν στιβαρό άνθρωπο που απαντούσε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.
Να τον αγχώνει η κάμερα; Τι να πω;
Τέσπα, σημασία έχει το έργο του και όχι το λέγειν του.
Θα τον δούμε επί της ουσίας.

Αλλά να σας πω κάτι ρε μάγκες; Για μένα μετράει η ρητορική δεινότητα ενός πολιτικού.
Μπορώ να βγάλω πολλά συμπεράσματα από αυτό.

Σε πολλες περιπτωσεις ειναι προβαρισμενες οι ερωτησεις οποτε εκει που τον ειδες πιο ανετο μπορει να ηταν μιλημενοι οι δημοσιογραφοι.

Προέλλην έγραψε:O ΓΑΠ είναι πολύ δυνατός σύγχρονος πολιτικός, εκτός σύγκρισης με τον Καραμανλή, απλά υπήρξε εξαιρετικά άτυχος και θύμα, που έσκασε η βόμβα του χρέους στα χέρια του. Διαφορετικά, χωρίς χρεοκοπία, θα είχε υλοποιήσει όλα αυτά που προσπαθεί σήμερα ο Κυριάκος ήδη εδώ και χρόνια.

Ισχυει οτι τον αδικησε το timing και χρεωθηκε πολλες μαλακιες του χοντρου αλλα δεν θα γινοταν ουτε βουλευτης χωρις τον μπαμπα του.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Οκτ 2021, 18:25

Ρε παιδιά ρε παιδιά....
Επανέρχομαι με ένα ακόμα τύπου σχόλιο.
Γιάννη συγγνώμη που καταχρώμαι τον χώρο σου αλλά μου φαίνεται ταιριαστό να μπει εδώ. Εδώ κρίνουμε τα έργα της κυβέρνησης. Right?

Και που λέτε παιδιά είχα μια itty bitty τόσο δα τοσοδούλικη υποψία ότι ο μοναδικός καημός της κυβέρνησης είναι το 112.
Νομίζω αυτή η υποψία μου επιβεβαιώθηκε.
Θυμάστε που είχε γίνει θέμα το 112 με το Μάτι με το αν λειτούργησε και το αν δε λειτούργησε; Και που χρέωσαν όλη την καταστροφή στο 112;
Θυμάστε;

Νομίζω ότι η μοναδική έγνοια της κυβέρνησης είναι να σταλεί το 112, ώστε κανείς να μην της προσάψει τίποτα όπως έγινε με το Μάτι.
Ναι αλλά μανούλα μου καλό το 112 αλλά το θέμα είναι να έχεις πάρει μέτρα και για τις φυσικές καταστροφές.

Εμένα μου ήρθε μήνυμα από το 112 για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (οκ λέω) και μετά ανοίγω το ιντερνέτι και βλέπω ότι βούλιαξε η μισή Ελλάδα.
Δλδ μην έχεις μόνο έγνοια "εγώ προειδοποίησα". Κάνε και τίποτα.

Εν τω μεταξύ σιγά τη βροχή που έριξε. Κλειστά λέει τα σχολεία στην Αττική.

Έλα χριστέ και παναγία.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Οκτ 2021, 18:44

.....
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Οκτ 2021, 19:35

Απάντηση στην κριτική που άσκησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης, με αφορμή το σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια, που πλημμύρισε, δίνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει σε κάθε φυσικό φαινόμενο μια ευκαιρία αντιπολίτευσης. Με φρικτούς λαϊκισμούς και ευφυολογήματα ούτε λίγο ούτε πολύ μας λέει: ''Πλημμύρισε ένα σχολείο; Φταίει η κυβέρνηση''. Και με την ευκαιρία, ''όχι στην αξιολόγηση'' και πάλι ''όχι στην ελληνογαλλική συμφωνία''», δήλωσε ο κ. Οικονόμου.

:laugh1: :laugh1: :laugh1:
Αμ ποιος φταίει;
Ρε είναι σοβαροί;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Οκτ 2021, 19:39

Ο άλλος ο Πέτσας που ήταν καλεσμένος στον Αυτιά και είπε ότι τα καμένα δεν έχουν σχέση με τις πλημμύρες στην Εύβοια, επειδή οι πλημμύρες ήταν πολύ χαμηλά κοντά στη θάλασσα.
:laugh1:

Μέχρι και ο Αυτιάς, ο ΑΥΤΙΑΣ, ξέρει για τον κύκλο του νερού και του την είπε. Κουφάθηκε μέχρι και ο Αυτιάς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Οκτ 2021, 19:42

bizeli έγραψε:ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης

Αυτόν τώρα Πιζέλι τον έχεις για σοβαρότερο του Οικονόμου :hmhmhm:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Οκτ 2021, 19:44

Προέλλην έγραψε:
bizeli έγραψε:ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης

Αυτόν τώρα Πιζέλι τον έχεις για σοβαρότερο του Οικονόμου :hmhmhm:

Ρε άσε τον Φίλη και κοίτα τι είπε ο άλλος.
Πλημμύρισε ένα σχολείο και τολμάτε να κατηγορήσετε την κυβέρνηση;
Τα κοντέινερ που κάνουν μάθημα τα είδες;
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Οκτ 2021, 19:59

bizeli έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αυτόν τώρα Πιζέλι τον έχεις για σοβαρότερο του Οικονόμου :hmhmhm:

Ρε άσε τον Φίλη και κοίτα τι είπε ο άλλος.
Πλημμύρισε ένα σχολείο και τολμάτε να κατηγορήσετε την κυβέρνηση;
Τα κοντέινερ που κάνουν μάθημα τα είδες;

Έλα ρε συ, αυτά είναι εκατέρωθεν λαϊκισμοί. Πότε είχαν τα σχολεία στην Ελλάδα καλές υποδομές; Ήρθε ο Μητσοτάκης και χάλασε τίποτε καλά σχολεία που βρήκε; Ή φταίει που δεν τα επισκεύασε όλα στα γρήγορα κιόλας; Όλα αυτά θέλουν λεφτά, που δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Οι δανειστές θέλουν δόσεις, οι Γάλλοι για το νταβατζιλίκι παραγγελίες φρεγάτες και ραφάλ, έχουμε να πληρώσουμε για άγονες γραμμές, για το ένα, το άλλο. Σπίτι κρατάς, είναι σαν σου λέει κάποιος γιατί δεν πήρες καινούργιο αυτοκίνητο, ενώ εσύ δεν βγαίνεις, ή ενώ έπρεπε να κόψεις απο άλλα πράγματα που εσύ έκρινες πιο σημαντικά.

Και πάλι, σε σχέση με τις δικές εποχές μας ως μαθητές, η κατάσταση έχει βελτιωθεί δραματικά. Εγώ νήπια και το μισό Δημοτικό τα έβγαλα σε προκατ. Δημοτικό μέχρι 4η είχαμε πρωϊ-βράδι μάθημα γιατί στεγαζόμασταν δύο Δημοτικά εναλλάξ στο ίδιο κτήριο.

To κόνσεπτ της δημόσιας παιδείας είναι ότι έχεις ένα γενικά καλό σύστημα αλλά προφανώς με ελλείψεις σε υποδομές σε σχέση με τα ιδιωτικά που λειτουργούν με όρους αγοράς, αλλά που προσφέρει πρόσβαση σε όλους.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Οκτ 2021, 20:14

Προέλλην έγραψε:Έλα ρε συ, αυτά είναι εκατέρωθεν λαϊκισμοί. Πότε είχαν τα σχολεία στην Ελλάδα καλές υποδομές; Ήρθε ο Μητσοτάκης και χάλασε τίποτε καλά σχολεία που βρήκε; Ή φταίει που δεν τα επισκεύασε όλα στα γρήγορα κιόλας; Όλα αυτά θέλουν λεφτά, που δεν φυτρώνουν στα δέντρα. Οι δανειστές θέλουν δόσεις, οι Γάλλοι για το νταβατζιλίκι παραγγελίες φρεγάτες και ραφάλ, έχουμε να πληρώσουμε για άγονες γραμμές, για το ένα, το άλλο. Σπίτι κρατάς, είναι σαν σου λέει κάποιος γιατί δεν πήρες καινούργιο αυτοκίνητο, ενώ εσύ δεν βγαίνεις, ή ενώ έπρεπε να κόψεις απο άλλα πράγματα που εσύ έκρινες πιο σημαντικά.

Και πάλι, σε σχέση με τις δικές εποχές μας ως μαθητές, η κατάσταση έχει βελτιωθεί δραματικά. Εγώ νήπια και το μισό Δημοτικό τα έβγαλα σε προκατ. Δημοτικό μέχρι 4η είχαμε πρωϊ-βράδι μάθημα γιατί στεγαζόμασταν δύο Δημοτικά εναλλάξ στο ίδιο κτήριο.

To κόνσεπτ της δημόσιας παιδείας είναι ότι έχεις ένα γενικά καλό σύστημα αλλά προφανώς με ελλείψεις σε υποδομές σε σχέση με τα ιδιωτικά που λειτουργούν με όρους αγοράς, αλλά που προσφέρει πρόσβαση σε όλους.

Ρε συ καμία αντίρρηση.
Αλλά το γελοίο ξέρεις ποιο είναι;
Όταν ήταν η ΝΔ αντιπολίτευση και ένα περιστέρι να έκλανε τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορούσαν.
Τώρα που είναι η ΝΔ εξουσία υιοθετούμε τη στάση "μη λιθοβολείτε την κυβέρνηση;"
Δεν πάει έτσι φίλε.

Ξέρεις ότι είμαι αντικειμενικό και προσγειωμένο άτομο. Δεν είμαι από αυτούς που κατηγορούν για τα πάντα το κράτος. Αναγνωρίζω τις δυσκολίες που υπάρχουν και το μέτρο του δυνατού.
Έχω ταχθεί υπέρ της σημερινής κυβέρνησης σε πολλά θέματα αλλά εδώ είναι φάουλ.

Αυτό που είπε θα μπορούσε να στέκει κάπου αλλού. Αλλά ειδικά σε αυτό το θέμα φταίει όντως η κυβέρνηση.
Και εν πάση περιπτώσει ρε Προέλληνα. Εντάξει καμιά κυβέρνηση δεν μπορεί με μαγικό τρόπο να λύσει όλα τα προβλήματα.
Και ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε τρελές μαλακίες αλλά δεν κατηγορούσε συνέχεια τους άλλους.
Η ΝΔ το έχει κάνει σύστημα αυτό. Για τα πάντα και μονίμως αποποιείται κάθε ευθύνη με διάφορες φθηνές δικαιολογίες.
Ε φτάνει.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 14 Οκτ 2021, 20:35

bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ σιγά τη βροχή που έριξε. Κλειστά λέει τα σχολεία στην Αττική.

Έλα χριστέ και παναγία.

είπαμε είσαι νεοφίλι , αλλά όχι και ..γκάβακας..!!!!

ολόκληρο τοπικ έφτιξα και την έχετε κάνει γαργάρα...
:laugh1:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”