ΟΤΑΝ ΛΕΩ <<ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ>> ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΕΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΣΤΕ, ΠΟΥ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΙΣΕΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΣΤΕ ΧΑ ΕΙΤΕ ΚΚΕ ΕΙΤΕ ΑΝΤΙΦΑ.
ΑΛΛΑ ΟΙ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΟΚΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΑΓΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. ΟΙ ΜΑΣΩΝΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΙΣΕΙ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ.
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ;;;
ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΙ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΕΣΑΣ;;;
ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΑΝ ΝΕΟΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΖΟΤΑΝ Η ΣΑΠΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ;;;
ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΤΗΣ.
ΚΑΙ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΝΕ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ. ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ.
Χρυσή Αυγή
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Re: Χρυσή Αυγή
Και επειδή δεν βλέπω τηλεόραση, φαίνεται ότι έγινε πάλι επεισόδιο με χρυσή αυγή.
Ορίστε λοιπόν. Πάλι εσείς θα την πληρώσετε που πλακωθήκατε, νομίζοντας ότι κάνατε το σωστό, και μετά θα κοκορεύονται οι δεξιοί και αριστεροί αρχηγοί σας.
Τουλάχιστον ρε μάγκες να βαρούσατε για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά και ένα εβραίο επιχειρηματία με εβραικό καπελάκι ή έστω ένα που περπάταγε χωρίς μπράβους. Μόνο πάνω σε εμάς τους Έλληνες ρε γαμώτο βάζετε όλη την δύναμή σας.
Και τί καταφέρατε; Τρώγεστε εσείς οι μικροί μεταξύ σας, την πληρώνετε και πανηγυρίζουν οι αρχηγοί μετά...
Μακάρι να μπορούσα να σας αλλάξω μυαλό και να φτιάξουμε μια νέα οργάνωση δική μας, αμόλυντη από την μασωνία που θα φτύσει κατάμουτρα όποιον την προσεγγίσει.
Ορίστε λοιπόν. Πάλι εσείς θα την πληρώσετε που πλακωθήκατε, νομίζοντας ότι κάνατε το σωστό, και μετά θα κοκορεύονται οι δεξιοί και αριστεροί αρχηγοί σας.
Τουλάχιστον ρε μάγκες να βαρούσατε για πρώτη φορά στα ελληνικά χρονικά και ένα εβραίο επιχειρηματία με εβραικό καπελάκι ή έστω ένα που περπάταγε χωρίς μπράβους. Μόνο πάνω σε εμάς τους Έλληνες ρε γαμώτο βάζετε όλη την δύναμή σας.
Και τί καταφέρατε; Τρώγεστε εσείς οι μικροί μεταξύ σας, την πληρώνετε και πανηγυρίζουν οι αρχηγοί μετά...
Μακάρι να μπορούσα να σας αλλάξω μυαλό και να φτιάξουμε μια νέα οργάνωση δική μας, αμόλυντη από την μασωνία που θα φτύσει κατάμουτρα όποιον την προσεγγίσει.
0 .
..
-
Adminović
- Sloboda Narodu

pluton έγραψε:Admin έγραψε:Βρε αγορίνα μου, εγώ ενάντια σε κάθε πρόκληση σωματικής βλάβης είμαι.
Εσείς είστε υπέρ του να δέρνετε, αλλά κλαίτε όταν τις αρπάξετε.
Ένας (υιός Μπαλτάκος ) πλάκωσε 3-4 δικούς σας και κλαίγατε μέρες.
3-4 δικοί σας βάρεσαν το παιδί αυτό και μόνο που δεν το σκότωσαν και λέτε "σιγά".
Εκτός από ασυνεπείς προς τις θέσεις σας, είστε και κότες λυράτες.
Εσείς ποιοι είμαστε οι εσείς;Διάβασες τον φάκελό μου; Η λευκή τρομοκρατία πια εφαρμόζετε ανάποδα ....
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 1946
https://www.youtube.com/watch?v=0nFyiO35AHk
Οι εσεις ειστε οι ακροδεξιοί - χουντοδεξιοί χρυσαυγίτες και λοιπές συμμορίες. Εχεις κατ' επαναληψη εκφρασει θεσεις τους και θαυμασμό για αυτούς, συνεπώς δεν σε παίρνει να παίζεις τον ανήξερο.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Δεξιοί, ακροδεξιοί, αριστεροί, ακροαριστεροί δεν έχει σημασία... χρυσαυγίτες, ψευτοαναρχικοί, κκέδες διαφορετική όψη του ίδιου νομίσματος.
Είναι όλα φανατισμένα και τυφλωμένα παιδιά που δεν αναγνωρίζουν τον εχθρό τους. Και δυστυχώς το πιο σημαντικό είναι πως είναι επικίνδυνα όχι για την σωματική ακεραιότητα των εβραίων αλλά την ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
Βλαμένο ξύλο στους δρόμους και μετά εμείς οι καταντημένοι Έλληνες των καφενείων σχολιάζουμε την κατάντια...
Οι μικρότητες είναι η μοίρα μας.
Κανένα μεγαλοεπιχειρηματία θα πειράξει ποτέ κανείς;;; ΜΠΑΑΑ...
Όλο ξύλο με φοιτητές, με 20χρονους και 30 χρονους και τέτοιες μαλακίες...
στους μεγάλους δεν πάνε γιατί είναι τα γουρούνια με τα περίστροφα γύρω τους...
Είναι όλα φανατισμένα και τυφλωμένα παιδιά που δεν αναγνωρίζουν τον εχθρό τους. Και δυστυχώς το πιο σημαντικό είναι πως είναι επικίνδυνα όχι για την σωματική ακεραιότητα των εβραίων αλλά την ΔΙΚΗ ΜΑΣ.
Βλαμένο ξύλο στους δρόμους και μετά εμείς οι καταντημένοι Έλληνες των καφενείων σχολιάζουμε την κατάντια...
Οι μικρότητες είναι η μοίρα μας.
Κανένα μεγαλοεπιχειρηματία θα πειράξει ποτέ κανείς;;; ΜΠΑΑΑ...
Όλο ξύλο με φοιτητές, με 20χρονους και 30 χρονους και τέτοιες μαλακίες...
στους μεγάλους δεν πάνε γιατί είναι τα γουρούνια με τα περίστροφα γύρω τους...
0 .
..
-
nemo
- Supreme poster

ζουμε σε χρονο που ο φανατισμος αναζωπυρώνετε θελουμε δεν θελουμε
ο τιποτας ο εχων στο νου ενα μεγαλο κενο δεν θα το καταλαβει
και δεν θα νιωσει τιποτα απεναντιας θ κοιταξει να απομονωθει να προφυλαχτεί
και στο τελος θα ειναι απο τους πρωτους που θα χαθουν
ο τιποτας ο εχων στο νου ενα μεγαλο κενο δεν θα το καταλαβει
και δεν θα νιωσει τιποτα απεναντιας θ κοιταξει να απομονωθει να προφυλαχτεί
και στο τελος θα ειναι απο τους πρωτους που θα χαθουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Διάδοχος
- Danchō

Τι έγινε ρε παιδιά, έρχεται το τέλος του Κόσμου 

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Θα πω κατι που ειχα πει και για το Φυσσα: Μακαρι καποιος να φερθει στα παιδια του Πλουτονα και του Νεμο οπως φερθηκαν και οι χρυσαυγιτες σε εκεινο το φοιτητη.
Αν εχουν παιδια δηλαδη, γιατι εγω δεν εχω γνωρισει IRL ουτε ενα (1) γονιο που να χαιρεται οταν τα παιδια των αλλων τις τρωνε. Τετοιες συμπεριφορες τις βρισκεις μονο μεσα σε...μπουμπουκια που ανθιζουν σε κομματικα γραφεια.
Αν εχουν παιδια δηλαδη, γιατι εγω δεν εχω γνωρισει IRL ουτε ενα (1) γονιο που να χαιρεται οταν τα παιδια των αλλων τις τρωνε. Τετοιες συμπεριφορες τις βρισκεις μονο μεσα σε...μπουμπουκια που ανθιζουν σε κομματικα γραφεια.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

διαδοχε εμεις εδω εχουμε εμπλακει σε εναν ατυπο πολεμο με νεκρους ή και κατεστραμμενους ανθρωπους
φυσικα οι πολιτες εχουν την δικη τους ευθυνη για την καταντια της χωρας
αλλα την απολυτη ευθυνη την εχει η πολιτικη ηγεσια που και σημερα αμειβεται εξωφρενικα πλουσιοπαροχα
η πληθυσμιακη υφεση- ερήμωση των ελληνων δεν προδιαθετει τιποτα καλο
αν δεν αλλαξει κατι στα γρηγορα δεν θα ειναι τοπος οχι για να ζησεις αλλα ουτε για λιγοήμερες διακοπες
δεν ειναι πλεον αντιπαραθεση δεξιων αριστερων αυτα ειναι για μελο επιφανειακα δεν ακουμπούν στην μεγαλη πλειοψηφία των ελληνων ενα 40% κουρασμενο απο την απολυτη ξεφτίλα περιμενει να αποδωσει τις ευθυνες εκει που πρεπει και αναμεσα τους βρισκονται και οι λεγομενοι αντιεξουσιαστες επισης οταν δεν λειτουργει η δικαιοσύνη
στο τελος θα αναλαμβανουν τα αλλα μεσα .δεν μπορει η ελλαδα να μην εχει ή βρει συμμαχους που να την βοηθησουν
και αλιμονο τοτε στα πολιτικα αποβρασματα
φυσικα οι πολιτες εχουν την δικη τους ευθυνη για την καταντια της χωρας
αλλα την απολυτη ευθυνη την εχει η πολιτικη ηγεσια που και σημερα αμειβεται εξωφρενικα πλουσιοπαροχα
η πληθυσμιακη υφεση- ερήμωση των ελληνων δεν προδιαθετει τιποτα καλο
αν δεν αλλαξει κατι στα γρηγορα δεν θα ειναι τοπος οχι για να ζησεις αλλα ουτε για λιγοήμερες διακοπες
δεν ειναι πλεον αντιπαραθεση δεξιων αριστερων αυτα ειναι για μελο επιφανειακα δεν ακουμπούν στην μεγαλη πλειοψηφία των ελληνων ενα 40% κουρασμενο απο την απολυτη ξεφτίλα περιμενει να αποδωσει τις ευθυνες εκει που πρεπει και αναμεσα τους βρισκονται και οι λεγομενοι αντιεξουσιαστες επισης οταν δεν λειτουργει η δικαιοσύνη
στο τελος θα αναλαμβανουν τα αλλα μεσα .δεν μπορει η ελλαδα να μην εχει ή βρει συμμαχους που να την βοηθησουν
και αλιμονο τοτε στα πολιτικα αποβρασματα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
-
pluton
- Supreme poster

Admin έγραψε:pluton έγραψε:Admin έγραψε:Βρε αγορίνα μου, εγώ ενάντια σε κάθε πρόκληση σωματικής βλάβης είμαι.
Εσείς είστε υπέρ του να δέρνετε, αλλά κλαίτε όταν τις αρπάξετε.
Ένας (υιός Μπαλτάκος ) πλάκωσε 3-4 δικούς σας και κλαίγατε μέρες.
3-4 δικοί σας βάρεσαν το παιδί αυτό και μόνο που δεν το σκότωσαν και λέτε "σιγά".
Εκτός από ασυνεπείς προς τις θέσεις σας, είστε και κότες λυράτες.
Εσείς ποιοι είμαστε οι εσείς;Διάβασες τον φάκελό μου; Η λευκή τρομοκρατία πια εφαρμόζετε ανάποδα ....
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 1946
https://www.youtube.com/watch?v=0nFyiO35AHk
Οι εσεις ειστε οι ακροδεξιοί - χουντοδεξιοί χρυσαυγίτες και λοιπές συμμορίες. Εχεις κατ' επαναληψη εκφρασει θεσεις τους και θαυμασμό για αυτούς, συνεπώς δεν σε παίρνει να παίζεις τον ανήξερο.
Άκου με Αντμιν εγώ στο κωλοτσεπάκι κανενός δεν είμαι, ούτε είμαι δεδομένος για κανέναν, εκφράζω την ΑΛΗΘΕΙΑ και όχι ότι μου σερβίρουν οι κομματικές μου προτιμήσεις (που δεν έχω κομματικές προτιμήσεις δηλαδή χεσμένους τους έχω όλους, μα ΟΛΟΥΣ)... Εσείς ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ομάδες ολόκληρες πολιτών φασίστας ο ένας χουντικός ο άλλος και πάει λέγοντας δηλαδή καθαρά εμφυλιακές λογικές ... και οι περισσότερες τοποθετήσεις σας είναι αποτέλεσμα της πλύσης εγκεφάλου που σας έχει κάνει το σύστημα. Για πες μου μετά από τόσες διώξεις της ΧΑ ποια καταδικαστική απόφαση βγήκε; Καμιά .... Αλλά δεν πάει στα κομμάτια η ΧΑ.... δικαιοσύνη ρε ξέρετε τι σημαίνει; δικαιοσύνη (το παίζεται και δημοκράτες)....
Λαχουρένιε για πολλοστή φορά στις συζητήσεις μας βάζεις κατάρες για οικογένειες και ανακατώνεις τα παιδιά τις γυναίκες κλπ σαν συνοικιακή Κατινίτσα, μα τόσο σκατόμυαλος είσαι; Γιατί ρε παλληκάρι μου δεν βλέπεις τα πράγματα με τα ματάκια σου αλλά τα βλέπεις με τα κομματικά σου αποθυμένα;
Εγώ δέχομαι την θέση του Αντμιν (είμαι εναντίον της όποιας βίας.... και εγώ είμαι υπέρ αυτής της άποψης) εσύ θεωρείς καλή βία την αριστερή και καταδικαστέα την δεξιά .... μα ρε αγορίνα μου η βία φέρνει βία και για να στο πω με τα λόγια του Ευαγγελίου (που τόσο συμπαθείς) "Μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις". Και για να στο πω στην μαρξιστική λογική "Η δράση φέρνει αντίδραση".
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

pluton έγραψε:Εσείς ΕΧΕΤΕ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ομάδες ολόκληρες πολιτών φασίστας ο ένας χουντικός ο άλλος και πάει λέγοντας δηλαδή καθαρά εμφυλιακές λογικές ... και οι περισσότερες τοποθετήσεις σας είναι αποτέλεσμα της πλύσης εγκεφάλου που σας έχει κάνει το σύστημα.
Σωστό, ειδικά αυτό που λέει για τουρκαλβανόγυφτους είναι μεγάλο ψέμα. Αν είμαστε, πως ξεχάσαμε την μητρική μας γλώσσα; Απλώς έχει μια αρκετή δόση αλήθειας αυτό που λέει γιατί οι Έλληνες έχουν αλωθεί πνευματικά.
pluton έγραψε:Για πες μου μετά από τόσες διώξεις της ΧΑ ποια καταδικαστική απόφαση βγήκε; Καμιά .... Αλλά δεν πάει στα κομμάτια η ΧΑ.... δικαιοσύνη ρε ξέρετε τι σημαίνει; δικαιοσύνη (το παίζεται και δημοκράτες)....
Η ΧΑ δεν τιμωρήθηκε διότι τα ηγετικά μέλη της είναι μασώνοι και επειδή είναι ένα όργανο του συστήματος με το οποίο παραιτήσε από οποιαδήποτε δράση, εναποθέτοντας τις ελπίδες σου σε αυτή. Δεν συνέφερε λοιπόν το σύστημα να καταδικάσει το όργανο έκφρασης που προορίζει για εσένα.
pluton έγραψε:Εγώ δέχομαι την θέση του Αντμιν (είμαι εναντίον της όποιας βίας.... και εγώ είμαι υπέρ αυτής της άποψης) εσύ θεωρείς καλή βία την αριστερή και καταδικαστέα την δεξιά .... μα ρε αγορίνα μου η βία φέρνει βία και για να στο πω με τα λόγια του Ευαγγελίου (που τόσο συμπαθείς) "Μάχαιρα έδωσες μάχαιρα θα λάβεις".
Εγώ είμαι υπέρ της βίας και νομίζω είναι ψέμα να την αρνούμαστε. Γι' αυτό άλλωστε θέλουμε να βλέπουμε αίμα στις ταινίες.
0 .
..