50% των συντάξεων ΔΕΝ θα μειωθούν, 20% θα δουν αυξήσεις.
-
Love Ready's
Re: 50% των συντάξεων ΔΕΝ θα μειωθούν, 20% θα δουν αυξήσεις.
Μου το είπε εκτός φόρουμ. Αυτό που παρέθεσες δεν το είχα δει καν.
0 .
-
Nostalgia
- Basic poster

ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ έγραψε:Μου το είπε εκτός φόρουμ. Αυτό που παρέθεσες δεν το είχα δει καν.
ΟΚ Καλες διακοπουλες τοτε....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
Love Ready's
Του είπα να ασχοληθεί με κανα στοίχημα με το Μουντιάλ και να ξεκολλήσει απ τα πολιτικά ,αλλά απ ότι βλέπω οι ΑΝΕΛ δε θα τον αφήσουν.

0 .
-
Nostalgia
- Basic poster

Δεν ξεκολλαει ρε! Αριστος, ΓΓ και Νορθερν ειναι Ελβετικα ρολογια, ακουραστοι οι πουστηδες!
1 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."
-
Φρούραρχος
- Crazy poster

Αρίστος έγραψε:Αυτη η καταχωρηση μου ειναι και η τελευταια εδω μεσα γιατι συνεννόηση δεν γινεται.
Σας ευχομαι να βρειτε την κυβερνηση της καρδιας σας που να σας οδηγησει στον Ολυμπο να πινετε νεκταρ.
.
Διορθώνω...
Αυτη η καταχωρηση μου ειναι και η τελευταια εδω μεσα γιατι... παλεύουμε να μείνουν ο Μπαναίς και οι έξι βουλευταί του στην κυβέρνηση, καθως υπάρχει μια τετράδα έτοιμη να ακολουθήσει το Λαζαρίδη...
ή δεν το ξέρεις;
0 .
-
Leporello
- Basic poster

Και σε τι οφελούμαι εγώ που η σύνταξή μου θα κοπεί, που θα μάθω ότι δεν θα κοπεί των άλλων; Ισα-ίσα, καταλαβαίνω ότι το κόψιμο σ'εμένα θα είναι ακόμη πιό άγριο.Αρίστος έγραψε:Απλα εχει ΣΗΜΑΣΙΑ σε αυτη την περιπτωση να μην τρομοκρατειται ο κοσμος. Οι μειωσεις των συνταξεων δεν αφορουν ολους, ουτε καν την πλειοψηφια.
Το ότι γράφεις με κεφαλαία την λέξη "σημασία" δείχνει τι πραγματικά λες. Ας το πώ πιό καθαρά: Απλά, έχουμε συμφέρον να μην τρομοκρατούνται οι ψηφοφόροι.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αμα η κυβερνηση κοψει απο λιγο σε ολους, τοτε θα τους χασει ολους. Τωρα θα πετσοκοψει-δυσαρεστησει το 30%, ενω το 20% ισως το κερδισει με τις ψευτοαυξησεις.
Ψηφοθηρικα και εισπρακτικα μετρα που καμουφλαρονται ως κοινωνικα
Ψηφοθηρικα και εισπρακτικα μετρα που καμουφλαρονται ως κοινωνικα
0 .
-
Leporello
- Basic poster

Αντε πάλι το ίδιο. Αρα, θα θυσιάσετε 800.000 συνταξιούχους οι οποίοι θα υποστούν μείωση 50% γιά να μη θιγούν όσο το δυνατόν περισσότεροι δυνητικά ψηφοφόροι. Και γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρουν οι μικροπολιτικοί σχεδιασμοί των συριζαίων;Αρίστος έγραψε:Συζηταμε ΠΟΣΟΥΣ απο τους συνταξιουχους θα αφορουν οι μειωσεις.
Κατι που αποφευγεις να συζητησεις οπως ο διαβολος το λιβανι.
Εχεις βαλει σφηνα δυο ασχετα θεματα για να μη σχολιασεις τι ειπε ο υφυπουργος.
Και εισαι ο ΜΟΝΟΣ που το εκανε. Ολοι οι υπολοιποι συζητησαν ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ.
.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Και δεν θα αφήσει διάδοχο;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".