Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Δεκ 2020, 21:02

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:ειλικρινα; ναι.

Ειλικρινά; Σε πιστέψαμε.

Το να κοινωνήσεις μετά από κάποιον οροθετικό είναι αηδία για τους ίδιους λόγους που δε θα κοινωνήσεις μετά από σαλιάρα γριά. Δε θα είχες πρόβλημα όμως αν έτρωγες από το ίδιο κουτάλι, αφού κατηγορηματικά η επιστήμη έχει αποφανθεί με ποιους τρόπους κολλάει το έιτζ και σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται το σάλιο που παραμένει πάνω στο κουτάλι.
Σε αντίθεση με τον κορονοϊό που τα σάλια είναι ένας από τους κύριους τρόπους μετάδοσης.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Δεκ 2020, 21:05

Ενα απο τα πραγματα που σιχαινομαι ειναι τους υπερβολικα σιχασιαρηδες και τους μικροβιοφοβικους.

Αν ειχα παιδια θα τα μεγαλωνα σαν τα τσιγγανακια, να παιζουν με το χωμα και να μην παιρνουν καμια προφυλαξη ωστε να αποκτησουν πολυ συντομα ανοσια σε ολα τα μικροβια.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Δεκ 2020, 21:15

Αρίστος έγραψε:Το ξερετε οτι οι παπαδες οτι περισσευει απο την αγια κοινωνια, το υπολοιπο στο ποτηρι, το πινουν ολο μετα το τελος του μυστηριου;

Γιατι ετσι επιβαλει ο εκκλησιαστικος κανονισμος.

Συμφωνα με τη λογικη των λοιμοξιολογων δεν θα επρεπε να εχει μεινει ουτε ενας ζωντανος.

Συνηθως ομως οι παπαδες ζουν πολλα χρονια (δεστε και τους προκαθημενους της εκκλησιας).

Και ισως ενας απο τους λογους που ζουν πολυ ειναι οτι εξαιτιας των πολλων μικροβιων που πινουν με την αγια κοινωνια εχουν παθει ανοσια. :yesyes:

.

Ζουν πολλά χρόνια γιατί κάνουν γενικά τσεκ απ κάθε εξάμηνο (τουλάχιστον οι μητροπολίτες) και όχι λόγω της ανοσίας που αποκτούν επειδή πίνουν τα σάλια που απομένουν μέσα στο υπόλειμμα του κρασιού της κοινωνίας.
Η μακροζωία προϋποθέτει τακτική προληπτική υγειονομική παρακολούθηση και όχι πίστη στο θεό.
Αυτό οι μεγαλοπαπάδες το ξέρουν και γι' αυτό έχουν εισιτήρια διαρκείας με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα της Ελλάδας.
Την απλή πίστη στη μεγαλοθυμία του θεού την αφήνουν για το πόπολο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Δεκ 2020, 21:17

Αρίστος έγραψε:Ενα απο τα πραγματα που σιχαινομαι ειναι τους υπερβολικα σιχασιαρηδες και τους μικροβιοφοβικους.

Αν ειχα παιδια θα τα μεγαλωνα σαν τα τσιγγανακια, να παιζουν με το χωμα και να μην παιρνουν καμια προφυλαξη ωστε να αποκτησουν πολυ συντομα ανοσια σε ολα τα μικροβια.

.

Πόσους ογδοντάρηδες γύφτους έχεις δει; Και κανέναν να σου έλεγα θα έπεφτα μέσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Δεκ 2020, 21:20

bizeli έγραψε:Παιδιά ευχάριστα τα νέα
:wooohoo: :wooohoo: :wooohoo:
Η μάνα μου είχε σκοπό να πάει στην πολύ πρωινή λειτουργία (θα είχε με βάρδιες λειτουργία σήμερα) αλλά δεν ξύπνησε.

Και όταν πήγε αργότερα είχε αστυνομία έξω από την εκκλησία που απομάκρυνε τον κόσμο, έτσι δεν κατάφερε να μπει μέσα.

Σώθηκε η μανουλίτσα μου.
Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ.

Είσαι λίγο, όσο πατάει η γάτα, μαμόθρεφτο ή κάνω λάθος; :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Δεκ 2020, 21:26

Αρίστος έγραψε:To ιδιο θα εκανα κι εγω. Το Aids χτυπαει μονο οσους εχουν διαλυμενο ανοσοποιητικο. Κι εγω που γριπη παθαινω καθε 6 χρονια θεωρω οτι δεν θα παθω μικροβιοφοβια στα ξαφνικα.

.

Κι εσύ και ο δενπληρώνω κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Μιλάτε με τη λογική δε θα τύχει σε μένα.
Αν ξέρατε σίγουρα ότι ο μπροστινός σας είχε κάτι μεταδοτικό και θανατηφόρο θα σας έπιανε κρύος ιδρώτας και αφήστε τα σάπια.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Δεκ 2020, 21:47

Αρίστος έγραψε:
Αυτοι οι ανθρωποι πιστευουν σε μια παναρχαιη αξια της κοινοτητας που τους διαλυει το φοβο. Ακομη και ψυχολογικα η βοηθεια που παιρνουν οταν το κανουν ξεπερναει τις σιχασιες και τις μικροβιοφοβιες.

.

Αυτό είναι μια εξήγηση αν και άκρως επικίνδυνη.
Η άλλη εξήγηση είναι η μεταφυσική ερμηνεία που δίνουν.
Δεν ξέρω αν θα είχες την ίδια γνώμη να έλεγες σε κάποιον καρκινοπαθή να μην πάρει φάρμακα αλλά σώμα και αίμα κυρίου και να κάνει την προσευχή του.
Γιατί στη μια περίπτωση η θεία κοινωνία είναι θαυματουργή (δεν κολλάει ο ιός) αλλά στην περίπτωση του καρκινοπαθή δεν τον θεραπεύει;
Γιατί στην πρώτη περίπτωση δεχόμαστε τη μεταφυσική ιδιότητα της θείας κοινωνίας αλλά στη δεύτερη οι μεταφυσικές αυτές ιδιότητες χάνονται;

Επίσης, σε κανά 2-3 ποστ σου είδα ότι αναφέρεις τη λέξη "μικροφοβία" και πας να αναποδογυρίσεις την κουβέντα.
Από το να είσαι μικροφοβιακός μέχρι τελείως βρομιάρης υπάρχουν και ενδιάμεσα στάδια.
Για κοινή λογική μιλάμε.
Γιατί το πας στα άκρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Δεκ 2020, 21:54

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Το να κοινωνήσεις μετά από κάποιον οροθετικό είναι αηδία για τους ίδιους λόγους που δε θα κοινωνήσεις μετά από σαλιάρα γριά. Δε θα είχες πρόβλημα όμως αν έτρωγες από το ίδιο κουτάλι, αφού κατηγορηματικά η επιστήμη έχει αποφανθεί με ποιους τρόπους κολλάει το έιτζ και σε αυτούς δεν περιλαμβάνεται το σάλιο που παραμένει πάνω στο κουτάλι.
Σε αντίθεση με τον κορονοϊό που τα σάλια είναι ένας από τους κύριους τρόπους μετάδοσης.

Ξέρω μωρέ.
Χρησιμοποίησα το AIDS γιατί ακούγεται κάπως πιο τρομερό για να περάσω το point μου.
Βάλτε οποιαδήποτε άλλη μεταδοτική ασθένεια θέλετε στο παράδειγμά μου.

Ραν ταν πλαν έγραψε:Είσαι λίγο, όσο πατάει η γάτα, μαμόθρεφτο ή κάνω λάθος; :fico:

Κάνεις λάθος.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Δεκ 2020, 22:11

Λοιπόν ακούστε φάση.

Ακούω μια κυρία να μιλάει στο τηλ και να ανταλλάσσει χριστουγεννιάτικες ευχές. Μέσα σ' όλα αναφέρθηκε και στην κατάσταση που ζούμε.

"Εύχομαι να ανατραπεί αυτή η κατάσταση. Και θα ανατραπεί. Είμαι σίγουρη (αυτό το τόνισε ιδιαιτέρως) ότι θα ανατραπεί με τη βοήθεια ..." (μαντέψτε τη συνέχεια)
α. της επιστήμης ;
β. των γιατρών;
γ. της τεχνολογίας και της προόδου;

Όοοοοοοοοοοοοοοοοοοχι.
The correct answer is ...
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
δ. με τη βοήθεια του θεού.

Μάγκες, να είσαι επιστήμονας να έχεις λιώσει μέσα σε εργαστήρια να ανακαλύψεις το φάρμακο που θα σώσει την ανθρωπότητα ή γιατρός να έχεις χτυπήσεις 48ωρα άυπνος μέσα στις εντατικές να κρατήσεις τον κόσμο ζωντανό ... και να ακούς αυτό.

Τουλάχιστον,καλή μου γυναίκα, κάνε μια μικρή αναφορά και σε αυτούς έτσι για την τιμή των όπλων.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Δεκ 2020, 00:21

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:ειλικρινα; ναι.

Ειλικρινά; Σε πιστέψαμε.

ειδες; αυτην ακριβως ειναι η διαφορα των απιστων απο αυτους που μεταλαμβανουν
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”