Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Δεκ 2020, 00:45

denplirono έγραψε:
bizeli έγραψε:
Ειλικρινά; Σε πιστέψαμε.

ειδες; αυτην ακριβως ειναι η διαφορα των απιστων απο αυτους που μεταλαμβανουν

Εντάξει ρε μεγάλε εσύ σαν καλός χριστιανός θα πας στον παράδεισο και γω θα καώ στην κόλαση.
Και δεν σε ειρωνεύομαι.

Αν και κάτι μου λέει ότι πολλούς από τους αυτοαποκαλούμενους χριστιανούς ο Άγιος Πέτρος θα τους πετάξει με τις κλωτσιές έξω.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Δεκ 2020, 04:38

denplirono έγραψε:
bizeli έγραψε:
Αν η μάνα μου καταλήξει στο νοσοκομείο... μόνο αυτό σου λέω.

Και απάντησέ μου ειλικρινά σε παρακαλώ. Αν ήξερες ότι ο μπροστινός σου είχε AIDS θα κοινωνούσες ναι ή όχι;

ειλικρινα; ναι.

Επί αυτού εντελώς καλόπιστα δες

https://www.youtube.com/watch?v=JoMTNb0rwuU

Δες και μια εργασία των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ιεράπετρας με θέμα τη ζωή και το έργο του π. Χρυσάνθου Κατσουλογιαννάκη

https://www.youtube.com/watch?v=mCIHyjx1nmA

Όλοι οι ιερείς των νοσοκομείων κοινωνούν ΟΛΟΥΣ και μετά ο ιερέας καταλύει.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Δεκ 2020, 08:08

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ενα απο τα πραγματα που σιχαινομαι ειναι τους υπερβολικα σιχασιαρηδες και τους μικροβιοφοβικους.

Αν ειχα παιδια θα τα μεγαλωνα σαν τα τσιγγανακια, να παιζουν με το χωμα και να μην παιρνουν καμια προφυλαξη ωστε να αποκτησουν πολυ συντομα ανοσια σε ολα τα μικροβια.

.

Πόσους ογδοντάρηδες γύφτους έχεις δει; Και κανέναν να σου έλεγα θα έπεφτα μέσα.

Στην παλια γενια εβρισκες ηλικιωμενους γυφτους, τωρα οχι γιατι τους εχουν θερισει τα ναρκωτικα. Ξεκινανε ηρωινη απο τα 16 τους.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Δεκ 2020, 08:13

bizeli έγραψε:
Αρίστος έγραψε:To ιδιο θα εκανα κι εγω. Το Aids χτυπαει μονο οσους εχουν διαλυμενο ανοσοποιητικο. Κι εγω που γριπη παθαινω καθε 6 χρονια θεωρω οτι δεν θα παθω μικροβιοφοβια στα ξαφνικα.

.

Κι εσύ και ο δενπληρώνω κοροϊδεύετε τον εαυτό σας. Μιλάτε με τη λογική δε θα τύχει σε μένα.
Αν ξέρατε σίγουρα ότι ο μπροστινός σας είχε κάτι μεταδοτικό και θανατηφόρο θα σας έπιανε κρύος ιδρώτας και αφήστε τα σάπια.

Το μεταδοτικο δεν ειναι προβλημα, το κακο ανοσοποιητικο συστημα ειναι. Βλεπεις οι νεοι που εχουν αριστο ανοσοποιητικο να κινδυνευουν απο κορονοιο;

Κινδυνευεις περισσοτερο απο τη μικροβιοφοβια παρα απο το μικροβιο. Ο φοβος ειναι που τσακιζει το ανοσοποιητικο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Δεκ 2020, 08:45

Αρίστος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πόσους ογδοντάρηδες γύφτους έχεις δει; Και κανέναν να σου έλεγα θα έπεφτα μέσα.

Στην παλια γενια εβρισκες ηλικιωμενους γυφτους, τωρα οχι γιατι τους εχουν θερισει τα ναρκωτικα. Ξεκινανε ηρωινη απο τα 16 τους.

.

Αν και δεν ζω κοντά σε γύφτους να έχω οπτική αντίληψη, δίκαιο έχεις προφανώς, ξεκινούν τα ναρκωτικά από νηπιακή ηλικία, όλα αυτά τα βρέφη που έχουν στην αγκαλιά τους οι γύφτισσες και ζητιανεύουν, τα έχεις δει ποτέ να κλαίνε;

Πάντα κοιμισμένα είναι, απλά τα έχουν μαστουρώσει.

Και στην κατοχή οι πρώτοι που πέθαναν είναι οι χασικλήδες.

Επί τη ευκαιρία:

Κορωνοϊός: Εφτασαν στην Αθήνα τα εμβόλια -Αύριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί

.......

Θυμίζουμε πως οι πρώτες 9.750 δόσεις των εμβολίων των Pfizer/BionTech έφτασαν αργά το απόγευμα των Χριστουγέννων στον Προμαχώνα και από εκεί αναχώρησαν άμεσα για την Αθήνα.

Μέχρι τις 10 Ιανουαρίου θα έχουν εμβολιαστεί οι πρώτοι 70.000 πολίτες, με προτεραιότητα τους υγειονομικούς, ηλικιωμένους και εργαζόμενους σε οίκους ευγηρίας, αλλά και κορυφαίοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης και του κράτους.

Έως τις 30 Δεκεμβρίου θα παραλάβουμε, εκτός απροόπτου, την πρώτη μεγάλη παρτίδα εμβολίων της Pfizer 83.850 δόσεων. Οι παραδόσεις των εμβολίων της Pfizer που αντιστοιχούν στον πληθυσμό μας, με βάση την κεντρική ευρωπαϊκή συμφωνία, είναι να μας παραδοθούν έως το τέλος Ιανουαρίου, 429.000 δόσεις και άλλες 333.450 δόσεις έως τέλος Φεβρουαρίου. Μέχρι το τέλος Μαρτίου η Ελλάδα θα έχει παραλάβει, μόνο από τη μια εταιρεία τη Pfizer-BioNTech, 1.265.550 δόσεις.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/ellada/korono ... ta-embolia
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Δεκ 2020, 14:06

pluton έγραψε:Επί αυτού εντελώς καλόπιστα δες

Μα όσο καλόπιστα και να τα δω αυτά που μου βάζεις είναι από κάποιον στο youtube ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ και μια εργασία μαθητών του γυμνασίου που κάναν κόπι πέιστ αυτά που βρήκαν σε τίποτα χριστιανικές ιστοσελίδες και μπλογκ.
Καμιά πιο ανεξάρτητη και αξιόπιστη πηγή υπάρχει κατά προτίμηση επιστημονική;
Δλδ ειλικρινά επικαλείσαι κάποιες "πηγές" που έτσι και αλλιώς λένε αυτό που θες να ακούσεις.
Δεν το θεωρώ και πολύ ασφαλές αυτό που κάνεις.

pluton έγραψε:Όλοι οι ιερείς των νοσοκομείων κοινωνούν ΟΛΟΥΣ και μετά ο ιερέας καταλύει.

Μπαίνουν ιερείς τώρα στα νοσοκομεία και κοινωνούν ασθενείς με κόβιντ;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Δεκ 2020, 14:17

Αρίστος έγραψε:

Το μεταδοτικο δεν ειναι προβλημα, το κακο ανοσοποιητικο συστημα ειναι. Βλεπεις οι νεοι που εχουν αριστο ανοσοποιητικο να κινδυνευουν απο κορονοιο;

Κινδυνευεις περισσοτερο απο τη μικροβιοφοβια παρα απο το μικροβιο. Ο φοβος ειναι που τσακιζει το ανοσοποιητικο.

.

Ερώτηση. Έχεις κάποιον γνωστό που έχει καρκίνο στον πνεύμονα.
Θα του πεις να πάει να κοινωνήσει; Θα πάρεις την ευθύνη ότι δεν θα πάθει τίποτα;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Δεκ 2020, 14:58

Όλους εσάς τους "πιστούς" άμα σας πουν να πάτε σε κανέναν καταυλισμό προσφύγων ή κανέναν καταυλισμό τσιγγάνων ή σε κανένα άσυλο ανιάτων ούτε απ' έξω δε θα περάσετε μην κολλήσετε καμιά αρρώστια.
Εκεί σας θέλει ο Χριστός ρε.
Να βγείτε εκεί έξω να βοηθήσετε κανέναν άστεγο, κανέναν ναρκομανή, κανέναν ψυχικά ασθενή ...

Όχι μέσα στις εκκλησίες να φιλάτε εικόνες και να κοινωνάτε να σώσετε την ψυχή σας.
Ο Χριστός δεν νοιάζετε για τις τακτοποιημένες ζωές σας αλλά για τις βασανισμένες ψυχές που υπάρχουν εκεί έξω και που εσείς ούτε για φτύσιμο δεν τους έχετε.

Πότε πήγατε τελευταία φορά σε κάποιο ίδρυμα ή γηροκομείο ή ψυχιατρείο να επισκεφθείτε ξεχασμένους τρόφιμους που δεν έχουν ούτε έναν συγγενή στον κόσμο; Πότε νοιαστήκατε για αυτούς;

Μόνο να λάβετε σώμα και αίμα κυρίου ... να τους βράσει ο χριστός τέτοιους πιστούς.

Μου ποστάρετε μόνο κάτι παππούληδες που αφιέρωσαν τη ζωή τους σε αδύναμους, λεπρούς και κατατρεγμένους και κάνετε προβολή τον εαυτό σας σε αυτούς και νομίζετε ότι το κάνετε οι ίδιοι. Αλλά εσείς πού είστε σε όλο αυτό;
Τους βάζετε ως φωτεινό παράδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο αλλά για εσάς είναι παράδειγμα;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Δεκ 2020, 15:59

bizeli έγραψε:Όλους εσάς τους "πιστούς" άμα σας πουν να πάτε σε κανέναν καταυλισμό προσφύγων ή κανέναν καταυλισμό τσιγγάνων ή σε κανένα άσυλο ανιάτων ούτε απ' έξω δε θα περάσετε μην κολλήσετε καμιά αρρώστια.
Εκεί σας θέλει ο Χριστός ρε.
Να βγείτε εκεί έξω να βοηθήσετε κανέναν άστεγο, κανέναν ναρκομανή, κανέναν ψυχικά ασθενή ...

Όχι μέσα στις εκκλησίες να φιλάτε εικόνες και να κοινωνάτε να σώσετε την ψυχή σας.
Ο Χριστός δεν νοιάζετε για τις τακτοποιημένες ζωές σας αλλά για τις βασανισμένες ψυχές που υπάρχουν εκεί έξω και που εσείς ούτε για φτύσιμο δεν τους έχετε.

Πότε πήγατε τελευταία φορά σε κάποιο ίδρυμα ή γηροκομείο ή ψυχιατρείο να επισκεφθείτε ξεχασμένους τρόφιμους που δεν έχουν ούτε έναν συγγενή στον κόσμο; Πότε νοιαστήκατε για αυτούς;

Μόνο να λάβετε σώμα και αίμα κυρίου ... να τους βράσει ο χριστός τέτοιους πιστούς.

Μου ποστάρετε μόνο κάτι παππούληδες που αφιέρωσαν τη ζωή τους σε αδύναμους, λεπρούς και κατατρεγμένους και κάνετε προβολή τον εαυτό σας σε αυτούς και νομίζετε ότι το κάνετε οι ίδιοι. Αλλά εσείς πού είστε σε όλο αυτό;
Τους βάζετε ως φωτεινό παράδειγμα για τον υπόλοιπο κόσμο αλλά για εσάς είναι παράδειγμα;

Μη το δεις καλόπιστα τα βίντεο που σου έβαλα, δες τα κριτικά.

Ο παπά Χρύσανθος της Σπιναλόγκας είναι υπαρκτό πρόσωπο, κοινωνούσε λεπρούς και μετά κατέλυε το υπόλοιπο της Θείας Κοινωνίας. Αυτό είναι γεγονός δεν θέλω να το δεις καλόπιστα. Γεγονός είναι ότι υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν ιερείς σε νοσοκομεία με λοιμώδεις ασθένειες πχ στην ΣΩΤΗΡΙΑ που περιέθαλπε φυματικούς, πριν τον πόλεμο η φυματίωση θεωρείτο μεταδοτική ασθένεια υπήρχαν ιερείς...

Επίσης γεγονός είναι ότι η Θεία Κοινωνία ΠΟΤΕ δεν σταμάτησε, χιλιάδες άνθρωποι σ όλη την Ελλάδα κοινωνούν κάθε βδομάδα, σ όλη την διάρκεια της πανδημίας και χιλιάδες ιερείς κάθε βδομάδα καταλύουν την Θεία Κοινωνία, πχ στις φυλακές στους φορείς του ΕΙΤΖ γίνεται κοινωνία και ο ιερέας μετά καταλύει (έχω στενό συγγενή ιερέα στις Κάτω Χώρες που ασχολείται με φυλακισμένους, νομίζεις ότι δεν κοινωνά ανθρώπους με μεταδοτικές ασθένειες;).

Γεγονός είναι ότι ΠΑΝΤΑ οι ιερείς σε οποιαδήποτε περίοδο κοινωνούσαν στα νοσοκομεία ανθρώπους και μετά κατέλυαν το υπόλοιπο της Θείας Κοινωνίας. Ένα παράδειγμα έχω φίλο γιο ιερέα που κοινωνούσε σε νοσοκομείο ασθενείς πέθανε 94 ετών από γεροντική ανία, όχι από μεταδοτικό ιό.

Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους έγχρωμους, τους ταλαιπωρημένους από τον πόλεμο, τους πτωχούς που ζητούν εργασία κλπ .... πρόβλημα έχω με τον εποικισμό και την αντικατάσταση πληθυσμού στην Ελλάδα. Πρόβλημα έχω με την αλλοίωση του πολιτισμού μας και επιβολή του ισλαμισμού μέσω πονηρών μεθοδεύσεων.

Το αν θα συμμετείχα στην περίθαλψη των αναξιοπαθούντων δεν ξέρω αυτό θέλει κότσια, υπάρχουν όμως άνθρωποι που προσφέρουν και εγώ προσφέρω σε κάποιους τομείς εργασία.... για να δεις σου βάζω το κοινωνικό έργο της Εκκλησίας, αυτό γίνεται με οικονομική συμβολή των πιστών και κυρίως με προσωπική εργασία.

Δες τι γίνεται στην Αθήνα

https://www.faneromenihol.gr/index.php/ ... lanthropia

Δες τι γίνεται σ όλη την Ελλάδα

http://www.ecclesia.gr/greek/koinonia/koinonia.asp

Αυτά δεν γίνονται μόνα τους, χιλιάδες άνθρωποι δουλεύουν εθελοντικά και χιλιάδες άνθρωποι προσφέρουν χρήματα.

Τώρα που είδες αυτά για δείξε μου το φιλανθρωπικό έργο των κομμάτων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 26 Δεκ 2020, 16:08

bizeli έγραψε:
Αρίστος έγραψε:

.

Ερώτηση. Έχεις κάποιον γνωστό που έχει καρκίνο στον πνεύμονα.
Θα του πεις να πάει να κοινωνήσει; Θα πάρεις την ευθύνη ότι δεν θα πάθει τίποτα;

Εγω δεν θα του πω τιποτα, αν αυτος ομως θελει να κοινωνησει δεν θα τον εμποδισω, μπορει η αλλαγη της ψυχολογιας του αφου μεταλαβει να του κανει καλο.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”