Πορισμα για το Ματι - Κολαφος για την κυβερνηση

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πορισμα για το Ματι - Κολαφος για την κυβερνηση

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Μαρ 2019, 13:40

Θυμό και αγανάκτηση προκαλεί η άσκηση ποινικής δίωξης… σε βαθμό πλημμελήματος κατά 20 προσώπων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι το περασμένο καλοκαίρι, κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους 100 άνθρωποι.

Η δικαίωση που περίμεναν εδώ και επτά μήνες, όπως λένε οι κάτοικοι, δεν ήρθε.

«Δεν γίνεται να θεωρώ δικαίωση μια ενδεχόμενη ποινή πέντε ετών που μπορεί να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα. Οι 100 άνθρωποι στο Μάτι δεν πέθαναν ανασταλτικά. Μου φαίνεται άδικο. Πέρασα 66 ημέρες στο νοσοκομείο, έχω κάνει δυο επεμβάσεις και πρέπει να κάνω άλλες δύο ακόμα και τώρα δυσκολεύομαι να περπατήσω», αναφέρει κάτοικος της περιοχής στην εφημερίδα «Τα Νέα».

«Αισθάνομαι θυμό. Τόσο για την κατηγορία του πλημμελήματος όσο και τον ανασταλτικό χαρακτήρα που μπορεί να έχει η ποινή», λέει η ίδια.

Ενδεικτικό της οργής που επικρατεί στο Μάτι είναι η έκρηξη κατοίκου το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.

Απαντώντας στο δημοσιογράφο, Δημήτρη Χατζηνικόλα, ο οποίος έκανε αναφορά για άναρχη δόμηση της περιοχής, η κάτοικος είπε: «….Την κάθε μ… του κάθε δημοσιογράφου, να μου απαντήσει τι ο κ. Χατζηνικόλας; Ο Βουτζάς είναι άναρχη δόμηση; Ο Βουτζάς είναι εντός σχεδίου. Από εκεί δεν μου ήρθε η φωτιά; Έξω από τα σπίτια τους οι περισσότεροι είναι νεκροί επειδή δεν ακούστηκε μια σειρήνα. Εγώ έχω κάνει το καλύτερο που μπορούσα, αδειάζαμε πολυκατοικίες παίρναμε τους νεκρούς με τα χέρια και τους πηγαίναμε στα ασθενοφόρα. Τι να την κάνω εγώ την απάντηση του κ. Χατζηνικόλα, να σας πω εγώ που να την βάλει την απάντησή του ο κ. Χατζηνικόλας».

https://www.crashonline.gr/epikairotita ... -sto-mati/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Μαρ 2019, 18:42

οτι εγραψα στο πρωτο ποστ για την καταστροφη στο ματι λεει και το πορισμα
πληρες κατάρρευση των συντονιστικων οργάνων απο και σε διοικητικές θέσεις
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 06 Μαρ 2019, 22:34

Στην αρχή είδα τον τίτλο, και λέω, κανένα .... με καφριλίκια θα ανακάλυψαν. Λίγο μετά κατάλαβα περί τίνος πρόκειται..:

Σοκάρουν οι διάλογοι για τις πυρκαγιές σε Μάτι και Κινέτα

https://www.cnn.gr/news/ellada/story/16 ... -pyrkagias
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 06 Μαρ 2019, 23:59

Οι ΣΥΡΙΖΑίοι ψήφισαν τη Δούρου επειδή ήταν ωραία, ψηλή και σέξι.

Επίσης ψήφισαν τον Ψινάκη.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ΤΑΣΟΣ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ » 07 Μαρ 2019, 01:50

btw: η εικόνα είναι από Κινέττα.
0 .
«Μόνον ὁ κίνδυνος ὁ μεγάλος, ὁ βαθύς, ὁ τρομερός ἀνοίγει τά μάτια διάπλατα εἴς τήν ἀλήθεια.» Ι.Μ. (2/1/1941)

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2019, 07:31

NikosVy έγραψε:Οι ΣΥΡΙΖΑίοι ψήφισαν τη Δούρου επειδή ήταν ωραία, ψηλή και σέξι.

Η απόλυτα ανίκανη αυτή κυρία θα ξαναεκτεθεί σε λίγες ημέρες στις εκλογές, επί των ψήφων που θα πάρει θα μετρήσουμε το εγχώριο κατά κεφαλή καφριλίκι (ΕΚΚ).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μαρ 2019, 07:36

Ολα αυτα η Δουρου? :-/
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 07 Μαρ 2019, 09:01

Στα μάτια των ΣΥΡΙΖΑίων:

α) Η Δούρου είναι ωραία, ψηλή και σέξι.

β) Ο Τσίπρας είναι ένας ωραίος, γοητευτικός, ψηλός, μπασκετμπωλίστας.

γ) Τόσο η Δούρου όσο και ο Τσίπρας τους μιλάνε με λόγια απλά, εκλαϊκευμένα, κατανοητά για το επίπεδό τους, χωρίς να τους φέρνουν σε αμηχανία με δύσκολους οικονομικούς όρους.

Γι' αυτό θα τους ξαναψηφίσουν.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 07 Μαρ 2019, 09:27

Ο ψινάκης ήταν λαος νομίζω,δεν ήταν ποτέ στο συριζα.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 07 Μαρ 2019, 13:46

ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

Εικόνα

Εικόνα

Τόσκας: "Ψάχνω να βρω μεγάλα λάθη επιχειρησιακά και δεν μπορώ να βρω"

0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”