Αρίστος έγραψε:Ο Κουλης για μενα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
.
Ενώ ο Μεγαλέξης είναι ο νέος Καποδίστριας;

.

Αρίστος έγραψε:Пэпи έγραψε:Ποιες επομενες?![]()
Εχετε θρασος παντως...
Αυτες που θα κερδισουμε τον Οκτωβριο του 2019 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!

Τις εκλογες τις καθαρισαν γι' αυτον οι καναλαρχες και ο Μπουμπουκος που ειναι χαρισματικος στο να κεντριζει τα απωθημενα των δεξιων κατα της αριστερας.
.
Κώστας Ζουράρις: «Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».

pluton έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ο Κουλης για μενα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ.
Τις εκλογες τις καθαρισαν γι' αυτον οι καναλαρχες και ο Μπουμπουκος που ειναι χαρισματικος στο να κεντριζει τα απωθημενα των δεξιων κατα της αριστερας.
.
Για πες μου βρε Αρίστο εσύ που είσαι ειδικός ΣΥΡΙΖΑλόγος αυτό το επιχείρημα στέκει;Κώστας Ζουράρις: «Δεν μπορεί να υπάρξει ΠΑΟΚτσής απανταχού της γης που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, γιατί ο ΠΑΟΚτσής που θα ψηφίσει Νέα Δημοκρατία, ψηφίζει Μαρινάκη, τον καταστροφέα του ΠΑΟΚ, ο οποίος μας άλωσε επί 30 χρόνια με τις παράγκες. Εάν δεν υπήρχε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος μπόρεσε και μείωσε λίγο την επιρροή της παράγκας του Μαρινάκη, ουδέποτε ο ΠΑΟΚ, με Έλληνες διαιτητές, θα έπαιρνε πρωτάθλημα».
Διότι θα μας τρελάνουν.

Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Αυτες που θα κερδισουμε τον Οκτωβριο του 2019 ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!
viewtopic.php?f=5&t=9913&p=237858#p237858
![]()
![]()
![]()
Απο εκει που θα κερδιζαν πανηγυρικα πηγαμε στο ''καλη ειναι και η 10ποντη''

Αρίστος έγραψε:Εσυ παντως μιλουσες για διποντη ενω εγω για τετραποντη.![]()
Ασε, σε ξεβρακωσε ο pluton και τωρα αντε να τα μαζεψεις.![]()
Δεν εισαι στα καλα σου.
Αρίστος έγραψε:pluton έγραψε:
Για πες μου βρε Αρίστο εσύ που είσαι ειδικός ΣΥΡΙΖΑλόγος αυτό το επιχείρημα στέκει;
Διότι θα μας τρελάνουν.
Απο μενα το πηρε, το ειχα ανεβασει στο fb πριν 2 μηνες.
Και στο ελευθερο, ψαξε να βρεις.
.