Λαχουρένιος έγραψε:1ον, αν σου κανε τετοιες μανουρες απο το πρωτο 10ημερο τοτε δεν ειναι και γμ τα παιδια.
2ον, εδειξες υποτακτικος στην μεταξυ σας κοντρα και επεσες στα ματια σας. Θα σου βγει σε κακο συντομα.
Συνεχισε να βλεπεις το γκομενετο αφου τα βρισκετε στο κρεβατι αλλα κλασικα μεχρι τον 15αυγουστο σε βλεπω να βρισκεις παλι τον ερωτα της ζωης σου

απάντηση στο1
η μανούρα αν το καλοσκεφτείς έγινε γιατί δεν νιώθει σιγουριά για εμένα, νομίζει ότι γκομενίζω πίσω από την πλάτη της, πράγμα που δεν ισχύει. άρα της δίνω ένα ελαφρυντικό για τον τσαμπουκά καθώς έγινε με πρόσχημα.
επιμένω ότι είναι και γμ τα παιδιά , απλά λίγο κακομαθημένη. Αυτό όμως κοντρολάρεται..
απάντηση στο2
σύμφωνα με τον στρατηγό σαν ζου, ο καλός ηγέτης είναι εκείνος που αποκοιμίζει τον εχθρό, όταν είναι δυνατός δείχνει αδύναμος, και το αντίθετο. Η επίδειξη δύναμης δείχνει μόνο αδυναμία και αντίστοιχα το να δείξεις συγκατάβαση απλά είναι δύναμη.
Το ότι τούμπαρα την κατάσταση μετά το "ξύλο" που έφαγα με εκπαίδευσε στο πιο απλό χούι της. Πλέον αρχίζω και μαθαίνω την λογική της "αναφοράς".
Γιατί εσύ νομίζεις ότι άμα θέλω εγώ η αναφορά θα την σώσει;...
είμεθα επαγγελματίες κύριε δεν είμεθα ερασιτέχναι...

ΥΓ δεν έχω διάθεση πια για άλλους νέους έρωτες κουράστηκα..
ΥΓ 1 ωραία το κάναμε μπαχαλο το νήμα που κράζουμε τη νουδούλα
δεν τα μετακομίζουμε όλα αυτά κάπου αλλού;
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.