Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Βγήκε ο Κασσέλαρος;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Σεπ 2023, 22:43

Adminović έγραψε:Εντάξει, βρέθηκε ο ιδανικός για αντίπαλο δέος του Κούλη. :laugh1:

Σιγά κατάλαβε και ο ίδιος το ατόπημα εν τη ρύμη του λόγου. Σιγά τα λάχανα.
Πω πωωωωωω τι είπεεεεεεεεεεεεε

Όλο ψάχνετε ψάχνετε ψάχνετε για τον Κασσελάκη.

Τον Έβρο και τη Θεσσαλία που έχουν αφεθεί στο έλεος δε σας νοιάζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Σεπ 2023, 22:45

Ρε συ πλούτωνα μιλάμε για τρελό butthurt.
Κούλαρε λίγο.
Για σένα το λέω.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Σεπ 2023, 23:07

Ένταξη για βράδυ κρατώ την ψυχραιμία μου.

https://www.facebook.com/groups/9241480 ... ?ref=share

Αχ ρε αθάνατε Καργακο.

https://www.facebook.com/10000982675924 ... ijWPayV1l/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 27 Σεπ 2023, 09:49

Άλογα τους έκανε ο Κασσέλ. Χαράς ευαγγέλια για τον Γιαννόπουλα που δεν θα χρείαζεται πλέον να κρύβεται στην Σόφια.

https://www.skai.gr/news/politics/nomos ... -kasselaki
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Σεπ 2023, 09:55

Ναι αλογατα μας έκανε....

Το είχε προβλέψει ο Τζίμης.

Η αριστερά σας.

FB_IMG_1695797547652.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 27 Σεπ 2023, 13:26

bizeli έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Όταν 134.000 άσχετοι γίνονται ευκαιριακά μέλη ενός κόμματος με δύο ευρώ μόνο για να εκλέξουν αρχηγό
και το ίδιο το κόμμα και τα ''μέλη'' του είναι για τα πανηγύρια.

Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι με 2 ευρώ θα αλλάξω τον πολιτικό ρου της Ελλάδας.
Ίσως και το σημαντικότερο δίευρω που έδωσα στη ζωή μου. Τέσσερα βασικά.

Μπράβο ρε μπιζέλι.
Πήρες τουλάχιστον καμιά συγχαρητήρια επιστολή για την τεράστια συμβολή σου στην αλλαγή
του πολιτικού μας ρου από την Ακτή Μιαούλη 85 στον Πειραιά και την Ξενοφώντος 5 στην Αθήνα
ή τις μονοπώλησε όλες το άλτερ έγκο του Τσίπρα;
Α ρε αθώο και άδολο μπιζέλι.
Και πού να έβλεπες πόσοι φαντάστηκαν τον εαυτό τους στη θέση σου το 2008 ή και παλαιότερα
όταν και πάλι τους είχαν πείσει ότι άλλαζαν τον πολιτικό ρου της Ελλάδας.

Και μόνο που βλέπω τη φάτσα του πορτοσάλτε...
:D

Ο Πορτοσάλτε ξέρει.
Μακάρι να ξέρατε τα μισά και όλοι εσείς μαζί που κάθε λίγα χρόνια αλλάζετε τους πολιτικούς μας ρόους. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Σεπ 2023, 16:43

FB_IMG_1695821605090.jpg

Λοιπόν Μπιζέλι όσο διαβάζω για τον Στέφανο σε καταλαβαίνω, συνειδητοποιώ αυτή την τρυφερότητα που δείχνεις... είναι τραγικό άτομο, βαθύτατα διχασμένη προσωπικότητα, αφάνταστα μπερδεμένος.... δείτε τι είπε ο άνθρωπος:

«Θυμάμαι την εποχή του πανεπιστημίου να έρχομαι εδώ στην Εύβοια, στο μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ, όπου έχω βαφτιστεί, και να προσεύχομαι να έχει καλά τους δικούς μου και να μην είμαι γκέι. Ναι, προσευχόμουν να μην είμαι γκέι. Δεν έχω καλές αναμνήσεις από την εφηβεία» δήλωσε στην εφημερίδα Καθημερινή.

«Σκέφτομαι το πώς ήμουν στα 14 και δεν βλέπω ένα χαρούμενο και ανέμελο παιδί. Όταν ήμουν μικρός, επηρεασμένος και από τον μεγαλύτερο αδελφό μου, ακολουθούσα ένα πιο “μαθηματικό” πρότυπο, ας πούμε πιο “μονοκόμματο”. Μόνο όταν πήγα στο Phillips Academy, στη Βοστώνη, ανακάλυψα ότι μου αρέσουν και άλλα πράγματα, οι ξένες γλώσσες, για παράδειγμα, ή η Ιστορία ή το ντιμπέιτ. Όλα αυτά με άνοιξαν ως άνθρωπο, έγινα εκπρόσωπος της μαθητικής μας κοινότητας, αν και βαθιά μέσα μου συνέχιζα να είμαι ένας μάλλον εσωστρεφής έφηβος»

«Το πρώτο μου coming out έγινε στα 31 μου, όταν το είπα στον Tyler. Το είχα θάψει ως ζήτημα. Είχα και σχέση με μια κοπέλα από τα 21 μέχρι τα 26, μετά το πανεπιστήμιο. Δεν αυτοπροσδιορίζομαι ως bi, απλώς κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο ρευστά. Όσο όμως μεγάλωνα τόσο περισσότερο συνειδητοποιούσα τον προσανατολισμό μου. Μάλιστα, το οξύμωρο ήταν ότι είχα καλή σχέση με την κοπέλα. Έτσι το 2019, πήρα την απόφαση να ζητήσω βοήθεια και να απευθυνθώ σε άτομα ψυχικής υγείας με εμπειρία στα ΛΟΑΤΚΙ+ θέματα.

Στέφανος Κασσελάκης: «Το σημαντικό είναι ότι με αποδέχτηκαν οι γονείς μου»

Το σημαντικό είναι ότι το αποδέχτηκαν. Η μητέρα μου στην αρχή, αν και καθηγήτρια στην οδοντιατρική σχολή στο UPENN με εμπειρία στο diversity training, είχε την αντίδραση πως «ΟΚ, περνάς μια φάση». Ο πατέρας μου για 2-3 εβδομάδες απλά δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα. Δεν ήθελε να κάνουμε καμία συζήτηση επ’ αυτού. Ευτυχώς, όμως, αυτό δεν κράτησε πολύ. Έκτοτε, λατρεύουν τον Tyler, η μητέρα μου άλλο που δεν θέλει από το να κάνουμε παιδιά και να μπορεί να έρχεται να μας βοηθάει.

Κάποια στιγμή και αφού κάναμε παρέα, τον θυμάμαι να προσπαθεί να με ψαρέψει. Ρώτησε τη γνώμη μου για τα παιδιά. Του απάντησα πως κάποια στιγμή θα ήθελα να κάνω. Στη συνέχεια μου εξήγησε ότι στη δική του την περίπτωση είναι κάτι που πρέπει να το σχεδιάσεις καλά. Κατάλαβα τι εννοούσε. «Γιατί λες μόνο για την δικιά σου περίπτωση; Και στη δική μου περίπτωση» αποκρίθηκα. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που το είπα ανοιχτά» είχε εξομολογηθεί σε συνέντευξή του στο περιοδικό Antivirus ο Στέφανος Κασσελάκης.

https://www.facebook.com/10006450167100 ... q6Hkxk5Tl/

Θέλει και ο Tyler να γίνει μάνα, πιθανά να σκέπτεται να θηλάζει το μωρό και η μαμά Κασσελακη θέλει εγγονάκι, τόσο συγκινητικά όλα αυτά τα πράγματα, καταλαβαίνω Μπιζέλι ότι νοιώθεις μια τρυφερότητα για το βρέφος Κασσελακη...

Πάντως ο Όσιος Δαυίδ έκανε το θαύμα του είδε τι πστης ήταν και του έστειλε τον Tyler. Τώρα σκέφτεται με την βοήθεια του Θεού να κάνει διαχωρισμό εκκλησίας κράτους οπως θα ήθελε και ο Όσιος Δαυίδ... πάντως ζήτησε βοήθεια από πστηδες για να γίνει πστης.

Επειδή δεν πίστευα στα μάτια μου το έψαξα

https://www.kathimerini.gr/politics/562 ... imai-gkei/

https://www.enikos.gr/politics/stefanos ... i/2034038/
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Σεπ 2023, 10:49

bizeli έγραψε:Καλά ρε Λαχουρένιε. Δεν θα κυβερνήσει και αύριο. Είπαμε έχει 4 χρόνια μπροστά του να δείξει τι αξίζει.
Εγώ καταλαβαίνω ότι δεν τον εγκρίνεις. Δεν καταλαβαίνω γιατί τον απορρίπτεις όμως.
Στην τελική ο ΣΥΡΙΖΑ τελειωμένος ήταν. Και αχτσιάγλου να έβγαινε ή οποιοσδήποτε άλλος από τους υποψήφιους ο ΣΥΡΙΖΑ απλά θα υφίστατο.
Δε θέλουμε ένα κόμμα απλά να υπάρχει μέσα στη βουλή όπως το ΚΚΕ επειδή το λέει η παράδοση.
Κακά τα ψέματα ο ΣΥΡΙΖΑ πήγαινε να σβήσει και ναι εμφανίστηκε από το πουθενά (που μεταξύ μας δεν ήταν και τόσο από το πουθενά) μια ελπίδα και κάποιοι στηρίξαμε σαν το τελευταίο μας χαρτί. Τι είχαμε ... τι χάσαμε;
Όχι γιατί πονέσαμε για τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά γιατί ενδιαφερόμαστε για την πολιτική ζωή του τόπου. Να ορίστε.

Ο Κασσελάκης φαίνεται σίγουρα πιο ικανός στο να πάρει εκλογές σε σχέση με τους άλλους ψόφιους που ήταν συνυποψήφιοι. Σε επίπεδο άσκησης πολιτικής όμως δεν βλέπω τι διαφορετικό θα κάνει που δεν έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ το '15 με '19, πολύ περισσότερο όταν ο Κας έχει εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ ένα κεντρώο κόμμα στα πρότυπα των Δημοκρατικών στις ΗΠΑ.

Δεν γίνεται να έχεις μονοκομματική βουλή. Γιατί στην ουσία αυτό έχεις. Ένα και μοναδικό κόμμα που δηλώνει ευθαρσώς το μονοπώλιο στο πολιτικό μέλλον αυτής της χώρας.
Εσύ τι έκανες για αυτό; Σε απασχολεί καθόλου;
Αν δεν ανταποκριθεί ο Κασσελάκης των προσδοκιών μας προσωπικά δεν ξανασχολούμαι. Είπα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια.
Μετά θα πάρω τα βουνά ή δεν ξέρω κι εγώ τι θα πάρω.

Ο μόνος υπεύθυνος για το μονοπώλιο της ΝΔ δεν είναι η ικανότητα του Μητσοτάκη αλλά η πολιτική ΣΥΡΙΖΑ όσο ήταν κυβέρνηση. Ο ΣΥΡΙΖΑ απογοήτευσε ακόμα και το δικό του κοινό μετά την κωλοτούμπα του '15 και είναι ανίκανος να ασκήσει αντιπολίτευση στην ΝΔ όταν έχει ψηφίσει και αυτός μνημόνια και συμφωνεί με την στρατηγική της. Αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβάει όχι επειδή ο Τσίπρας δεν έγραφε καλά στο γυαλί. Με τον Κασσελάκη οι διαφορές με την ΝΔ θα γίνουν ακόμα πιο δυσδιάκριτες.

Η αλλαγή βιτρίνας θα τους βοηθήσει αλλά όχι για πολύ και σίγουρα δε θα τους βοηθήσει αν τελικά ποτέ ξανακυβερνήσουν. Προσωπικά, μετά την κοροιδία του '15 δεν εμπιστεύομαι τον ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και αν έβαζε για αρχηγό τον Στάλιν. Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.

Μα δεν εξαντλείται εκεί. Εσείς αναλώνεστε σε άλλα ζητήματα άνευ σημασίας για Κασσελάκη. Και προσωπικά σου απάντησα ότι ανεξαρτήτως του τι νομίζει ο καθένας για αυτόν εγώ προσωπικά τον θεωρώ ικανό πρόσωπο.
Δλδ δεν ισχύει το αφήγημα ότι ψηφίσαμε κασσελάκη μόνο για να διώξουμε ΝΔ (που ναι έχει βάση και αυτό) αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Σου λέω εμένα με εκφράζει και ως πολιτικός από πολλές απόψεις.
Επειδή πάτε να το παρουσιάσετε ότι τον ψηφίσαμε μόνο για το αστραφτερό του χαμόγελο. Όχι αν δεν πληρούσε και άλλα κριτήρια προσωπικά δεν θα τον ψήφιζα. Και αυτά που βλέπω στην παρούσα φάση μου αρκούν.

Ωραία, σε τι σε εκφράζει? Αυτό σε ρωτάω από την αρχή της συζήτησης και δεν έχω λάβει απάντηση.

Ωραία. Πού διαφωνούμε λοιπόν;
Κι εγώ τη γνώμη μου έκανα πράξη.
Εσύ έκανες τίποτα ή κάθεσαι απλά και παρακολουθείς;

Εγώ ψηφίζω άλλο κόμμα εντελώς (ΚΚΕ). Τι σχέση έχω με τις εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ?

Και πολύ σωστά τα λέει.

Πως συμφωνείς όταν έχεις υιοθετήσει και συ την νοοτροπία της κυβερνησιμότητας. Δηλαδή να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πάση θυσία και δεν μας νοιάζει τι πολιτική θα εφαρμόσει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Σεπ 2023, 10:55

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όταν 134.000 άσχετοι γίνονται ευκαιριακά μέλη ενός κόμματος με δύο ευρώ μόνο για να εκλέξουν αρχηγό
και το ίδιο το κόμμα και τα ''μέλη'' του είναι για τα πανηγύρια.
Η κάλυψη των εκλογών συριζα από όλα τα πρωινάδικα, προεξαρχούσης της ''σουπερ Κατερίνας'',
μόνο σε ριάλιτι παραπέμπει.

Μου αρέσει που διαμαρτύρονται οι σύμμαχοι της Αχτσιόγλου για την διαδικασία. Όσο το είχαν σίγουρο ότι θα κερδίσουν δεν τους ένοιαζε. Όταν χάσανε την καρέκλα θυμήθηκαν ότι ψηφίζουν οι αλεξιπτωτιστές.

Άσχετο ζήτημα για το κριτήριο διαμόρφωσης γνώμης για ''κομματικά μέλη'' του χαβαλέ.
Η αντίληψη τους περί πολιτικής αρχίζει και τελειώνει στην ''εικόνα''.
Το ποιων κοινωνικών ομάδων τα συμφέροντα είναι αυτά που καθορίζουν το περιεχόμενο των πολιτικών επιλογών
των ηγητόρων τους τα αφήνει παγερά αδιάφορα εφόσον ο δικός τους είναι πιο τσαχπίνης από τον αντίπαλο.

Όταν δεν παράγεις δική σου ιδεολογία και πολιτική και το πρόγραμμά σου στο γράφει ο ΣΕΒ και η Κομισιόν το μόνο που σου μένει είναι να κάνεις καλλιστεία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 28 Σεπ 2023, 11:41

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες χιλιάδες από τα κομματικά μέλη του μισάωρου που έγιναν
ευκαιριακά ''αριστεροί'' μόνο και μόνο για να ψηφίσουν για CEO του συριζα τον μίστερ τίποτα
ζήτησαν τη διαγραφή τους από τα μητρώα μελών. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”