ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Εβαλες πινακακι που σε ξεμπροστιασε οτι οι γαλλικες και γερμανικες τραπεζες κατειχαν 56 + 23 δις = 80 δις ελληνικα ομολογα το 2011...
Περιμενω να βαλεις ποσα κατειχαν στο τελος του 2012 που ειχε γινει το PSI (κατι που αποφευγεις να το βαλεις σαν το διαβολο)...
Οπως και ποσα κατειχαν στην αρχη του 2010 (πριν το πρωτο μνημονιο) γιατι μονο ετσι θα φανει αν εγινε ΧΟΝΤΡΟ ξεφορτωμα η οχι....
Μην ανεβαζεις βουνα απο ασχετα πραγματα για εντυπωσιασμο, καλεισαι να βαλεις συγκεκριμενα, επισης μην ντρεπεσαι να αναφερεις τις γαλλικες τραπεζες....
.
Oι πινακες μετα το PSI εμπεριεχουν κουρεμα 70% συνεπως μονο καποιος πανυβλαξ θα συμπεριλαμβανε το κουρεμα των ομολογων στον μυθο του ξεφορτωματος
Συνεχως αναφερομαι στις Γερμανικες τραπεζες
Αυτες που σε καινε
Ουτε στις Γαλλικες ουτε στις Βρετανικες ουτε στις Αμερικανικες
Αλλα οι πινακες που εχω παραθεσει συμπεριλαμβανουν και αυτες
Παλι δεν εχεις δει τα στοιxεια η τα εχεις δει και δεν μπορεις να κανεις αφαιρεση
Σου εχω θεσει 6 συγκεκριμενες ερωτησεις και οπως προεβλεψα δεν θα τις απαντησεις εκτος και αν στειλεις κανα mail στο τριμπιουν και μας παπαγαλισεις την απαντηση του
Εγω εξαρχης μιλησα για γαλλογερμανικες τραπεζες γιατι σε αυτες αναφερθηκαν ο Βαρουφακης και οι αλλοι αρθρογραφοι...
Συνεπως περιμενω απαντηση για το ποσα ελληνικα ομολογα διακρατουσαν οι γαλλικες και οι γερμανικες τραπεζες στις αρχες του 2010 πριν την εφαρμογη του πρωτου μνημονιου....
και ποσα στο τελος του 2012 οταν ειχε εφαρμοστει το PSI....
Για την ενδιαμεση χρονια, το 2011, την αληθεια τη λεει το πινακακι που ανεβασες νομιζοντας οτι σε εξυπηρετει: γαλλικες και γερμανικες τραπεζες διακρατουσαν 80 δισεκατομμυρια ελληνικα ομολογα...
Oι πινακες μετα το PSI εμπεριεχουν κουρεμα 70% συνεπως μονο καποιος πανυβλαξ θα συμπεριλαμβανε το κουρεμα των ομολογων στον μυθο του ξεφορτωματος
Εγω σου δινω αβατζο 70% στα ομολογα που απομειναν στις γαλλικες και γερμανικες τραπεζες στο τελος του 2012 και σε ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΝ ΦΟΡΑΣ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ να τα συγκρινουμε με τα ομολογα που υπηρχαν στις αρχες του 2010 στις ιδιες τραπεζες...
.
.