Nito έγραψε:ΟΥΤΙΣ έγραψε:
"Είναι παρανοϊκό να ψηφίζεις συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα". Δικό μου.
Το ίδιο ισχύει και με τον Συρ πλέον.
Προφανώς. Δεν διαφωνώ.

"Είναι παρανοϊκό να ψηφίζεις συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα". Δικό μου.

Αίγαγρος έγραψε:sys3x έγραψε:Ο λαϊκισμός η αναξιοκρατία η γιγάντωση της ανεργίας η ανύπαρκτη ανάμπτυξ κτλ ήταν κυρία χαρακτηριστικά της τριετίας Σαμαρά.
Βασικά αυτό που κάνεις είναι λαϊκισμός και άγνοια μαζί. Γιατί τα φαινόμενα όπως η ανεργία, είναι υστεροχρονικά στη πορεία του οικονομικού-επιχειρηματικού κύκλου. Για να σου δώσω να καταλάβεις, μια πολιτική αντιμετώπισης της ανεργίας, χρειάζεται από 1 έως 3 χρόνια για να αποδώσει. Όταν δηλαδή π.χ. ο Σαμαράς μείωνε τους άμεσους φόρους, τα αποτελέσματα αυτής της πολιτικής φάνηκαν στην αύξηση της απασχόλησης, η οποία όμως ήρθε το 2015, όταν ήταν ο Τσίπρας πάνω. Και ο οποίος ήθελε να καρπωθεί οφέλη μιας άλλης κυβέρνησης.
Αλλά επειδή έχεις μια παγιωμένη εικόνα στο μυαλό σου, δεν έχει νόημα να συζητάει κανείς μαζί σου.

sys3x έγραψε:Επίσης φίλε να ξέρεις ότι για μένα έχει νόημα να μιλάμε, έχει μεγάλη πλάκα αν μη τι άλλο να μιλάς με λογικούς που γαμάνε την λογική γιατί έτσι.
(:

ΟΥΤΙΣ έγραψε:"Είναι παρανοϊκό να ψηφίζεις συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα". Δικό μου.

Αίγαγρος έγραψε:ΟΥΤΙΣ έγραψε:"Είναι παρανοϊκό να ψηφίζεις συνέχεια ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και να περιμένεις κάθε φορά διαφορετικό αποτέλεσμα". Δικό μου.
εάν έχεις κάποια εναλλακτική, να τη συζητήσουμε. Εγώ δεν βλέπω.

Λαχουρένιος έγραψε:ΣΥΡΙΖΑ ψηφιζει ΟΥΤΙΣ?