Λαχουρένιος έγραψε:nrg έγραψε:
Κοίταξε τι γίνεται... δεν με αφήνει τα ησυχάσω αυτό το παιδί.
Με αυτήν την πρόταση που έγραψες για εμένα, κάνεις πλάκα ή έχεις αδιάσειστα στοιχεία ή/και αποδείξεις ότι γράφω ή/και ανήκω ως μέλος στην Κουμουνδούρου;
Κάνεις πλάκα λοιπόν ή το εννοείς κυριολεκτικά;
Καλα σιγα μην κανω και τον Τζειμς Μποντ για να μαθω αν εχεις καρτα μελους του ΣΥΡΙΖΑ. Υπερ τους γραφεις συνεχεια εδω οποτε πολυ πιθανο να εισαι μελος τους.
Φανατικος υποστηρικτης τους σιγουρα παντως.
Κοίτα να δεις αγαπητέ. Τα γράφω αυτά για να σε προστατεύσω από κακοτοπιές τωρινές ή/και μελλοντικές.
Δεν σου ζήτησε κανείς να κάνεις τον Τζειμς Μποντ.
Σου ζήτησα να μάθω, για να ξέρω να προστατεύσω την τιμή μου και την υπόληψη μου, αν με κατηγορείς διότι έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις.Δεν με ενδιαφέρουν οι πιθανότητες που δίνεις να είμαι κάτι.
Διότι ο καθένας θα μπορούσε να γράψει:
ο Χ έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να είναι ψεύτης, άρα θα τον αποκαλώ ψεύτη.Καταλαβαίνεις ότι δεν με ενδιαφέρει το άτοπο του επιχειρήματος της "πιθανότητας".
Με ενδιαφέρει λοιπόν αν έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις.Αν ΔΕΝ έχεις, τότε με κατηγορείς άδικα για μέλος της Κουμουνδούρου ή/και ότι γράφω για αυτούς σκόπιμα. Και αν θυμάμαι καλά ήδη με έχεις κατηγορήσει ότι παίρνω 0,60 ευρώ, για κάθε δημοσίευση που γράφω.
Και φυσικά αυτό είναι σοβαρή κατηγορία διότι με κατηγορείς για χρηματισμό.Οπότε επαναλαμβάνω και θέλω ξεκάθαρη απάντηση:
Λαχουρένιος έγραψε:Φιλε nrg καποια στιγμη στην Κουμουνδουρου πρεπει να βρειτε δικες σας ατακες γιατι ολη σας η ρητορικη απο το '15 και μετα ειναι καρμπον η ρητορικη Αδωνι και Τρουθ Τημ της περιοδου Σαμαρα. Πρωτοτυπηστε επιτελους.
Με αυτήν την πρόταση που έγραψες για εμένα, κάνεις πλάκα ή έχεις αδιάσειστα στοιχεία ή/και αποδείξεις ότι γράφω ή/και ανήκω ως μέλος στην Κουμουνδούρου;Κάνεις πλάκα λοιπόν ή το εννοείς κυριολεκτικά διότι έχεις στοιχεία ή/και αποδείξεις;
Αν κάνεις πλάκα. ΟΚ από εμένα, αρκεί να το παραδεχτείς.