micro έγραψε:
Τι, δε θα γίνεις δηλαδή γιαγιούλα με άσπρα μαλλιά (και με χωρίς δόντια);
Δεν ξέρω... εγώ και σε αυτή την ηλικία που είμαι γιαγιά αισθάνομαι.

micro έγραψε:

bizeli έγραψε:micro έγραψε:

Λαχουρένιος έγραψε:Ανακοινωσαν σκληροτερο λοκ απο αυριο μεχρι τις 11/1 τα ξημερωματα. Κλεινουν παλι κομμωτηρια και βιβλιοπωλεια, αναστελλουν το click away και η απαγορευση ξεκιναει παλι απο τις 9. Αυτο γινεται με προοπτικη να πεσουν πιο γρηγορα τα κρουσματα και οι ΜΕΘ και να ανοιξουν τα σχολεια στις 11 υποτιθεται.
Το δευτερο λοκ ηταν τελειως αποτυχημενο γιατι παρελυσε την οικονομια για δυο μηνες χωρις να καταφερει να ανακουφισει το συστημα υγειας.

bizeli έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Ανακοινωσαν σκληροτερο λοκ απο αυριο μεχρι τις 11/1 τα ξημερωματα. Κλεινουν παλι κομμωτηρια και βιβλιοπωλεια, αναστελλουν το click away και η απαγορευση ξεκιναει παλι απο τις 9. Αυτο γινεται με προοπτικη να πεσουν πιο γρηγορα τα κρουσματα και οι ΜΕΘ και να ανοιξουν τα σχολεια στις 11 υποτιθεται.
Το δευτερο λοκ ηταν τελειως αποτυχημενο γιατι παρελυσε την οικονομια για δυο μηνες χωρις να καταφερει να ανακουφισει το συστημα υγειας.
Κανονικά ήταν να ανοίξουν στις 8 αλλά επειδή πέφτει Παρασκευή σου λέει ας τα ανοίξουμε από Δευτέρα καλύτερα να κερδίσουμε χρόνο. Τώρα τι θα αλλάξει μέσα σε ένα ΣΚ δεν ξέρω.

bizeli έγραψε:micro έγραψε:

micro έγραψε:bizeli έγραψε: