Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 01 Ιαν 2021, 21:07

micro έγραψε:
Τι, δε θα γίνεις δηλαδή γιαγιούλα με άσπρα μαλλιά (και με χωρίς δόντια);

Δεν ξέρω... εγώ και σε αυτή την ηλικία που είμαι γιαγιά αισθάνομαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Ιαν 2021, 00:13

bizeli έγραψε:
micro έγραψε:

οσοι βλεπουνε τηλεοραση και ακουνε πορτοσαλτε και τα υπολοιπα παπαγαλακια, το ιδιο αισθανονται. εμεις παλι, ειμαστε ελευθερα πνευματα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2021, 09:16

Μαλλον θα παρει και αλλη παραταση το λοκ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2021, 14:02

Ανακοινωσαν σκληροτερο λοκ απο αυριο μεχρι τις 11/1 τα ξημερωματα. Κλεινουν παλι κομμωτηρια και βιβλιοπωλεια, αναστελλουν το click away και η απαγορευση ξεκιναει παλι απο τις 9. Αυτο γινεται με προοπτικη να πεσουν πιο γρηγορα τα κρουσματα και οι ΜΕΘ και να ανοιξουν τα σχολεια στις 11 υποτιθεται.

Το δευτερο λοκ ηταν τελειως αποτυχημενο γιατι παρελυσε την οικονομια για δυο μηνες χωρις να καταφερει να ανακουφισει το συστημα υγειας.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Ιαν 2021, 15:45

Λαχουρένιος έγραψε:Ανακοινωσαν σκληροτερο λοκ απο αυριο μεχρι τις 11/1 τα ξημερωματα. Κλεινουν παλι κομμωτηρια και βιβλιοπωλεια, αναστελλουν το click away και η απαγορευση ξεκιναει παλι απο τις 9. Αυτο γινεται με προοπτικη να πεσουν πιο γρηγορα τα κρουσματα και οι ΜΕΘ και να ανοιξουν τα σχολεια στις 11 υποτιθεται.

Το δευτερο λοκ ηταν τελειως αποτυχημενο γιατι παρελυσε την οικονομια για δυο μηνες χωρις να καταφερει να ανακουφισει το συστημα υγειας.

Κανονικά ήταν να ανοίξουν στις 8 αλλά επειδή πέφτει Παρασκευή σου λέει ας τα ανοίξουμε από Δευτέρα καλύτερα να κερδίσουμε χρόνο. Τώρα τι θα αλλάξει μέσα σε ένα ΣΚ δεν ξέρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Ιαν 2021, 16:00

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ανακοινωσαν σκληροτερο λοκ απο αυριο μεχρι τις 11/1 τα ξημερωματα. Κλεινουν παλι κομμωτηρια και βιβλιοπωλεια, αναστελλουν το click away και η απαγορευση ξεκιναει παλι απο τις 9. Αυτο γινεται με προοπτικη να πεσουν πιο γρηγορα τα κρουσματα και οι ΜΕΘ και να ανοιξουν τα σχολεια στις 11 υποτιθεται.

Κανονικά ήταν να ανοίξουν στις 8 αλλά επειδή πέφτει Παρασκευή σου λέει ας τα ανοίξουμε από Δευτέρα καλύτερα να κερδίσουμε χρόνο. Τώρα τι θα αλλάξει μέσα σε ένα ΣΚ δεν ξέρω.

Βλακειες κανουν. Το τωρινο λοκνταουν ειναι τελειως αποτυχημενο.
0 .

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 03 Ιαν 2021, 00:58

bizeli έγραψε:
micro έγραψε:

Ναι, γιατί έτσι; Ρε μπας και βλέπεις πορτοσάλτε κι έχεις σαλτάρει;

Εγώ παλιότερα είχα δει μια φορά παπαδημητρίου, όταν ήταν ακόμη δημοσιογράφος, και μου φάνηκε πως έχασα 5 χρόνια ζωής, τουλάχιστον!
1 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Ιαν 2021, 01:39

ετσι ακριβως συμπεριφερονται οι "ειδικοι" στο θεμα του λοκνταουν
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 03 Ιαν 2021, 18:01

Στις 11 Ιανουαριου λεει ο Πετσας ξανανοιγουν οσα εκλεισαν (κομμωτηρια, βιβλιοπωλεια, clickaway).

Και γυρω στις 15 θα γινει συζητηση για το πως και αν θα ξανανοιξει η υπολοιπη αγορα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Ιαν 2021, 22:57

micro έγραψε:
bizeli έγραψε:

Πόσο χρονών είσαι εσύ φίλτατε νέε μου;
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”