Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Re: Πολιτική Ανικανότητα - Φωτιές

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 29 Ιούλ 2018, 18:54

Λαχουρένιος έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Φερέφωνο, ζήτα από τους πολιτικούς σου πατρώνες να αποκαλύψουν τον αριθμό των αγνοουμένων. Εάν δεν το πράξεις, είσαι συνένοχος

Ρε μλκ, ηρεμησε με τους χαρακτηρισμους. Ο Βακχος δεν εχει δωσει δικαιωματα.
Τι να πουμε για σενα που σπαμμαρεις τρουθ τημ? Αραξε.

Η παρουσία του σε αυτό το νήμα τον εκθέτει σαν πορτ παρόλ του καθεστώτος. Δεν με ενδιαφέρει εάν το κάνει από αγνή ιδεολογία, από βλακεία ή για βιοπορισμό
1 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 29 Ιούλ 2018, 18:55

Σε άλλα νέα, τα αριστερά λουμπεναριά του 0,60 (πλεονασμός) κάνουν μαζικά καινούγια ακάου γιατί η σκύλευση των νεκρών στην οποία επιδίδονται, για να υπερασπιστούν το καθεστώς Τσίπρα, είναι επονείδιστη ακόμα και για τα σάπια ακάου από τα οποία σιτίζονται τα τελευταία χρόνια

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 29 Ιούλ 2018, 18:58

Ακομα εδώ εισαι ρε μπαγλαμα;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Ιούλ 2018, 19:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Ρε μλκ, ηρεμησε με τους χαρακτηρισμους. Ο Βακχος δεν εχει δωσει δικαιωματα.
Τι να πουμε για σενα που σπαμμαρεις τρουθ τημ? Αραξε.

Η παρουσία του σε αυτό το νήμα τον εκθέτει σαν πορτ παρόλ του καθεστώτος. Δεν με ενδιαφέρει εάν το κάνει από αγνή ιδεολογία, από βλακεία ή για βιοπορισμό

Να μου το ελεγες για αλλον/ους θα το καταλαβαινα, ο συγκεκριμενος ουτε πολλα εγραψε, ουτε κατι ακραιο.

Εσυ ο ιδιος εχεις πολυ πιο στρατευμενη ταση σε αυτο το νημα και μου κανει εντυπωση γιατι σε εχω συνηθισει πιο λογικο.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 29 Ιούλ 2018, 19:03

Λαχουρένιος έγραψε:

Να μου το ελεγες για αλλον/ους θα το καταλαβαινα, ο συγκεκριμενος ουτε πολλα εγραψε, ουτε κατι ακραιο.

Εσυ ο ιδιος εχεις πολυ πιο στρατευμενη ταση σε αυτο το νημα και μου κανει εντυπωση γιατι σε εχω συνηθισει πιο λογικο.

Δεν είναι ποσοτικό το ζήτημα, αλλά ποιοτικό. Η υπεράσπιση αυτού του αίσχους που επιχειρεί, δικαιολογεί απολύτως την κριτική που ασκώ
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Ιούλ 2018, 19:04

Λαχουρένιος έγραψε:

Λαχ είναι προφανές ότι έχει καταφύγει στην καραμέλα με τους αγνοούμενους γιατί δεν έχει κάτι ουσιαστικό να πει σε αυτά που προηγήθηκαν της καραμέλας... με τέτοιες ηλιθιότητες δεν ασχολούμαι καν....
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Ιούλ 2018, 19:07

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: Η υπεράσπιση αυτού του αίσχους που επιχειρεί, δικαιολογεί απολύτως την κριτική που ασκώ

Που και τι ακριβώς υπερασπίστηκα; Περιμένω παράθεση και μετά θα ασκήσουμε και κριτική στην κομματοσκυλίαση σου...
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 29 Ιούλ 2018, 19:08

BaKXOS_Lysios έγραψε:Λαχ είναι προφανές ότι έχει καταφύγει στην καραμέλα με τους αγνοούμενους γιατί δεν έχει κάτι ουσιαστικό να πει σε αυτά που προηγήθηκαν της καραμέλας...

... ή απλα πληρώνεται ανα ποστ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 29 Ιούλ 2018, 19:11

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Nostalgia έγραψε:

Και το 100% να λειτουργούσαν πάλι δεν θα κατάφερναν τίποτα. Ούτε ο διάολος ο ίδιος δεν την έσβηνε.... Καταλάβετε το! :yesyes:

Ιδέ ο άνθρωπος
2 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 29 Ιούλ 2018, 19:18

Ο Κικίλιας θα την έσβηνε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”