Ευχάριστα τα νέα με την κολχικίνη.
Μαζί με τα εμβόλια θα βοηθήσουν στον τερματισμό των λοκτάουν.
Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
Αλλη μια περιπτωση κωλοτουμπας των ειδικων, μεχρι τωρα την κολχικινη την εβγαζαν αχρηστη.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Πότε θα τελειώσει όλο αυτό;
Μονο οταν ο κοσμος θα βγει στους δρομους και θα διεκδικησει τις ελευθεριες του.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
nemo
- Supreme poster

καινουργιος ιος μας ερχεται και θα ειναι δεκα φορες πιο δυνατος υποχρεωτικες μασκες και πλαστικες φορμες
απο και περα ..ποσο δικιο ειχαν η εσθηρ και ο διαδοχος οταν μας ελεγαν τους κινδυνους ..αυτα!!!
θα ησυχασουμε οταν το χρημα πλαστικοποιηθει και αμα γινουμε ολοι γκει
απο και περα ..ποσο δικιο ειχαν η εσθηρ και ο διαδοχος οταν μας ελεγαν τους κινδυνους ..αυτα!!!
θα ησυχασουμε οταν το χρημα πλαστικοποιηθει και αμα γινουμε ολοι γκει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Αρίστος
- Prediction Guru

ВладимирВладимирович έγραψε:bizeli έγραψε:Πότε θα τελειώσει όλο αυτό;
Μονο οταν ο κοσμος θα βγει στους δρομους και θα διεκδικησει τις ελευθεριες του.
http://new-economy.gr/2021/01/24/the-gr ... -uk-italy/
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
NikosVy
- Extreme poster

Μονο οταν ο κοσμος θα βγει στους δρομους
και στα πατ@@@@.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
denplirono
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:Αλλη μια περιπτωση κωλοτουμπας των ειδικων, μεχρι τωρα την κολχικινη την εβγαζαν αχρηστη.
.
δεν ξερω ποιος ειπε πιο πολλα ψεμματα, ο Ανδρεας με τα ΘΑ ή οι 'ειδικοι' με τα ειπα ξειπα; το βλεπω για 2
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Μουφα το εμβόλιο (σιγα που μη το ξεραμε εξ'αρχης):
Κορωνοϊος: Συναγερμός σε γηροκομείο στο Μαρούσι - Περισσότερα από 40 κρούσματα
Λοκνταουν μεχρι να σβηστεί ο ήλιος
Κορωνοϊος: Συναγερμός σε γηροκομείο στο Μαρούσι - Περισσότερα από 40 κρούσματα
Λοκνταουν μεχρι να σβηστεί ο ήλιος

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
vallon
- Supreme poster

Έχει μεγάλο γέλιο το κράξιμο που τρώει ο κούλης ο χαρδαλιάς και όλο τους το ..σοι στο φβ, απο τους κυνηγούς και τους ψαράδες..
τέτοιο μπινελίκι δεν έχω ξαναδεί δημόσια.
Πως και δεν έχει στείλει ακόμα τα ...ΜΑΤ;
τέτοιο μπινελίκι δεν έχω ξαναδεί δημόσια.
Πως και δεν έχει στείλει ακόμα τα ...ΜΑΤ;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
denplirono
- Extreme poster

40 εμβολιασμένοι με την πρώτη δόση και ποσοστό ανοσίας 90% νόσησαν με COVID-19 στο Μαρούσι - Τι συμβαίνει;
https://www.pronews.gr/ygeia/957246_mar ... astei-oloi
Σκηνικά παρόμοια με αυτά που είδαμε στο Ισραήλ παρουσιάζονται πλέον και στη χώρα μας, καθώς 40 άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, με εμβόλια της Pfizer/BioNTech, βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19.
Συγκεκριμένα σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι που φιλοξενεί περισσότερους από 80 ηλικιωμένους έχουν βρεθεί από την Παρασκευή έως και σήμερα 40 κρούσματα του κορωνοϊού, 7 εκ των οποίων είναι σε εργαζομένους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 12 ηλικιωμένοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο και άλλοι 9 είναι προς μεταφορά (21 τρόφιμοι πρέπει να νοσηλευτούν).
Να σημειωθεί πως οι εμβολιασμοί έγιναν κανονικά στον οίκο ευγηρίας τις προηγούμενες ημέρες.
------------------
https://www.pronews.gr/ygeia/957246_mar ... astei-oloi
Σκηνικά παρόμοια με αυτά που είδαμε στο Ισραήλ παρουσιάζονται πλέον και στη χώρα μας, καθώς 40 άτομα που είχαν εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού, με εμβόλια της Pfizer/BioNTech, βρέθηκαν θετικοί στην COVID-19.
Συγκεκριμένα σε οίκο ευγηρίας στο Μαρούσι που φιλοξενεί περισσότερους από 80 ηλικιωμένους έχουν βρεθεί από την Παρασκευή έως και σήμερα 40 κρούσματα του κορωνοϊού, 7 εκ των οποίων είναι σε εργαζομένους.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 12 ηλικιωμένοι έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο και άλλοι 9 είναι προς μεταφορά (21 τρόφιμοι πρέπει να νοσηλευτούν).
Να σημειωθεί πως οι εμβολιασμοί έγιναν κανονικά στον οίκο ευγηρίας τις προηγούμενες ημέρες.
------------------
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"