Δεν γράφετε πολύ τώρα τελευταία.
Καταλαβαίνω ότι σας απασχολεί το ότι συνεχίζουν να είναι κλειστά τα Ωδεία.
Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
vallon
- Supreme poster

NikosVy έγραψε:Δεν γράφετε πολύ τώρα τελευταία.
Καταλαβαίνω ότι σας απασχολεί το ότι συνεχίζουν να είναι κλειστά τα Ωδεία.
Το μόνο που μας απασχολεί είναι πότε ο λαός θα ρίξει τη χούντα των μητσοτάκηδων
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λολ:
Moderna CEO offers a bleak assessment of COVID-19: Virus to stay with the world 'forever'
Σας το ελεγα απο το Μαρτη
“I believe SARS-Cov-2 is going to stay with humans forever,” Bancel said in an interview with Yahoo Finance Live. “We're going to have to have boosts adapted to a virus, like we have for flu. It's the same thing, they are both mRNA viruses, and we're going to have to live with it forever.”
Moderna CEO offers a bleak assessment of COVID-19: Virus to stay with the world 'forever'
Σας το ελεγα απο το Μαρτη

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
bizeli
- Moderator

Ήρθα σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα μάγκες
Έχω τεθεί σε 14μερη καραντίνα κατόπιν οδηγιών ΕΟΔΥ.
Περιμένω να δω πότε θα εμφανίσω συμπτώματα.

Έχω τεθεί σε 14μερη καραντίνα κατόπιν οδηγιών ΕΟΔΥ.
Περιμένω να δω πότε θα εμφανίσω συμπτώματα.

0 .
-
bizeli
- Moderator

-
bizeli
- Moderator

Άμα βγω έξω και με πιάσουν 5.000 το πρόστιμο.
Λέτε να κάνουν και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στο σπίτι;
Λέτε να κάνουν και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στο σπίτι;
0 .
-
bizeli
- Moderator

Όταν μου ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε θετικό το άτομο με το οποίο ήρθα σε επαφή, πήγα την ίδια μέρα κι έκανα κι εγώ τεστ (ράπιντ) και βγήκε αρνητικό.
Αλλά ο ΕΟΔΥ μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς για το τεστ και να μπαστακωθώ σπίτι μου και να μην το κουνήσω ρούπι από κει μέσα ακόμα και συμπτώματα να εμφανίσω και με μάλωσαν που πήγα και έκανα τεστ.
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ.
Αν χρειαστεί θα έρθει κλιμάκιο στο σπίτι σας και κάτι τέτοια... δεν κατάλαβα.
Οπότε όπως καταλαβαίνετε θα σαπίσω στο σπίτι μου μέχρι τις 8/2 που θα έχει λήξη συναγερμού.
Αλλά ο ΕΟΔΥ μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς για το τεστ και να μπαστακωθώ σπίτι μου και να μην το κουνήσω ρούπι από κει μέσα ακόμα και συμπτώματα να εμφανίσω και με μάλωσαν που πήγα και έκανα τεστ.
ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΤΕΣΤ ΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΕΤΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΓΕΙΤΕ ΕΞΩ.
Οπότε όπως καταλαβαίνετε θα σαπίσω στο σπίτι μου μέχρι τις 8/2 που θα έχει λήξη συναγερμού.
0 .
-
vallon
- Supreme poster

Πλάκα μας κάνεις ρε ή σοβαρολογείς;;;
αλλά τι λέω έχει γίνει χαμός
περαστικά να είναι και να μην έχεις κολλήσει μπιζελάκι
αλλά τι λέω έχει γίνει χαμός
περαστικά να είναι και να μην έχεις κολλήσει μπιζελάκι
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
nemo
- Supreme poster

bizeli έγραψε:Όταν μου ανακοινώθηκε ότι βρέθηκε θετικό το άτομο με το οποίο ήρθα σε επαφή, πήγα την ίδια μέρα κι έκανα κι εγώ τεστ (ράπιντ) και βγήκε αρνητικό.
καλο το βρισκω καθεσαι και τα χρηματα μπαινουν στο λογαριασμο επισης θα τα βρεις με τον εαυτο σου
θα γραφεις συχνοτερα στο ελευθερο θα ανακαλυψεις καινουργια πραγματα και θα τα κοιταξεις με διαφορετικο τροπο
επισης το καλυτερο θα διαπιστωσεις οτι ολος αυτος ο σαματας με τον κοβιντ ειναι μια σαχλαμαρα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

nemo έγραψε:
καλο το βρισκω καθεσαι και τα χρηματα μπαινουν στο λογαριασμο επισης θα τα βρεις με τον εαυτο σου
θα γραφεις συχνοτερα στο ελευθερο θα ανακαλυψεις καινουργια πραγματα και θα τα κοιταξεις με διαφορετικο τροπο
επισης το καλυτερο θα διαπιστωσεις οτι ολος αυτος ο σαματας με τον κοβιντ ειναι μια σαχλαμαρα
Είσαι εκτός πραγματικότητας αν νομίζεις ότι είναι μια ευχάριστη κατάσταση να είσαι σε καραντίνα.
0 .