ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Ποιο είναι το πρόβλημα με τον εμβολιασμό;
Επίσης υπάρχουν ήδη πληθυσμιακες ομάδες που ούτως ή άλλως εμβολιαζονται. Όπως για παράδειγμα οι επαγγελματίες του χώρου υγείας με το εμβόλιο της γρίπης, κάθε χρόνο.
Είμαι ένας από αυτούς.
σχολιο 1.. η ολη λογικη του εμβολιασμου ειναι αυταρχικη και δεπσοτικη κατασταλτικη ...δηλδη λενε
...για να αποφυγει ενας πληθυσμος πχ 10.000.000 μια επιδημια απο την οποια μπορει να ταλαιπωρηθει με συμπτωματα αφου νοσησει το 10 % δηλαδη ενα 1.000.000 ατομα και να πεθανουν οι 1.000 πρεπει ολο ο πληθυσμος να μολυνθει με το μικροβιο της επιδημιας να υποστει τις παρενεργειες του για να αποκτησει αναγκαστικη ανοσια ...η λογικη αυτη ειναι τραγικη κι ενδιεκτικη για το πως χειριζεται η συμβατικη οιατρικη τις ανθρωπινε ζωες ...δηλαδη να για να σωθουν 1000 πρεπει να μολυνθουν αναγκαστικα τα 10.000.000 μαλιστα απο την νηπιακη τους ηλικια ...ΦΕΥ !!!
Καταρχας είναι επικίνδυνο κι ανεύθυνο να μιλάς κατά των εμβολίων, όταν πασιφανώς δεν γνωρίζεις τι είναι τα εμβόλια. Εν συνεχεία είναι ανήθικο να τα μασκαρεύεις με λέξεις έχουσες αρνητικό ή και φοβικό αντίκτυπο.
Λοιπόν τα εμβόλια δεν σε μολύνουν. Είναι λάθος να χρησιμοποιείς αυτην την λέξη. Το ελάχιστο ιικό φορτίο που εισέρχεται στο σώμα σου είναι γενικώς ανενεργό για να το πω λίγο πρόχειρα χάριν συντομίας. Στα ιατρικά χρονικά δεν υπάρχει ούτε ένας άνθρωπος που να ΜΟΛΎΝΘΗΚΕ και να αρρωστησε από το εμβόλιο που του έκαναν.
Αυτό το μεσαιωνικό τύπου κυνηγι στα εμβόλια, είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και μια μαλακία εφάμιλλη της θεωρίας της επίπεδης γης.
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙς ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ 1.000 ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΚΟΥΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ 1.000.000 ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ ΟΠΩΣ Η ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΒΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΟΣΟΥ ...ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΤΟΙΜΩΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ
Η χορήγηση αντισωμάτων ή ορός σε απλά ελληνικά, δεν σε προφυλάσσει από τις ασθένειες και δεν λειτουργεί στα παντα. Έχεις πάντα το κίνδυνο να κολλήσεις οποιονδήποτε ιό.
Η λύση που προτείνεις με τα φάρμακα είναι πάλι απαράδεκτη και πλήρως επικίνδυνη για την υγεία. Εκτος από το ότι καταστρέφουν υπαρ και στομάχι, η μακροχρόνια χρήση τους ενισχύει τους παθογονους μικροργανισμους, από συντονίζει και διαλύει το ανοσοποιητικό, διαταράσσει την φυσική χλωρίδα και πανίδα του σώματός μας. Για αυτό σε πολλές θεραπείες χρησιμοποιούνται κοκτέιλ φαρμάκων. Προσπαθούν να μειώσουν τις επιπτώσεις, αλλά εν τέλει πάντα υπάρχουν. Εν αντιθέσει με το εμβόλιο που δεν έχει. Και για αυτούς ακριβώς τους λόγους οι ΕΠΙΣΤΉΜΟΝΕΣ προσπαθούν να φτιάξουν εμβόλιο και όχι απλά μια φαρμακευτική αγωγή, καθώς και δεν υπάρχουν παρενέργειες (όπως στα φάρμακα) και το ανοσοποιητικό γίνεται πολύ πιο ισχυρό και είναι η μόνος τρόπος για την εξάλειψη των ιών.
Μήπως να εμπιστευτούμε λοιπόν οτι μας λενε οι επιστήμονες για τα εμβόλια και όχι ο κάθε γελοίος Αlex Jones;
Λέω εγώ τώρα.
ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:!!!ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΔΙΑ ΒΙΟΘΥ ΤΟΥ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ !!
[b]
Μα μα αυτό ακριβώς κάνει το εμβολιο. Ακριβώς αυτό όμως. Είδες που χωρίς να το ξέρεις βρίσκεις λογική την λειτουργία του εμβολίου; Αν γνώριζες τι είναι και πως δρα το εμβόλιο δεν θα έγραφες όλα αυτά τα τέρατα κατά του εμβολιασμού.
Πραγματικά δεν έχεις ιδέα πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που κάνεις.
Κάπου εδώ σταμάτησα να διαβάζω τα όσα εγραψες. Θεωρώ την θέση σου επικίνδυνη για το κοινωνικό σύνολο και θα προχωρήσω σε αναφορά του νηματος.
Σε παρακαλώ Μαζέψου. Δεν μπορείς να μιλάς για επιστημονικά πράγματα χωρίς να έχεις ιδέα. Δεν συζητάς με την φίλη σου αν είναι πιο ωραίο να φοράς μάξι ή μίνι φουστα. Κανείς ότι έκανα και αυτοί οι μεσαιωνικοί χριστιανοταλιμπαν με την θεία λειτουργία. Έλεος.