κοιτάξτε ενδεικτικές τοποθετήσεις...
Προέλλην έγραψε:Ρε μλκς, τι γέλιο με τους μεγαλο-ζαίους μετά τις εκλογές![]()
Μετά την σίγουρη καθαρή νίκη τους και το μαύρισμα του Κούλη απο τον λαό, μετά τον τσίφρα που ερχόταν ΜΕ ΦΟΡΑ, που τον έρενε ο λαός με γαρούφαλα, τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις, τώρα έχουν βάλει τις πλερέζες και με στόμφο μιλάνε για ανασυγκρότηση, για γενναίο τσίφρα που βγήκε μπροστά και πήρε την ευθύνη, και έχουν πιάσει το παραμύθι ψηφίστε μας, τώρα βέβαια όχι για τίποτε προοδευτικές κυβερνήσεις, αλλά για να μην σας κάνει ντα ο μπαμπούλας ο Κούλης.
Βρώμισε πτωμαϊλα, και τα πράσινα ανοιχτομάτικα όρνια γυροφέρνουν το σάπιο κουφάρι του πιο χυδαίου τσογλαναραίικου λαϊκίστικου μορφωματος που έβγαλε ο τόπος, μετά την ΧΑ.
viewtopic.php?f=71&t=14733&start=70
Προέλλην έγραψε:Ηλιόπουλος τώρα στην ΕΡΤ. Τα ξέρει όλα! Με στόμφο! Δασκαλεύει κιόλας!
viewtopic.php?f=71&t=14733
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Adminović έγραψε:
Λέει failed state την Αργεντινή, με χρέος 80% επί του ΑΕΠ, ο τύπος που στηρίζει αυτόν που στην Ελλάδα έχει φέρει το χρέος στο 200% του ΑΕΠ.
Τί ζούμε ρε μαλακες...![]()
![]()
Οντως εχει μικρο εξωτερικο χρεος η Αργεντινη
Γιατι τα τελευταια 25 χρονια δεν την δανειζει σχεδον κανεις![]()
![]()
Θα μπορουσε ομως να ειναι σε ακομη πιο τραγικη κατασταση
Να εχει δηλαδη εξωτερικο χρεος 0% του ΑΕΠ
Τοτε θα ηταν κυριολεκτικα μια χωρα γεματη ζομπι
viewtopic.php?f=71&t=14733&start=70
και ξέρετε γιατί είναι απίστευτα όμορφο αυτό που συμβαίνει σας αποτέλεσμα αυτών των εκλογών;
Το ότι μοιράστηκε η κοινωνία μας,
σε "αυτούς " και στους "άλλους"
αυτοί είναι το 40% που ψήφισε νουδου και οι άλλοι είναι όλοι οι άλλοι που θα αναγκαστούν να υπομείνουν για άλλα 4 χρόνια αυτό που έρχεται
Αρα τέλος οι χάρες
δεν πειράζει, μόνο μίσος για όποιον υποφέρει απο δω και μπρος
Μπήκα στο γραφείο μετά τις εκλογές, φωνάζοντας κούλη δαγκωτό...!!!!!
τους είδα ότι ψιλοσοκαρίστηκαν
σου λέει αυτός εδώ προοδευτικός, που νοιάζεται , που είναι ανθρωπιστής (κλπ μαλακίες... που τελείωσαν..)
πιο πολύ όμως σοκαρίστηκαν όταν συνέχισε η κουβέντα..
εκεί που συνάδελφοι του κκε και του πασοκ ακόμα και νουδήτες λέγανε ότι σε αυτή την κοινωνία πχ πληρώνω φόρους και δεν έχω παροχές, η απάντηση είναι ότι έτσι θέλει ο κυρίαρχος λαός του 40%..!!!!!!!!!!!!!!
επί τρεις ώρες συνεχίστηκε το ίδιο σκηνικό...μέχρι που πάθανε εγκεφαλικά..
Ακόμα και οι νεοδημοκράτες σοκαρίστηκαν που σου λέει,,, δεν θέλουμε τον κούλη με 180 έδρες στη βουλή
( κοίτα τι ζώα είναι..)
σου λέει θέλουμε τον κούλη , αλλά με 152 έδρες για να μην είναι πολύ σίγουρος
και μας σκυλογαμήσει
οοοχι ρε καθίκια
όλοι κούλη δαγκωτό, τέλος
κούλη γάμα τους να το ευχαριστηθώ
Αρα πρέπει να καταλάβετε ότι είμαστε "αυτοί" και "εμείς"
στη βάση αυτή νομίζω ότι πρέπει να κυριαρχήσει μίσος απέναντί τους
χωρίς καμία ενοχή
Δηλ γιατί να νιώσω κανένα έλεος για τον πορδέλληνα;
κανένα.. ας ψοφήσει και θα το ευχαριστηθώ
να του πάρουν το σπίτι, να χάσει τη δουλειά του κλπ κλπ
( στη θέση του προδ βάλτε όποιον ψήφισε και προπαγαναδίζει με τέτοιο αισχρός τρόπο τον νεοφιλαριό)
Δεν τον ξέρω το φουκαρά , αλλά δεν μας ενδιαφέρει
Το σοκ απο το 40% σαν νούμερο για όποιον συνειδητοποιεί τι δείχνει είναι τεράστιο
Χωρίς να έχουμε τάση να ψηφίζουμε σύριζα, όπως εγώ που μου αρέσει άλλο μικρότατο κόμμα
σαν θέσεις και απόψεις, αλλά τώρα πια κούλη δαγκωτό ( ναι θα πάρει την ψήφο μου τώρα)
νομίζω ότι όλος ο κόσμος κατάλαβε αυτό το πράγμα
πάντα θα υπάρχει ο μαλακάκος συνταξιούχος, που κοίταξε την συνταξούλα του, ο μικροέμπορος που κοίταξε την εισπραξούλα του η σκατονοικοκυρά που είναι άμεμπτου ηθικής και όποιος άλλος που κοίταξαν την πάρτη τους
Αυτούς λοιπόν πρέπει να τους μισούμε. Τέλος
και να ευχόμαστε να ψοφήσουν ,να τους πάρουν το σπίτι, το κεφάλι κλπ
κανένα έλεος
Δεν είναι το 20% του συριζα, χεστήκαμε για τον καραγκιόζη τον τσίπρα και τον θίασό του, είναι το 40% της αποδοχής του νεοφιλελευθερισμού που φέρνει αυτή τη συνειδητοποίηση...!!!!!