Θανασης Καρτερος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιαν 2016, 16:18

Ο συγκεκριμενος εχει στηλη στην Αυγη,και του αναγνωριζω οτι σε αντιθεση με καμπιες σαν το Σταθη,δεν υποκρινεται οτι νοιαζεται για το καλο του τοπου,αλλα γραφει για την εκλογικη επιβιωση του ΣΥΡΙΖΑ και μονο.

Ενδεικτικο ειναι το αρθρο του ονοματι ''Έρχεται βροχή, έρχεται μπόρα''.
Ποια ειναι η μπορα?Μην ειναι το ασφαλιστικο?Μην ειναι το φορολογικο?
Επουσιωδη ζητηματα.

Η μπορα δεν ειναι τιποτα αλλο απο τη φθορα του καημενου ΣΥΡΙΖΑ λογω των μετρων που θα περασει

η πικρή αλήθεια είναι πως στο πρώτο τρίμηνο του 2016 η κυβέρνηση θα βαδίζει σε στενωπό, όπως θα έλεγε και ο γλωσσοπλάστης Ανδρέας Παπανδρέου. Στενωπό μάλιστα πολύ στενή, αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς.


Είτε προέρχεται από τα δεξιά, είτε από τα αριστερά, η επίθεση θα εντείνεται. Ούτε μέρα, ώρα, λεπτό ανάσας δεν πρόκειται να δοθεί στην κυβέρνηση. Επιδιώκουν την αποσύνθεσή της, τη διάλυσή της, την ανατροπή της. Προς γνώσιν.


Δύσκολα τα πράγματα λοιπόν. Πυκνά πυρά από πολλές μεριές. Πράγμα που απαιτεί, πρώτον, γερή άμυνα, συμπαγή κοινοβουλευτική ομάδα, απαντήσεις διεξοδικές στις καταστροφικές ανοησίες που ακούγονται και γράφονται και εξηγήσεις, εξηγήσεις, εξηγήσεις. Και δεύτερον, αποφασιστική επίθεση με όλα τα ράμματα που υπάρχουν για τη γούνα όσων παριστάνουν τους τιμητές του ΣΥΡΙΖΑ και τους εκτιμητές της λαϊκής ευημερίας. Γιατί παράγινε το κακό με τους έξαλλους, που εμ γαμούν, εμ σκούζουν.

Τελευταίο, αλλά όχι αμελητέο. Αυτό το δύσκολο τρίμηνο χρειάζεται πολύ Τσίπρα. Στα δύσκολα όλοι κοιτούν τον αρχηγό - έτσι πάει το πράγμα...


http://www.avgi.gr/article/6168570/erxe ... etai-mpora

Δυσκολα τα πραγματα λοιπον.Ο κοσμος αντιδρα στις μαλακιες που κανουμε,και θα χασουμε το χαρτζιλικι απο το κομμα.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρεπει να αυξησει τις συνταξ...μουαχαχα τι καθομαι και λεω,αυτο που πρεπει να κανει ειναι επικοινωνιακα παιχνιδια για να αντιμετωπισει τα παιχνιδια της αντιπολιτευσης.

Ποιος χεστηκε για τις συνταξεις,εμεις συνταξη απο την Κουμουνδουρου θα παρουμε.Αντι να βρουμε λεφτα για το ασφαλιστικο,θα βρουμε ραμματα για τη γουνα του Κυριακου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιαν 2016, 16:21

Το επομενο αρθρο που θα βαλω ειναι τοσο ''καλο'' που θα μπει ολοκληρο

Φτάνει το ξύλο!

Πρέπει να το παραδεχτούμε. Στη μάχη της επικοινωνίας, της προπαγάνδας, και τελικώς της αλήθειας, τρώμε ξύλο. Κατά περίπτωση μάλιστα ξύλο άγριο. Έντυπο, ηλεκτρονικό, τηλεοπτικό, ραδιοφωνικό, καφενειακό, αλλά πάντως ξύλο. Ένας χαιρέκακος γελοιογράφος θα μπορούσε να σκιτσάρει μια ομάδα από τραυματίες, με μελανιασμένα μάτια, σπασμένα χέρια, μπανταρισμένα κεφάλια και πόδια στον γύψο, με επιγραφή: "Η Μαχόμενη Κυβέρνηση Τσίπρα". Διότι ελάχιστοι είναι -αν υπάρχουν- οι υπουργοί, οι υφυπουργοί, οι αναπληρωτές και οι επίκουροι, που να μην έχουν υποστεί το απαραίτητο μπούλινγκ. Μερικοί μάλιστα, με πρώτο τον Τσίπρα, πολύ περισσότερο από το απαραίτητο.

Και δεν είναι μόνο τα πρόσωπα, είναι και οι πολιτικές. Μας παίρνουν κάθε μέρα τα σπίτια, τις συντάξεις, τα δικαιώματα, τα χωράφια, τις γυναίκες και το κωνσταντινάτο φλουρί. Ο ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται για όλα τα δεινά της δικαιοσύνης που δεν άλλαξε μέσα σε μερικούς μήνες, της αστυνομίας που δεν συμμορφώθηκε μέσα σε μερικές εβδομάδες, του κρατικού μηχανισμού που δεν έγινε σύμμαχος του πολίτη από τον Σεπτέμβρη. Και του καπιταλισμού φυσικά, που εξακολουθεί να υπάρχει προς ντροπή της αριστερής κυβέρνησης. Αυτό το τελευταίο είναι μάλιστα το πιο αγαπημένο των εξ αριστερών, που ανασύρουν για τη γούνα μας ράμματα παρελθόντων δεκαετιών, φλερτάροντας και με πατρόν σοσιαλφασισμού.

Αυτή είναι η κατάσταση, και όσον αφορά τους από 'κεί δεν πρόκειται να αλλάξει. Είναι πολλά τα λεφτά, Άρη. Όσον αφορά όμως τους από 'δώ, δύο είναι οι δρόμοι. Ή θα τα διπλώσουμε και θα περιμένουμε να πέσει η πίτα για να τη φάμε, με εμπιστοσύνη στη δύναμη των ιδεών μας και λοιπά. Ζήσε μαύρε μου, δηλαδή, να φάει τριφύλλι κι ο Μητσοτάκης, που προέβλεψε ότι η κυβέρνηση τελευτά αυτόν ακριβώς τον μήνα. Ή θα περάσουμε στην αντεπίθεση με όσα μέσα διαθέτει η Αριστερά -και διαθέτει πολλά και αποτελεσματικά. Έντυπα, ηλεκτρονικά, διαδικτυακά. Και κυρίως μπίρι - μπίρι, που πάει να πει προσωπική συζήτηση, ανθρώπινη επαφή, πρόσωπο με πρόσωπο συζήτηση.

Αυτά για τους αποκάτω. Αλλά κινηθείτε πιο ζωηρά κι εσείς οι από πάνω. Όχι μόνο με ανακοινώσεις και από εχθρικές τηλεοράσεις. Στον κόσμο! Να σας δει ο βομβαρδισμένος από Μνημόνια και προπαγάνδα από κοντά. Να μιλήσει, να ζητήσει, να διαφωνήσει, να προτείνει. Συζητάμε το ασφαλιστικό με τους ασφαλίζοντες. Με τους ασφαλισμένους, γιατί όχι; Με όσους υποχρεώνονται να δουλεύουν κυριακάτικα, γιατί όχι; Με τους αγρότες, γιατί όχι; Είστε υποχρεωμένοι να κάνετε αχώνευτα πράγματα; Καλώς. Εξηγήστε όμως, και εξηγηθείτε. Από κοντά, όχι μόνο από παράθυρα. Στο κάτω - κάτω, κανένας αριστερός, επαναστάτης, ριζοσπάστης, μεταρρυθμιστής δεν έγινε ηγέτης του λαού του από το γραφείο του...


http://www.avgi.gr/article/6190108/ftanei-to-xulo-

Τρωμε πολυ ξυλο.Δεν μας νοιαζει που τα χουμε κανει ολα μνι και ο κοσμος δε θελει να μας κανει ζωγραφιστους.
Φυσικα δεν εχουμε καμια προθεση να ανατρεψουμε αυτην την κατασταση.

Για αυτο θα πιασουμε στο μπιρι μπιρι τον κοσμο,μπας και μεταπεισουμε κανενα αφελη και ανεβουν τα ποσοστακια μας.
Να κατεβουν και απο τα παραθυρα να ουμ οι βουλευτες μας να πιουν κανενα καφεδακι με τιποτα συνταξιουχους μπας και μας ξαναψηφισουν.

Γιατι αυτο νοιαζει αυτον που ενδεχομενως αγοραζει την Αυγη.Πως θα ανεβουν τα ποσοστακια του Τσιπρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιαν 2016, 16:27

Ο Δάκτυλος κι εμείς

Η Δεξιά ως κυβέρνηση χρησιμοποιούσε από πάντα για τις ανεπιθύμητες λαϊκές κινητοποιήσεις τον παντοδύναμο Δάκτυλο.


Ευτυχώς η σημερινή κυβέρνηση δεν έχει αυτό το χούι -ο Δάκτυλος μας έλειπε. Και ούτε πρέπει να το αποκτήσει, όσο κι αν μπει σε πειρασμό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κλείσουμε τα μάτια σε ένα αυτονόητο γεγονός: Οι κινητοποιήσεις στην κοινωνία παράγουν δραστικά και άμεσα αποτελέσματα στην πολιτική


Θέλω να πω ότι κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας -με μικρό δέλτα- όταν απλώς μένουμε στο αυτονόητο, ότι οι κοινωνικές ομάδες που κινητοποιούνται σήμερα έχουν κάθε μια το δίκιο τους. Έχουν, τελεία. Και καλώς το διεκδικούν, παύλα. Από και πέρα όμως, δεν μπορεί κανείς να κάνει ότι δεν καταλαβαίνει τα πολιτικά συμφέροντα που επενδύονται στις κοινωνικές αναταράξεις. Όταν ο Μητσοτάκης υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση τελειώνει μέχρι τον Μάιο, ο Παναγιώτης υπολογίζει ότι η κυβέρνηση μετράει μήνες, τα κανάλια της διαπλοκής διεξάγουν ταξικό αγώνα και κάποιοι από τους λοιπούς βλέπουν να έρχεται ακυβερνησία και χάος, τότε συγνώμη, αλλά το θέμα πάει πολύ πέρα από το ασφαλιστικό.

Ε, και; Ε, και, ο κόσμος θα διαδηλώνει, αλλά και η κυβέρνηση ας μην κωλώνει. Πρώτον, να προστατέψει τον εαυτό της από την προστασία της Αστυνομίας -ο νοών νοήτω. Και δεύτερον, να εξαντλήσει κάθε περιθώριο διαλόγου και βελτιώσεων στις δύσκολες για πολύ κόσμο ρυθμίσεις. Από κει και πέρα, είναι δουλειά του κόμματος και του καθενός -τώρα δοκιμάζονται όλοι, παιδιά- να αναδεικνύει τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε κείνους που παλεύουν για στροφή προς το καλύτερο και σε κείνους που δουλεύουν για επιστροφή στο τρισχειρότερο. Μάκης Βορίδης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, το είδατε;


http://www.avgi.gr/article/6204653/o-daktulos-ki-emeis

Η Δεξια παντα εβλεπε Δακτυλο πισω απο τις κινητοποιησεις.
Εμεις δε το κανουμε αυτο,ΑΛΛΑ :D πισω απο τους διαδηλωτες ειναι ο Λαφαζανης,ο Μητσοτακης και ο Βοριδης.
Που να βλεπαμε Δακτυλο δηλαδη.

Αυτοι καλα κανουν και διαδηλωνουν,αλλα εμεις θα τους γραψουμε στα @@ μας.
Εχουμε στοματα να θρεψουμε και συγγενεις να διορισουμε.Δεν ειναι παιξε γελασε η κατασταση.
Για αυτο ας κανονισουμε στημενους διαλογους με τους διαδηλωτες για να φανει οτι νοιαζομαστε για αυτους.

ΥΓ Ο μονος Δακτυλος που υπαρχει,ειναι του Σοιμπλε και βρισκεται στον κωλο του Καρτερου και του υπολοιπου ΣΥΡΙΖΑ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster
Δημοσιεύσεις: 1721
Τοποθεσία: Through the Looking-Glass

Re: Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό Diego » 24 Ιαν 2016, 16:56

η πικρή αλήθεια είναι πως στο πρώτο τρίμηνο του 2016 η κυβέρνηση θα βαδίζει σε στενωπό, όπως θα έλεγε και ο γλωσσοπλάστης Ανδρέας Παπανδρέου. Στενωπό μάλιστα πολύ στενή, αν θέλουμε να είμαστε απόλυτα ακριβείς.


Η Δεξιά ως κυβέρνηση χρησιμοποιούσε από πάντα για τις ανεπιθύμητες λαϊκές κινητοποιήσεις τον παντοδύναμο Δάκτυλο.


Εικόνα
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover
Δημοσιεύσεις: 13629
Τοποθεσία: Καλαμάτα

Re: Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Ιαν 2016, 09:45

Λαχουρένιος έγραψε:Ο συγκεκριμενος εχει στηλη στην Αυγη,



Και πρόκειται για τον ορισμό της αριστερής γλίτσας. Καριερίστας που μέχρι το 91 ήταν ένα από τα κορυφαία μέλη της συμμορίας που ήθελαν να διαλύσουν το κκε μέσα στο συνασπισμό να του πάρουν τις επιχειρήσεις και τον 902 και να κάνουν το κόμμα σαν τα μούτρα τους.
Έφαγαν τότε το ξύλο της αρκούδας τους πέταξαν έξω από το κόμμα και βρήκαν στέγη άλλοι στο πασόκ τον σύριζα τη νδ στα κωλοκάναλα της διαπλοκής και όπου αλλού τους έκατσε για να βγάζουν φράγκα πουλώντας αριστεριλίκι στους ηλίθιους και εξυπηρέτηση στα αφεντικά τους.
Σήμερα συνεχίζει να εκτελεί υπηρεσία αποδεικνύοντας ότι άξια έπαιρνε και παίρνει το μισθό του.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό exomotis » 25 Ιαν 2016, 11:12

Ωραιο το σχημα.
Απολυτα συμφωνοι ο Ναζουλεος με τον νεροκουβαλητη των χυδαιων ψευτων αλητων που διελυσαν την χωρα, γραφουν τα ιδα ακριβως για να τα βλεπουν ολοι.
Παντα τετοια με<< κομμουνιστο>>ναζι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιαν 2016, 11:18

Εσεις συνεχιζετε τη διαλυση της χωρας και η εννοια του Καρτερου δεν ειναι να σταματησει η διαλυση,αλλα το πως θα την σκαπουλαρουν οι απατεωνες του ΣΥΡΙΖΑ απο τις λαικες αντιδρασεις.

Για αυτο ειναι καταπτυστος.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό exomotis » 25 Ιαν 2016, 11:52

Αυτο λεει ενας νεροκουβαλητης, και το εξηγει οπως αυτος μεσα στο μισος του και την πολιτικη του ανικανοτητα θελει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker
Δημοσιεύσεις: 49425
Τοποθεσία: Γεφυρα

Re: Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιαν 2016, 11:54

Αυτο λεει η πραγματικοτητα,απο την στιγμη που υπογραψατε τριτο μνημονιο.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader
Δημοσιεύσεις: 6500

Re: Θανασης Καρτερος

Δημοσίευσηαπό exomotis » 25 Ιαν 2016, 12:00

Αυτο λεει η πραγματικοτητα απο την στιγμη που δεν επρεπε να εισαι ενας ανευθυνος τυχωδιοκτης, σαν μερικους απο εσας.
Οταν εχεις πει απο πριν οτι δεν εισαι μαγος , τι κανεις μετα, αυτο που θελεις για να καταστραφει η χωρα και να λες και στην μια και στην αλλη περιπτωση κουτοπονηρα παντα, οπως απο την αρχη εδω μεσα κανετε μερικοι , να...δικιο ειχα .
Δεν περασε προγραμμα κατατσραφηκαμε, περασε προγραμμα παλι καταστραφηκαμε.
Αλλα κουβεντα για το τι θελετε και τι λενε τα αφεντικα σου εδω.
Τζιιζζ ε.
0 .


Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”