Adminović έγραψε:Προέλλην έγραψε:Έτσι, θα το κλείσει το μαγαζί ο Μπιλ (σαν την τελειωμένη Δύση). Ειδικά τώρα που έρχονται τα καινούργια τα OS απο κίνα, ρωσία, βραζιλία, ινδονησία μεριά.
Δεν ανησυχεί (για την ώρα).
Υπάρχει ακόμα αρκετά μεγάλη μάζα προβάτων που θα συνεχίσουν να τον πληρώνουν για να τους παρακολουθεί και να τους βομβαρδίζει με διαφημίσεις.
Βέβαια, τα τελευταία ευτράπελα και παλινωδίες οπωσδήποτε αφύπνισαν κάποιους που εγκατέλειψαν το μαντρί.  

 
Πιο νεαρός και αφελής, πίστευα ότι τα Windows είναι για την Σούλα και τον Τάκη, και ότι στην βιομηχανία ως βαθαίοι νιωσάδες τρέχουν τίποτε Linux, BSD, openWRT.
Mε AΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ μπορώ να δηλώσω ΥΠΕΥΘΥΝΑ σήμερα, μετά ΠΛΗΡΟΥΣ γνώσεως, ότι ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ο πλανήτης (από ΗΠΑ και Κίνα, μέχρι Βραζιλία, Ινδονησία και  Ταϊβάν), κινείται βιομηχανικά με Windows. Απο το τάδε work-station της Li Zhang που τρέχει ERP, μέχρι την μηχανή των $10.000.000 στο κατάστρωμα που τυπώνει εξαρτήματα για μαχητικό αεροσκάφος.
ΜΑΛΑΚΕΣ, υπάρχουν υπερσοβαρές μηχανές, εταιριών μεγαθηρίων, που τρέχουν Windows XP. Στην Κίνα έχουν δικιά τους έκδοση των ΧP για τις μηχανές που την υποστηρίζουν ακόμη   
.gif)