Μια χαρά είναι τα win10 αρκεί να μην είναι τα home edition (γενικά τα home edition σε όλες τις version των windows είναι για τον πούτσο) και να μην είναι σπασμένα.
Θα έλεγα κι εγώ να βάλεις linux, αλλά θα πρωτοτυπήσω και θα σου προτείνω να αγοράσεις ένα mac έτσι για το diversity.
Κλαίω
-
'71
- Crazy poster

Re: Κλαίω
itteithe έγραψε:Μια χαρά είναι τα win10 αρκεί να μην είναι τα home edition (γενικά τα home edition σε όλες τις version των windows είναι για τον πούτσο) και να μην είναι σπασμένα.
Θα έλεγα κι εγώ να βάλεις linux, αλλά θα πρωτοτυπήσω και θα σου προτείνω να αγοράσεις ένα mac έτσι για το diversity.
Εδώ δεν είχε λεφτά να φτιάξει το ψυγείο η κοπέλα ρε συ και της προτείνεις να πάρει μακ;Ο μοναδικός με μακ που γνώρισα στην πραγματική ζωή ήταν ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο που είχε σπουδάσει σε Καναδά,Αμερική πέραν της Ελλάδος.Τι μου θύμισες....
0 .
-
Spark
- Extreme poster

'71 έγραψε:Εδώ δεν είχε λεφτά να φτιάξει το ψυγείο η κοπέλα ρε συ και της προτείνεις να πάρει μακ;
η "κοπέλα" δεν εχει πρόβλημα, μέχρι τον ιανουάριο του 2020 θα αλλάξουν πολλά στη ζωή της.
εύχομαι να μην έχει πρόβλημα ουτε και μετά

1 .
-
itteithe
- Extreme poster

'71 έγραψε:itteithe έγραψε:Μια χαρά είναι τα win10 αρκεί να μην είναι τα home edition (γενικά τα home edition σε όλες τις version των windows είναι για τον πούτσο) και να μην είναι σπασμένα.
Εδώ δεν είχε λεφτά να φτιάξει το ψυγείο η κοπέλα ρε συ και της προτείνεις να πάρει μακ;Ο μοναδικός με μακ που γνώρισα στην πραγματική ζωή ήταν ένας καθηγητής στο πανεπιστήμιο που είχε σπουδάσει σε Καναδά,Αμερική πέραν της Ελλάδος.Τι μου θύμισες....
Ναι, αλλά δεν έγραψα ποιας χρονολογίας mac να πάρει

1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Κάτι που μπορείτε να κάνετε είναι να εγκαταστήσετε σε διάφορα usb (εννοείται με αρκετά GB χώρο) κι από ένα λειτουργικό και να δουλεύετε όποιο θέλετε σε όποιο πισι κι αν πάτε.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
bizeli
- Moderator

Spark έγραψε:ατυχής τίτλος, τόσα ποστ για το τιποτα. πως φαίνονται οι άσχετοι χρήστες..
πελάτη της microsoft κάνε και μνημόσυνο,
αφου ετσι ή αλλιως θα τα σκάσεις πάλι
Spark έγραψε:η "κοπέλα" δεν εχει πρόβλημα, μέχρι τον ιανουάριο του 2020 θα αλλάξουν πολλά στη ζωή της.
εύχομαι να μην έχει πρόβλημα ουτε και μετά

0 .
-
bizeli
- Moderator

Adminović έγραψε:bizeli έγραψε:
Περιμένω τον πρώτο που θα΄ρθει να μου πει να βάλω linux.
Ήρθα!![]()
https://linuxmint.com/download.php
Λυπάμαι τότε εσύ 'θα τα ακούσεις.
Αγαπητέ μου φίλε "άκου εμένα που ξέρω" λινουξά,
μας τα έχετε κάνει τσουρέκια κάθε φόρα ό,τι πρόβλημα και να έχουμε να λέτε "βάλε linux".
Χώρισα με τον γκόμενο. Βάλε λίνουξ.
Μου κάηκε το φαΐ. Βάλε λίνουξ.
Πέθανε η γάτα μου. Βάλε λίνουξ.
Κάνει κρύο. Βάλε λίνουξ.
Το ξέρουμε το λίνουξ. Αλλά επιλέγουμε microsoft.
Σταματήστε να έχετε το ύφος λες και απευθύνεστε σε τίποτα νουμπάδες.
Το πώς θα δουλεύει ο καθένας στον υπολογιστή του είναι προσωπική του υπόθεση.
Δεν υπάρχει χειρότερο και καλύτερο.
Υπάρχει τι με βολεύει και τι δε με βολεύει.
Επειδή κάτι βολεύει εσένα, δε σημαίνει ότι βολεύει εμένα.
Και τέλος είμαι της άποψης ότι κάτι που με βολεύει και κάνω τη δουλειά μου, δεν υπάρχει κανένας λόγος να το αλλάξω.
Εδώ πχ μια απλή αναβάθμιση κάνουν κάποια προγράμματα και μας σπάνε τα @@ γιατί κάνουν μικροαλλαγές, πού να συνηθίσεις ολόκληρο καινούριο λειτουργικό.
Και μην πεταχτεί κανείς και πει ότι δεν έχουν ουσιαστικές διαφορές.
Δουλεύω και με linux.
Αλλά όπως είπα με βολεύουν περισσότερο τα windows.
Σόρι αντμίν δεν είναι προσωπικό το θέμα. Αλλά εκπροσωπείς τους λινουξάδες.

1 .
-
bizeli
- Moderator

itteithe έγραψε:Θα έλεγα κι εγώ να βάλεις linux, αλλά θα πρωτοτυπήσω και θα σου προτείνω να αγοράσεις ένα mac έτσι για το diversity.
Αυτά δεν πρόκειται να τα δούμε ποτέ. Είναι μόνο για πλούσιους.
Αλλά πέρα από αυτό εδώ ένα κινητό της apple είχαμε κάποτε και μας έβγαλε την πίστη. Μη νομίζεις. Μου το χάρισαν. Δεν το αγόρασα.
Έφαγε σούτι με συνοπτικές.
Μακριά
1 .
.gif)