Υπάρχει ανάγκη εντός προσθεσμίας 12 Ιανουαρίου να αναβαθμίσω το Windows7 professional σεWindows10 διαφορετικά κινδυνεύω;
-
NikosVy
- Extreme poster

Υπάρχει ανάγκη εντός προσθεσμίας 12 Ιανουαρίου να αναβαθμίσω το Windows7 professional σεWindows10 διαφορετικά κινδυνεύω;
Ισχύει τέτοιο πράγμα για το σταθερό μου PC;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
vallon
- Supreme poster

Re: Υπάρχει ανάγκη εντός προσθεσμίας 12 Ιανουαρίου να αναβαθμίσω το Windows7 professional σεWindows10 διαφορετικά κινδυν
Δυστηχώς τα πράγματα είναι ακόμα χειρότερα,
Εάν δεν τρέξει αμέσως να γραφτείς στη νεολαία του συριζα, το πισι σου μετά απο χρονικό διάστημα ενός πεντάλεπτου θα αρχίσει να αυτοκαταστρέφεται και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό.
Στείλε άμεσα email εγγραφής για να γλυτώσεις τον υπολογιστή σου.
Εάν δεν τρέξει αμέσως να γραφτείς στη νεολαία του συριζα, το πισι σου μετά απο χρονικό διάστημα ενός πεντάλεπτου θα αρχίσει να αυτοκαταστρέφεται και δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα γι αυτό.
Στείλε άμεσα email εγγραφής για να γλυτώσεις τον υπολογιστή σου.
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
itteithe
- Extreme poster

Re: Υπάρχει ανάγκη εντός προσθεσμίας 12 Ιανουαρίου να αναβαθμίσω το Windows7 professional σεWindows10 διαφορετικά κινδυν
Αν δεν κάνω λάθος, το support λήγει από 14 Ιανουαρίου. Ναι, η αλήθεια είναι πως μετά από αυτήν την ημερομηνία το Windows 7 δεν θα λαμβάνει ούτε security patches. Παρ' όλ' αυτά μπορείς να αγοράσεις Extended Security Updates (ESU ->εδώ για το τι ισχύει - ευτυχώς έχεις professional γιατί δεν ισχύει για home edition<-), για να έχεις υποστήριξη όσον αφορά την ασφάλεια.
Πάντως, τα λεφτά που θα δώσεις για το παραπάνω, είναι όσα περίπου θα πρέπει να δώσεις για να πας σε windows 10 professional. Θα πρότεινα να συνέχιζες με την αναβάθμιση, παρά με την αγορά του ESU. Τα windows 10 είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές λειτουργικό σύστημα.
Πάντως, τα λεφτά που θα δώσεις για το παραπάνω, είναι όσα περίπου θα πρέπει να δώσεις για να πας σε windows 10 professional. Θα πρότεινα να συνέχιζες με την αναβάθμιση, παρά με την αγορά του ESU. Τα windows 10 είναι ένα αρκετά αξιοπρεπές λειτουργικό σύστημα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
NikosVy
- Extreme poster

itteithe έγραψε:Αν δεν κάνω λάθος, το support λήγει από 14 Ιανουαρίου. Ναι, η αλήθεια είναι πως μετά από αυτήν την ημερομηνία το Windows 7 δεν θα λαμβάνει ούτε security patches. Παρ' όλ' αυτά μπορείς να αγοράσεις Extended Security Updates (ESU ->εδώ για το τι ισχύει - ευτυχώς έχεις professional γιατί δεν ισχύει για home edition<-), για να έχεις υποστήριξη όσον αφορά την ασφάλεια.
Να δώσω λοιπόν 165 Ευρώ να πάρω το Windows 10 Professional από το Πλαίσιο. Το Word Office το οποίο έχω συνηθίσει (σε όχι νόμιμη κόπια) μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
itteithe
- Extreme poster

NikosVy έγραψε:Να δώσω λοιπόν 165 Ευρώ να πάρω το Windows 10 Professional από το Πλαίσιο. Το Word Office το οποίο έχω συνηθίσει (σε όχι νόμιμη κόπια) μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα;
Αν εννοείς λειτουργικά, δεν θα έχεις πρόβλημα, υποθέτοντας οτι θέλεις να εγκαταστήσεις πάλι την πειρατική έκδοση και στο 10 (φαντάζομαι το office 2007). Τώρα νομικά, νομίζω ξέρεις καλύτερα για το αν θα έχεις πρόβλημα (αν και υποθέτω πως αν μιλάμε για προσωπική χρήση στο σπίτι, δεν τίθεται ζήτημα - αν είναι στον επαγγελματικό σου χώρο ίσως και να έχεις πρόβλημα σε έναν πιθανό έλεγχο).
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
NikosVy
- Extreme poster

itteithe έγραψε:NikosVy έγραψε:Να δώσω λοιπόν 165 Ευρώ να πάρω το Windows 10 Professional από το Πλαίσιο. Το Word Office το οποίο έχω συνηθίσει (σε όχι νόμιμη κόπια) μπορεί να μου δημιουργήσει πρόβλημα;
Αν εννοείς λειτουργικά, δεν θα έχεις πρόβλημα, υποθέτοντας οτι θέλεις να εγκαταστήσεις πάλι την πειρατική έκδοση και στο 10 (φαντάζομαι το office 2007). Τώρα νομικά, νομίζω ξέρεις καλύτερα για το αν θα έχεις πρόβλημα (αν και υποθέτω πως αν μιλάμε για προσωπική χρήση στο σπίτι, δεν τίθεται ζήτημα - αν είναι στον επαγγελματικό σου χώρο ίσως και να έχεις πρόβλημα σε έναν πιθανό έλεγχο).
Ευχαριστώ για τη βοήθεια.
1 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Απο την στιγμη που δεν βγαινουν αναβαθμισεις ασφαλειας για τα 7 η αλλαγη τους ειναι μονοδρομος εκτος και αν δεν συνδεεσαι καθολου στο ιντερνετ.
1 .
-
Ch29
- Rookie poster

NikosVy έγραψε:Ισχύει τέτοιο πράγμα για το σταθερό μου PC;
Αν συνδέεσαι σε δίκτυα ή στο νετ, κινδυνεύεις. Δες αυτό το βίντεο, έχουν και προσφορά για τα 10.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Ch29 έγραψε:NikosVy έγραψε:Ισχύει τέτοιο πράγμα για το σταθερό μου PC;
Αν συνδέεσαι σε δίκτυα ή στο νετ, κινδυνεύεις. Δες αυτό το βίντεο, έχουν και προσφορά για τα 10.
Σιγά τους φτηνούς.
Εγώ ψώνισα άδειες χρήσης Windows 10 pro + Office pro plus 2019 για το γραφείο με μόλις 9.95 € από κροατικό ηλεκτρονικό κατάστημα.
Αν θες σκέτη την άδεια χρήσης για Windows 10, τη βρίσκεις και με 3 ευρώπουλα.
Και σε όλα οργανωμένοι οι σύντροφοι Συγχρωβάτες (as usual). Έχουν ένα σωρό τρόπους πληρωμής (και paypal) και άμεσα έχεις τον κωδικό + λινκ για να κατεβάσεις το προϊόν του οποίου την άδεια αγόρασες.
Αν έμπλεκα με πλαίσιο κοκ, ο λογαριασμός θα πήγαινε γύρω στα 250 € ή και παραπάνω.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.