Αλλά, ευτυχώς, καταργήσαμε τα πλαστικά καλαμάκια και κολλήσαμε τα καπάκια στα μπουκάλια και έτσι έχουμε περιβαλλοντικές ευαισθησίες.
As many as 400,000,000 Windows 10 PCs can’t be upgraded to Windows 11

Προέλλην έγραψε:Και γιατί ακριβώς το τάδε προϊόν μιας τάδε εταιρίας είναι ανθρώπινο δικαίωμα;![]()
Δεν μπορούν να βαλουν ένα τζάμπα κιόλας Λίνουξ αν θέλουν;

Λαχουρένιος έγραψε:Πολλοί υπολογιστές χρειάζονται την ενεργοποίηση του TPM 2.0 από το BIOS για να θεωρηθούν συμβατοί με windows 11. Αν έχεις windows 10 και δεν το έχεις ενεργοποιήσει, τα πουστοwindows σου λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις update στα 11 και χρειάζεσαι νέο υπολογιστή.
https://support.microsoft.com/en-us/win ... 6b0c90645c
Σε έναν υπολογιστή στην δουλειά τον έβγαζε ακατάλληλο ακριβώς για αυτό τον λόγο και μου έκανε εντύπωση γιατί κατά τα άλλα τα specs του ήταν κατά πολύ υψηλότερα των minimum. Θα μπορούσε το ίδιο το σύστημα να το ενεργοποιεί αυτόματα σε τέτοιες περιπτώσεις ή έστω να σε καθοδηγεί για το πως να το κάνεις, αντί να σου λένε ότι το μηχάνημα σου είναι για πέταμα.

nemo έγραψε:εχω δυο παλια λαπτορ σκεφτομαι για αγορα ενος καινουργιου αλλα κολλησα στο που θα καταληξω ..γιατι να μην παρω ενα πισι σταθερο; ....να εχω και την επιλογη ενος παιγνιδιου;
θα το σκεφτω λιγο ακομη και τον αλλον μηνα αποφασιζω ......παντως οι εξελιξεις ειναι τρομαχτικες
απο τον καιρο που εγω τιςπαρακολουθουσα...και πιστεω οτι το πολυ σε δυο χρονια
και τα σημερινα καινουργια θα ειναι αχρηστα καθως θα βγουν υπολογιστες με αι

Adminović έγραψε:Καλά, κι εμένα ακατάλληλο το δείχνει ότι είναι και τα εγκατέστησα σε στικάκι και τα τρέχω από εκεί κανονικά.
Το θέμα μου (και ο λόγος που δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω τα 11) είναι ότι έχουν φορτώσει απίστευτη σαβουρα στα 11 και σε παρακολουθούν πολύ περισσότερο και ο υπολογιστής μου κολλάει συχνά με τα 11 (ιδίως μετά από κάτι πρόσφατες αναβαθμίσεις), ενώ ας πούμε με τα 10 πάει σφαίρα.
Εννοείται ότι σε όλους τους υπολογιστές έχω και λινουξ και έχω και στικάκια με λινουξ για να τα τρέχω όπου και όποτε θέλω.
Και με τα 10 ακόμα μπορώ να συνδεθώ με ασφάλεια στο ίντερνετ, αν θέλω.
Αλλά προφανώς δεν αντιπροσωπεύω εγώ τον μέσο χρήστη ή την μέση επιχείρηση που καλείται να αγοράσει νέους υπολογιστές και να ρυθμίσει τα πάντα εκ νέου, εξαιτίας των αθέμιτων και καταχρηστικών πρακτικών μιας εταιρίας.![]()
.gif)