Ποιόν web browser προτιμάτε;
-
Διάδοχος
- Danchō

Ποιόν web browser προτιμάτε;
Ομολογείστε.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: Ποιόν web browser προτιμάτε;
εξαρτάται, opera για επιδόσεις, Χρωμ για γρήγορο ψάξιμο και φαιρφοχ για πολλά πλαγκ ιν και εφαρμογές, ιντερνετ εχπλορελ με τίποτα
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Re: Ποιόν web browser προτιμάτε;
Firefox πρώτη επιλογή μου, σε Windows, Linux και Android.
Έπεται ο Χρωμ και ο Όπερα. Έχω και Σαφάρι, αλλά το ανοίγω σπανίως. Internet Explorer.. Never!
Επίσης, για κινητά λέει πολύ ο ghostery και για Linux ο midori.
Έπεται ο Χρωμ και ο Όπερα. Έχω και Σαφάρι, αλλά το ανοίγω σπανίως. Internet Explorer.. Never!
Επίσης, για κινητά λέει πολύ ο ghostery και για Linux ο midori.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

-
Στύγιος