Ζητείται χάκερ για το flash player

Τα πάντα για υπολογιστές και πληροφορική.
Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Ζητείται χάκερ για το flash player

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 22 Ιούλ 2017, 07:44

Που να ξέρει πως μια σελίδα ίντερνετ να μπορεί να παρουσιάζεται και σε παλαιότερα μηχανήματα και λειτουργήματα χωρίς να κολλάει λόγω flash player και χωρίς να είναι απενεργοποιημένα πολλά χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα τώρα στο youtube δεν μου εμφανίζει ούτε τα σχόλια στα βίντεο και ούτε μπορώ να γράψω. Λέει φόρτωση και ποτέ δεν εμφανίζονται.

Έχω δοκιμάσει το KernelEx αλλά δεν κάνει πολλά πράγματα, έχω καταφέρει μόνο upload σε youtube να δουλεύει.

Κάποιο κόλπο που να εμφανίζει τις σελίδες όπως την δεκαετία του 90 ή του 2000. Ή κάποια εναλλακτική σελίδα πως υπάρχει το https://m.facebook.com που είναι για κινητά και δεν κολλάει σαν το http://www.facebook.com

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ FLASH PLAYER KAI TOY JAVASCRIPT ΣΕ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ.

ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΟΚΡΑΤΙΑ.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΟΥΣ.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Ζητείται χάκερ για το flash player

Δημοσίευσηαπό Adminović » 22 Ιούλ 2017, 07:49

Με την αρχαιολογία pc που έχεις, όλα θα κολλάνε. Πάρε ένα καινούργιο, βάλε Linux Mint και θα βρεις την υγεία σου.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Ιούλ 2017, 09:19

Windows 98 εχουμε Χρισταρα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 22 Ιούλ 2017, 10:02

Λαχουρένιος έγραψε:Windows 98 εχουμε Χρισταρα?

http://www.msfn.org/board/forum/8-windows-9xme/

Ακριβώς. Φανατικός υποστηρικτής.

Και αρνούμαι φανατικά να το παραδόσω και να αναβαθμίσω, με λίγα λόγια να γίνω σκλάβος της τεχνολογίας και να λάβω το χάραγμα.

Το μόνο που με ενοχλεί πως ενώ στο bios μου βγάζει το Pentium iii ως 667mHZ αλλού μου το δείχνει ως 666! Κόλπο του Σατανά για να το πετάξω. Σατανιασμένα είναι τα δικά σας. Εγώ έχω τσιπάκι 667!

Είναι αγιασμένη η motherboard μου της ibm αφού έχει επιζήσει από πολλές επιδρομές δαιμόνων και βραχυκυκλώσεις! Όταν μάλιστα υπερθερμανθεί κλείνει αυτόματα ο υπολογιστής.

Έχουν τέτοια συστήματα τα datsun που πάτε και αγοράζετε και πετάτε κάθε χρόνο;

Είναι φασισμός να μην επιτρέπεις σε άλλα μοντέλα να σερφάρουν και να έχεις συγκεκριμένες φασιστικές απαιτήσεις για να στα σκάει ο κόσμος μια ζωή. Δεν αφήνουν και μια εναλλακτική σύνδεση για παλαιότερες μηχανές.

Και στα προγράμματα. Το ότι οι τελευταίες εκδόσεις του flash δεν εγκαθίστανται σε παλιά windows είναι εμπορικός φασισμός.

Εδώ λοιπόν μας βοηθούν οι χάκερς. Είχα βρει χάκερ που είχε χακάρει το java7(που νομίζω είναι ελάχιστη απαίτηση) για να μπορεί να εγκατασταθεί σε win98se.

Οι χάκερς λοιπόν θα μας σώσουν από το φασισμό και θα σπάσουν τον κωδικό του Θηρίου.

Ας χακάρει κάποιος και ένα καινούργιο σατανιασμένο adobe flash.

Σιγά την διαφορά που έχει η νέα εμφάνιση σελίδων από την παλιά. Την δουλειά μου θέλω να κάνω. Δεν θέλω να με βομβαρδίζει κάθε σελίδα με 500 βίντεο και 1000 διαφημίσεις.

Όσα περισσότερα βίντεο φορτώνουν σε μια σελίδα, μου φρακάρει ο υπολογιστής και κάνω επανεκκίνηση. :angry:
0 .
..

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 22 Ιούλ 2017, 11:29

Admin έγραψε:Με την αρχαιολογία pc που έχεις, όλα θα κολλάνε. Πάρε ένα καινούργιο, βάλε Linux Mint και θα βρεις την υγεία σου.

Έχω ακόμα τον 8088 (μοντέλο 1991) με dos 6.22 ,2 floppy και σκληρό με ...64 MB!! :s_cool :s_cool
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 22 Ιούλ 2017, 11:37

Εννοώ ότι κάποια στοιχεία σελίδας είτε δεν εμφανίζονται είτε δεν λειτουργούν. Παράδειγμα αν ζουλάς πλήκτρο που λέει "upload" δεν ανοίγει παράθυρο.

Σίγουρα θα υπάρχουν μυστικά που σπάνε τον κώδικα του Θηρίου, δηλαδή να τροποποιείς διευθύνσεις(προσθέτοντας "no" και ειδικούς χαρακτήρες) ή τίποτε open source web browsers.

Αν υπάρχει φασιστικός κώδικας μπορεί να σπάσει. Όπως κλείνει έτσι και ανοίγει.

Εδώ μέχρι και commodore και atari του 80 μπορούν να συνδεθούν ίντερνετ.

Όλα είναι δυνατά.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Ιούλ 2017, 11:57

Χρίστος Έλ έγραψε:
http://www.msfn.org/board/forum/8-windows-9xme/

Ακριβώς. Φανατικός υποστηρικτής.

Και αρνούμαι φανατικά να το παραδόσω και να αναβαθμίσω, με λίγα λόγια να γίνω σκλάβος της τεχνολογίας και να λάβω το χάραγμα.

Το μόνο που με ενοχλεί πως ενώ στο bios μου βγάζει το Pentium iii ως 667mHZ αλλού μου το δείχνει ως 666! Κόλπο του Σατανά για να το πετάξω. Σατανιασμένα είναι τα δικά σας. Εγώ έχω τσιπάκι 667!

Είναι αγιασμένη η motherboard μου της ibm αφού έχει επιζήσει από πολλές επιδρομές δαιμόνων και βραχυκυκλώσεις! Όταν μάλιστα υπερθερμανθεί κλείνει αυτόματα ο υπολογιστής.

Έχουν τέτοια συστήματα τα datsun που πάτε και αγοράζετε και πετάτε κάθε χρόνο;

Είναι φασισμός να μην επιτρέπεις σε άλλα μοντέλα να σερφάρουν και να έχεις συγκεκριμένες φασιστικές απαιτήσεις για να στα σκάει ο κόσμος μια ζωή. Δεν αφήνουν και μια εναλλακτική σύνδεση για παλαιότερες μηχανές.

Και στα προγράμματα. Το ότι οι τελευταίες εκδόσεις του flash δεν εγκαθίστανται σε παλιά windows είναι εμπορικός φασισμός.

Εδώ λοιπόν μας βοηθούν οι χάκερς. Είχα βρει χάκερ που είχε χακάρει το java7(που νομίζω είναι ελάχιστη απαίτηση) για να μπορεί να εγκατασταθεί σε win98se.

Οι χάκερς λοιπόν θα μας σώσουν από το φασισμό και θα σπάσουν τον κωδικό του Θηρίου.

Ας χακάρει κάποιος και ένα καινούργιο σατανιασμένο adobe flash.

Σιγά την διαφορά που έχει η νέα εμφάνιση σελίδων από την παλιά. Την δουλειά μου θέλω να κάνω. Δεν θέλω να με βομβαρδίζει κάθε σελίδα με 500 βίντεο και 1000 διαφημίσεις.

Όσα περισσότερα βίντεο φορτώνουν σε μια σελίδα, μου φρακάρει ο υπολογιστής και κάνω επανεκκίνηση. :angry:

Χρισταρα, αν θες να εισαι αορατος, μην μπαινεις στο ιντερνετ καν. Απο την στιγμη που συνδεεσαι, οι μασωνικες μυστικες υπηρεσιες εχουν ολα τα ιχνη απο το σερφαρισμα σου ολα αυτα τα χρονια.

Δεν σε σωζουν οχι τα windows 98, ακομα και με τον ENIAC να εμπαινες παλι δε θα ησουν ασφαλης.

Πετα υπολογιστες, τηλεορασεις και κινητα. Σε εντοπιζουν πανευκολα με ολα αυτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 22 Ιούλ 2017, 12:13

Λαχουρένιος έγραψε:Χρισταρα, αν θες να εισαι αορατος, μην μπαινεις στο ιντερνετ καν. Απο την στιγμη που συνδεεσαι, οι μασωνικες μυστικες υπηρεσιες εχουν ολα τα ιχνη απο το σερφαρισμα σου ολα αυτα τα χρονια.

Δεν σε σωζουν οχι τα windows 98, ακομα και με τον ENIAC να εμπαινες παλι δε θα ησουν ασφαλης.

Πετα υπολογιστες, τηλεορασεις και κινητα. Σε εντοπιζουν πανευκολα με ολα αυτα.

Αλήθεια είναι αυτά που λες ακόμα και αν δεν τα πιστεύεις.

Και στον δρόμο όταν περπατάς σε βλέπουν με δορυφόρο και μέσα στο σπίτι σου κάνουνε ζουμ αν θέλουν.

Στρέψτε τις κάμερες στα σπίτια των αφεντικών.
0 .
..

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Ιούλ 2017, 12:21

Μα τα πιστευω, δεν τρολλαρω, απλως δεν μπορω να κανω αλλιως.

Εσυ ομως που θες να επαναστατησεις, πρεπει να μεινεις μακρια απο αυτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 22 Ιούλ 2017, 12:33

Γαματο νημα, γαματος νηματοθετης. Για τετοιες στηγμες ζουμε, αδερφια :good:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Επιστροφή σε “Πληροφορική”