Κάτι πάθανε τα windows που έκανα εγκατάσταση χωρίς format(τα έγραψα πάνω από τα προηγούμενα) και είχα πρόβλημα με αφαιρούμενους δίσκους.
Είχα πάρει από πλαίσιο ένα που το λέγναε turbox rumba mp4 player 8gb που στην πραγματικότητα λέγεται rockchip από κίνα. Ούτε βίντεο έπαιζε, παραμύθια.
Δεν μου το αναγνώριζε με τίποτα χθες. Όταν το συνέδεα έσβησε γρήγορα η εικόνα που ανάβει και δείχνει σύνδεση με pc, αντί να μένει διαρκώς αναμένη όπως συνήθως.Έδειχνε μόνο την μπάρα φόρτισης και η συσκευή άφαντα από τα win.
Το ψαχούλευα και πάτησα update στις ρυθμίσεις του σατανιασμένου mp3 player. Αποτέλεσμα, μου έσβησε τελείως και χθες προσπαθούσα ως 2 τα μεσάνυχτα να το φτιάξω.
Τελικά μου άναψε ξανά σήμερα μόνο του. Αλλά πάλι κάνει τα ίδια και δεν μπορεί να αναγνωριστεί.
Προσπαθούσα με κάτι firmware tools να το κάνω να δουλέψει, αλλά η συσκευή είναι άφαντη γράφει, no usb device.
Ξέρει κανείς την διαδικασία να το φτιάξω να αναγνωριστεί στα win; Ευτυχώς τα αρχεία μου είναι ακόμα μέσα, αλλά δεν ξαναπατάω update χωρίς να ξέρω τί πρέπει να κάνω γιατί θα μου σβήσει πάλι.
Σατανιασμένη τεχνολογία, δεν κλείνεις μάτι, μπροστά στο pc σαν ζόμπι.
ΣΑΤΑΝΙΕΣΜΕΝΟ ROCKCHIP MP3 PLAYER
-
Nandros
- Crazy poster

-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: ΣΑΤΑΝΙΕΣΜΕΝΟ ROCKCHIP MP3 PLAYER
τι ακουγες;
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Freisinniger έγραψε:τι ακουγες;
Σατανιασμένη ροκ.
Η συσκευή δουλεύει κανονικά σε άλλο pc. Οπότε κάτι τρέχει με τα drivers στα windows ή μήπως είναι επενέργεια του Σατανά;
Το αξιοπερίεργο είναι πως όλα τα άλλα flash disks μου δουλεύουν κανονικά! Μόνο αυτό όταν το συνδέω, το πετάει έξω κατευθείαν! Ούτε σαν unknown device δεν μπορεί να σταθεί. Αποσυνδέεται ακαριαία, δεν με αφήνει να του ψάξω drivers!
Έχει σατανιαστεί η συσκευή!
0 .
..
-
Freisinniger
- Maître des anions

αν θυμάμαι το πισι είναι παμπάλαιο και έχει γουιντος 95, που σημαίνει η μητρική είναι 20 χρονών αν δεν έχει usb 2 θύρα δεν αναγνωρίζει mp3 player, σου είπα να αγοράσεις νέο πισι
0 .

-
Διάδοχος
- Danchō

Να το σταυρώσεις/διαβάσεις δοκίμασες;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Freisinniger
- Maître des anions

εν τω μεταξύ ακούει σατανιασμένη Ροκ
ποια κομμάτια ακούς;
ποια κομμάτια ακούς;
0 .

-
Διάδοχος
- Danchō

Σίγουρα ακούει Καίαδα και μπλακ μέταλ...
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Χρίστος Έλ έγραψε:Freisinniger έγραψε:τι ακουγες;
Σατανιασμένη ροκ.
Καλά να πάθεις.
Γρήγορα για εξομολόγηση στον π. Κλεομένη.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Χρίστος Έλ
- Extreme poster

Freisinniger έγραψε:αν θυμάμαι το πισι είναι παμπάλαιο και έχει γουιντος 95, που σημαίνει η μητρική είναι 20 χρονών αν δεν έχει usb 2 θύρα δεν αναγνωρίζει mp3 player, σου είπα να αγοράσεις νέο πισι
;Είμαι εξοπλισμένος με updates. Δεν χρειάζεται.
Μια χαρά δούλευε στο pc μου εδώ και 2 χρόνια που το έχω.
Το συνδέω και η οθόνη του που γράφει connect ανάβει 1 δευτερόλεπτο και σβήνει μετά, ακαριαία αποσύνδεση. Όλα τα άλλα flash disks δουλεύουν κανονικά με τα usb drivers.
Κάποια σατανίαση έχει πάθει όταν βλέπει το pc μου γιατί σε άλλο δουλεύει κανονικά.
Ξανάγραψα από πάνω τα win και τα ίδια. Δεν θέλω να κάνω ολικό φόρματ γιατί βαριέμαι να γράφω όλα τα αρχεία σε dvd.
Μήπως πρέπει να κάνω κάτι στο φάκελο inf των windows? Που έχουν εγκαταστήσει τον ιό τα δαιμόνια;
0 .
..