Messengers

Τα πάντα για υπολογιστές και πληροφορική.
libre

Messengers

Δημοσίευσηαπό libre » 11 Μαρ 2015, 18:48

Εκανα αναβαθμιση το firefox και μου εβγαλε ενα τζερτζελεδακι στη μπαρα για συνομιλία. Λεγεται firefox hello. Το έχει δοκιμασει κανεις;

Τι messengers χρησιμοποιείτε γενικα;
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Re: Messengers

Δημοσίευσηαπό Perseus » 11 Μαρ 2015, 21:32

χρησιμοποιω κυριως τον Χρομ.

το εγκατεστησα ...
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 12 Μαρ 2015, 01:36

Η Υπηρεσία είναι ενσωματωμένο στο Firefox, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε με ευκολία κλήσεις ομιλίας και βίντεο μεταξύ του Firefox και χρηστών οποιουδήποτε περιηγητή ή συσκευής με δυνατότητα WebRTC*.

https://www.mozilla.org/el/about/legal/ ... fox-hello/

* http://www.webrtc.org/
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2015, 08:19

Whatsapp, Viber και πιο σπάνια το Skype.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Diego
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Diego » 16 Μαρ 2015, 12:49

Το ειδα και εγω και θαθελα να το δοκιμασω.Ειμαι περιεργος γιατι το σκαιπ ειναι απελπιστικα βαρυ πλεον :s_mad
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 17 Μαρ 2015, 17:21

Diego έγραψε:Το ειδα και εγω και θαθελα να το δοκιμασω.Ειμαι περιεργος γιατι το σκαιπ ειναι απελπιστικα βαρυ πλεον :s_mad

Το σκαιπ δεν είναι απλά βαρύ, αλλά χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σου ως σερβερ. Τώρα το firefox hello έχει ολα τα ατού να κάνει θραυση αφού εχει υποστηριξη σε firefox, chrome, opera, android, ios. Αυτό που με απασχολει ειναι θέματα privacy. Αυτή η υπηρεσία δεν εξασφαλίζεται απο το Mozilla, αλλά από μια παγκοσμια εταιρεια την Telefonica. Σκέφτομαι να φτιαξω διαφορετικό profile στο firefox ειδικά για αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 08 Ιούλ 2015, 16:16

libre έγραψε:
Diego έγραψε:Το ειδα και εγω και θαθελα να το δοκιμασω.Ειμαι περιεργος γιατι το σκαιπ ειναι απελπιστικα βαρυ πλεον :s_mad

Το σκαιπ δεν είναι απλά βαρύ, αλλά χρησιμοποιεί τον υπολογιστή σου ως σερβερ.

Δεν υποτίθεται ότι η microsoft το σταμάτησε αυτό, όταν αντικατέστησε τα user supernodes με έναν σκασμό από δικούς της linux servers;
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Επιστροφή σε “Πληροφορική”