2 "λειτουργικά" στον ίδιο υπολογιστή.

Τα πάντα για υπολογιστές και πληροφορική.
Στύγιος

2 "λειτουργικά" στον ίδιο υπολογιστή.

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 20 Μαρ 2015, 18:12

Κι όμως γίνεται ,εγώ π.χ έχω win 7 σε εσωτερικό σκληρό ,ταυτόχρονα -με μια απλή αλλαγή εκκίνησης στο BIOS- win 8.1 σε εξωτερικό ( με το WIN TO USB ) και σε φορητή μορφή . Λίγο ψάξιμο θέλει και πειραματισμό :good: :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Re: 2 "λειτουργικά" στον ίδιο υπολογιστή.

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Μαρ 2015, 20:06

Ποιος ο λόγος να έχεις 8.1 :sgrat:
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 20 Μαρ 2015, 21:19

πραγματικα ,ποιος ο λογος?
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 20 Μαρ 2015, 22:16

Αμα είναι σε φορητη μορφή (φλασακι), μπορεις να δουλεψεις με το περιβάλλον σου από οποιοδηποτε υπολογιστη. Το έχω κανει κι εγω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 20 Μαρ 2015, 22:24

γιατι με 7 δεν μπορεις?
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 20 Μαρ 2015, 22:48

Perseus έγραψε:γιατι με 7 δεν μπορεις?
Δεν σχολιασα τις versions, αλλα τη χρησιμοτητα του να έχεις το λειτουργικό σου και σε φορητή μορφή.

Ενας λογος για δυο συστηματα ειναι και οι αναβαθμισεις. Δεν ξερω αν γινεται σε windows, αλλα εγω σε λινουξ εχω και επιπλεον partition στο σκληρο για τη νεα version. Καθε δυο χρονια που κανω αναβαθμιση, εγκαθιστω τη νεα version στην άλλη partition χωρις να σβηνω την παλια. Ετσι αφενος βλεπω αν η νεα ειναι καλυτερη και αφετερου, ωσπου να εγκαταστησω τα προσθετα προγραμματα, μπορω να δουλευω ακομα με την παλια.

Οι χρηστες windows φανταζομαι θα εχουν κι εναν επιπλεον λογο, γιατι απο ό,τι ξερω το windows παθαινει και blackouts (μαυρη ή μπλε οθονη) και ειναι ευαλωτο σε ιους και spyware. Ε, εαν σου τυχει τετοιο θεμα, μεχρι να το ρυθμισεις, δεν χρειαζεσαι ένα συστημα εφεδρικό; Μού έχει τυχει πολλες φορες να ακουσω χρηστες windows που δεν μπορουν να λυσουν ενα προβλημα και κανουν format. Ξερεις τι ειναι να αναγκαστεις σε format σε ακατάλληλη στιγμη (ιδιως αν είσαι επαγγελματίας);
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 20 Μαρ 2015, 22:53

δικιο εχεις ,αλλα 8.1?

:s_crazy :s_crazy :s_crazy :s_crazy
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 20 Μαρ 2015, 22:59

Diadochos έγραψε:Ποιος ο λόγος να έχεις 8.1 :sgrat:

Σε φορητή μορφή..αφάνταστα ,μπορώ να τα "τρέξω" σε οποιοδήποτε νεώτερο υπολογιστή , δοκίμασα σε υπολογιστή με μητρική του 2006 και "φόρτωσαν" άψογα :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Perseus
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Perseus » 20 Μαρ 2015, 23:05

μα 8.1?

:o :o :o :o :o :o
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 20 Μαρ 2015, 23:12

Perseus έγραψε:μα 8.1?

:o :o :o :o :o :o

Απ'τον εξωτερικό κι απ'τα 8.1 σου γράφω :D :D
0 .

Επιστροφή σε “Πληροφορική”