Επικίνδυνα Εμβόλια

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Επικίνδυνα Εμβόλια

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Αύγ 2021, 23:15

nemo έγραψε:αν εχει ή κρυβει παρενεργιες που μπορει να μην ενοχλησαν με την πρωτη ή την δευτερη δοση
με την τριτη δοση ποσο σιγουροι ειστε οτι δεν θα σας πιασουν οι παρενεργιες;
λογικη απορια !

Εμένα δε μου φαίνεται καθόλου λογική η απορία.
Εφόσον δεν έπαθα κάτι με την 1η και 2η δόση, γιατί να πάθω κάτι με την 3η; Από την υπερδοσολογία; Τι είναι χάπι;
Αν είχα κάποια αρνητική αντίδραση από τον οργανισμό θα φαινόταν από την 1η φορά.

Κι επίσης δεν καταλαβαίνω όσους λένε "Σας κορόιδεψαν. Θα χρειαστείτε και 3η δόση"
So what?
Αυτό τι σημαίνει ότι τα εμβόλια ήταν ψεύτικα ή υπογράψαμε κανένα χαρτί ότι θα κάνουμε μέχρι 2 δόσεις;
Έχω βαρεθεί να το λέω.
Τα δεδομένα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενα.
Σήμερα ισχύει αυτό, αύριο θα ισχύει κάτι άλλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 26 Αύγ 2021, 09:29

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:αν εχει ή κρυβει παρενεργιες που μπορει να μην ενοχλησαν με την πρωτη ή την δευτερη δοση
με την τριτη δοση ποσο σιγουροι ειστε οτι δεν θα σας πιασουν οι παρενεργιες;
λογικη απορια !

Εμένα δε μου φαίνεται καθόλου λογική η απορία.
Εφόσον δεν έπαθα κάτι με την 1η και 2η δόση, γιατί να πάθω κάτι με την 3η; Από την υπερδοσολογία; Τι είναι χάπι;
Αν είχα κάποια αρνητική αντίδραση από τον οργανισμό θα φαινόταν από την 1η φορά.

Κι επίσης δεν καταλαβαίνω όσους λένε "Σας κορόιδεψαν. Θα χρειαστείτε και 3η δόση"
So what?
Αυτό τι σημαίνει ότι τα εμβόλια ήταν ψεύτικα ή υπογράψαμε κανένα χαρτί ότι θα κάνουμε μέχρι 2 δόσεις;
Έχω βαρεθεί να το λέω.
Τα δεδομένα είναι συνεχώς μεταβαλλόμενα.
Σήμερα ισχύει αυτό, αύριο θα ισχύει κάτι άλλο.

εμενα μου φανηκε λογικη ακουγοντας οτι μεγαλωνει το ιικο φορτιο ελαττώνοντας και την φυσικη ανοσια
επισης για το υγειονομικο προσωπικο αν ηταν οπως τα λεει η πολιτικη αρχη θα επρεπε να ειχαν κολλησει
οι μισοι .....και εκεινο που γνωριζω καλα ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι με φυσικη ανοσια
και δεν υπαρχει κανενας λογος να κανουν το εμβολιο και ενα ακομη δεν τελειωσαμε με τα εμβολια
ειναι στο προγραμμα να συνεχιστουν και για αλλους λογους εκτος κοβιτ πολλοι δεν θα αντεξουν
και αυτοι που θα αντεξουν θα αλλαζουν για να ανταπεξελθουν σε μια καινουργια κοινωνια που την ετοιμαζουν
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Αύγ 2021, 18:45

nemo έγραψε:εμενα μου φανηκε λογικη ακουγοντας οτι μεγαλωνει το ιικο φορτιο ελαττώνοντας και την φυσικη ανοσια
επισης για το υγειονομικο προσωπικο αν ηταν οπως τα λεει η πολιτικη αρχη θα επρεπε να ειχαν κολλησει
οι μισοι .....και εκεινο που γνωριζω καλα ειναι οτι υπαρχουν ανθρωποι με φυσικη ανοσια
και δεν υπαρχει κανενας λογος να κανουν το εμβολιο και ενα ακομη δεν τελειωσαμε με τα εμβολια
ειναι στο προγραμμα να συνεχιστουν και για αλλους λογους εκτος κοβιτ πολλοι δεν θα αντεξουν
και αυτοι που θα αντεξουν θα αλλαζουν για να ανταπεξελθουν σε μια καινουργια κοινωνια που την ετοιμαζουν

Εντάξει όλα είναι ψέματα. Δεν υπάρχει ιός, μας κοροϊδεύουν κτλ κτλ
Πες το ρε παιδί μου. Τι το κρατάς;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Αύγ 2021, 19:46

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:εμενα μου φανηκε λογικη ακουγοντας οτι μεγαλωνει το ιικο φορτιο ελαττώνοντας και την φυσικη ανοσια

Εντάξει όλα είναι ψέματα. Δεν υπάρχει ιός, μας κοροϊδεύουν κτλ κτλ
Πες το ρε παιδί μου. Τι το κρατάς;

eχω δουλειες και θα στα πω περιληπτικα υπαρχει ο κινδυνος και πιστευουμε στον κοβιτ
αλλα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν φυσικη ανοσια με αυτους πρεπει να βρεθει τροπος να μαθουν ποιοι
ειναι και να μην κανουν το εμβολιο σημερα εμαθα οτι κολλησε τον ιο συγγενικο μου προσωπο
δεν εχουμε σχεσεις και το εμαθα απο τριτο προσωπο το περασε βαρια
και η πρωτη αιτια μεταδοσης ειναι οι συγκοινωνιες και τα λεωφορεία και το σεξ

και εμβολιο να κανει κανεις αμα ανεβαινει σε αυτα θα κολλησει παλι
εγω δεν ανεβαινω ουτε κανω σεξ με αγνωστα προσωπα ουτε και φιλω αλλους ανθρωπους
οποτε και δεν ανησυχω αν θα το κολλησω
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Αύγ 2021, 21:12

nemo έγραψε:eχω δουλειες και θα στα πω περιληπτικα υπαρχει ο κινδυνος και πιστευουμε στον κοβιτ
αλλα υπαρχουν ανθρωποι που εχουν φυσικη ανοσια με αυτους πρεπει να βρεθει τροπος να μαθουν ποιοι
ειναι και να μην κανουν το εμβολιο σημερα εμαθα οτι κολλησε τον ιο συγγενικο μου προσωπο

εγω δεν ανεβαινω ουτε κανω σεξ με αγνωστα προσωπα ουτε και φιλω αλλους ανθρωπους

Έλα μωρέ νέμο. Έχει καταντήσει γελοία η κατάσταση.
Μες στην καχυποψία για τα πάντα.
Το χειρότερο δεν είναι οι μαλακίες που αναπαράγουν οι αντιεμβολιαστές. Το χειρότερο είναι ότι παίρνουν και επιστημονικοφανές ύφος.
Φαντάζομαι άμα ζούσε σήμερα ο Φλέμινγκ και έλεγε ότι ανακάλυψε φάρμακο από μούχλα, θα τον είχαν γδάρει ζωντανό.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Αύγ 2021, 21:25

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:eχω δουλειες και θα στα πω περιληπτικα υπαρχει ο κινδυνος και πιστευουμε στον κοβιτ

Έλα μωρέ νέμο. Έχει καταντήσει γελοία η κατάσταση.
Μες στην καχυποψία για τα πάντα.
Το χειρότερο δεν είναι οι μαλακίες που αναπαράγουν οι αντιεμβολιαστές. Το χειρότερο είναι ότι παίρνουν και επιστημονικοφανές ύφος.
Φαντάζομαι άμα ζούσε σήμερα ο Φλέμινγκ και έλεγε ότι ανακάλυψε φάρμακο από μούχλα, θα τον είχαν γδάρει ζωντανό.

κοιτα ζουμε σε ακραιους καιρους δεν το καταλαβαινουμε γιατι θεωρουμε ακραιους τους ελαχιστους θρησκευομενους που λενε -εγω με την πιστη μου δεν φοβαμαι τον ιο αυτοι ειναι ελαχιστοι
στην σημερινη εποχη οι ακραιοι ειναι αυτοι που θα δοκιμασουν οτιδηποτε τους δωσουν
χωρις καμια επιφύλαξη ....δεν ξερω αν το επιασες θα το ξαναπω διαφορετικα ελπιζω

οπως καποτε παλια υπηρχαν οι δοξασιες σε κατι και σημερα γελαμε ετσι και καποτε στο μελλον
θα γελανε με αυτα που συμβαινουν σημερα ....και οι ακραιοι σημερα ειστε εσεις 'η ολοι
που υποστηριζουν τα εμβολια την παγκοσμιοποιηση και γενικα τον δανεισμο τον μιμητισμο κλπ
και εγω που ειμαι εθνικιστης ειμαι και βρισκομαι πιο πολυ στο κεντρο απο σας

πρεπει να εισαι και λιγο υποψιασμενος σημερα η μεταδοτικοτητα δεν ειναι μεγαλη αν ηταν
ο κοσμος θα ηταν χαζος ; αν εβλεπε γυρω να παθαινουν νεοι γεροι και παιδια δεν θα ετρεχε
να κανει το εμβολιο; τωρα τι βλεπουμε καθε τοσο οι επιστημονες να τα γυριζουν
τεσπα σε δεκα χρονια απο τωρα θα ξερουμε και τι παιχτηκε και το σοι ειναι αυτα τα εμβολια
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Αύγ 2021, 21:37

nemo έγραψε:κοιτα ζουμε σε ακραιους καιρους δεν το καταλαβαινουμε γιατι θεωρουμε ακραιους τους ελαχιστους θρησκευομενους που λενε -εγω με την πιστη μου δεν φοβαμαι τον ιο αυτοι ειναι ελαχιστοι
στην σημερινη εποχη οι ακραιοι ειναι αυτοι που θα δοκιμασουν οτιδηποτε τους δωσουν
χωρις καμια επιφύλαξη ....δεν ξερω αν το επιασες θα το ξαναπω διαφορετικα ελπιζω

οπως καποτε παλια υπηρχαν οι δοξασιες σε κατι και σημερα γελαμε ετσι και καποτε στο μελλον
θα γελανε με αυτα που συμβαινουν σημερα ....και οι ακραιοι σημερα ειστε εσεις 'η ολοι
που υποστηριζουν τα εμβολια την παγκοσμιοποιηση και γενικα τον δανεισμο τον μιμητισμο κλπ
και εγω που ειμαι εθνικιστης ειμαι και βρισκομαι πιο πολυ στο κεντρο απο σας

πρεπει να εισαι και λιγο υποψιασμενος σημερα η μεταδοτικοτητα δεν ειναι μεγαλη αν ηταν
ο κοσμος θα ηταν χαζος ; αν εβλεπε γυρω να παθαινουν νεοι γεροι και παιδια δεν θα ετρεχε
να κανει το εμβολιο; τωρα τι βλεπουμε καθε τοσο οι επιστημονες να τα γυριζουν
τεσπα σε δεκα χρονια απο τωρα θα ξερουμε και τι παιχτηκε και το σοι ειναι αυτα τα εμβολια

Φίλε τις τελευταίες μέρες έτυχε και ήρθα σε επαφή με αρκετούς αντιεμβολιαστές και πήρα overdose μαλακίας.
Δεν είμαι σε θέση να μπω σε διάλογο αυτή τη στιγμή.
Σηκώνω τα χέρια ψηλά.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 28 Αύγ 2021, 12:19

bizeli έγραψε: έτυχε και ήρθα σε επαφή με αρκετούς αντιεμβολιαστές και πήρα overdose μαλακίας.
Δεν είμαι σε θέση να μπω σε διάλογο αυτή τη στιγμή. Σηκώνω τα χέρια ψηλά.

να μην έχεις επαφές με αντιεμβολιαστές, να δώσεις συλλυπητήρια στους συγγενείς αυτών που πέθαναν απο τα επικίνδυνα εμβόλια.

Spark έγραψε:"Ο πατέρας μου πέθανε λόγω του εμβολίου"
Σε μια πολύ σοβαρή καταγγελία προβαίνουν μητέρα και κόρη, αναφέροντας στον φακό του zougla.gr ότι ο σύζυγος/πατέρας τους απεβίωσε εξαιτίας παρενεργειών που σχετίζονται άμεσα με το εμβόλιο.
Πρόκειται για τις Ανθή Ζήλη και Κατερίνα Γανοσέλη, που μίλησαν αρχικά στο zougla.gr

0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 30 Αύγ 2021, 21:33

Spark έγραψε:να μην έχεις επαφές με αντιεμβολιαστές

Όχι δεν κατάλαβες.
Δεν μιλάμε για αντιεμβολιαστές που απλά είναι επιφυλακτικοί με το εμβόλιο.
Μιλάμε για αντιεμβολιαστές που έχουν πάει τις θεωρίες τους σε άλλο λέβελ.
0 .

Spark
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Spark » 02 Σεπ 2021, 05:54

0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”