Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Θα πάρει ομως τα @@ μας.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Re: Γιατί με 70% του πληθυσμου εμβολιασμένο έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα από πέρυσι;
Θα περιμενω μεχρι τελος Νοεμβριου να δουμε τα στατιστικα σε Ελλαδα και Ευρωπη.
Μην τα γυρισετε οπως με τη Σουηδια ομως που πριν δυο βδομαδες κλαιγατε οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε ανομοιες χωρες ενω το 2020 ειχατε αυτη τη συγκριση σαν ψωμοτυρι.
Οπως σας το ειχαμε προβλεψει οτι θα την πατησετε με τη Σουηδια ετσι και τωρα σας λεμε οτι τα εμβολια θα παθουν Βατερλω αυτη τη σεζον.
.
Μην τα γυρισετε οπως με τη Σουηδια ομως που πριν δυο βδομαδες κλαιγατε οτι δεν πρεπει να συγκρινουμε ανομοιες χωρες ενω το 2020 ειχατε αυτη τη συγκριση σαν ψωμοτυρι.
Οπως σας το ειχαμε προβλεψει οτι θα την πατησετε με τη Σουηδια ετσι και τωρα σας λεμε οτι τα εμβολια θα παθουν Βατερλω αυτη τη σεζον.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Εν τω μεταξυ το περιφημο λοκνταουν στην Γερμανια που επικαλειται ο ψεκας συνεχως αφορα μονο τους ανεμβολιαστους
https://www.news247.gr/kosmos/koronoios ... 17675.html
Eιναι που εχουν οι εμβολιασμενοι το προβλημα
https://www.news247.gr/kosmos/koronoios ... 17675.html
Eιναι που εχουν οι εμβολιασμενοι το προβλημα
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Μ.Θεοδωρίδου: «Ανεμβολίαστος όποιος εμβολιασμένος νόσησε - Πρέπει να εμβολιαστεί ξανά»!
https://www.defencenet.gr/asfaleia/diet ... -prepei-na
-------------
ΥΓ:Δηλαδη νοσησε και πρεπει να εμβολιαστει γιατι; Επειδη μολις νοσησε και εχει φουλ αντισωματα ; οχαχααχ τι πλακα γελασαμε καλα και σημερα

https://www.defencenet.gr/asfaleia/diet ... -prepei-na
-------------
ΥΓ:Δηλαδη νοσησε και πρεπει να εμβολιαστει γιατι; Επειδη μολις νοσησε και εχει φουλ αντισωματα ; οχαχααχ τι πλακα γελασαμε καλα και σημερα

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:Όλα είναι μια χαρά στη Γερμανία.
266 θάνατοι ανακοινώθηκαν σημερα, νοτ μπαντ ατ ολλ
Κανει δουλιτσα το μπολι

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ВладимирВладимирович έγραψε:Προέλλην έγραψε:Όλα είναι μια χαρά στη Γερμανία.
266 θάνατοι ανακοινώθηκαν σημερα, νοτ μπαντ ατ ολλ
Κανει δουλιτσα το μπολι
Φταιει το μπολι που ψοφανε οι αμπολιαστοι?
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:266 θάνατοι ανακοινώθηκαν σημερα, νοτ μπαντ ατ ολλ
Κανει δουλιτσα το μπολι
Ναι-ναι, μονο οι αμπολιαστοι ψοφανε. Με αυτο το πλευρό να κοιμάσαι

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ναι-ναι, μονο οι αμπολιαστοι ψοφανε. Με αυτο το πλευρό να κοιμάσαι
Eχεις στοιχεια για το αντιθετο?
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:ВладимирВладимирович έγραψε:Ναι-ναι, μονο οι αμπολιαστοι ψοφανε. Με αυτο το πλευρό να κοιμάσαι
Εσυ εχεις για δικο σου ισχυρισμό; Επισημα ομως, οχι κατι ψεκαρθρακια απο τις κιτρινιλες σαν το Χαφποστ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ВладимирВладимирович έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Εσυ εχεις για δικο σου ισχυρισμό; Επισημα ομως, οχι κατι ψεκαρθρακια απο τις κιτρινιλες σαν το Χαφποστ.
Εχω ποσταρει στοιχεια απο Ελλαδα, Ολλανδια και ΗΒ που αποδεικνυουν οτι η συντριπτικη πλειοψηφια των νεκρων ειναι ανεμβολιαστοι. Δεν εχω λογο να πιστεψω οτι στην Γερμανια γινεται κατι διαφορετικο αλλα ειναι στο χερι σου να με διαψευσεις αν λεω κατι λαθος.
Δεν γινεται να μπαινω συνεχως εγω στην διαδικασια να τεκμηριωνω τις αποψεις μου με στοιχεια και εσυ οχι μονο να μην βαζεις ποτε τιποτα αλλα να αμφισβητεις με διαφορες χαζες προφασεις τα στοιχεια που βαζω εγω.
0 .