Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
ΩRIΩNAS7

Re: Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Μαρ 2020, 19:07

Αρίστος έγραψε:ΠΑΛΙ ΨΕΜΑΤΑ λες ΩΡιωνα.

Και για μια μια ακομη φορα θα ξεβρακωθεις. :laugh1:

Προς το παρόν ο μόνος που κυκλοφορεί με τα οπίσθια έξω και κατακόκκινα από τα κλωτσιδια, ώστε να πάνε ασορτί με τον κατακόκκινο από τις φάπες αυχένα του, είσαι εσύ.

Αρίστος έγραψε:Το αρθρο που σου υπεδειξα εχει αποψεις καθηγητων πως ειναι τεχνητος ο ιός.

Οχι δεν έχει. Αναπαραγωγή φημολογίας κάνει.

Αρίστος έγραψε:Το πιο πρόσφατο…αποδεικτικό στοιχείο προέρχεται από την μελέτη ενός καθηγητή Δημόσιας Υγείας του Εθνικού Πανεπιστημίου της Ταϊβάν, που δήλωσε πως κατά πάσα πιθανότητα ο νέος κορωνοϊός είναι “προϊόν ανθρώπινης επέμβασης” και πως πιθανότατα στην εκδοχή της κατασκευής του σε εργαστήριο θα καταλήξουν μέσα στους επόμενους μήνες οι εν εξελίξει έρευνες. Στις 22 Φεβρουαρίου σε παρουσίαση για τον COVID-19 στον Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στην Ταϊπέι, ο δρ Φανκ Τσι Τάι, καθηγητής δημόσιας Υγείας και διακεκριμένος επιδημιολόγος, έδειξε ότι ο νέος κορωνοϊός (COVID-19) είναι κατά 96% όμοιος με τον ιό RaTG13, που εντοπίστηκε σε νυχτερίδες αλλά αποδείχτηκε – και είναι γνωστό στην επιστημονική κοινότητα- πως έχει φτιαχτεί σε εργαστήριο κατά την διάρκεια πειραμάτων.

.

Φήμες και "it is said" ανοησίες, που δεν υπάρχουν δημοσιευμένες σε κανένα επιστημονικό περιοδικό, ώστε να θεωρηθούν και υπαρκτές και εγγυρες.
Με illuminati και ελοχιμ-νεφελιμ θεωρίες δεν πείθεις κανένα.
Deal with it and stop bitching around
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 19:31

Μικρε ασε τους τσαμπουκαδες γιατι σας εχω ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ σ' αυτο το νημα.

Οριζοντιως και καθετως σε ΟΛΑ τα ζητηματα που αμφισβητησατε.

ΔΕν αφησα να πεσει τιποτα που να μην το απαντησω διεξοδικα.

Αμα θελετε ωστοσο και αλλα τρομπονια εδω ειμαι εγω.

ΡΕ βουρλο δυο απο τις 5 κορυφαιες εφημεριδες της Αμερικης υποστηριζουν οσα σου λεω περι τεχνητου ιου.

Τι πας να το βγαλεις αντιεπιστημονικο;

Επιστημονες απο διαφορες χωρες υποστηριζουν και την αμερικανικη θεση περι τεχνητου ιου και αλλοι την κινεζικη

Στο αρθρο μου το προσεχες θα βαλω ακομη και δυο Ελληνες επιστημονες.

Τι πας να μας πεις δηλαδη, οτι δεν εχεις ακουσει ουτε οτι γινονται βιολογικα ατυχηματα;

Και τοτε γιατι ρε μαγκακι κλεινουν κατα διαστηματα βιολογικα εργαστηρια για λογους ασφαλειας;

Ακομη και τα κορυφαια του πλανητη;

Μα γιατι φοβουνται οτι εγινε ατυχημα η θελουν να το προλαβουν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 19:35

Η πλακα εν τω μεταξυ ειναι οτι οσοι με κραζετε περι τεχνητου ιου λες και ειμαι ο κακος Νεφελιμ...

οτι δεν πηρατε χαμπαρι ποιος ανοιξε αυτο το νημα και με τι τιτλο.

Μα απλα ο ανθρωπος που μας φιλοξενει στο ελευθερο.

Οταν βριζετε εμενα πως ταχα αποκλειεται να ηταν τεχνητος ιος και πως ειμαι φαντασιοπληκτος...

ειναι σαν να βριζετε κι αυτον.

Εν τω μεταξυ τοσο ο Adminovits στο νημα οσο και εγω στο αρθρο το ολο θεμα το θεσαμε με ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 19:40

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Προς το παρόν ο μόνος που κυκλοφορεί με τα οπίσθια έξω και κατακόκκινα από τα κλωτσιδια, ώστε να πάνε ασορτί με τον κατακόκκινο από τις φάπες αυχένα του, είσαι εσύ.

Κλωτσιδια οτι το αρθρο μου θα ξεπερασει τις 22.000 αναγνωσεις και τις 4.000 κοινοποιησεις;

Κλωτσιδια οτι το δημοσιευσε εφημεριδα μεγαλης κυκλοφοριας δισελιδο στις πρωτες σελιδες και ενδεχεται να το δημοσιευσει και δευτερη;

Κλωτσιδια που μου το ζητησαν στα αγγλικα για να ανεβει και σε αγγλικα μεσα;

Κλωτσιδια που εγραψε καποιος στο πορταλ του οτι ειναι το καλυτερο αρθρο για τον κορονοϊό;

Κλωτσιδια που εσεις τρωτε 24 ωρες το 24ωρο το καπελο σας με με την επιτυχια του αρθρου και δεν τη χωνευετε ουτε με 10 τονους ξυδιου; :laugh1:

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ αποδειξη της επιτυχιας του αρθρου ειναι το ΠΗΞΙΜΟ σας.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 30 Μαρ 2020, 19:41

Ξανα-υπενθυμίζω πως η διαφωνία δεν ξεκίνησε γιατί ισχυρίστηκες πως ο ιός είναι τεχνητός, αλλά επειδή ισχυρίστηκες πως είναι βιολογικό όπλο. Απλά ποστάρεις τρία-τέσσερα ποστ στη σειρά με τα ίδια και τα ίδα, όπου στο κάθε ποστ αφήνεις σε κάθε πρόταση μια κενή γραμμή για να πιάνει χώρο το ποστ σου, έτσι ώστε να αλλάζουν γρήγορα οι σελίδες για να μην βλέπει ο κόσμος τι είχες γράψει. Έτσι το μόνο που μένει είναι το τελευταίο σου ποστ, όπου γράφεις πόσο έχεις ξεφτυλίσει τους πάντες και πόσο τους τρομπόνιασες. Οι αναγνώστες μας όμως δεν είναι ηλίθιοι, σε ξέρουν.

Ας αφήσω πάλι αυτό εδώ:

itteithe έγραψε:

Θα το επαναλαμβάνω περιοδικά, έτσι για υπενθύμιση. Μιας και η όλη φασαρία ξεκίνησε με τους ισχυρισμούς οτι ο SARS-Cov-2 είναι βιολογικό όπλο.
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 19:43

Το οποιο στο εχω απαντησει επανειλημμενα, οριζοντιως και καθετως, αλλα σφυριζεις αδιαφορα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 30 Μαρ 2020, 19:44

Γράψε άλλα τρία τέσσερα ποστ να αλλάξουμε σελίδα.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 19:50

Kαι εδω να τελειωσει το νημα εγω υπερευχαριστημενος ειμαι. Εσεις μηπως παθετε στερητικο συνδρομο. :D

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Μαρ 2020, 20:00

Αρίστος έγραψε:Μικρε ασε τους τσαμπουκαδες γιατι σας εχω ΞΕΦΤΥΛΙΣΕΙ σ' αυτο το νήμα.

Με ποιον τρόπο; Με το ότι αποδείχθηκε πως γράφεις click bait αρθρα, βασισμένα σε φημολογία και χωρίς έστω και μια παραπομπή σε αρθρο κάποιου ειδικού επιστήμονα;
Αυτό λέγεται αυτοεξευτελισμός.
Μην μπερδεύεσαι.

Αρίστος έγραψε:Οριζοντιως και καθετως σε ΟΛΑ τα ζητηματα που αμφισβητησατε.

Και διαγώνιος και σε όποια διάσταση θες, αποδείχθηκε ότι η άρνηση μας να δεχθούμε τα όσα γράφεις, είναι πλήρως βάσιμη.

Αρίστος έγραψε:ΔΕν αφησα να πεσει τιποτα που να μην το απαντησω διεξοδικά.

Το ότι απαντάς, δεν σημαίνει τίποτα. Και οι κςτηγορουμενοι στα δικαστήρια απαντάνε. Το ότι προσπαθεις να δικαιολογήσεις τις τερατολογιες σου, δεν σου δίνει κάποια αξία.
Ισα ισα, δείχνει τις προθέσεις σου. Άρα έβαλες τα χεράκια σου και έβγαλες τα ματάκια σου. :giggle02:

Αρίστος έγραψε:Αμα θελετε ωστοσο και αλλα τρομπονια εδω ειμαι εγώ.

Ναι είσαι γνωστός για τα τρομπόνι που τρως. Για αυτό αλλάζεις θέσεις κάθε μέρα και εκτίθεσαι συνεχώς.

Αρίστος έγραψε:ΡΕ βουρλο δυο απο τις 5 κορυφαιες εφημεριδες της Αμερικης υποστηριζουν οσα σου λεω περι τεχνητου ιου.

Τι πας να το βγαλεις αντιεπιστημονικο;

Ότι δεν υπογράφεται από επιστήμονες και δεν δημοσιεύεται σε επίσημο επιστημονικό περιοδικό, αλλα καταπιάνεται με επιστημονικά θέματα, είναι αντιεπιστημονικό.
Εντάξει. Εσείς οι δημοσιοκαφροι υποστηριχτες των illuminati, των flat earthers και λοιπόν ψεκασμενων θεωριών, απεχθανεστε την επιστήμη. Γνωστά πράγματα.

Αρίστος έγραψε:Επιστημονες απο διαφορες χωρες υποστηριζουν και την αμερικανικη θεση περι τεχνητου ιου και αλλοι την κινεζικη

Κάνεις επιστήμονας δεν έχει δημοσιεύσει τέτοια έρευνα. Τι να κάνουμε τώρα; Να υιοθετήσουμε φήμες και εικασίες; Ε δεν γίνεται.
Αν υπάρχει έστω και μια επιστημονική έρευνα που να αποδεικνύει τα όσα λες, φερ την να την δούμε. Όχι παπαρολογιες του κάθε αμόρφωτους clickbaitάκια.

Αρίστος έγραψε:Στο αρθρο μου το προσεχες θα βαλω ακομη και δυο Ελληνες επιστημονες.

Φυσικά και δεν θα έχουν πει τίποτα από όσα θα δημοσιεύσεις, αν αυτά αφορούν κατασκευασμενες ιούς, εξάπλωση τους από εργαστήρια κλπ.
Θα αμαυρωσεις το όνομα των ανθρώπων.

Αρίστος έγραψε:
Τι πας να μας πεις δηλαδη, οτι δεν εχεις ακουσει ουτε οτι γινονται βιολογικα ατυχηματα;

Ναι και πιστεύω μόνο όσα φέρουν επίσημες επιστημονικές μαρτυρίες και επιβεβαιώσεις.
Οχι σαν αυτες τις ατεκμηρίωτες αρλιυμπες που δημοσιεύεις, από σκουπιδο άρθρα.

Αρίστος έγραψε:
Και τοτε γιατι ρε μαγκακι κλεινουν κατα διαστηματα βιολογικα εργαστηρια για λογους ασφαλειας;

Ακομη και τα κορυφαια του πλανητη;

Μα γιατι φοβουνται οτι εγινε ατυχημα η θελουν να το προλαβουν.

.

Για να αναβαθμίσουν τα μέτρα ασφαλείας τους. Το ίδιο γίνεται και σε κλινικές, όπως για παράδειγμα ακτινολογίκά, κέντρα ακτινοθεραπειων κλπ
Deal with it
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 20:03

Εγω σου εβαλα τους επιστημονες αλλα εσυ συνεχιζεις.

Σου εβαλα και την επισημη θεση της Κινας.

Προσεξε μηπως τυφλωθεις απο το πολυ τακα τακα.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”