Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
ΩRIΩNAS7

Re: Τεχνητός ιός ο κορονοϊός της Κίνας;;

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Μαρ 2020, 20:03

Αρίστος έγραψε:Kαι εδω να τελειωσει το νημα εγω υπερευχαριστημενος ειμαι. Εσεις μηπως παθετε στερητικο συνδρομο. :D

.

Είσαι ευχαριστημένος γιατί αποκαλύφθηκε τοι γράφεις αντιεπιστημονικές αρλούμπες, διαδίδει fake news και γράφεις clickbait άρθρα γεματα ψέματα;
Τι ανωμαλία είναι τώρα αυτή;
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 20:07

Η ανωμαλια εκεινη που σε κανει να τρεχεις απο πισω μου με αγωνια να με δυσφημησεις επειδη πηζεις.

Αμα πηγαινες σε καποιον ψυχολογο θα σου ελεγε πως η εμμονη σου μαζι μου δεν ειναι φυσιολογικη.

Προσεξε γιατι την εχουν παθει ΤΡΕΙΣ ανθρωποι μαζι μου και στο τσακ γλυτωσαν τον γιατρο.

Ο Λαχου, ο Γιαννοπουλος και ο NikosVy.

O Λαχου για να μου τη βγαινει χαραμισε τρια χρονια της ζωης του και δεκαδες χιλιαδες ποστς για να υποστηριζει τη ΝΔ.

Ο Γιαννοπουλος ξενυχταγε να βρει μια ανθυποσκια παλιοτερης καταχωρησης μου να μου την πει.

Ο NikosVy φαντασιωνοταν συνεχεια τα μερη που συναντιομουν με τους Αγανακτισμενους και πεταγοταν στον υπνο του με το παταρι.

Μην γινεις λοιπον ο τεταρτος που θα την ψωνισει. :D

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Μαρ 2020, 20:13

Αρίστος έγραψε:Εγω σου εβαλα τους επιστημονες αλλα εσυ συνεχιζεις.

Σου εβαλα και την επισημη θεση της Κινας.

Προσεξε μηπως τυφλωθεις απο το πολυ τακα τακα.

.

Ρε απατεώνα αφού δεν έχεις βάλει κανέναν επιστήμονα. Το μόνο που έκανες είναι να ποστάρεις φήμες ότι δήθεν κάποιος είπε κάτι.

Αυτό που θα έπρεπε να πράξεις, για να έχουν αξία και εγκυρότητα τα λόγια σου, είναι να παραθέσεις τις έρευνες των ιδίων των επιστημόνων σε επιστημονικά περιοδικά. Δηλαδή θα έπρεπε να κάνεις το εξης:

Κατάλαβες λιακοπουλικε τυπε πως γίνονται οι έγκυρες τοποθετήσεις;

Το ότι δεν υπάρχει σε κανένα επιστημονικό περιοδικό η τερατολογια σου, δείχνει πόσο ψεύτικη είναι. Εν τω μεταξύ πολύ αμφιβαλλω ότι γνωρίζεις τι είναι επιστημονικό περιοδικό. Εσύ είσαι ικανός να θεωρείς επιστημονικό περιοδικό το "τρίτο μάτι" και το "Ανεξήγητο". :giggle02:
Αλήθεια ξέρεις τι είναι το "paper" Και το "peer review" ;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2020, 20:13

itteithe έγραψε:Ξανα-υπενθυμίζω πως η διαφωνία δεν ξεκίνησε γιατί ισχυρίστηκες πως ο ιός είναι τεχνητός, αλλά επειδή ισχυρίστηκες πως είναι βιολογικό όπλο. Απλά ποστάρεις τρία-τέσσερα ποστ στη σειρά με τα ίδια και τα ίδα, όπου στο κάθε ποστ αφήνεις σε κάθε πρόταση μια κενή γραμμή για να πιάνει χώρο το ποστ σου, έτσι ώστε να αλλάζουν γρήγορα οι σελίδες για να μην βλέπει ο κόσμος τι είχες γράψει. Έτσι το μόνο που μένει είναι το τελευταίο σου ποστ, όπου γράφεις πόσο έχεις ξεφτυλίσει τους πάντες και πόσο τους τρομπόνιασες. Οι αναγνώστες μας όμως δεν είναι ηλίθιοι, σε ξέρουν.

Και οχι μονο αυτο, συχνα ξαναποσταρει το ιδιο ποστ σε επομενες σελιδες για τον ιδιο λογο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2020, 20:14

Αρίστος έγραψε:Προσεξε γιατι την εχουν παθει ΤΡΕΙΣ ανθρωποι μαζι μου και στο τσακ γλυτωσαν τον γιατρο.

Δεν ειναι 3, απο οποιο φορουμ εχεις περασει σε εχουν ολοι στη σφαλιαρα. Εισαι σαν τον τρελο που οδηγει αναποδα στο ρευμα και νομιζει οτι οι αλλοι πηγαινουν στραβα :laugh1:
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 30 Μαρ 2020, 20:23

Αρίστος έγραψε:Η ανωμαλια εκεινη που σε κανει να τρεχεις απο πισω μου με αγωνια να με δυσφημησεις επειδη πρήζεις.

Πιπες για να πείσεις τον εαυτό σου ότι δεν είσαι ένας καιροσκοπικά σκουπίδι και απατεώνας.

Αρίστος έγραψε:Αμα πηγαινες σε καποιον ψυχολογο θα σου ελεγε πως η εμμονη σου μαζι μου δεν ειναι φυσιολογική.

Η μόνη εμμονή που υπάρχει εδώ μέσα είναι η παθολογική εμμονή σου στο ψέμα και την εξαπάτηση.

Αρίστος έγραψε:
Προσεξε γιατι την εχουν παθει ΤΡΕΙΣ ανθρωποι μαζι μου και στο τσακ γλυτωσαν τον γιατρο.

Κάνεις. Και οι 3 σε έχουν κάνει να αφριζεις και να απειλείς πως άμα ξαναγραψουν κάτι για εσέναχ θα φύγει από εδώ. Και για εμένα το έχεις πει αυτό.
Φυσικά επειδή ο λόγος σου είναι για πέταμα εννοείται πως δεν το έπραξες.

Αρίστος έγραψε:O Λαχου για να μου τη βγαινει χαραμισε τρια χρονια της ζωης του και δεκαδες χιλιαδες ποστς για να υποστηριζει τη ΝΔ.

Ψέματα.

Αρίστος έγραψε:Ο Γιαννοπουλος ξενυχταγε να βρει μια ανθυποσκια παλιοτερης καταχωρησης μου να μου την πει.

Ψεματα

Αρίστος έγραψε:Ο NikosVy φαντασιωνοταν συνεχεια τα μερη που συναντιομουν με τους Αγανακτισμενους και πεταγοταν στον υπνο του με το πατάρι.

Ψέματα

Αρίστος έγραψε:Μην γινεις λοιπον ο τεταρτος που θα την ψωνισει. :D

.

Για γίνω τέταρτος πρέπει να υπάρχουν άλλοι 3 πριν από εμένα. Και δε.υπαρχει κάνεις.
Για να επανέλθουμε όμως στο θέμα μας και για να δούμε τι λένε πραγματικά οι επιστήμονες με τις έρευνες τους δημοσιεύω πάλι την το post του itteithe:

Πως σου φαίνεται που η επιστημονική κοινότητα με επίσημα επιστημονικά papers και στα πλέον αρμόδια μέσα για επιστημονικά θέματα, δημοσιεύουν τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που γράφεις εσύ στα κακογραμμένα σκουπίδια που αποκαλεις άρθρα σου και τα οποία σκουπίδια σου τα διαβάζουν λιγότεροι από όσους διαβάζουν τα tweets του sin boy;
:giggle02:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 20:24

Πολυ χλωμη αποκρουση απο Λαχουρ.

Περιμενα πιο λυσσαλεα αντιδραση μετα την ιστορικη ταπα που εριξα παραπανω.

Ακομη γελαω. :laugh1:

Αρίστος έγραψε:Η ανωμαλια εκεινη που σε κανει να τρεχεις απο πισω μου με αγωνια να με δυσφημησεις επειδη πηζεις.

Αμα πηγαινες σε καποιον ψυχολογο θα σου ελεγε πως η εμμονη σου μαζι μου δεν ειναι φυσιολογικη.

O Λαχου για να μου τη βγαινει χαραμισε τρια χρονια της ζωης του και δεκαδες χιλιαδες ποστς για να υποστηριζει τη ΝΔ.

Ο Γιαννοπουλος ξενυχταγε να βρει μια ανθυποσκια παλιοτερης καταχωρησης μου να μου την πει.

Ο NikosVy φαντασιωνοταν συνεχεια τα μερη που συναντιομουν με τους Αγανακτισμενους και πεταγοταν στον υπνο του με το παταρι.

Μην γινεις λοιπον ο τεταρτος που θα την ψωνισει. :D

.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2020, 20:25

Tι λυσσαλεα αντιδραση? Σιγα μην παρω στα σοβαρα το ζαβο του χωριου
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 30 Μαρ 2020, 20:27

Ωριωνα οταν η λυσσα σου εκραγει κοιτα μην σπασεις ολα τα βαζα μεσα στο σπιτι. :laugh1:

Δεν εχεις καταλαβει ρε κακομοιρη οτι διασκεδαζω μαζι σας;

Σας εχω και αφριζετε 24 ωρες το 24ωρο και εγω χαλαρος περιμενω να αφρισετε περισσοτερο για να σπασω ακομη μεγαλυτερη πλακα.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μαρ 2020, 20:27

Αν το διασκεδαζες δε θα κλαιγοσουν στους συντονιστες με ΠΜ :D
0 .

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”